Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3975732 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Erdem Çözer

Burasıkapalı'da yazılmış güzel bir yazı, kaynak belirtmek istedim umarım bir mahsuru yoktur.

Ayıp Size

Bütün sene takımın hakkı hakemlerce gasp edilirken, ilk akıllarda soru işareti bırakan lehte kararda, hem de ofsayttan gol yenen, rakibin haksız şekilde 11 kişi tamamladığı maçta, “Beşiktaş’ı şampiyon yapıyorlar” diyenler varken, bir de sizle mi uğraşalım?

Beşiktaş’ın başını kaldırdığı an, o başı törpülemek için hazır bekleyen medyası, kamuoyu, federasyonu varken bir de siz mi çıkacaksınız karşısına takımın?

2 senedir stadsız, iç saha maçı diye Konya’ya uçan, hatta iç saha maçı diye Konya’ya Ankara’ya gitmeyi İstanbul’da kalmaya (Olimpiyat) kıyasla ödül kabul eden takımın ne şartlar altında mücadele ettiği çok aşikar değil mi?

Bütçesi önceki yılların yarısına indirilmiş takım, yaş ortalaması 25’in altında, çocuk denecek yaşta oyuncuların yıldız konumuna yükseldiği takımın, bir de malum şartları düşününce çok kırılgan olduğunu da görmüyor musunuz?

En zor dönemini başı dik atlatmak ve yeni stada başı dik yürümek üzereyken, rakip kulüp başkanları; rakip medyası Beşiktaş’ı karıştıralım diye beklerken, ya peki siz neyi kovalıyorsunuz?

Rakibin işi o, adı üstünde rakip; senin güçlenmeni destekleyecek değil. Peki kendisine Beşiktaşlı diyen ama menfaat ilişkileri için satılık olmuş muhabirler, gazetecilerle uğraşırken bu ekip, yahu siz neyin peşindesiniz?

Arsenal, Tottenham, Liverpool gibi takımlarla oynadığı her maçtan sonra saygınlık kazanmış, ligde oynadığı son 11 maçın 10’unu kazanmış, geçen haftaya kadar lider takımı hangi inanılmaz, akıllara durgunluk veren taktik dehanızla yerin dibine sokuyorsunuz? Namerte malzeme verip neyi düzelteceğinizi düşünüyorsunuz??
Bu nasıl taraftarlık, bu nasıl saygı, bu nasıl vefa?

Ya siz ne kadar beraber yola çıkılmayacak, güvenip sırtını yaslanmayacak adamlarmışsınız? Bu kadar uzaktan kelle alan, teknik direktör kesen adamlar; yarın stadda ne yapacaksınız? Yine çok engin futbol bilginizle “Beşiktaş’ın menfaati için” tribünün en önüne çöküp 20 yaşındaki kanat oyuncusunun ecdadına mı söveceksiniz?

Siz bu derece kırılgan takıma karşı kimin yanındasınız? Yukarıdaki akbabaların mı, satılıkların mı, Beşiktaş tökezlesin diye bekleyen eski Beşiktaş başkanı sinsi adamın mı?
Size bu yaşınızdan sonra takım desteklemenin ne olduğunu mu öğretelim? Yahu bir elin parmakları kadar adamız, üstüne titriyoruz şu ekibin, ilk mağlubiyette şu yaptığınız satışa bak.
Liverpool’e elenip, ligde puan kaybında saldırmak için takımın yanında duranları da not ediyorsunuz değil mi?

Siz ne kadar güvenilmez taraftarlarsınız. Ayıp size.

"purplepurple"

:claps:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağatay

ntvspor un haberine göre liverpool maçında sol bek de opare oynayabilirmiş
veli atiba ikilisini bozmak istemiyor sanırım Bilic
nedense ben bu çocugun takıma ısındıktan sonra başarılı olabileceğine inanıyorum
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Şubat 2015, 11:27:08
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
nedense ben bu çocugun takıma ısındıktan sonra başarılı olabileceğine inanıyorum

Opare dua etsin turu geçelim yoksa bir daha forma göremeyecek.

Sanırım 1.5 maç için 500 bin euro masrafla göndermiş olacağız.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Oynasin artik yatarak para kazansin diye almadik..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ozan062

Dostum oldu da Bilic sezon sonunda takımı şampiyon yaptı, acaba sevinecek misin ya da sesin kısılana kadar o gün dışarı çıkıp tezahüratlara eşlik edecekmisin çok merak ediyorum ?.
Taraftarı olduğun takımın teknik direktörüne bu kadar ön yargılı yaklaşmak, çirkin ithamlarda bulunmak yakışık kalıyor mu?.

Bu arada herkese selamlar.

o zaman bir niteliği oalcak tabiki on yargılarımı devirecek:) ama once basarı gerek daha onu goremedik sonuc la olur oda...

hosgeldinn
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ahmetx

fener yenilince milletteki karamsarlık gitmiş bizim beşiktaşlılar çok kırılgan yahu ,liverpoolu da eleriz şampiyon da oluruz merak etmeyin ben çok rahatım bu yıl çünkü takımıma ve hocama güveniyorum (derbiler hariç). :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ozan062

biz besiktasımızı heryerde hersekilde savunsak nolur:)
biz coktan 3-0 geride baslıyoruz
adamlar her kosulda kotulesede yersede goklerede cıkarsa satıs rakamları yukarıda
ilgiyi onlar goruyor buda tabiki bizimle onların arasındaki bariz fark,
onlar tamamen sonuc odaklılar ama artık bizde o yola saptık ki bence bir yerdede gerekiyor
artık 7-8 senede sampiyonluk 9 senede bir gol kralı cıkarmak düzensiz avrupa maceraları
tabikide bizim altyapımızda bunun getirdiği bir olumsuzluk var hak verin cogunluga..
savunacak cok sey kalmıyor elde...bide facia ekonomik savrukluk,hayli geride bıraktı bizi yarısta
suanda düzelme yolunda ama cok yol var birkaç sene daha gerek...

bence birlik olunamayısnıın temel sebebi bu
taraftarlar kesin birsey goremiyorlar sürekli dalgalı performans var her acıdan
herif derbi alıyor guven tazeliyor onu yapıyor özgüvenini arttırıyor bi anadolu takımı 5lik yapıyor rahatlıyor
biz daha partizan haricinde fark attıgımız bir maç yok:(
dün istatistikte soylediler biz son 14 macın 13ünü bir sayı farkla kazanmısız
rakipler 14te 9-8 diye dagılıyor..
[ Son Düzenleme: 24 Şubat 2015, 12:07:03 ozan062 ]

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

o zaman bir niteliği oalcak tabiki on yargılarımı devirecek:) ama once basarı gerek daha onu goremedik sonuc la olur oda...

hosgeldinn

Sana göre iSmailoviç mı Biliçten nitelikli yoksa Hamzayevski mi?
Sen ve bazı arkadaşlar boş muhabbet etmek içinizi dökmek için sadece sonuca göre konuşuyorsunuz abicim kusura bakma. insanın beyninde bir Id ve ego  bölgesi vardır bilinçaltından çıkacak bütün düşünceleri süzgeçten geçirir ama bazılarında bu bölgede denetim yok çok serbest bırakmış Türkiye Suriye sınır hattı gibi geleni geçeni salmış.
Beşiktaş son 10 yılda şampiyonluk dışında ilk defa umut veriyor. Üstelik stat ve taraftar yok. Çıtayı o kadar yükseğe koymuşsunuz ki bu durumda hiçbir takımının yapamayacağı kadar liderliği kovalayan bir takımı bile beğenmiyorsunuz. Çünkü her maç bütün yıldızları golcüleri sakat olsa da stadı taraftarı olmasa da kazanmak ve müthiş oynamak zorunda.

Çevrimdışı ozan062

Sana göre iSmailoviç mı Biliçten nitelikli yoksa Hamzayevski mi?
Sen ve bazı arkadaşlar boş muhabbet etmek içinizi dökmek için sadece sonuca göre konuşuyorsunuz abicim kusura bakma. insanın beyninde bir Id ve ego  bölgesi vardır bilinçaltından çıkacak bütün düşünceleri süzgeçten geçirir ama bazılarında bu bölgede denetim yok çok serbest bırakmış Türkiye Suriye sınır hattı gibi geleni geçeni salmış.
Beşiktaş son 10 yılda şampiyonluk dışında ilk defa umut veriyor. Üstelik stat ve taraftar yok. Çıtayı o kadar yükseğe koymuşsunuz ki bu durumda hiçbir takımının yapamayacağı kadar liderliği kovalayan bir takımı bile beğenmiyorsunuz. Çünkü her maç bütün yıldızları golcüleri sakat olsa da stadı taraftarı olmasa da kazanmak ve müthiş oynamak zorunda.

hak veriyorum herkes istediği gibi dusunebilir :ok:
adamlar oyle bir kadro kurmuski ismailde gelde zamdada gelse yine sampyionlugu kovalıyor benim temelinde kızdıgım sey bu... sebeblerine baktıgında zaten hayır yanlıssın diyen cıkamaz..
[ Son Düzenleme: 24 Şubat 2015, 12:16:17 ozan062 ]

Çevrimdışı Çağatay

Opare dua etsin turu geçelim yoksa bir daha forma göremeyecek.

Sanırım 1.5 maç için 500 bin euro masrafla göndermiş olacağız.

biz dua edelim de opare nin sonu da motta gibi olmasın

adam kiralıkken göz boyadı sözleşme yaptık

bu adam da şimd göz boyar sonra elimizde patlar filan

ama içimden bi ses bu adamın (oynatılırsa tabi) takıma adapte olduktan sonra iyi işler çıkaracağını söylüyor

Çevrimdışı Çağatay

biz aslında (liverpool maçı için demiyorum ama)

orta saha dizilişinde şu aşagıda belirteceğim şekilde sahaya çıksak sizce nasıl olur

ba

sosa---tolgay---töre

veli----atiba

opare-ersan-pedro-serdar

tolgayı aslında 10 numara gibi ama orta sahayıda 3 leyecek şekilde oynatsak
hem orata saha direncimiz daha yüksek
hemde formsuz olcayı da rotasyonda düşünebiliriz

Çevrimdışı ozan062

biz dua edelim de opare nin sonu da motta gibi olmasın

adam kiralıkken göz boyadı sözleşme yaptık

bu adam da şimd göz boyar sonra elimizde patlar filan

ama içimden bi ses bu adamın (oynatılırsa tabi) takıma adapte olduktan sonra iyi işler çıkaracağını söylüyor

oparede motta gibi agresif yanlız:) belki tam olarak bunu sahaya yansıtamıyor ama alıstıgında gorucez.. iyi tarafları var ama suanki asamada hayli korkutuyor beni daha kosarken ayagını çime saplayan bir oyuncu,,dogal oalrak mac temposu yetersiz, olurda o hataları yaparsa mottadan bir farkı kalmayabilir liverpool macında..
bence olcu olmamalı ama kadrodaki bek oynaabilicek tek adam bu mecburiyetten oynatılacak kızmamak laızm..

bu arada sonraki yorumunda sosayı kanatlara çekmissin dünden bu yana bende bu kafadayım acaba boyle bir hamle yapmalımıdır bilic,, belki baya bi tasları yerinden oynatacak ama o riske değer sanki.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Şubat 2015, 12:32:15
  • Beşiktaş / Bodrum
Maxi'nin imzalamadığını düşünürsek çok büyük olasılıkla bekimiz Maxi Pereira olacak önümüzdeki 3 sene.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Maxi'nin imzalamadığını düşünürsek çok büyük olasılıkla bekimiz Maxi Pereira olacak önümüzdeki 3 sene.
İnşallah..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Serkan P.

orta saha dizilişinde şu aşagıda belirteceğim şekilde sahaya çıksak sizce nasıl olur

ba

sosa---tolgay---töre

veli----atiba

opare-ersan-pedro-serdar

Bu kadro denenebilir ama artik her mac final niteliginde. @cagty

Çevrimdışı Dogan

ba

sosa---tolgay---töre

veli----atiba

opare-ersan-pedro-serdar

Benim kafamda da aşağı yukari bu kadro var.Liverpool maçına cikabilecegimiz en ii kadro bu(necip-ersan.atınç felan fantezi olur bizi batırır

Çevrimdışı Dogan

fenerin puan kaybetmesi hele ki böyle bi ortamda iken kaybetmesi bu seneki kırılma noktasıdır bana göre.Eğer maçı alsaydı önümüze geçerdi ve bizi derbide yenmesi halinde fark açar daha da kimse tutamazdi.ama şimdi işler degisti.Bence suan kaybettiğimiz hicbisey yok ve bu liverpool macindan sonra hersey belli olcak.Balikesirle oynayacak olmamizda bi sans.cok ii zamana denk geldi

Çevrimdışı Dogan

Sağ bek değil abi sol beki konuşalım sol bekiii....
Beni kanser eden şu sol tarafa çare bulmadikca messiyi getirsinler rahat etmem :saeek:

Çevrimiçi Samet Ç

@Samo1903, lutfen "YİĞİTER ULUĞ İSTİFA !!!" imzani siler misin?

Burada butce olarak basketbol liginin 10.su bir takimin yoneticisinden bahsediyoruz. Ne kadar ekmek o kadar kofte. Adamin yapacagi birsey yok. Her mesajinda ben bu imzayi gormek istemiyorum.

Sonra da cikip "Önder Özen ve Kaya adamdır", "bizimkiler bir olay da kaos estiriyorlar" gibi cevaplar yaziyorsun. Kaosun yaratilmasina senin gibi taraftarlar da neden oluyor.

Burada bu tip elestirilere cevap veremeyecek, vermeyecek insanlar var; Yigiter Ulug gibi. O yuzden ben cevap veriyorum.
Lutfen moderator de bir aksiyon alir bu konu ile ilgili.

Not: 2007 yilinda Akatlarda BJK-gs macinda Yigiter Ulug ile tribunde laf dalasina girmisligim vardir gs'yi destekledigi icin.
Yiğiter Uluğ'un istifa etmesini ne bütçe yüzünden ne takımın kötü gidişinden dolayı istiyorum. Hatta bu sefer ki koç seçimini de çok doğru buluyorum. Ama Bjk Tv'de yaptığı konuşma beni baya bir üzdü. Ondan dolayı böyle bir imza yazdım. Bunu da yapmak benim hakkımdır diye düşünüyorum. :)
[ Son Düzenleme: 24 Şubat 2015, 13:26:10 Samo1903 ]

Çevrimdışı arena_t2000

Burasıkapalı'da yazılmış güzel bir yazı, kaynak belirtmek istedim umarım bir mahsuru yoktur.

Ayıp Size

Bütün sene takımın hakkı hakemlerce gasp edilirken, ilk akıllarda soru işareti bırakan lehte kararda, hem de ofsayttan gol yenen, rakibin haksız şekilde 11 kişi tamamladığı maçta, “Beşiktaş’ı şampiyon yapıyorlar” diyenler varken, bir de sizle mi uğraşalım?

Beşiktaş’ın başını kaldırdığı an, o başı törpülemek için hazır bekleyen medyası, kamuoyu, federasyonu varken bir de siz mi çıkacaksınız karşısına takımın?

2 senedir stadsız, iç saha maçı diye Konya’ya uçan, hatta iç saha maçı diye Konya’ya Ankara’ya gitmeyi İstanbul’da kalmaya (Olimpiyat) kıyasla ödül kabul eden takımın ne şartlar altında mücadele ettiği çok aşikar değil mi?

Bütçesi önceki yılların yarısına indirilmiş takım, yaş ortalaması 25’in altında, çocuk denecek yaşta oyuncuların yıldız konumuna yükseldiği takımın, bir de malum şartları düşününce çok kırılgan olduğunu da görmüyor musunuz?

En zor dönemini başı dik atlatmak ve yeni stada başı dik yürümek üzereyken, rakip kulüp başkanları; rakip medyası Beşiktaş’ı karıştıralım diye beklerken, ya peki siz neyi kovalıyorsunuz?

Rakibin işi o, adı üstünde rakip; senin güçlenmeni destekleyecek değil. Peki kendisine Beşiktaşlı diyen ama menfaat ilişkileri için satılık olmuş muhabirler, gazetecilerle uğraşırken bu ekip, yahu siz neyin peşindesiniz?

Arsenal, Tottenham, Liverpool gibi takımlarla oynadığı her maçtan sonra saygınlık kazanmış, ligde oynadığı son 11 maçın 10’unu kazanmış, geçen haftaya kadar lider takımı hangi inanılmaz, akıllara durgunluk veren taktik dehanızla yerin dibine sokuyorsunuz? Namerte malzeme verip neyi düzelteceğinizi düşünüyorsunuz??
Bu nasıl taraftarlık, bu nasıl saygı, bu nasıl vefa?

Ya siz ne kadar beraber yola çıkılmayacak, güvenip sırtını yaslanmayacak adamlarmışsınız? Bu kadar uzaktan kelle alan, teknik direktör kesen adamlar; yarın stadda ne yapacaksınız? Yine çok engin futbol bilginizle “Beşiktaş’ın menfaati için” tribünün en önüne çöküp 20 yaşındaki kanat oyuncusunun ecdadına mı söveceksiniz?

Siz bu derece kırılgan takıma karşı kimin yanındasınız? Yukarıdaki akbabaların mı, satılıkların mı, Beşiktaş tökezlesin diye bekleyen eski Beşiktaş başkanı sinsi adamın mı?
Size bu yaşınızdan sonra takım desteklemenin ne olduğunu mu öğretelim? Yahu bir elin parmakları kadar adamız, üstüne titriyoruz şu ekibin, ilk mağlubiyette şu yaptığınız satışa bak.
Liverpool’e elenip, ligde puan kaybında saldırmak için takımın yanında duranları da not ediyorsunuz değil mi?

Siz ne kadar güvenilmez taraftarlarsınız. Ayıp size.

"purplepurple"

:claps:

Çevrimdışı Çağatay

oparede motta gibi agresif yanlız:) belki tam olarak bunu sahaya yansıtamıyor ama alıstıgında gorucez.. iyi tarafları var ama suanki asamada hayli korkutuyor beni daha kosarken ayagını çime saplayan bir oyuncu,,dogal oalrak mac temposu yetersiz, olurda o hataları yaparsa mottadan bir farkı kalmayabilir liverpool macında..
bence olcu olmamalı ama kadrodaki bek oynaabilicek tek adam bu mecburiyetten oynatılacak kızmamak laızm..

bu arada sonraki yorumunda sosayı kanatlara çekmissin dünden bu yana bende bu kafadayım acaba boyle bir hamle yapmalımıdır bilic,, belki baya bi tasları yerinden oynatacak ama o riske değer sanki.

koşarken ayağını çme takması aslında şanssızlık milosevicinde aynı şekilde oldu
maç temposunu yakalayabilmesi en az 4-5 maçı alır
ondan sonra işte biraz biraz 60-70 dk oynayabilir belki ama bu da sezon sonu değerlendirilmesi açısından yeterli olmayacaktır

aslında taşları o kadarda yerinden oynatmıyoruz ama bu dizilişte önemli olan sosa ve arkasındaki motta yada opare nin ikili hucum ve savunma aksiyonlarındaki başarıları olacaktır.

Çevrimdışı Çağatay

Bu kadro denenebilir ama artik her mac final niteliginde. @cagty

zaten bu diziliş ilk 11 olarak değilde maçın gidişatına göre 60 tan sonra yada ikinci yarı da filan denenerek uyumlu olabilir

Çevrimdışı Çağatay

Benim kafamda da aşağı yukari bu kadro var.Liverpool maçına cikabilecegimiz en ii kadro bu(necip-ersan.atınç felan fantezi olur bizi batırır

şu dizilişte cezalı ersan dışında o bölgeye atınçtan başka seçenek gözükmüyor
atınçın ağır oluşunu da opare belki bi nebze kapatır
ayrıca tolgayın o mevkide oynaması aynı zamanda orta alanda veli--tolgay--atiba üçlüsü de oluşturuyor ve bu üçlünün top yapma top kapma kabiliyetleri ile maçlarda orta alan üstünlüğümüz olacağına inanıyorum

her ne kadar yenilselerde fb nin orta alan kurguları aşagı yukarı 3 lü orta alan şeklinde ama sadece diziliş farklı

mesela geride m.topal yada selçuk varken önlerinde meireles ve emre ile üçlü orta alan yapıp rakibe göre üstünlük kuruyorlar ve
hucumlarında dönen toplar hep bu adamlarda kalıyor

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Şubat 2015, 14:01:55
  • Beşiktaş / Bodrum
Anket ekledim dökülün bakalım  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anil

Tolgay oynamak için ne yapmalı? Şuan takımdaki en iyi ortasaha adam. Anlamak güç