Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3977083 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

çok ilginç yahu,yd ye çok kızmıştım bu adama o kadar para verdi diye hatanın katmerlisini Fikret başkan yaptı verim alamadığı halde...
Bu benim gözümde hata değil büyük bir ayıp. Beşiktaş taraftarıyla yönetim dalga geçti resmen. Önümüzdeki dönemde sosyal medyadaki tepkiler tribüne yansıyacaktır ve takım ters gitmeye başlarsa baş suçlu Mustafa Pektemek ilan edilecektir. Bir nevi kendi ayağına sıktı Fikret Orman bu kararıyla.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

pektemeği en fazla azerbaycana göndeririz,araplar bile zor.
Bonservisi ile satmayı unutun. Maaşını karşılayacak bir kulüp bulsak bile büyük başarı bence.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı atalay

Pektemek'i kimse 1,4 milyon Euro maşı ile almaz.Oyuncu da İstanbul'da bu paraları bırakıp;hiçbir takıma gitmez.4 sezonun 2 yıla yakın bir zaman dilini sakat geçirdiği gibi kalan kariyeri de böyle gider,durur. :s20:

Çevrimdışı ozan062

Takımımızda hocalar dahil şampiyonluk yaşayan adam yok neredeyse. Hal böyle olunca iş kritiğe bindiğinde sorun yaşıyoruz. Slaven Bilic'in futbolculuk döneminde sadece Hajduk Split ile bir şampiyonluğu var diğer oynadığı veya yönettiği takımlar ise her zaman orta sıra takımları oldular. Çoğu kişi aksini düşünse bile bence bu çok önemli bir faktör.

evet kesinlikle bizde birseyler ogrenmeye basladı ama anlıyoruzki daha cok yolu var...
ki biz basarıya acız ogrenmeye vaktimiz artık yok heleki 1.6 para alınıyorsa bunu saglamalısın artık...

boşver pektemeğin olmadığı daha iyi  :D

:lol: :lol:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

fakat kimilerine gelen denetleme raporunda toplam borc 1.200.000₺ imiş.. yüksek ihtimal dogrusu 1.2 dir cnk fenerde diğerleride cok güzel tekniklerle bunlarda oynama yapıyorlar

Çevrimdışı ozan062

bu arada bizim sosayada bi ara fıtık diyorlardı noldu harbiden o??

Çevrimdışı talha

Al iste adam keyfine oynatmamis o zaman bilicin ingiliz prligi mi klmadi yok sampiyonlugu satmadigo mi. Islerin arka planini bilmeden cok yanlis kelimeler.kullaniyorsunuz...
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Atkar

Rusyada durum vahim @Çağrı

Bence Pektemeği Trabzonspora iteleyebiliriz.Maaşınıda verirler,belki 2M'da bonservis kazanırız. :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Şubat 2015, 19:30:01
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

fakat kimilerine gelen denetleme raporunda toplam borc 1.200.000₺ imiş.. yüksek ihtimal dogrusu 1.2 dir cnk fenerde diğerleride cok güzel tekniklerle bunlarda oynama yapıyorlar

Böyle bir şey mümkün mü? Şunu hazırlayana şunu sormalı.

Borçlar futbolcularla yapılan tüm sözleşmeler var mı? Eğer var ise alacaklarda sponsorluklar var mı?

Sponsorluklar belli ki yok çünkü alacağımız olan tam 190 milyon dolar var.450 milyon türk lirasına denk gelir. Ama ne hikmetse alacağımız 140 gözüküyor.

Fulya 2016'da açılacak temlikten bunlar var mı gelirlerde?

Hiç sağlıklı gelmiyor bu tablolar bana.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

sportcies firmasının arastırmalarına gore en iyi 100 futbol akedemisi...
buradaki detaya dikkat bir tane türk takımı yok:)

alıntıdır...

bu arada bir alman takımına daha türk antrenor getirilmiş
galiba topculardan sonra birde oradan hoca transfer edicez,,

valla yandık
[ Son Düzenleme: 23 Şubat 2015, 19:41:32 ozan062 ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Şubat 2015, 19:42:30
  • Beşiktaş / Bodrum

sportcies firmasının arastırmalarına gore en iyi 100 futbol akedemisi...
buradaki detaya dikkat bir tane türk takımı yok:)

alıntıdır...

bu arada bir alman takımına daha türk antrenor getirilmiş
galiba topculardan sonra birde oradan hoca transfer edicez,,

valla yandık

Belçika, Hollanda ve Balkanlar..
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Giray Burak

Takımımızda hocalar dahil şampiyonluk yaşayan adam yok neredeyse. Hal böyle olunca iş kritiğe bindiğinde sorun yaşıyoruz. Slaven Bilic'in futbolculuk döneminde sadece Hajduk Split ile bir şampiyonluğu var diğer oynadığı veya yönettiği takımlar ise her zaman orta sıra takımları oldular. Çoğu kişi aksini düşünse bile bence bu çok önemli bir faktör.
Süreyya abi var , şampiyonluk yaşamış .
Bıyıklının ,bıyıklarına gurban. :ishock: :ishock:

Çevrimdışı Tolga

Burası yeri değil ama konuşulduğu için söyleyeceğim.

Ben de Gs erkenden kopar diyordum ama fikstürüne bakınca derbiler hariç çok zor maçları kalmadı.

Melo'suz da Gs yarışta son haftaya kadar kalır.

Şuanda en büyük favori maalesef Fb'dir.

2000'den bu yana sadece 2 sezon ilk 2 dışında kaldılar.

Fb'nin en büyük özelliği hava yakaladıkları zaman ligi en kötü 2. bitiriyorlar.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Şubat 2015, 20:34:56
  • Beşiktaş / Bodrum
@nihat ve @Schrute aynı kişi olduğü için ikisinden de karaborsa ile bileti satmaya çalıştığı için banlandı.

Para ile satış burada yasak arkadaşlar.

Beşiktaş'ın haksız gol attığı için golün iptalini istemeli Bursa için vs diyip de burada karaborsa iş yapmaya kalkanların da hangi takımlı olduğunu size bırakıyorum.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

@nihat ve @Schrute aynı kişi olduğü için ikisinden de karaborsa ile bileti satmaya çalıştığı için banlandı.

Beşiktaş'ın haksız gol attığı için golün iptalini istemeli Bursa için vs diyip de burada karaborsa iş yapmaya kalkanların da hangi takımlı olduğunu size bırakıyorum.

O arkadaşın zaten başka amaçları olduğu belliydi neyse uzatmayayım :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Pektemek'i iteleyebilir miyiz acaba Rusya'ya yazın filan
4 sene çatır çatır parasini alir guzelce yatar.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Kutay

eline sağlık abi
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı ALI RIZA

Ya resmen aklim almıyor adam sakatsa niye oyuna sokuluyor yazik degil mi futbolcuya kim bunun sorumlusu simdi?
biliç dün töre 11 de başlat dediler adam bilmiyor zaten sakat oldugunu 55 te oyuna aldılar @Deniz
Taraftar medya taraftarı olmus ondan rahat rahat konusyorlar :ok:

Çevrimdışı ozan062

simdi birkaç yerde yorum yaparlarken denk geldim cokda dogru buldum ve paylasayım dedim,,

bizim bilic 7 kisiyle savunma yapıyor yani stoperler bekler ve veli atiba,, bunların skor katkıları 3 ü gecmiyor
rakiplerinkine bakıyorsun orn fener  bekler ve stoperler harika,, gs ninde oyle stoperler ve bekler les belki ama katkısı var

bir diğer begendiğim yorum ise,  zaten cogumuz soyluyor yinelemek lazım
ceza sahası dısında muthis sayısal cogunluk saglıyoruz fakat iş ceza sahasına girdiğinde tam tersi oluyor
dolayısıyla karambolden bi gol atamıyorsun penaltı kazanamıyorsun rakibi ürkütmüyorsun,zaten sayıca dustugun için stoperlerin kucagında koca macı goturuyorsun...

duran topuda ben ekleyim hiçmi golumuz olmaz arkadas, en basta pektemek feyenoorda atmıs onuda hatırlamadım tekrarlarında gordum:) onun dısında hiçbir golumuz yok bilic calıstırmalı

bu arada akhisar atmıs helal be koclarımm

Çevrimdışı atalay

Gs lider oldu şaka gibi  :kop:
Kalan 13 maçta derbileri kaybetmeyip;11 maçı kazanırsak Şampi...
Ama Es-es maçı hataları ders olur umarım.

Çevrimdışı nannan

Son 20 sayfayı okumadım. Eminim bisürü arkadaş bu futbolla bu takımla Bilic'le şampiyon olamayız yazmıştır. :)
Bu dakikadan sonra ne transfer yapma, ne takımdan-teknik heyetten birini gönderme şansımız var. Ligin bitmesine 13 maç var ve puanlar 48-47-46. Bu takımdaki her adamın arkasında durmamız, şampiyonluk iddiasını bırakmamamız lazım. Takım genç, biz bu kadar erken pes edersek onlar da motive olamaz.

Çevrimdışı A_Aydin

Son 20 sayfayı okumadım. Eminim bisürü arkadaş bu futbolla bu takımla Bilic'le şampiyon olamayız yazmıştır. :)
Bu dakikadan sonra ne transfer yapma, ne takımdan-teknik heyetten birini gönderme şansımız var. Ligin bitmesine 13 maç var ve puanlar 48-47-46. Bu takımdaki her adamın arkasında durmamız, şampiyonluk iddiasını bırakmamamız lazım. Takım genç, biz bu kadar erken pes edersek onlar da motive olamaz.
:ok: :ok: :ok:

Çevrimdışı acan07

gene 4 ayak üstüne düştük , fener kazansa kavuşma şansımız yoktu . şimdi gs liderlik koltuğunu ısıtadursun  derbiden sonra gs ligden kopar liderliğide geri alırız .

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Gs'ye de kısmetmiş lider olmak :lol:

Çevrimdışı Çağatay

şimdi kaybettiğimiz eses maçı daha bi anlam kazandı
yenebilseydik eger fb ile fark 4 puan olacaktı
ve fb de gs yi yendiği anda fb ile 4 gs ile 5 puan fark yakalayacaktık  :s20: :s20: :s20:
Hope for the Best, Plan for the Worst