Sakatlıklardan bahsedeceksek
Pektemek tam bir sığır gibi oynuyor. Biz tekmeye kafa atan oyuncu istiyoruz dedik ama bizi yanlış anladı. Ortada bir gol pozisyonu varsa golü yapmak veya kurtarmak için yerine göre fedakarlık yaparsın ama ortasaha veya basit bir hava topu mücadelesinde kafanı parçalat mı dedik biz buna? Bunun sakatlanmaması için rakiplere gidip abi yavaş oynayın çocuk biraz dengesiz sakatlanmasın zaten bir şey yapamayacak biraz idare edin kendini öldürmesin demek gerekiyor. Bir insan evladı her maç kafasını parçalar mı ya? Ulan nasıl darbeli ve dengesiz sallıyorsun ki kafanı rakibe bir şey olmazken sen her maç Beşiktaş'ın kafadan file bekçisi oluyorsun. Ya insan bir iki dakika ısınayım biraz sağlam oyniyim sonra fırsat geldikçe vites yükseltirim demez mi? Biri bunu uyarmıyor mu yavaş başla alış biraz 2-3 tane normal sakatlıksız hava topuna yüksel, alış ikili mücadele yaşa biraz sonra hırsla girersin. Ulan biz sana 2.dk'da gol mü at diyoruz yıllardır sakatsın 2 dk daha beklemekten mi çekineceğiz de dk 2de olmayan kafanı yarıyorsun? Anana babana yazık lan kriz geçirirler perişan olurlar. Ben olsam bunun Beşiktaştan aldığı bu maaşlarını harcamazdım çünkü buna iş güç verilmez ölmemesi mucize, evinde otursun kazandığı paraları yesin artık, bir kısmını da Beşiktaş altyapısına bağışlarsa haksız kazandığı paraların birazcık karşılığını vermiş olur en azından.
Al bunu vur İsmail'e... Ulan iso sen çelimsiz melimsiz bir iskeletsin. Kemiklerinde 2 tane kas yok. Sadece kemik ve deriyle mi hareket ediyor nedir araştırmak gerekiyor. Senelerdir milyonlar kazanıyorsun da sadece çökelek mi besleniyorsun olm sen? Bu kulüpte sana beslenme ve bireysel egzersiz tavsiyesi verecek bir adam yok mu? Ulan birine omuz atıp yıktığını değil hafif oynattığını bile görmedim. Omuzu çakıp geldiğin yöne uçuyorsun. 1 ay şurda kartal kadıköy sahilinde yürüyüş yapsam senden çok kasım olur. Koskoca kulüp milyonları boşa harcıyor, ben buna senede 1 milyon versem peşine bahçelievlerden 50şer TLden 5 tane apaçi takarım bunu egzersiz yapmazsa dövün derim. Adamın ayak kasları çekme helva gibi izmit pişmaniyesi gibi dağılıyor. En azından iki tokatlatır içimi dökerim.
Oğuzhan da bu çelimsizlerin veliahtı... Bunun diğerlerinden tek avantajı kendini zorlamıyor. Ne olduğunun farkında gibi ve gücünün yetmediği şeyi yapmaya uğraşmıyor. Yoksa bunun da diğerleri gibi senelerce sakatlanmaması mucize olurdu.