Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3977736 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Sakatlıklardan bahsedeceksek
Pektemek tam bir sığır gibi oynuyor. Biz tekmeye kafa atan oyuncu istiyoruz dedik ama bizi yanlış anladı. Ortada bir gol pozisyonu varsa golü yapmak veya kurtarmak için yerine göre fedakarlık yaparsın ama ortasaha veya basit bir hava topu mücadelesinde kafanı parçalat mı dedik biz buna? Bunun sakatlanmaması için rakiplere gidip abi yavaş oynayın çocuk biraz dengesiz sakatlanmasın zaten bir şey yapamayacak biraz idare edin kendini öldürmesin demek gerekiyor. Bir insan evladı her maç kafasını parçalar mı ya? Ulan nasıl darbeli ve dengesiz sallıyorsun ki kafanı rakibe bir şey olmazken sen her maç Beşiktaş'ın kafadan file bekçisi oluyorsun. Ya insan bir iki dakika ısınayım biraz sağlam oyniyim sonra fırsat geldikçe vites yükseltirim demez mi? Biri bunu uyarmıyor mu yavaş başla alış biraz 2-3 tane normal sakatlıksız hava topuna yüksel, alış ikili mücadele yaşa biraz sonra hırsla girersin. Ulan biz sana 2.dk'da gol mü at diyoruz yıllardır sakatsın 2 dk daha beklemekten mi çekineceğiz de dk 2de olmayan kafanı yarıyorsun? Anana babana yazık lan kriz geçirirler perişan olurlar. Ben olsam bunun Beşiktaştan aldığı bu maaşlarını harcamazdım çünkü buna iş güç verilmez ölmemesi mucize, evinde otursun kazandığı paraları yesin artık, bir kısmını da Beşiktaş altyapısına bağışlarsa haksız kazandığı paraların birazcık karşılığını vermiş olur en azından.

Al bunu vur İsmail'e... Ulan iso sen çelimsiz melimsiz bir iskeletsin. Kemiklerinde 2 tane kas yok. Sadece kemik ve deriyle mi hareket ediyor nedir araştırmak gerekiyor. Senelerdir milyonlar kazanıyorsun da sadece çökelek mi besleniyorsun olm sen? Bu kulüpte sana beslenme ve bireysel egzersiz tavsiyesi verecek bir adam yok mu? Ulan birine omuz atıp yıktığını değil hafif oynattığını bile görmedim. Omuzu çakıp geldiğin yöne uçuyorsun. 1 ay şurda kartal kadıköy sahilinde yürüyüş yapsam senden çok kasım olur. Koskoca kulüp milyonları boşa harcıyor, ben buna senede 1 milyon versem peşine bahçelievlerden 50şer TLden 5 tane apaçi takarım bunu egzersiz yapmazsa dövün derim. Adamın ayak kasları çekme helva gibi izmit pişmaniyesi gibi dağılıyor. En azından iki tokatlatır içimi dökerim.

Oğuzhan da bu çelimsizlerin veliahtı... Bunun diğerlerinden tek avantajı kendini zorlamıyor. Ne olduğunun farkında gibi ve gücünün yetmediği şeyi yapmaya uğraşmıyor. Yoksa bunun da diğerleri gibi senelerce sakatlanmaması mucize olurdu.

Çevrimdışı Dogan

Pektemek tam bir sığır gibi oynuyor. Biz tekmeye kafa atan oyuncu istiyoruz dedik ama bizi yanlış anladı. Ortada bir gol pozisyonu varsa golü yapmak veya kurtarmak için yerine göre fedakarlık yaparsın ama ortasaha veya basit bir hava topu mücadelesinde kafanı parçalat mı dedik biz buna? Bunun sakatlanmaması için rakiplere gidip abi yavaş oynayın çocuk biraz dengesiz sakatlanmasın zaten bir şey yapamayacak biraz idare edin kendini öldürmesin demek gerekiyor. Bir insan evladı her maç kafasını parçalar mı ya? Ulan nasıl darbeli ve dengesiz sallıyorsun ki kafanı rakibe bir şey olmazken sen her maç Beşiktaş'ın kafadan file bekçisi oluyorsun. Ya insan bir iki dakika ısınayım biraz sağlam oyniyim sonra fırsat geldikçe vites yükseltirim demez mi? Biri bunu uyarmıyor mu yavaş başla alış biraz 2-3 tane normal sakatlıksız hava topuna yüksel, alış ikili mücadele yaşa biraz sonra hırsla girersin. Ulan biz sana 2.dk'da gol mü at diyoruz yıllardır sakatsın 2 dk daha beklemekten mi çekineceğiz de dk 2de olmayan kafanı yarıyorsun? Anana babana yazık lan kriz geçirirler perişan olurlar. Ben olsam bunun Beşiktaştan aldığı bu maaşlarını harcamazdım çünkü buna iş güç verilmez ölmemesi mucize, evinde otursun kazandığı paraları yesin artık, bir kısmını da Beşiktaş altyapısına bağışlarsa haksız kazandığı paraların birazcık karşılığını vermiş olur en azından.

Al bunu vur İsmail'e... Ulan iso sen çelimsiz melimsiz bir iskeletsin. Kemiklerinde 2 tane kas yok. Sadece kemik ve deriyle mi hareket ediyor nedir araştırmak gerekiyor. Senelerdir milyonlar kazanıyorsun da sadece çökelek mi besleniyorsun olm sen? Bu kulüpte sana beslenme ve bireysel egzersiz tavsiyesi verecek bir adam yok mu? Ulan birine omuz atıp yıktığını değil hafif oynattığını bile görmedim. Omuzu çakıp geldiğin yöne uçuyorsun. 1 ay şurda kartal kadıköy sahilinde yürüyüş yapsam senden çok kasım olur. Koskoca kulüp milyonları boşa harcıyor, ben buna senede 1 milyon versem peşine bahçelievlerden 50şer TLden 5 tane apaçi takarım bunu egzersiz yapmazsa dövün derim. Adamın ayak kasları çekme helva gibi izmit pişmaniyesi gibi dağılıyor. En azından iki tokatlatır içimi dökerim.

Oğuzhan da bu çelimsizlerin veliahtı... Bunun diğerlerinden tek avantajı kendini zorlamıyor. Ne olduğunun farkında gibi ve gücünün yetmediği şeyi yapmaya uğraşmıyor. Yoksa bunun da diğerleri gibi senelerce sakatlanmaması mucize olurdu.
Hocam sinifta koca bi kahkaha attım allah senide guldursun insallah.ismail hakkinda ne güzel seyler yazmışın oyle :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

:kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

İsmail e ve Mustafa'ya verilen paraları helal etmiyorum. Yazık günah. Kombinem olmasına rağmen Liverpool maçı için sabahtan akşama kadar sırada bekleyip bilet alıyorum başka tribünden, kulüpte gidip bu adamlarla sözleşme yeniliyor. Bu adamları sahada gördükçe çıldırıyorum.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ozan062

Şimdi ben size liderken derbiye çıkıp kaybetme olasılığı ücünküyken kaybetme olasılığından daha fazla olduğunu söylesem( tabi bu bizim takım icin gecerli)ne dersiniz?

*Liderken derbilerde baskı olusuyor.Tecrübesiz oyuncular kaldiramiyo.Kaşar oyuncu yokki takimda.Afalliyo herkes.üçüncü olarak gidelim kadikoye ya da ikinci farketmez cikar takir tukur oynar macida aliriz rahat olun.

hangi derbide birinci cıktıkki:) belki ilk yarıda olabilir bir mac o kadar...

bütün hepsi baskı yokken kaybedildi:/
[ Son Düzenleme: 23 Şubat 2015, 15:27:36 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

hangi derbide birinci cıktıkki:) belki ilk yarıda olabilir bir mac o kadar...
Liderlikle bir alakası yok dediğin gibi.  Şu an derbi maçlarını kazansak veya en kötü berabere bitirsek bu maçı kaybetmemize rağmen halen liderdik, üstelik açık ara.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ozan062

olurda aksam fener kaybederse dahada üzülürüm ben:(((

pektemek yine antrenmana katılmamıs
hay Allahım sinirlerim cıktı yine tavana

Çevrimdışı Geovani

@Çağrı ellerine Sağlık süper yazı tam olarak hislerimize tercüman oldun
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı Çağatay

gs de melo fıtık ameliyatı olmuş ( hangi veteriner yaptı acaba  :evillol: )

ntvspor uzun süre sahalardan uzak kalacak diyor

gs nin orta saha direncinin 1 nolu ismi bir süre yok

orta alanı sağlam rakiplere karşı sıkıntı yaşayacaklardır
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı ozan062

gökhan oynamıycaksa liverpoolda ugur boralı oynatalım kerimdense cnk en azından savunmayı becerirler yoksa hem sag hem sol otoban olacak
tello biliyorsunuz o donem boyle  bir sakatlık yasadı patladık goller pesisıra geldi:(

Çevrimdışı Dogan

:ishock: :ishock: gs den bi cacık olmaz daha fbye kaybederler.bizim bu şampiyonluktaki tek rakibimiz fb.onlari orda yenersek olay biter.Ama umarim derbiyi gs kazanir

Çevrimiçi Samet Ç

Benim derdim Gs değil şu anda yarıştan ilk kopacak takım onlar adım gibi eminim ilk bizim kopmamız için dün ki gibi büyük taktik hataları sık sık yapmalıyız umarım bir daha olmaz.

Çevrimdışı Çağatay

gs yarıştan kopsaydı eğer şimdiye kadar kopardı

eksiklerine rağmen adamlar bir şekilde kazandılar

ama bu eksiklik onlar adına musleranın olmaması ile eşdeğer

umarım bundan sonra koparlar
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Kadir G.

Gs kopmaz boşuna heveslenmeyelim. Takımda şampiyon olmuş bir sürü oyuncu var biz de bir tane yok.

Çevrimdışı ozan062

aynn arkadaslar gs melosuz selcukla sneijder ile mac kazanıyor birsekil alıyorlar
yahu oyuncudan cok hocaları leş ama onceden aldıkları bir sampiyonluk*lar var havayı cok iyi biliyorlar....

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Şubat 2015, 17:02:31
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Arkadaşlar rakiplerin konusu var orada konuşalım lütfen.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Serhat Akkaya

aynn arkadaslar gs melosuz selcukla sneijder ile mac kazanıyor birsekil alıyorlar
yahu oyuncudan cok hocaları leş ama onceden aldıkları bir sampiyonluk*lar var havayı cok iyi biliyorlar....
Takımımızda hocalar dahil şampiyonluk yaşayan adam yok neredeyse. Hal böyle olunca iş kritiğe bindiğinde sorun yaşıyoruz. Slaven Bilic'in futbolculuk döneminde sadece Hajduk Split ile bir şampiyonluğu var diğer oynadığı veya yönettiği takımlar ise her zaman orta sıra takımları oldular. Çoğu kişi aksini düşünse bile bence bu çok önemli bir faktör.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetx

olurda aksam fener kaybederse dahada üzülürüm ben:(((

pektemek yine antrenmana katılmamıs
hay Allahım sinirlerim cıktı yine tavana
boşver pektemeğin olmadığı daha iyi  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Anil

Pektemek e bu paraların verilmesinde emeği olan herkese hakkım haram olsun.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Pektemek e bu paraların verilmesinde emeği olan herkese hakkım haram olsun.
Yaptıkları iyi şeyleri övmesini biliriz ama bu "BEŞİKTAŞ'IN BİR KURUŞUNU SOKAĞA ATAMAYIZ" diyen Fikret Orman Mustafa Pektemek konusunda hatalı davranmıştır. Beşiktaş'ın 6 milyon eurosunu sokağa atmıştır üstelik göz göre göre.
[ Son Düzenleme: 23 Şubat 2015, 17:19:51 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Türkay

Ersan'a verilen paraya dahi anlarım tamam yüksek bi miktar ama bahanesi de var. Ama Pektemek 1.4 hakikaten şaka gibi ve çok büyük bir hata. Keşke Mustafa'ya vereceğimiz parayı Atiba'ya versek de adam kafası rahat olsa. Mis gibi oynuyor
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ahmetx

Yaptıkları iyi şeyleri övmesini biliriz ama bu "BEŞİKTAŞ'IN BİR KURUŞUNU SOKAĞA ATAMAYIZ" diyen Fikret Orman Mustafa Pektemek konusunda hatalı davranmıştır. Beşiktaş'ın 6 milyon eurosunu sokağa atmıştır.
çok ilginç yahu,yd ye çok kızmıştım bu adama o kadar para verdi diye hatanın katmerlisini Fikret başkan yaptı verim alamadığı halde...
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Şubat 2015, 17:21:10
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Pektemek'i iteleyebilir miyiz acaba Rusya'ya yazın filan
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ahmetx

Liverpoolu eleyeceğiz  çok canınızı sıkmayın,ben çok umutluyum takımdan sol bekte kim oynayacak onu merak ediyorum sadece....

Çevrimdışı ahmetx

Pektemek'i iteleyebilir miyiz acaba Rusya'ya yazın filan
Rusyada durum vahim @Çağrı

Çevrimdışı ahmetx

pektemeği en fazla azerbaycana göndeririz,araplar bile zor.