Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3978589 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Factatum

Bu sezon şampiyon olmasak bile fikrim değişmeyecek.. Bilic'in bu kadroyla ve stadsız yaptıkları ortada.. Eğer olurda sonuçlara bağlı olarak Bilic'i kaybedersek tam uçacağımız senede yine baştan başlamış oluruz.

İşte aynı noktaya geliyoruz yine.  :money:

Maalesef biz Beşiktaşlılar uzun süren şampiyonluk araları ve kötü idari yönetimden ötürü, borderline sendromuna yakalanmış hasta semptomları sergiler olduk. Akıl ile duygularımız sürekli birbiriyle çatışma içerisinde. Sürekli git-gellerimiz var. Yazarından, yorumcusuna, taraftarına kadar durum aynen böyle. Geçen hafta şampiyonluk hikayeleri böyle yazılıyor derken, bugün tam tersini söyler olduk.

Şampiyonluk ve UEFA kupa hayalleri kuran bünyelere, "sezon sonunda herşeye rağmen üçüncülük başarıdır" demek; yahu hiç sağlıklı düşünemedik zaten demekle aynıdır.   

Ben geldiği günden beri, hep Biliç'in yeterli olmadığını söylüyorum. Dört hafta önce söylediklerimle bugün yazdıklarım birbirinden çok farklı değil. Biliç winner bir karakter değil. Geldiği günden beri çizdiği tüm portre, hep imajla alakalı. Saha kenarındaki hareketleri, basın toplantıları vs. Bursaspor'a, Başakşehir'e veya Kasımpaşa'ya iyi teknik direktör olur. Ama Beşiktaş veya diğer büyüklere değil. Hikmet Karaman, Abdullah Avcı kapasite olarak neyse, Biliç de odur.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

İşte aynı noktaya geliyoruz yine.  :money:

Maalesef biz Beşiktaşlılar uzun süren şampiyonluk araları ve kötü idari yönetimden ötürü, borderline sendromuna yakalanmış hasta semptomları sergiler olduk. Akıl ile duygularımız sürekli birbiriyle çatışma içerisinde. Sürekli git-gellerimiz var. Yazarından, yorumcusuna, taraftarına kadar durum aynen böyle. Geçen hafta şampiyonluk hikayeleri böyle yazılıyor derken, bugün tam tersini söyler olduk.

Şampiyonluk ve UEFA kupa hayalleri kuran bünyelere, "sezon sonunda herşeye rağmen üçüncülük başarıdır" demek; yahu hiç sağlıklı düşünemedik zaten demekle aynıdır.   

Ben geldiği günden beri, hep Biliç'in yeterli olmadığını söylüyorum. Dört hafta önce söylediklerimle bugün yazdıklarım birbirinden çok farklı değil. Biliç winner bir karakter değil. Geldiği günden beri çizdiği tüm portre, hep imajla alakalı. Saha kenarındaki hareketleri, basın toplantıları vs. Bursaspor'a, Başakşehir'e veya Kasımpaşa'ya iyi teknik direktör olur. Ama Beşiktaş veya diğer büyüklere değil. Hikmet Karaman, Abdullah Avcı kapasite olarak neyse, Biliç de odur.
Her cümlesinin altına imzamı atarım. Çok güzel özetlemişsiniz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Şubat 2015, 11:47:13
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
aslında kim gelse yine aynı seyler olabilir cnk türkiyedeki yapıdan dolayı hocayla antrenor arasında daglar kadar fark var birbirleriyle koordine olamıyorlar
aslında bu hakim olma olayını bizim türklerden bile beceren sayısı cok dusuk.
baksana herkes izlediği içn ornek vericem liverpool macında teknik direktor gidiyor yardımcılarıyla fikir alısverisi yapıyor
aynı seyi bilicte yapıyor ama eksik dediğin gibi bizden birinin olmayısı
fakat işte oradada bu "kasarlı" diyebiliceğimiz besiktaslı bir kimse acık soyleyim ortalıkta yok:)
yada benim aklıma gelmiyor. alsa bu sefer takıma ve hocaya kendini nasıl kabul ettirecek vs vs zor işler:)bastan yapacaklardı bunu

bütün ipler hocaya verilince artık asılacak kişi odur.. zaten buda bazı kişilerin işine geliyor...

@Samo1903 bu yeni basket kocumuzda kimdir ne yapar bilirmisin:)

Basket konuları basket topiğinde @ozan062  artık daha fazla dikkat ediyoruz  :ok:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

@ozan062 sürekli hücum ribaundlarına giren, agresif, yüksek tempo oynayan ve üç sayılık atışlara dayalı bir basketbol oynatıyor. Mevcut oyuncu yapımızla iyi işler çıkartabilir gibi görünüyor. Bekleyip göreceğiz.

milli takım hocası olmasıda aslında güzel bir detay,, tamamdır cagrı anca simdi gordum sondur bu:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Basket konuları basket topiğinde @ozan062  artık daha fazla dikkat ediyoruz  :ok:
eyvallah ben de atladım sazan gibi :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ozan062

liverpool macı zor,neden cnk 2 farklı yenmemiz gerekiyor:( daha dun 2*0 yendiler en az gol yiyen takımı

sonrasında sanırım sivas ve ardından fener macına cıkıcaz? eger oyleyse hakikaten cok zor bir periyot teknik heyet için
bugun fener puan kaybetsede benim için yine iş sıkıntılı cnk adamların mac kaybetmesi gerekiyorki biz one gecelim.
sonrasında bir daha kaybetsinki farkı acalım, daha derbiler oynanmamıs daha kritik zamanlara gelmemişiz ve gecmis senenin sonucu ortada
bircokkez  sansımızı kaybettik one gecme imkanımız varken...hal boyleyken güven bircogumuzda cok az
karamsar olmanın sebebide aslında bu

Çevrimdışı Kemal

@Çağrı şuana kadar ki okuduğum yazıların içinde en güzel yazın son yazdığın yazı olmuş, birde Bilicin ligdeki 4.hakemle ilişkisi ve Live maçındaki ilişkisini yazsaymışsın tam MR.Bilic olduğu belirli olurmuş :) eline sağlık kardeşim , aynen katılıyorum altınada imzamı atarım dünyanın hiçbir yerinde 7 oyuncuyla defansın belkemiği kanadın ve önliberonun belkemikleriyle revizyona gidilmez.

Çevrimdışı Çağatay

Ali Ece de yazmış bugun ve bizim az çok dediklerimizi yazmış

rotasyon olur ama yanlış rotasyon yapıldığını söylüyor

Ba yokken törenin de olmaması eleştiriyor
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı alperenn58

Renklileri yazacam tabi kimi yazacam Bursanın şaöpiyonluk sayısıyla Ts nin şampiyonluk sayısıyla mı yarıştırayım  kendimi?

Ben 3-3 lük derbi beraberliğinde de Biliçi suçlu görüyorum. En son GS mağlubiyetinde de yine hava topu hakimiyetini GS ye bırakan ve Melonun attığı kafa golüyle yenilmemizi sağlayan kişiyide Biliç olarak görüyorum hatta Dannyi geçen sezon her ne kadar Önder Bey getirsede oynatıp yine GS ye mağlup olduğumuz ve 2. lik yani direk CL şansını götüreninde Biliç olduğunu söylüyorum.

Bu Ligtv vs. dediklerinizde kesinlikle haklısınızda dün bizi Ligtv veya hakem yeniltmedi, Kayseri maçında devşirme sağbeki oraya Şansallar koymadı 2 dk da 2 gol yeyip bizi yeniltmediler.

Şu takıma bas bas bağırdık sol bek sol bek Motta geldi, üzerine sağbek sağbek Opare geldi, stoper  hazır stoper Milo geldi. Ba olmayınca forvetimiz yok nasıl olacak bu işler?

Yani abi bide bunlara Biliç sıkıntısı eklenince şampiyonluk şansımız düştükçe düşüyor.

Bu sene şampiyon mutlaka olmalıyız seneye de ivme kazanıp yeni statla 3. yıldızı takmalıyız marka değerimiz- ekonomimiz açısından nasıl fark etmez bu senede olmasak abi? Yüzmüşüz yüzmüşüz kuyruğuna getirmişiz.

Turu geçme şansımız düşük olan 1 maç için değer mi? Ha çıkarsın tam kadro yenilirsin tabii ki bu kadar eleştirmem olabilir derim, ama bu kadroyla çıkmak kendi ayağına sıkmaktır.

guzel kardesim bu  sene besiktasi basarisiz bulmuyorum ben en son hangi sezon bu kadar lider kalabildik

lig tv su bu hakemler derken eger bunlarin yardimi olmasa besiktas  su an acik ara 10 puan fark atmisti en yakin rakibine

ama biz yorulup puan kaybedince adamlar ensemizde oyle degilmi

evet su takima 2 tane saglam defans olsaydki bekleri saymiyorum  2 saglam defansla bu ligi yenilgisiz goturebilirdik

her sey dort dortluk degil  ama iste  sampiyon  takim boyle boyle kurulur  onun icin diyorumki enseyi karartmaya  gerek yok takim genc seney 3  tane saglam transferle bu ligi domine ederiz buna eminim

yani besiktas hic yenilmesin hep kazansin diyorsak  yanlisa  duseriz  puan  kayiplari   illaki  olacak  daha  cook 

su goturur bu lig sabirli olmak gerekir  8 yasimdan beri bu  takimin tarafiyim  neler gorduk neler yasadik
3 tane oglum var besiktasli  ama hic  bu kadar milne donemi haric  hic  bu kadar  gelecek yillari domine edecek kadro gormedim

2003 kadrosu guzeldi ama o kadro bu kadrodan guclu kesinlikle degildi 

guntekin sunu demis ece bunu demis onlarin isi o arkadas  bilicin iside  bu takimi sampiyon yapmak 

sabir sabir sabir

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Şubat 2015, 12:11:16
  • Beşiktaş / Bodrum
@Çağrı şuana kadar ki okuduğum yazıların içinde en güzel yazın son yazdığın yazı olmuş, birde Bilicin ligdeki 4.hakemle ilişkisi ve Live maçındaki ilişkisini yazsaymışsın tam MR.Bilic olduğu belirli olurmuş :) eline sağlık kardeşim , aynen katılıyorum altınada imzamı atarım dünyanın hiçbir yerinde 7 oyuncuyla defansın belkemiği kanadın ve önliberonun belkemikleriyle revizyona gidilmez.

Abi senin nezlinde herkese de teşekkür ederim.

Keşke olmasaydı. Ama sonradan farkettim kazandığımız son 7 maçın 5'indeki maç yazımda da eleştirmişim sert şekilde.

İnsanın kazanırken sorgulanır olmaması gerekir bu bizim ne kadar kör topal ilerlediğimizi de gösteriyor aslında.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

@alperenn58  abi dediklerine katılıyorum ve yineliyorum yukarlarda da yazmıştım ; ben normal yenilgide tabii ki enseyi karartıp bas bas bağırıp eleştirmem, uzun soluklu maraton tabii ki yenecez-yenilecez ama göz göre göre, bile bile lades demeye millet bu kadar kızıyor. Allah aşkına böyle bir rotasyon olur mu , buna işte kızıyorum.

Çevrimdışı Deniz

Soru şu:

Bilic giderse yönetimin daha iyi bir teknik adam getireceğine inanıyor musunuz?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Fatih

Abi senin nezlinde herkese de teşekkür ederim.

Keşke olmasaydı. Ama sonradan farkettim kazandığımız son 7 maçın 5'indeki maç yazımda da eleştirmişim sert şekilde.

İnsanın kazanırken sorgulanır olmaması gerekir bu bizim ne kadar kör topal ilerlediğimizi de gösteriyor aslında.
Nezlinde degil canim kardesim, ''Nezdinde''  :sevinc :sevinc
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Şubat 2015, 12:16:18
  • Beşiktaş / Bodrum
Nezlinde degil canim kardesim, ''Nezdinde''  :sevinc :sevinc

Savaşı sen başlattın Fotomaç   :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Yav Bilic gitmesin, sadece yeniliklere açık olsun, eleştiriye açık olsun . Hayatta değişmeyen tek şey değişim, değişsin biraz !

Bakın Tolgay gelirken ne dedik, 1 yıl sürünmeye hazır olsun Pedro-Kerim ortada dedik , bakın yine aynı terane.

Şimdi sokaktan futbolla ilgilenen herhangi birini çevirin Bilicin her yapacağı değişikliği okur size. Fark nerde kaldı ?

Lig Tv maç öncesi maç sonrası konuşmalarında bile dinlemiyor adam soruyu , sürekli afra tafrada . Bilic gitmesin az biraz mantalitesini değiştirsin istiyorum ben. @Deniz

@Çağrı evet kazanırken bile alarm verdik kimse kazandığımız için konuşmadı.

Çevrimdışı Fatih

Savaşı sen başlattın Fotomaç   :biggrinking:
Fotomac demiyeydi iyidi  :bandit: Twitter kullaniyor musun?
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Akil Emre

Soru şu:

Getirmek zorunda 3 yıldır hiçbir branşta başarı yok. Bu sene şampiyon olmadan geçilip gelecek yılda aynı orta sınıf politika izlenirse. Gerçekten istemesemde Sn. Fikret orman Stadımızı yeniden yapan fakat hiçbir branşta başarı sağlamayan başkan olarak tarihe geçecektir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Şubat 2015, 12:20:05
  • Beşiktaş / Bodrum
Fotomac demiyeydi iyidi  :bandit: Twitter kullaniyor musun?

:outtahere:

Kullanıyordum da Beşiktaş'ın twitter kullanıcıları yüzünden bıraktım desem yeridir.

Yazılan 100 şeyden 95'i yalan ya da kötü amaçlı olur mu yahu? Oluyormuş.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

Soru şu:

Kurtarıcı sergen gelecek ğs macında gördük nasıl paket olduklarını... Sergen geldiğinde sergeni kaç oyuncu dinleyecek acaba ? merak ediyorum... @Deniz taraftarlar basının çok etkisinde kalıyor.. pazar maç yapmış üstüne Perşembe maçı olan ve hava şartlarından gecikmeli giden üstüne perşembe gecesi zorlu maç yapmış ve sakatları olan bir takım 2 gün sonra pazar gecesi maça çıkmış kaleden tut forvete kadar tüm oyuncuların yorgun ayakta duramaz formsuz halini görmüşüz medya taraftarımız sağolsun hala biliç diyor... Geçen haftalarda biliç korkak oynatıyor vs sağ bek sol bek çıktı yerine atiba töre girdi hala atiba nerede oynuyor diyorsunuz eleştirmek için eleştiriyorsunuz atiba hem sağda hem ön liberoda oynayan oyuncu biliç şapkadan çıkartmadı... takımın yorgun hali 1 dk 94 dk kadar belli idi... Olcay frei sosa cenk ersan serdar mustafa necip hem yorgun hem formsuz idi... Töre girdi biraz etkili oldu o da ne kadar yorgun oldugu belli idi... Sonra dönüp demeyin liverpool oynadı gayet form da idi diye Premier ligde her takım haftada 3 maç a göre hazırlanıyor ilk kez premier ligi izliyorsanız şaşırırsınız adamların kulüpleri takımlar oyuncuları taraftarı bu tarz sisteme alışmışlar diye oynarlar zorlanmadan bizde sistem ise haftada 1 maç sistemi hafta da 2 maç oynarsan bir yerden sonra yorgun çıkarsın... Türkiyede hiç bir takım haftada 2-3 maç sistemi oynamayı beceremz lig periyodunda... ama suçlu biliç ... @Deniz

Çevrimdışı ozan062

dün konusulanlardan iki seyi soyleyelim
birincisi yanlıs seyehat yani liverpoolda bir gün gecirip oyle eskisehire gidilebilirdi
veya o aksam eshisehire gidilirdi, fakat istanbula gidip sonra tekrar eskisehir olunca tabiki yorgunluk ortaya cıkar buyuk organizasyon hatasıdır bu

sonrasında rotasyon zaten onu herkes soyluyor tekrara gerek yok, rotasyonu skoru aldıktan sonrada yaparsın cnk sen gokhanı sonradan oyuna koyuyorsan demekki 11dede oynayabilir..
yada sen sezon basından beri kupada da rotasyon yapsaydın bizi böyle sasırtmazdın ama orda yapmayıp simdi yapmak cok sacma halbuki biz daha yeni devre arasından cıktık o zamanler dahada sıkısıktı mac trafiği

Çevrimdışı Deniz

Kurtarıcı sergen gelecek ğs macında gördük nasıl paket olduklarını... Sergen geldiğinde sergeni kaç oyuncu dinleyecek acaba ? merak ediyorum... @Deniz taraftarlar basının çok etkisinde kalıyor.. pazar maç yapmış üstüne Perşembe maçı olan ve hava şartlarından gecikmeli giden üstüne perşembe gecesi zorlu maç yapmış ve sakatları olan bir takım 2 gün sonra pazar gecesi maça çıkmış kaleden tut forvete kadar tüm oyuncuların yorgun ayakta duramaz formsuz halini görmüşüz medya taraftarımız sağolsun hala biliç diyor... Geçen haftalarda biliç korkak oynatıyor vs sağ bek sol bek çıktı yerine atiba töre girdi hala atiba nerede oynuyor diyorsunuz eleştirmek için eleştiriyorsunuz atiba hem sağda hem ön liberoda oynayan oyuncu biliç şapkadan çıkartmadı... takımın yorgun hali 1 dk 94 dk kadar belli idi... Olcay frei sosa cenk ersan serdar mustafa necip hem yorgun hem formsuz idi... Töre girdi biraz etkili oldu o da ne kadar yorgun oldugu belli idi... Sonra dönüp demeyin liverpool oynadı gayet form da idi diye Premier ligde her takım haftada 3 maç a göre hazırlanıyor ilk kez premier ligi izliyorsanız şaşırırsınız adamların kulüpleri takımlar oyuncuları taraftarı bu tarz sisteme alışmışlar diye oynarlar zorlanmadan bizde sistem ise haftada 1 maç sistemi hafta da 2 maç oynarsan bir yerden sonra yorgun çıkarsın... Türkiyede hiç bir takım haftada 2-3 maç sistemi oynamayı beceremz lig periyodunda... ama suçlu biliç ... @Deniz
medya son 1 aydır bilice yükleniyor zaten.Bunun ben de farkındayım.
Oynattığı oyunu,sistemi ciddi eleştiriyorlar.bence bir çoğu da abartı eleştiri.
Rize maçındaki kötü oyunu eleştirilebilir ama liverpool deplasmanında neden korkak oynattı diyemezler.
Eğer takım biraz daha tökezlemeye devam ederse daha şiddetli yükleneceklerdir.
Ayrıca Bilic de ingiltereden takımlarla görüşüyor bunu kimse inkar edemez.6-7 aydır olan söylenti bunlar herkes de bunu diyor,Evertonla anlaştı diyen bile var.
Bu iş biraz arap saçına döndü.Takım bir an önce toplanmalı yoksa işler epey karışacaktır..@ALI RIZA
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Şubat 2015, 12:53:23
  • Beşiktaş / Bodrum
Açıkçası anlaştıysa adam akıllı derim. Neden?

Everton gibi kulüplerde çok iyi performans gösterir Bilic. Beklenti ve baskının yüksek olmadığı yerlerde.

Kazanması değil Savaşması beklenen yerlerde.

O takımlar da bu adamı 10 yıl tutar Moyes gibi. Newcastle'da bunu yapamaz ama Everton'da hayatı boyunca kalabilir.

Bekleyip görelim. Biz de şimdiden kazanmış ve kazanmayı bilen birini bulalım.

Carlos Bianchi bile olabilir.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Şubat 2015, 12:55:43
  • Beşiktaş / Bodrum
Benim Bilic'in başarılı olabileceğini düşünmemin tek sebebi vardı.

İstikrarı. Anadolu takımları kalitesiz, 4 derbi dışında 30 maçın 26'sını kazanır gözüyle baktım hep. Bu sene öyle de oluyor.

Bence kalsa yapacak zaten bu 5 yılda bizi 1-2 defa.

Ama başka başka özellikleri çıkıyor ortaya.

Yönetime giren adamlarda en irrite olduğum olay kendisi yeterince büyüyememiş Beşiktaş ile büyümeye çalışanlardı.

Benzer özellik burada da var.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Şubat 2015, 12:57:52
  • Beşiktaş / Bodrum
Luiz Felipe Scolari de bize son derece uyar mesela.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Daha önce de dediğim gibi hemen hocayı yollama fikrine girmeyelim :)

1. olursa zaten kalır.
3. olursa zaten gider.
Ama 2. olursa sene sonuna kadar oynattığı futbola,+ ve - lerine bakmak gerekir.Sene sonunu beklemekte yarar var..