Renklileri yazacam tabi kimi yazacam Bursanın şaöpiyonluk sayısıyla Ts nin şampiyonluk sayısıyla mı yarıştırayım kendimi?
Ben 3-3 lük derbi beraberliğinde de Biliçi suçlu görüyorum. En son GS mağlubiyetinde de yine hava topu hakimiyetini GS ye bırakan ve Melonun attığı kafa golüyle yenilmemizi sağlayan kişiyide Biliç olarak görüyorum hatta Dannyi geçen sezon her ne kadar Önder Bey getirsede oynatıp yine GS ye mağlup olduğumuz ve 2. lik yani direk CL şansını götüreninde Biliç olduğunu söylüyorum.
Bu Ligtv vs. dediklerinizde kesinlikle haklısınızda dün bizi Ligtv veya hakem yeniltmedi, Kayseri maçında devşirme sağbeki oraya Şansallar koymadı 2 dk da 2 gol yeyip bizi yeniltmediler.
Şu takıma bas bas bağırdık sol bek sol bek Motta geldi, üzerine sağbek sağbek Opare geldi, stoper hazır stoper Milo geldi. Ba olmayınca forvetimiz yok nasıl olacak bu işler?
Yani abi bide bunlara Biliç sıkıntısı eklenince şampiyonluk şansımız düştükçe düşüyor.
Bu sene şampiyon mutlaka olmalıyız seneye de ivme kazanıp yeni statla 3. yıldızı takmalıyız marka değerimiz- ekonomimiz açısından nasıl fark etmez bu senede olmasak abi? Yüzmüşüz yüzmüşüz kuyruğuna getirmişiz.
Turu geçme şansımız düşük olan 1 maç için değer mi? Ha çıkarsın tam kadro yenilirsin tabii ki bu kadar eleştirmem olabilir derim, ama bu kadroyla çıkmak kendi ayağına sıkmaktır.
guzel kardesim bu sene besiktasi basarisiz bulmuyorum ben en son hangi sezon bu kadar lider kalabildik
lig tv su bu hakemler derken eger bunlarin yardimi olmasa besiktas su an acik ara 10 puan fark atmisti en yakin rakibine
ama biz yorulup puan kaybedince adamlar ensemizde oyle degilmi
evet su takima 2 tane saglam defans olsaydki bekleri saymiyorum 2 saglam defansla bu ligi yenilgisiz goturebilirdik
her sey dort dortluk degil ama iste sampiyon takim boyle boyle kurulur onun icin diyorumki enseyi karartmaya gerek yok takim genc seney 3 tane saglam transferle bu ligi domine ederiz buna eminim
yani besiktas hic yenilmesin hep kazansin diyorsak yanlisa duseriz puan kayiplari illaki olacak daha cook
su goturur bu lig sabirli olmak gerekir 8 yasimdan beri bu takimin tarafiyim neler gorduk neler yasadik
3 tane oglum var besiktasli ama hic bu kadar milne donemi haric hic bu kadar gelecek yillari domine edecek kadro gormedim
2003 kadrosu guzeldi ama o kadro bu kadrodan guclu kesinlikle degildi
guntekin sunu demis ece bunu demis onlarin isi o arkadas bilicin iside bu takimi sampiyon yapmak
sabir sabir sabir