Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3979557 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Erdem Çözer

Bu maçı Bilic elleriyle vermiştir sebepleri ve genel sıkıntıları ;

1) Töre maçta neden yok, ha sakatsa bu zeminde neden 55. dk da oyuna alıyosun ?
Mecburen alıyor, skoru elde etse almazdı. Son derece mantıklı bir hareket.

2) Necipten neden ısrarla devşirme stoper yaratmaya çalışıyosun 1.5 senedir? Neden o zaman Atınçı kadroda tutuyosun?
Son Bursa maçında Atınç çok aksadı. Atınç'a güvenebildiğini sanmıyorum.

3) Opare ye neden onay verdin devre arası ?
Opare son seçenek olarak mecburen alındı ve belli ki henüz 11 başlayacak düzeyde değil. Bilic Prandelli gibi hazır olmadığı belli adamı takıma koyup rezil edecek bir adam değil. Aksi olsa elbette bu kadar zor iki maç arası Opare'yi oynatırdı, aptal mı bu adam?

4) Kerime- Pedroya 1 yıl yaptığını şimdi neden Tolgaya yapmaya başladın ?
Kerim hala 11 oyuncusu değil bunu mecburen 11 oynattığı maçlarda görmeye devam ediyoruz. Pedro konusu Kerim gibi değil. O dönemde kazanan kadroyu bozmak istemedi Bilic. Tolgay'da belli ki henüz 11 oynayacak durumda değil.

5) Pektemekle uzatılmasına neden onay verdin, kendine başka forvet istemedin ?
Sanki istese Pektemek'ten çok daha iyisini alacak bütçe var :)

6) Her maça klişe şeylerle hazırlanıyosun, 1 tane farklı taktiğin yok.
Takımların zaten belli bir oyun sistemi olur veya GS gibi ne oynadığın belli olmaz. Doğrusu ilkidir. Ama rakibin zayıf yönlerine göre ufak tefek değişiklikler yaparsın. Bunları göremiyorsan maçları daha dikkatli izlemelisin.

7) Her maç 4. hakemin tepesinden inmezsin, Live maçında çok beyefendiydin hayırdır ?
Türkiye'de bu konuda daha rahat ama Avrupa'da da neler yaptığını daha önce gördük ve ceza aldıktan sonra artık böyle bir durum yaşanmayacak dedi. Kendisini tutuyor işte, bu övülecek bir şey eleştirilecek bir şey değil :)

8) Şu adamın 1 tane derbi galibiyeti 1 tane şampiyonluğu , Royal Otel Kupasını saymazsanız 1 tane kupası yok, herkes hasta ama anlayamıyorum.
Şu adamın daha sahasında maçı yok. Elindeki kadro rakiplerinin oldukça gerisinde ve buna rağmen son 7 senenin en iyi istatistiklerine sahip. Aynı durumu en son yaşayan Terim'li GS yarım devre stadsız olduğu halde ligi 22 puan geride bitirdi. Bu şartlara rağmen bu takım Arsenal ve Tottenham maçlarında yıllardır görmediğimiz bir top oynadı. Ligin başından beri de (son zamanlarda biraz düşüşte olsa da) taraflı tarafsız herkesin öve öve bitiremediği bir oyun oynuyor.
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Kemal

O kadar yazdım yazdıklar uçtu . Forumda sıkıntı mı var server vs.?

Çevrimdışı Factatum

Güntekin'in tamamen haksız olduğunu söyleyemezsiniz. Adam haftalardır iyi oynamadığımızı söylüyordu. Bu maça özel bir yorum değil bu.
İkinci yarı başlarken üç kulvarda koşan takım, 25. hafta sonunda hedefsiz kalabilir. Demirkol'un söylediği gibi Biliç savruluyor. 

Çevrimdışı Erdem Çözer

Ben bunun şampiyonluk kaçıyor diye sinirden yazılmış bir eleştiri olabileceğini düşünüyorum. bizim için uefada tur çok önemli değil 10 senede 1 şampiyonluk görmüşüz o yüzden çoğu insan artık şampiyonluk için ne var ne yoksa yapılmasını istiyor. Güntekin onay gibi yapıcı bir insanın bu kadar yıkıcı bir eleştiriyi bu kadar kritik zamanlarda yapması akıl alır gibi değil.Forvetsiz bir maç ESES maçındasın FBnin son dklarda hakem sayesinde penaltı ile 1 puan kurtartığı , Gsnin tamamen eskişehirin atamaması sayesinde balla son dklarda aldığı bir galibiyete karşın bizim forvetsiz stopersiz beksiz yorgun yarı enerjili takımla doğru dürüst antrenman yapmadan dinlenmeden çıktığımız maç.
Ben olsam eses maçını hiç oynamayalım 3 puanı verelim bile derdim. Çünkü elde eskişehiri yenecek kadro yok en fazla beraberlik alınabilirdi o da demba olsaydı ve enerjimiz yetseydi mümkündü forvetsizken değil.

:claps: tek eleştirim Güntekin Onay'ı yapıcı bulman.. Güntekin Onay yıllardır hep böyle ezik ezik yorumlar yapar.. Bugünkü yazısı da tam bir komedi.

Çevrimdışı Erdem Çözer

Güntekin'in tamamen haksız olduğunu söyleyemezsiniz. Adam haftalardır iyi oynamadığımızı söylüyordu. Bu maça özel bir yorum değil bu.
İkinci yarı başlarken üç kulvarda koşan takım, 25. hafta sonunda hedefsiz kalabilir. Demirkol'un söylediği gibi Biliç savruluyor. 

Sezon başında, Beşiktaş Cenk Tosun'u niye aldı hiç anlamıyorum, Beşiktaş kadro olarak çok güçsüzleşti diyen adamdan bahsediyorsunuz. Güntekin Onay bu ülkede futbolu günlük ve sonuç bazlı yorumlayan adamların başında gelir.

Çevrimdışı Kemal

herşeye bir cevabımız var beşiktaş taraftarı olarak önce bu algıyı kırmak gerek.

Tamam herşey güllik gülistanlık , olabilir ya böyle şeyler Live maçı var, sıkıntı yok takımda ve Biliçte. Bu senede Şampiyonuz inşallah.

diyeyim bende devam edelim.

Çevrimdışı Erdem Çözer

herşeye bir cevabımız var beşiktaş taraftarı olarak önce bu algıyı kırmak gerek.

Tamam herşey güllik gülistanlık , olabilir ya böyle şeyler Live maçı var, sıkıntı yok takımda ve Biliçte. Bu senede Şampiyonuz inşallah.

diyeyim bende devam edelim.

Sıkıntı çok zor şartlarda çok iyi işler yapan bir adamı bir anda yerden yere vurmak. Yoksa tabi ki yanlışları vardır. Morinho'nun bile hala yanlış adam oynattığı veya yanlış taktikle çıktığı olur ki Bilic çok tecrübesiz bir teknik adam. Benim tek derdim de bu kadar iyi işler yapan ve çok daha iyisini vadeden bir adamı elimizden kaçırmamak. Sonra ya Sergen vs gibi ne yapacağı belirsiz adamların oyuncağı oluruz veya Türkiye'ye uyum sağlayamayıp giden yabancı teknik adamlarla seneler kaybederiz..

Çevrimdışı Factatum

Sezon başında, Beşiktaş Cenk Tosun'u niye aldı hiç anlamıyorum, Beşiktaş kadro olarak çok güçsüzleşti diyen adamdan bahsediyorsunuz. Güntekin Onay bu ülkede futbolu günlük ve sonuç bazlı yorumlayan adamların başında gelir.

Pekala umarım sen haklı çıkarsın.

Yine de 25.hafta sonunda gerçekleri göreceğiz. O zaman alıntı yaparım haksız çıktım veya haklıymışım diye.  :money:

Çevrimdışı Deniz

Güntekinin yazısına katılmasam da yazısına son derece saygı duyuyorum.
Bilicin liverpool maçı için eskişehir maçını feda ettiğini sanmıyorum.
Ayrıca elindeki malzeme de belli.
Yönetimin 1.5-1.6-1.7-1.8 milyon € gibi korkunç bir paraya imza attırdığı mustafa pektemek sahada 3 günlük forvet gibi geziyorsa bu bilicin suçu değildir.
Rotasyon yapması şarttı.Bu da öyle bir maçtı takım 72 saat önce maça çıkmış yorgunluklar normal.
Dünkü zeminde Demba Bayı oynatsa ve sakatlansa "eskişehir maçı için turu feda etti" denilecekti.
Dün oynanan oyundan ben de memnun değilim ama bazı eleştiriler abartı geliyor.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Şubat 2015, 11:13:04
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Bakın farkındalık zamanı.

Güntekin ağır yazmış doğru da yazmış ama Güntekin'in aynı zamanda ne kadar sonuç odaklı yorum yaptığını ve zamana göre davrandığının kanıtı bu yazı.

BİLİÇ bu sezon Arsenal ve Tottenham maçlarında İngiltere’de iyi piyasa yaptı. Hâlâ da kendi imajını kovalıyor. Liverpool rövanşını düşünerek Gökhan Töre ve Atiba’yı yedek bıraktı. Bir bakıma Eskişehir maçını feda etti. Liverpool yarı finale kalma maçı değil. Dün kaybedilen 3 puanın ise telafisi çok zor.

Biliç şampiyon olacak bir teknik adam değil, bu vasfı yok. Çalıştırdığı ekipler sahada hep iyi bir takım görüntüsü verir ama kupalar, şampiyonluklar kazanamaz. Biliç’in takımları hep az gol atar ve bu böyle devam eder. Dün Beşiktaş bir kez daha bu gerçek ile yüzleşti.

Demba ve Cenk Tosun olmadan takımı istediğin kadar oynat forvette sakat mustafa varken yapılan bütün ataklar bütün koşular boşadır. Boşu boşuna kanatları orta sahayı takımını yorarsın.
Biliçe şampiyonluğa oynayacak bir kadro verilmedi. Biliç bu takımı şampiyonluğa oynattı ve devam edecek. İngiltere'ye gitse de şampiyonluğa oynayacak kadar geniş ve güçlü kadro verilmeyecek. 8,10 sıralarındaki takımları 4-5'e oynatmaya çağırırlar en fazla. Alıştığımız Beşiktaş 6 hafta deplasman galibiyeti değil 2 G 2B 2 M alırdı. Bu kadar eksikle bir seçim yaptı ve eses maçını feda etti. GS ile 1 puan fark var ve neredeyse hiçbir şey değişmedi. 1 mağlubiyetle dağılmayın.

Çevrimdışı Erdem Çözer

Pekala umarım sen haklı çıkarsın.

Yine de 25.hafta sonunda gerçekleri göreceğiz. O zaman alıntı yaparım haksız çıktım veya haklıymışım diye.  :money:

Bu sezon şampiyon olmasak bile fikrim değişmeyecek.. Bilic'in bu kadroyla ve stadsız yaptıkları ortada.. Eğer olurda sonuçlara bağlı olarak Bilic'i kaybedersek tam uçacağımız senede yine baştan başlamış oluruz.

Çevrimdışı ozan062

dun hiç sevmediğim hasan sas bile cok guzel soyledi bazı seyleri

bu ligi bilicek bir antrenor olsa bilicin ekibinde yani türk ve besiktaslı birisi
zaten bu tip sıkıntılar yasanmazdı gecen seneden bu yana...

ozellikle organizasyon konusunda buyuk sacmaladılar liverpool eskisehir seyehat programında sonrasında haftalar once belli olan bu mac sıkısıklıgında kafana esince tffye basvurmalar vs bunlar hep hataa...
[ Son Düzenleme: 23 Şubat 2015, 11:18:22 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Factatum

@Deniz

Maalesef biz şansımızın büyük kısmını zaten Anfield'da kaybettik. Liverpool'u bu motivasyon ve oyunla bile yenebiliriz, ancak iki farkla yenmemiz tamamen hayal.
Yani kimse Eses maçı için tur feda edildi, demezdi. 

Çevrimdışı Fatih

Lig sampiyonu kuvvetle muhtemel fb-gs macinda belli olacak...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Şubat 2015, 11:20:14
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Lig sampiyonu kuvvetle muhtemel fb-gs macinda belli olacak...

Berabere biterse  :biggrinking:

Sabah sabah kimse sarsam diyordum ben de gel  :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı panic13

Sabahtan beri buraya gelip içimden bişey karalamak gelmiyor. Çağrı ne gerekiyorsa yazmış :(

http://haber.besiktasarena.com/bizim-bilic-mi-mr-bilic-mi.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

Altına imza atarım, ben yazdım varsayabilirsiniz. Çok üzgünüm çok.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Deniz

@Deniz

Maalesef biz şansımızın büyük kısmını zaten Anfield'da kaybettik. Liverpool'u bu motivasyon ve oyunla bile yenebiliriz, ancak iki farkla yenmemiz tamamen hayal.
Yani kimse Eses maçı için tur feda edildi, demezdi. 
Derlerdi maalesef @Factatum :)

Doğru olan,olması gereken eskişehir maçını kazanıp liverpool maçına bilenmekti.Çünkü liverpoolu eleyeceğinin garantisi yok bu 3 puan kaybedilmemeliydi.
Ama bunu bir kez daha gördük ki bizim takımın yedekleri ciddi anlamda sıradan anadolu takımı oyuncuları ile eşdeğer.
Daha önce de dedim hep de diyecem,Mustafa Pektemek in Beşiktaştan sonra gidebileceği en iyi takım Başakşehir.
Yedek kulübesi böyle zayıfken rotasyon yapmak da sıkıntılı oluyor..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Serhat Akkaya

dun hiç sevmediğim hasan sas bile cok guzel soyledi bazı seyleri

bu ligi bilicek bir antrenor olsa bilicin ekibinde yani türk ve besiktaslı birisi
zaten bu tip sıkıntılar yasanmazdı gecen seneden bu yana...

ozellikle organizasyon konusunda buyuk sacmaladılar liverpool eskisehir seyehat programında sonrasında haftalar once belli olan bu mac sıkısıklıgında kafana esince tffye basvurmalar vs bunlar hep hataa...
Bilic geldiğinden beri bunu dile getiriyorum. Türkiye şartlarına hakim değil Bilic ve mutlaka yanında bu işin kurdu ve futbolcularla ilişki kurabilecek bir antrenör olması şart. Ama Bilic'in bu ısrarını anlamak mümkün değil. Takımın tek sorumlusu sensin tamam eyvallah ama bazı noktalarda yetersiz kaldığın açık, yardım almak seni küçültmez büyütür.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ozan062

Derlerdi maalesef @Factatum :)

Doğru olan,olması gereken eskişehir maçını kazanıp liverpool maçına bilenmekti.Çünkü liverpoolu eleyeceğinin garantisi yok bu 3 puan kaybedilmemeliydi.
Ama bunu bir kez daha gördük ki bizim takımın yedekleri ciddi anlamda sıradan anadolu takımı oyuncuları ile eşdeğer.
Daha önce de dedim hep de diyecem,Mustafa Pektemek in Beşiktaştan sonra gidebileceği en iyi takım Başakşehir.
Yedek kulübesi böyle zayıfken rotasyon yapmak da sıkıntılı oluyor..

bak mesela rıdvanı dinledim biraz once
diyorki oyuna girenlerle cıkanlarla beraber  7 as oyuncu ile rotasyon yaptı diyor bilic için
yani boylesine bir değişiklik tabiki macı zora sokar...kazansaydıkta ben eleştiricektim cnk fiyasko.. ya yapacaksan adam akıllı yada hiç dokunma

Çevrimdışı Fatih

Berabere biterse  :biggrinking:

Sabah sabah kimse sarsam diyordum ben de gel  :kop:
:kop: :kop:

Bize sadece beraberlik yarar... gs ve fb bi sekilde diger maclari kazaniyorlar.
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı talha

:kop: :kop:

Bize sadece beraberlik yarar... gs ve fb bi sekilde diger maclari kazaniyorlar.

Şu kolpa derbileri berbare bitsin başka birşey istemem. biz orda momentumu yakaladık mı tamamdır  :tabe:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Güntekin'in açıklamalarındaki son cümlesi gayet açıklayıcı. Bilic'in takımları hep az gol atar ve bu böyle devam eder. Az gol atan bir takımın rakipleri sene başında kötüyken farkı açamaması veya bu tip maçlarda sıkışması gayet doğal. Üretken bir takım değiliz ve üretken olmak içinde çaba sart etmiyoruz. Bazı maçları neredeyse pozisyonsuz, kaleye isabet eden şutumuz olmadan bitiriyoruz, bana bunu stadsızlıkla, olimpiyatla açıklayamazsınız.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ozan062

Bilic geldiğinden beri bunu dile getiriyorum. Türkiye şartlarına hakim değil Bilic ve mutlaka yanında bu işin kurdu ve futbolcularla ilişki kurabilecek bir antrenör olması şart. Ama Bilic'in bu ısrarını anlamak mümkün değil. Takımın tek sorumlusu sensin tamam eyvallah ama bazı noktalarda yetersiz kaldığın açık, yardım almak seni küçültmez büyütür.

aslında kim gelse yine aynı seyler olabilir cnk türkiyedeki yapıdan dolayı hocayla antrenor arasında daglar kadar fark var birbirleriyle koordine olamıyorlar
aslında bu hakim olma olayını bizim türklerden bile beceren sayısı cok dusuk.
baksana herkes izlediği içn ornek vericem liverpool macında teknik direktor gidiyor yardımcılarıyla fikir alısverisi yapıyor
aynı seyi bilicte yapıyor ama eksik dediğin gibi bizden birinin olmayısı
fakat işte oradada bu "kasarlı" diyebiliceğimiz besiktaslı bir kimse acık soyleyim ortalıkta yok:)
yada benim aklıma gelmiyor. alsa bu sefer takıma ve hocaya kendini nasıl kabul ettirecek vs vs zor işler:)bastan yapacaklardı bunu

bütün ipler hocaya verilince artık asılacak kişi odur.. zaten buda bazı kişilerin işine geliyor...

@Samo1903 bu yeni basket kocumuzda kimdir ne yapar bilirmisin:)
[ Son Düzenleme: 23 Şubat 2015, 11:36:47 ozan062 ]

Çevrimdışı Serhat Akkaya

aslında kim gelse yine aynı seyler olabilir cnk türkiyedeki yapıdan dolayı hocayla antrenor arasında daglar kadar fark var birbirleriyle koordine olamıyorlar
aslında bu hakim olma olayını bizim türklerden bile beceren sayısı cok dusuk.
baksana herkes izlediği içn ornek vericem liverpool macında teknik direktor gidiyor yardımcılarıyla fikir alısverisi yapıyor
aynı seyi bilicte yapıyor ama eksik dediğin gibi bizden birinin olmayısı
fakat işte oradada bu "kasarlı" diyebiliceğimiz besiktaslı bir kimse acık soyleyim ortalıkta yok:)
yada benim aklıma gelmiyor. alsa bu sefer takıma ve hocaya kendini nasıl kabul ettirecek vs vs zor işler:)bastan yapacaklardı bunu
Bu da yönetimin işi. Bilic ne futbolcuları tanıyor rakipteki ne de rakip antrenörün oyun felsefesini. Bir kaç maç izleyen yardımcılarının raporlarıyla yeterli dataya sahip olamazsın. Rakipte oyuna giren girecek oyuncunun ne gibi etkileri olabileceğini bilmek zorundasın, ona göre önlemlerini almak zorundasın gerekirse. Bunun içinde yerli bir yardımcı antrenör şart. Zafer detaylarda gizlidir. Biz çoğu zaman detaylardan kaybediyoruz.
Korku akıl katilidir.