Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3983763 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Anil

liverpool maçında atıncın oynaması felakete yol açabilir. çok çok tecrübesiz ve kısa mesafede ağır. Ersana gelince oyunun içinde kalabildiği maçlarda mükemmel oynuyor. bence saatli bomba falan değil
Ersan iyi konsantre olduğu hiç bi maçta kötü oynayacak adam değil. Bana göre gayet yeterli bir stoper

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Şubat 2015, 10:05:31
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
1200 liradan 3000 tane üye bulamadık daha.

Fener 6 ayda 40.000 üye yapmış gelir 80 milyon.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Şubat 2015, 10:07:02
  • Beşiktaş / Bodrum
Beşiktaş'ın Orman yönetiminde 9 sponsorla imzaladığı anlaşmaların toplam değeri yarım milyar TL'ye ulaştı
Milliyet Gazetesinin Akşam Gazetesine dayandırdığı habere göre başkan Fikret Orman döneminde 9 ayrı şirketle imzalanan anlaşmalardan sözleşme boyunca elde edilecek gelirlerin toplamı tam 211 milyon dolara ulaştı.

Beşiktaş'a 10 sponsordan tam 526 milyon TL!
Başkan Fikret Orman döneminde, Siyah-Beyazlılar sponsora doymuyor. Odebank, Kadın Basketbol Takımı'na sponsor oldu. Orman ve ekibi, geldiği günden bu yana tam 9 şirket ile sözleşme imzaladı. Beşiktaş, toplam 211 milyon dolar (526 milyon TL) gelir elde etti…

Beşiktaş sponsora doymuyor. Başkan Fikret Orman döneminde inanılmaz sponsorluk anlaşmalarına imza atan Siyah-Beyazlılar, dün "Odeabank" firması ile sözleşme imzaladı. Odeabank, Kadın Basketbol Takımı'nın forma önü sponsoru oldu. 1.5 yıllık anlaşma kapsamında Beşiktaş, 250 bin dolar gelir elde edecek. Başkan Fikret Orman, imza töreninde şunları söyledi: "İletişim ve dayanıklı tüketim konusunda sponsorluklarımız var. Bankacılık sektöründe de bir ortaklık arıyorduk. Sponsorlarımızın memnuniyetlerine çok dikkat ediyoruz. Bu 'Kazan kazan' ilkesine dayanan bir anlaşmadır."

FUTBOLA TAM 197 MİLYON DOLAR

Odeabank firması, Başkan Fikret Orman dönemindeki 10'uncu sponsor oldu. Orman ve ekibi, geldiği günden bu yana tam dokuz önemli şirket ile anlaşma imzaladı. Beşiktaş, bu sponsorlardan toplam 211 milyon dolar (526 milyon TL) gelir elde etti. Bu dönem içinde Vodafone, Adidas, Beko, Kalde ve Bahçeşehir Üniversitesi, futbol takımına sponsor oldu. Bu anlaşmalardan tam 197 milyon dolar kasaya kondu. Vodafone, 145 milyon dolar ile en çok parayı veren şirket oldu.

ŞİMDİKİ HEDEF ÇORABA SPONSOR

Başkan Orman ve ekibi, futbol dışında basketbol, tekerlekli basketbol ve hentbola da önemli sponsorlar buldu. Mogaz firması Erkek Hentbol Takımı'na, Integral Forex ise Erkek Basketbol Takımı'nın sponsoru oldu. RMK Marine da Tekerlekli Basketbol Takımı'na katkı sağladı. Başkan Fikret Orman'ın şimdiki hedef ise Futbol Takımı'nın çorabına sponsor bulmak. Kısa süre içinde çorap sponsoru da açıklanacak. Orman ve yönetiminin hedefi ise toplam "250 milyon dolar" sponsor geliri elde etmek.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Şubat 2015, 10:10:28
  • Beşiktaş / Bodrum
Ersan iyi konsantre olduğu hiç bi maçta kötü oynayacak adam değil. Bana göre gayet yeterli bir stoper

Güç yok.

Hız yok.

Biraz çabukluk var.

Duracağı yeri bilmez.

Kaleci ile iletişim sorunu var.

Ara top kesemez.

Hava topları lige göre iyi Avrupa'ya göre kötü.

Ayağı çok kötü.

Soğukkanlı değil.

Uzar gider.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Paolo Maldini

Niyeyse ben hırçın birazda pislik bir adam istiyorum stopere fenerbahçenin stoperleri bruno ve egemen rakipleri bildiğin dövüyor. Bizde gidip mexesi alsak iyi olabilir

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Ersan'ın ikinci ligten Adanaspor'dan geldiğini hatırlatırım.Tam bir Adalı kazığıdır,Fenerbahçe maçında yaptıkları aklımda.Avrupa'da böyle stoperlerle oynarsak madara oluruz

Çevrimdışı Atkar

Kaleye Ronero olabilir dediğiniz gibi bonsevissiz mi bilmiyorum,kiralik Cech olabilir.Sağ bek için maxi iyi bir tercih ama gönlüm Abateden yana.Abate daha fazla katkı sağlar ve 2 yaş daha genç.Kaboul'u istemiyorum Vlaar,Zambrano,Reid vb vb stoperler var.Stoper-Kaleci ve sağ bek bonservissiz halledebilirsek Orta saha ve Sol beke yüksek bonservis verebiliriz.Sol beke 5M verilse iyi gelecek vaad eden bir futbolcu alınabilir fakat aklımda bir isim yok.Orta sahaya gelirsekte Khediera ismi geçmiş fakat bizi bir artısı olacağını düşünmüyorum.Velinin yanına Velinin özelliklerinde birini değil,senede 6-7 gol 8-9 asist yapan,duran topta tehlike yaratan birini almalıyız.Mesela Cskalı Natcho,Fellaini belki alınabilir.15M bütçemiz olduğunu düşünürsek 8-9M'u orta sahada bir adama verilirse gerçekten çok kaliteli bir adam alınabilir

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Şubat 2015, 11:24:27
  • Beşiktaş / Bodrum
Natcho'yu da bedavayken çok dillendirdik burada tabi ki yine kimsenin umrunda olmadı adam uçuyor şimdi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Kartal Ç

rövanş maçında stopere atibayı, velinin yanına tolgayı, sol beke de opareyi koysak yemez mi? hatta bunu bi eskişehir maçında denese biliç. opare sol bekte de oynayabiliyormuş zira.

şu hilbert de geri dönmek istiyorum falan diyormuş. geçen yıl kendi takımına 6 tane penaltı yaptırttı. motta dan sonra bi de hilbert lazım değil.

Çevrimdışı Atkar

Kale için Neto mu Romero mu daha iyi bir tercih olur ?

Çevrimdışı ozan062

Demba Ba: "Hedefim, kaçırdığım golleri rövanşta atmak. İnanıyorum ki, 70 bin kişinin önünde vurduğum gol olacak."

bakın arkadaslar demekki dusunceler dogruymus:) son maclarda kacırdıgını artık kacırmak istemediğini ogreniyoruz bundan güzel habermi olur :biggrinking: :ok:
[ Son Düzenleme: 21 Şubat 2015, 12:17:22 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Şubat 2015, 12:21:19
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Merhaba arkadaşlar  :)

dayanma süresi en fazla 12 saat:) hiç sasırmadım tekrar hosgeldin bizler buraya haylice bagımlıyız artık kacarı yok....buranın cocuklarıyızz
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Samet Ç

dayanma süresi en fazla 12 saat:) hiç sasırmadım tekrar hosgeldin bizler buraya haylice bagımlıyız artık kacarı yok....buranın cocuklarıyızz
:)

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Paolo Maldini

Kale için Neto mu Romero mu daha iyi bir tercih olur ?
Neto büyük bir ihtimal juventusa gidecek. Romero gelse bize yeter

Çevrimdışı Mehmet Ali

Üyelikler aylardır bekletiliyor, kabul edilmiyor. Burada taraftarın suçu ne?

Çevrimdışı Deniz

kaleye gitmek yerine pas atip topu kalptiran olcay :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Bizde 8 aydır üyelikler bekletiliyor..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Türkay

Ne yiğitler heba oldu şu pozisyon sonrası  :lol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Samet Ç

Pas atamayıp diyelim ona. Kaptırdıktan sonra da topu alayım derken semazen gibi döndü. :)

Çevrimdışı Deniz

Pas atamayıp diyelim ona. Kaptırdıktan sonra da topu alayım derken semazen gibi döndü. :)
O pozisyon Töreye gelse %99 goldü...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Şubat 2015, 13:11:44
  • Beşiktaş / Bodrum
Üyelikler aylardır bekletiliyor, kabul edilmiyor. Burada taraftarın suçu ne?

Bekletilen üyelik sayısı kaç?

40,000 mi?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

O pozisyon Töreye gelse %99 goldü...
Gol olmasa bile daha ciddi bir atak gelişirdi.