Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3984064 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Abi Sami falan nedir ya, topculuguna demıyorum tabi, realden aldıgı 7, neti 4 cıvarı. Yaparlar kontratı 3 civarı, bonuslar ve sponsorluklarla o 5 olur. Klupten cıkar 3 olur yanı
Ben futbolculuğu açısından değerlendiriyorum zaten. :icool:

Gelirse çok iyi bir transfer olur da çokta umutlanmamak lazım tabi :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

Bu arada az önce Maxi ve Kaboul için küçümser konuştuğumu düşünenler olabilir sakın öyle düşünmeyin :icool:

İkisi de çok iyi transferler olur :ok:

Sadece Khedira'yı görünce biraz heyecanlandım :evillol:

Çevrimdışı Yusuf

Maxi pereira ve younes kaboul ile on protokel yapıldı. Bonservıssız gelecekler. Yıllık ücretli az yuksek olacak bonservıs olmadıgından oturu.
İnler ile alakalı bonservıs duserse olacak o iş. Ama yaslı dıye sıcak bakılmıyor. Maxi ve Kaboul de bıraz yaslı ama defansta tecrube ıyıdır.
Son haber, bi delilik edip atinin yerine Sami Khedira olacak gibi, kontratı bitiyor. O da bonservıssız, yıllık 3.5 - 4 net vermeye nıyetı bozarlarsa seneye veli-khedira ikilisini izleyebiliriz.

Yalnız eğer Maxi ve Kaboul alınırsa takımın yaş ortalaması iyice yükselecek.
Bir genç sol bek ve kanat veya orta saha gerekir bence.
Ya da alamıyorsak da Oğuzhan,Tolgay,Kerim gibi genç isimlere şans vermeliyiz.

Çevrimdışı Anil

Bu haberleri paylaşan arkadaş kaynağını da söylerse iyi olur

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Şubat 2015, 22:18:16
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Dogan

Abate transfer olasılığı %79 wolfsburg ta :( büyük ihtimal onlar alır.
Aslında ben sağ  ve sol beklerin genç olmasından yanayım.Ibe gibi potansiyelli iki tane bekimiz olsun Pedronun yanina bi tanede tecrübeli stoper kaleye cech romero ikilisinden biri transferi kapat.
Wolfsburg ta oynayan Bas Dost harika bi forvet.Her yere.bacağını uzatıp gol atabilen biri.Keske onun gibi bi forvetimiz olsaydi

Çevrimdışı küfeki

Yalnız eğer Maxi ve Kaboul alınırsa takımın yaş ortalaması iyice yükselecek.
Bir genç sol bek ve kanat veya orta saha gerekir bence.
Ya da alamıyorsak da Oğuzhan,Tolgay,Kerim gibi genç isimlere şans vermeliyiz.

Abi gelsinler de yaslı olsun. bakın premıer lige, stoperler hep tecrubeli, en azından bırı tecrubeli, bence kaboul-pedro super ıkılı olur, sahsi fıkrım tabi, bizim ilerisi zaten dinamik. dinamikler atsın tecrubelıler karsılasın

Çevrimdışı Fatih

O konulara hiç girmeyelim tecrübesizliklerine veriyorum ama faturası çok ağır oldu Beşiktaş'a.
O zaman transfer olayini %50'ser bolelim.. %50 satin alinan, %50 satilan... Satilan kisim da %0 basari, satin alinan kisim da bana gore %40 basari... Demek ki transfer de %40 basari var... Insallah çan dusuktur de ders tekrari yapmazlar  :bandit: :lol: :lol:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Kadir G.

Maxi pereira ve younes kaboul ile on protokel yapıldı. Bonservıssız gelecekler. Yıllık ücretli az yuksek olacak bonservıs olmadıgından oturu.
İnler ile alakalı bonservıs duserse olacak o iş. Ama yaslı dıye sıcak bakılmıyor. Maxi ve Kaboul de bıraz yaslı ama defansta tecrube ıyıdır.
Son haber, bi delilik edip atinin yerine Sami Khedira olacak gibi, kontratı bitiyor. O da bonservıssız, yıllık 3.5 - 4 net vermeye nıyetı bozarlarsa seneye veli-khedira ikilisini izleyebiliriz.

Maxi ve kaboul inşallah gelir. Yaş ortalaması defansta yüksek olmalı tecrübe çok önemli. Bu ikisi gelirse gökhan hücuma çıktığında korkmadan çıkar rahat rahat dikine gider, ortadakilerde arka tarafın emniyetini bildiğinden hücuma daha fazla katkı verir. Çok ama çok önemli bu ikili. Sol beke de genç birini alsalar çok iyi olur rahman baba gibi. (Çok mu şey istedim :)) sol kanat düşündüklerini sanmıyorum oraya çok yorum yapmayacağım ama ayew iddiaları vardı onlar asılsız mı? Sola adam düşünüyorlar mı?

Stada illa yıldız alacaklarsa khediraya hayır diyen olamaz zaten gidip alves gibilere 3-4 milyon vermektense khediraya çıkart ver. Keşke gelse ama ümitlenmeyelim çok zor.

Cenk
Maxi pedro kaboul baba
Khedira veli
Gökhan sosa ayew
Ba
Bu kadronun yenemeyeceği dünyada 3-4 takım vardır onları da net zorlarsın.

Sürekli kadro yazan çocuklar gibi oldu biraz ama olsun. Günümün önemli bir bölümü Beşiktaşla geçiyor onun için en iyisini istiyoruz.

Çevrimdışı Tolga

Takımda Atiba-Tolga-Sosa-Ba-Uğur-Sivok yaş ortalamasını yükseltiyor zaten.

Uğur ve Sivok kesin gideceğine göre Maxi-Kaboul gibi oyuncuların alınması gerekiyor.

Artık bu takıma olacak değil olmuş oyuncular alınmalı özellikle de arka tarafa mutlaka böyle oyuncular şart.

Çevrimdışı Yusuf

Abi gelsinler de yaslı olsun. bakın premıer lige, stoperler hep tecrubeli, en azından bırı tecrubeli, bence kaboul-pedro super ıkılı olur, sahsi fıkrım tabi, bizim ilerisi zaten dinamik. dinamikler atsın tecrubelıler karsılasın
Yok zaten haklısın da tecrübe konusunda ama insan biraz da genç,ilerisi için umut besleyebileceği futbolcular izlemek istiyor.
Takım genel olarak 22-30 yaş arasında oldu mu sıkıntı yok zaten.

Çevrimdışı Kadir G.

Bu arada bu ülkeye sneijder geldiyse kadronun değişilmezi olmayan khedirada pekala gelebilir. Yeni stadla böyle bir iş düşmana korku dosta güven verir. İyi bir planlamamız var bunun üstüne böyle adımlar takımı şaha kaldırabilir. Umut edelim zarar gelmez en azından.

Çevrimdışı Yusuf

Maxi ve kaboul inşallah gelir. Yaş ortalaması defansta yüksek olmalı tecrübe çok önemli. Bu ikisi gelirse gökhan hücuma çıktığında korkmadan çıkar rahat rahat dikine gider, ortadakilerde arka tarafın emniyetini bildiğinden hücuma daha fazla katkı verir. Çok ama çok önemli bu ikili. Sol beke de genç birini alsalar çok iyi olur rahman baba gibi. (Çok mu şey istedim :)) sol kanat düşündüklerini sanmıyorum oraya çok yorum yapmayacağım ama ayew iddiaları vardı onlar asılsız mı? Sola adam düşünüyorlar mı?

Stada illa yıldız alacaklarsa khediraya hayır diyen olamaz zaten gidip alves gibilere 3-4 milyon vermektense khediraya çıkart ver. Keşke gelse ama ümitlenmeyelim çok zor.

Cenk
Maxi pedro kaboul baba
Khedira veli
Gökhan sosa ayew
Ba
Bu kadronun yenemeyeceği dünyada 3-4 takım vardır onları da net zorlarsın.

Sürekli kadro yazan çocuklar gibi oldu biraz ama olsun. Günümün önemli bir bölümü Beşiktaşla geçiyor onun için en iyisini istiyoruz.

Bu kadro inanılmaz olur ama bunun için Oğuzhan,Olcay gibi para edecek oyuncuları göndermemiz lazım finansal açıdan karşılayabilmek için.Ama iki sene sonra inşallah bu tarz bir kadroyu Vodafone Arena'da görürüz.

Çevrimdışı ozan062

kaboul istemiyorum gelmemeli nedenine gelirsek delillerle geliyorum karsınıza:D

http://www.transfermarkt.com.tr/younes-kaboul/verletzungen/spieler/27114

bu arkadasın sakatlık gecmisine bakın kacırdıgı mac sayısına ve en onemlisi sakatlıkların nerede olduguna bakın
yarısından fazlası diz sakatlanması:) hayır gelmezz bosverinn

mesela vlaara bakıyorsun
http://www.transfermarkt.com.tr/ron-vlaar/verletzungen/spieler/30697

bakınız adam temiz:)

heleki panzer huth
http://www.transfermarkt.com.tr/robert-huth/verletzungen/spieler/2998

tertermizz:)

bizim kaboulla kıyaslanacak kişi
http://www.transfermarkt.com.tr/mustafa-pektemek/verletzungen/spieler/58602
bu arkadasımızdır maalesefki ortak yanları hallice
ki cogu sakatlıgı es geçmişler yazmamıslar

not: bunu paylasmamın sebebi biz sakatları iyileştirme bakma yurdu değiliz.. ve bizde sakatlandıgında ilginc birsekilde klüpte kariyerine son veriyor tonlarca ornek var
buarada temizden kastım tekrarlamamıs sakatlıkları
[ Son Düzenleme: 20 Şubat 2015, 22:45:52 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Yusuf

kaboul istemiyorum gelmemeli nedenine gelirsek delillerle geliyorum karsınıza:D

http://www.transfermarkt.com.tr/younes-kaboul/verletzungen/spieler/27114

bu arkadasın sakatlık gecmisine bakın günlerine ve en onemlisi sakatlıkların nerede olduguna bakın
yarısından fazlası diz sakatlanması:) hayır gelmezz bosverinn

mesela vlaara bakıyorsun
http://www.transfermarkt.com.tr/ron-vlaar/verletzungen/spieler/30697

bakınız adam temiz:)

heleki panzer huth
http://www.transfermarkt.com.tr/robert-huth/verletzungen/spieler/2998

tertermizz:)

bizim kaboulla kıyaslanacak kişi
http://www.transfermarkt.com.tr/mustafa-pektemek/verletzungen/spieler/58602
bu arkadasımızdır maalesefki ortak yanları hallice
ki cogu sakatlıgı es geçmişler yazmamıslar

not: bunu paylasmamın sebebi biz sakatları iyileştirme bakma yurdu değiliz.. ve bizde sakatlandıgında ilginc birsekilde klüpte kariyerine son veriyor tonlarca ornek var

Vlaar alınabilecekse alınsın tabii ki ama Kaboul de alınabilecek bir risk.Bonservissiz olması avantaj,sakatlanırsa en fazla 1,5-2m para kaybedersin ama sıkıntı yaşamazsa bize çok şey kazandırır savunmada.Daha ucuza alınabilecek daha iyi bir alternatif yok maalesef.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Şubat 2015, 22:48:10
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Kaboul nasıl bonservissiz oluyor o kısmı anlamış değilim henüz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı JoseDemba

Ben Kaboul gelsin derim sert ve tecrübeli çok ağırda değil bana göre kafa toplarındada iyi cl icin iyi bizim lig icin cok iyi bir stoper ayrica maxi de cok faydali olur kesinlikle gelir gelmez ligin en iyi sag beki olur net. Yildiz alacaksak stad acilisi icin khedira degil ayew cok daha mantikli atiba veli tolgay ozi en azindan bir yil daha goturur orayi olmadi ara transfer donemi var zaten. Ayrica Khedira gelecegine De jong biraz daha ucuz ve daha iyi olur bence kaleci bekleyebilir Cenk guven veriyor Tolga da var genc bir sol bekte gelmeli Rahman olabilir ama ozellikle franco kaboul cok saglam ikili olurlar biri supurucu ayagi iyi stoper digeri sert lider stoper birbirlerini iyi tamamlarlar Vlaar gelmesini daha cok isterim ama sanmam.
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı Yusuf

Kaboul nasıl bonservissiz oluyor o kısmı anlamış değilim henüz.

En fazla 1-2 milyon euroya alınabilir heralde yedek beklemek istemez adam bir sene daha.

Çevrimdışı ozan062

2012den bu yana harcadıkları paralara bakın:))

burda tabi alımlar var satıslar yok ama yani bunları türk lirasına cevirdiğinizde anlıcaksınız demek istediğimi:)

Çevrimdışı Dogan

Her ne kadar @Çağrı ısrar etsede o Kaboul u bu takima aldirtmicaz.Yok öyle bi dünya  :lol: Ya vlaar gelicek ya dede gelicek ya da samba.

Çevrimdışı Kadir G.

Bu kadro inanılmaz olur ama bunun için Oğuzhan,Olcay gibi para edecek oyuncuları göndermemiz lazım finansal açıdan karşılayabilmek için.Ama iki sene sonra inşallah bu tarz bir kadroyu Vodafone Arena'da görürüz.

Ordan ayewi çıkart hocam öyle biri bu sene imkansız. Ben yukarda yazılanlara göre düşündüm o halde 15 milyon paramız olacağını düşünelim maxiye 2.5 kaboula 2.5 gitsin kaldı 10. Olmaz da belki olur ya khedira veya o kalitede bir isim 4.5 milyon. Bize 6.5 kaldı. O parayla da gitsinler Allah rızası için bir sol bek alsınlar artık. Yıldız biri %90 gelecek çünkü reklam önemli ve bence vodafone unda çok işine gelecek. Ha eğer almazlarsa 8 dir 9 dur ne varsa sola yatırsınlar. Bekleri çok iyi olursa bu takım çok iyi olur.

Yıldız transferi ortaya olursa oğuzhanı inter istiyordu 5 milyona satılabiliyorsa satılmalı yoksa salih gibi kiralanabilir. Tabi ben gitmesini istemem eğer mali sıkıntı olmayacaksa gitmemelidir de. Nasıl yaparız şöyle ki (buraya yazdığım khedira ismine takılmayın o ayarda biri veya de jong ayarı da olur): veli khedira olduğunu düşünelim önde sosa olacak ve oğuz onu yedekleyebilecek gerektiğinde veliyi çıkarıp sokarsın o orta sahayla hele hele arena da rakibi pestil edersin. İkinci yolda (benim en çok arzuladığım şekil) sosayı zayıf olan sola kaydırırsın sol kanat geçmişi olacağından. Oğuzu da asıl yeri forvet arkasına koyarsın sosa veya gökhan içeri katettiğinde orda ba ile baklava oluşturur hücum varyasyonları artar.

Her şeyiyle çok güzel kadro olur en azından maxi, kaboul ve sol bek alınır inşallah.
Bu şekilde şu an 11 oynayan serdar ersan motta gibi oyuncuları kenara alırsın kulübenin kalitesi artar.

Transfer kulübeye yapılmaz bana göre. Al 11 e oturmuş adamı kadrodaki oyuncu kenara geçsin. İki işi tek elden yap.

Çevrimdışı Dogan

CECH
MAXİ-PEDRO-VLAAR-BABA
VELİ-İNLER
TÖRE-SOSA-AYEW
DEMBA BA

×Khedira felan çok fazla fanteziye kacmayalim arkadaslar :) Dışardan biri okur bunlar kafayimi yedi der.Alsa alsa onu arsenal tarzi takimlar alacaktir.hic hayalini bile kurmayin onun

Çevrimdışı ozan062

sagbeki solbeki alıyoruzda eldekileri kim yollayacak onu ogrenmemiz lazım yada yedek için kimi tutmalıyız:))
parada kazanamayızki eldekilerden :bawling:

Çevrimdışı Anil

sagbeki solbeki alıyoruzda eldekileri kim yollayacak onu ogrenmemiz lazım yada yedek için kimi tutmalıyız:))
Biz hele bu sene bi şampiyon olalım seneye stoper+sol bek le bile şampiyon oluruz

Çevrimdışı Tolga

Sivok-Uğur-İsmail ile yollar ayrılmalı.