Bu kadro inanılmaz olur ama bunun için Oğuzhan,Olcay gibi para edecek oyuncuları göndermemiz lazım finansal açıdan karşılayabilmek için.Ama iki sene sonra inşallah bu tarz bir kadroyu Vodafone Arena'da görürüz.
Ordan ayewi çıkart hocam öyle biri bu sene imkansız. Ben yukarda yazılanlara göre düşündüm o halde 15 milyon paramız olacağını düşünelim maxiye 2.5 kaboula 2.5 gitsin kaldı 10. Olmaz da belki olur ya khedira veya o kalitede bir isim 4.5 milyon. Bize 6.5 kaldı. O parayla da gitsinler Allah rızası için bir sol bek alsınlar artık. Yıldız biri %90 gelecek çünkü reklam önemli ve bence vodafone unda çok işine gelecek. Ha eğer almazlarsa 8 dir 9 dur ne varsa sola yatırsınlar. Bekleri çok iyi olursa bu takım çok iyi olur.
Yıldız transferi ortaya olursa oğuzhanı inter istiyordu 5 milyona satılabiliyorsa satılmalı yoksa salih gibi kiralanabilir. Tabi ben gitmesini istemem eğer mali sıkıntı olmayacaksa gitmemelidir de. Nasıl yaparız şöyle ki (buraya yazdığım khedira ismine takılmayın o ayarda biri veya de jong ayarı da olur): veli khedira olduğunu düşünelim önde sosa olacak ve oğuz onu yedekleyebilecek gerektiğinde veliyi çıkarıp sokarsın o orta sahayla hele hele arena da rakibi pestil edersin. İkinci yolda (benim en çok arzuladığım şekil) sosayı zayıf olan sola kaydırırsın sol kanat geçmişi olacağından. Oğuzu da asıl yeri forvet arkasına koyarsın sosa veya gökhan içeri katettiğinde orda ba ile baklava oluşturur hücum varyasyonları artar.
Her şeyiyle çok güzel kadro olur en azından maxi, kaboul ve sol bek alınır inşallah.
Bu şekilde şu an 11 oynayan serdar ersan motta gibi oyuncuları kenara alırsın kulübenin kalitesi artar.
Transfer kulübeye yapılmaz bana göre. Al 11 e oturmuş adamı kadrodaki oyuncu kenara geçsin. İki işi tek elden yap.