Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3984240 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Alper1903

Elememiz zor ama haftasonu opare ve tolgay'in denenmesinden yanayim. Ligde takim bocaladigi zaman yedeklerden oyunu degistirebilecek adam lazim.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Şubat 2015, 00:05:05
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Chief Scout lara sormak lazım ya Chief yani adamlar :D

:biggrinking:

Kaboul iyidir iyi  :kop:

[ Son Düzenleme: 21 Şubat 2015, 00:09:39 Çağrı ]
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Sezon sonu Vlaar'da boşa çıkıyor ama onu bize yar etmeyeceklerini düşündüğüm için şu şartlarda Kaboul iyi bir transfer olur bence :)

Sonuçta belli bir bütçe var ve arka tarafa önemli takviyeler şart.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Hava toplarına bi sözüm yok ama (eğer başıma bişey gelmeyecekse :evillol:) defans arkasına atılan toplarda kaboul ü ağır bulan tek kişi benim sanırım. mevzuya hakim scout ekibimizden bi teknik analiz alabilir miyiz bu oyuncuyla ilgili ?
Allah Kaboul etsin  :evillol: :evillol: .Gelir inşallah  :icool:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı küfeki

Daha once ki sonuclariniz neler? Internette paylastiginiz birsey var mi bu sonuclardan...

Herhangi bir sosyal medya platformunda hesabım yok, daha once bu foruma kadar herhangı bır foruma uye olmuslugumda yok. Stad asıgı oldugumda forumdayım. Sonucları degerlendırırsın zamanı geldıgınde. Ki Allah omur verırse az kaldı degerlendırmelere. Bu forumda duzenlı olacagız vakıt buldukca, ozellıkle haftasonları. Olacaklar oldugunda Allah ömur verırse tekrar haberlesırız.
Saygılarımla

Çevrimdışı küfeki

Elememiz zor ama haftasonu opare ve tolgay'in denenmesinden yanayim. Ligde takim bocaladigi zaman yedeklerden oyunu degistirebilecek adam lazim.

Bu haftasonu degıl de onumuzdekı hafta balkes macında gorebılırız liverpol macından sonra. Hatta yine bırsey dıyecegımde kımse kızmasın kulak arkası yapsın. demba ba mız bu hafta sarı gorup balkes macı cezasını dolduracak. Pekdemek o maç için kafi, sonra krıtık haftalar baslayacak. es es macında dembaba dan dakıka 80 cıvarı bi formadan cekme izleyecegız

Çevrimdışı Alper1903

Bu haftasonu degıl de onumuzdekı hafta balkes macında gorebılırız liverpol macından sonra. Hatta yine bırsey dıyecegımde kımse kızmasın kulak arkası yapsın. demba ba mız bu hafta sarı gorup balkes macı cezasını dolduracak. Pekdemek o maç için kafi, sonra krıtık haftalar baslayacak. es es macında dembaba dan dakıka 80 cıvarı bi formadan cekme izleyecegız

isabet olur valla. ayrica da pektemek bir maci bari yapsin da mac kazandirdi diyelim
[ Son Düzenleme: 21 Şubat 2015, 00:27:31 GordonFreeman ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Şubat 2015, 00:19:13
  • Beşiktaş / Bodrum
Liverpool maçından değil Eskişehir maçından korkuyorum en zor maçlarımızdan biri olacak.

İyi ki Liverpool rövanştan sonra Balıkesir ile içeride oynayacağız yoksa dağalabilirdik.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Dogan

,

duyumcu degılım valla , arastırmacı ve sonuccuyum, cevremle ve takımla yatıp takımla kalkıyorum ben. zamanı gelecek gorecegız. Şampıyonlugu bi alalım ilk plan , fb derbısıne kadar 4 maç 12 puan yapalım,  o arada renklılerın de derbısı var, arayı aca aca gıderız devamında. sonrasında dedıklerımızın arkasında olacagız :)
Hocam o zaman açıkla kimliğini bakalim.Bak ben rahat bi sekilde aciklayabilirim istersen sende açıkla o zaman.Yoksa benim icin duyumcudan farkin kalmaz.Onlarda bi iddia atar ortaya gerceklesmezse bi aksilik çıktı son anda karar değişti vs. ayaklarına yatarlar.Açıkla kimliğini bizde sana saygı duyup ciddiye alalım

Çevrimdışı talha

:biggrinking:

Kaboul iyidir iyi  :kop:

Turgut Özel yaşıyordur bu video çekildiği zaman :lol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Dogan

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

gs 2 arsenal maçında toplam 8 gol yedi.

Biz 3 ingiliz takımına karşı (arsenal tottenham liverpool) a karşı 5 maçta 3 gol yedik.

Bilic hata yapıyor bazen kabul ediyorum ama bir çok şeyi de doğru yapıyor bu da en güzel kanıtı..

Çevrimdışı ALI RIZA

gs 2 arsenal maçında toplam 8 gol yedi.

Biz 3 ingiliz takımına karşı (arsenal tottenham liverpool) a karşı 5 maçta 3 gol yedik.

Bilic hata yapıyor bazen kabul ediyorum ama bir çok şeyi de doğru yapıyor bu da en güzel kanıtı..
Biliç bu maçlarda hatası yok ne yapsın motta git penaltı mı yap desin... @Deniz şimdi Atınç rövanşta oynayacak gene biliç sallayacaklar... Sivok neden yazmadı tecrübeli vs vs umarım sivok bildirilmiştir...

Çevrimdışı Deniz

Biliç bu maçlarda hatası yok ne yapsın motta git penaltı mı yap desin... @Deniz şimdi Atınç rövanşta oynayacak gene biliç sallayacaklar... Sivok neden yazmadı tecrübeli vs vs umarım sivok bildirilmiştir...
Atınç oynayacaktır..

Çevrimdışı Deniz

Çevrimiçi Necmi

Atınç oynayacaktır..
Atınçın oynaması büyük hata olur liverpoolün en güçlü hücum yanı ortadan delmektir  bunu yapamadılar Pedroyla gülüm önlerinde veli ortayı geçilmez yaptı mecburen kanatlardan oynamak zorunda kaldılar bir tane şans penaltısı buldular Atınçla ortayı delik deşik ederler orda herkesi oynat tolgay veli atiba kim olursa necipe bile razı olurum ama tek oynamayacak oyuncu Atınç tır direk elenmemize sebep olur bazen gözünüzde bazı şeyleri çok büyütüyorsunuz atınç şu anda beşiktaşın on biri değil yedek kulübesinde bile oturamaz önce küçük maçlarda pişmesi gerekiyor liverpool maçı onu bitirir. Bursa maçında oyunu veriyorduk onun hataları yüzünden kendisinden 20 cm kısa adama hava topu verdi. daha henüz hazır değil bizimde bu sene risk alacak senemiz değil önümüzdeki sene kendi stadımızda pişsin pişeceği kadar ama bu sene mutlaka şampiyon olmak zorundayız hatadan puan kaybetmeye tahammül yok

Çevrimdışı ThbrK

Kaboul nasıl bonservissiz oluyor o kısmı anlamış değilim henüz.

Aynen sözleşmesi 1 yıl daha var

Çevrimdışı Abdullah

@Çağrı abi biraz geç oldu kusura bakma akşam yarım kalmıştı yeni tamamladım  :)

Çevrimdışı Dogan

Eline saglik.Vodafone simgesinin içini siyah degilde kırmızı yapsan bide daha ii olacaktır  :ok:

Çevrimdışı src35

Atınçın oynaması büyük hata olur liverpoolün en güçlü hücum yanı ortadan delmektir  bunu yapamadılar Pedroyla gülüm önlerinde veli ortayı geçilmez yaptı mecburen kanatlardan oynamak zorunda kaldılar bir tane şans penaltısı buldular Atınçla ortayı delik deşik ederler orda herkesi oynat tolgay veli atiba kim olursa necipe bile razı olurum ama tek oynamayacak oyuncu Atınç tır direk elenmemize sebep olur bazen gözünüzde bazı şeyleri çok büyütüyorsunuz atınç şu anda beşiktaşın on biri değil yedek kulübesinde bile oturamaz önce küçük maçlarda pişmesi gerekiyor liverpool maçı onu bitirir. Bursa maçında oyunu veriyorduk onun hataları yüzünden kendisinden 20 cm kısa adama hava topu verdi. daha henüz hazır değil bizimde bu sene risk alacak senemiz değil önümüzdeki sene kendi stadımızda pişsin pişeceği kadar ama bu sene mutlaka şampiyon olmak zorundayız hatadan puan kaybetmeye tahammül yok
hocam sanki ersan uçuyorda atınçı begenmiyorsunuz. liverpool maçındaki penaltı pozisyonunda ersan ne yapıyor nereye koşuyor bi bakın. nerde kademe anlayışı nerde sezgisi. saatli bomba gibi adam ne zaman patlayacagı belli degil. atınç oynasın diye söylemiyorum. ama bu saydıgınız alternatiflerden eldeki en iyi alternatif atınçtır.

son maçta ersan iyi gözüktü çünkü ön liberolar nerdeyse defansın içine girdi. ha bursa maçında atınç hata yaptı. yapmadı degil ama ersanda bakambuya yetişemez ersanda o hava topunu civelliden alamaz. bir tek müdahale edemeyip arkasına sektirdigi top yapılmayacak hata..

Çevrimdışı Abdullah

Eline saglik.Vodafone simgesinin içini siyah degilde kırmızı yapsan bide daha ii olacaktır  :ok:
Eyvallah o kolay halledilir de onu kırmızı yapınca çok absürd oluyor gibi ama senin için bir de kirmizili yaparım  :ok:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Şubat 2015, 08:57:59
  • Beşiktaş / Bodrum

Çok iyi yahu şunu yapsalar ne olur ki yani.

Eline sağlık @Abdullah
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ilhan mansız

hocam sanki ersan uçuyorda atınçı begenmiyorsunuz. liverpool maçındaki penaltı pozisyonunda ersan ne yapıyor nereye koşuyor bi bakın. nerde kademe anlayışı nerde sezgisi. saatli bomba gibi adam ne zaman patlayacagı belli degil. atınç oynasın diye söylemiyorum. ama bu saydıgınız alternatiflerden eldeki en iyi alternatif atınçtır.

son maçta ersan iyi gözüktü çünkü ön liberolar nerdeyse defansın içine girdi. ha bursa maçında atınç hata yaptı. yapmadı degil ama ersanda bakambuya yetişemez ersanda o hava topunu civelliden alamaz. bir tek müdahale edemeyip arkasına sektirdigi top yapılmayacak hata..
liverpool maçında atıncın oynaması felakete yol açabilir. çok çok tecrübesiz ve kısa mesafede ağır. Ersana gelince oyunun içinde kalabildiği maçlarda mükemmel oynuyor. bence saatli bomba falan değil

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Şubat 2015, 09:24:17
  • Beşiktaş / Bodrum
liverpool maçında atıncın oynaması felakete yol açabilir. çok çok tecrübesiz ve kısa mesafede ağır. Ersana gelince oyunun içinde kalabildiği maçlarda mükemmel oynuyor. bence saatli bomba falan değil

Çok iyimser olmuş son kısım  :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli