Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3984390 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Kadir G.

CECH
MAXİ-PEDRO-VLAAR-BABA
VELİ-İNLER
TÖRE-SOSA-AYEW
DEMBA BA

×Khedira felan çok fazla fanteziye kacmayalim arkadaslar :) Dışardan biri okur bunlar kafayimi yedi der.Alsa alsa onu arsenal tarzi takimlar alacaktir.hic hayalini bile kurmayin onun

Cech ayew daha fantazi hocam cechi asla bırakmazlar

Çevrimdışı Yusuf

Ordan ayewi çıkart hocam öyle biri bu sene imkansız. Ben yukarda yazılanlara göre düşündüm o halde 15 milyon paramız olacağını düşünelim maxiye 2.5 kaboula 2.5 gitsin kaldı 10. Olmaz da belki olur ya khedira veya o kalitede bir isim 4.5 milyon. Bize 6.5 kaldı. O parayla da gitsinler Allah rızası için bir sol bek alsınlar artık. Yıldız biri %90 gelecek çünkü reklam önemli ve bence vodafone unda çok işine gelecek. Ha eğer almazlarsa 8 dir 9 dur ne varsa sola yatırsınlar. Bekleri çok iyi olursa bu takım çok iyi olur.

Yıldız transferi ortaya olursa oğuzhanı inter istiyordu 5 milyona satılabiliyorsa satılmalı yoksa salih gibi kiralanabilir. Tabi ben gitmesini istemem eğer mali sıkıntı olmayacaksa gitmemelidir de. Nasıl yaparız şöyle ki (buraya yazdığım khedira ismine takılmayın o ayarda biri veya de jong ayarı da olur): veli khedira olduğunu düşünelim önde sosa olacak ve oğuz onu yedekleyebilecek gerektiğinde veliyi çıkarıp sokarsın o orta sahayla hele hele arena da rakibi pestil edersin. İkinci yolda (benim en çok arzuladığım şekil) sosayı zayıf olan sola kaydırırsın sol kanat geçmişi olacağından. Oğuzu da asıl yeri forvet arkasına koyarsın sosa veya gökhan içeri katettiğinde orda ba ile baklava oluşturur hücum varyasyonları artar.

Her şeyiyle çok güzel kadro olur en azından maxi, kaboul ve sol bek alınır inşallah.
Bu şekilde şu an 11 oynayan serdar ersan motta gibi oyuncuları kenara alırsın kulübenin kalitesi artar.

Transfer kulübeye yapılmaz bana göre. Al 11 e oturmuş adamı kadrodaki oyuncu kenara geçsin. İki işi tek elden yap.

Hocam Oğuzhan'ın forvet arkasında verimli olduğunu düşünmüyorum açıkçası ben gerekli yetenek ve şut kalitesine sahip değil bence 10 numara için.Biraz daha geride oynarsa daha verimli oluyor.
Bundan sonra da mecbur kalmadığı sürece Oğuzhan pek 10 numara oynamayacak bence.

Çevrimdışı Dogan

Biz hele bu sene bi şampiyon olalım seneye stoper+sol bek le bile şampiyon oluruz
Yönetime sorsan sol bekten memnundur.teknik heyette memnundur.Tek sıkıntı sağ bek onların gözünde.Halbuki serdar defansta cok ii.Sag bek almayip sol bek alirlarsa raziyim.Dünden beri kafamda mottayi nasil gonderebiliriz diye düşünüyorum bi çıkar yol bulamadim.Bela oldu basimiza sözleşmesi bitene kadar kahrini cekecez onun.Hele ismail konusuna hic girmeyelim...

Çevrimdışı Tolga

Ayew'in sözleşmesi sezon sonu bitiyor ama bence olması zor yine de  :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Şubat 2015, 23:07:53
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Kaboul ve Maxi gelirse herkes ilk maçtan tatmin olacaktır emin olun.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Dogan

Çıkar ordan cech i yapistir romero yu.cikar ayew i al salah ı.olay bitmistir :)

Çevrimdışı Kadir G.

Sivok-Uğur-İsmail ile yollar ayrılmalı.

Kafadan nerdeyse 4 milyon euro maaş kara geçiyoruz. Ekstra olarak bu adamlar alternatif olarak dahi lazım değil. Kaboul gelse yedekte alex ersan atınç var yeterli. Motta yedek olursa ismaile gerek yok. Yine aynı şekilde ortaya biri alınırsa sol kanadı olcay kerim sosa yapabileceksin. Çok rahatlarız.

Takımda böyle bir şey yapmayan oyuncu görmek çok canımı sıkıyor. Top class olur altı olur ama kadroya koyduğunda iş yapacağını bilmek büyük zenginlik.

Çevrimdışı Anil

Bu arada dünkü maçtan sonra ersan  a saygı duydum baya.En azından potansiyelini görmüş olduk. Tecrübelendikce dahada iyi olacaktır.

Çevrimdışı Tolga

Kafadan nerdeyse 4 milyon euro maaş kara geçiyoruz. Ekstra olarak bu adamlar alternatif olarak dahi lazım değil. Kaboul gelse yedekte alex ersan atınç var yeterli. Motta yedek olursa ismaile gerek yok. Yine aynı şekilde ortaya biri alınırsa sol kanadı olcay kerim sosa yapabileceksin. Çok rahatlarız.

Takımda böyle bir şey yapmayan oyuncu görmek çok canımı sıkıyor. Top class olur altı olur ama kadroya koyduğunda iş yapacağını bilmek büyük zenginlik.
Aynen öyle artık şu oyuncularla yolları ayırma zamanımız geldi de geçiyor.

Tolga-Serdar-Ersan-Motta yedek kulübesine geçtikleri gün bu takımın kalite sorunu halledilmiş demektir :ok:

Çevrimdışı Kadir G.

Hocam Oğuzhan'ın forvet arkasında verimli olduğunu düşünmüyorum açıkçası ben gerekli yetenek ve şut kalitesine sahip değil bence 10 numara için.Biraz daha geride oynarsa daha verimli oluyor.
Bundan sonra da mecbur kalmadığı sürece Oğuzhan pek 10 numara oynamayacak bence.

O zaman olay birinci plana döner. Anadolu takımlarına karşı ve oyun sıkıştığında veli-oğuz değişikliği işe yarayabilir. Bilic pirlo tarzı geriden oyun kurabilen oyuncu istiyor. Tekniği yeterli güçlenmesi lazım şu an baktığım da çalıştığı belli oluyor fakat sürekli çalışmalı. Atınç kadar salona girse çok iyi işler çıkartabilir.
Yönetime sorsan sol bekten memnundur.teknik heyette memnundur.Tek sıkıntı sağ bek onların gözünde.Halbuki serdar defansta cok ii.Sag bek almayip sol bek alirlarsa raziyim.Dünden beri kafamda mottayi nasil gonderebiliriz diye düşünüyorum bi çıkar yol bulamadim.Bela oldu basimiza sözleşmesi bitene kadar kahrini cekecez onun.Hele ismail konusuna hic girmeyelim...

Ben imkanlar el verirse sol bek alacaklarını düşünüyorum. Sağı gökhan maxiyle 1. Sınıf yapıp solu motta olcayla 3. Sınıf bırakmazlar.

Ayew'in sözleşmesi sezon sonu bitiyor ama bence olması zor yine de  :)

Tek başına neyse de cechi falan katarsak khediranın gelmesine inanırım o ikiliye inanamam.

Çevrimdışı Dogan

Aynen öyle artık şu oyuncularla yolları ayırma zamanımız geldi de geçiyor.

Tolga-Serdar-Ersan-Motta yedek kulübesine geçtikleri gün bu takımın kalite sorunu halledilmiş demektir :ok:
:claps: kesinlikle öyle
Bu arada mottanin sözleşmesine baktim 2016 da bitiyo  :halay: 1 yil daha cekeriz kahrini ondan sonra geldigi yere gitsin  :steamed:

Çevrimdışı blackeagle35

Savunmada kaliteli isimlere ihtiyacımız olduğu doğru,beklerim hücum performansımızı etkilediği de doğru ancak takımın hücum performansı özellikle avrupa için yeterli düzeyde değil..Buraya mutlaka çeşitlendirecek bir oyuncu lazım..Savunmayı orta saha ile yakın tutarak oyuncu zaaflarını minimuma indirebiliyoruz ancak hücum için aynısını söylemek de güç yapabilmek de..Toplu topsuz uzayabilen,Töre'ye oranla daha az topla oynayan,içeri daha çok kateden bir oyuncu almalıyız.. Bizim anlaşıldı ki hücum kanatlarımız ters ayaklı olacak ve çizgiye paralel oynamayacağız..Bu açığı da iyi beklerle kapatmalıyız..

Çevrimdışı Kadir G.

Çıkar ordan cech i yapistir romero yu.cikar ayew i al salah ı.olay bitmistir :)

Valla çıkartsamda salah şimdi fiorentinaya gitti o zor zaten. :) ben khedira gelir demiyorum illa ama sneijderin geldiği lige gelir net. Sneijder realden ayrılmadı ama topçuluğu da khedirayla karşılaştırılmaz. Mevki olarak bakmayın takımda hangisini önce istersiniz ona bakın.

Çevrimdışı küfeki

Kaboul ve Maxi gelirse herkes ilk maçtan tatmin olacaktır emin olun.

Gelecek sezonla ılgılı planlamadan bahsedebılırım izninizle bilgim dahılınde, emir degıl tabııkı bilgi :) malum her an suprız gelısmeler olabiliyor cunku
Cenk 1. kalecı olarak planlanıyor, tolga yedek ama yabancı serbestlıgıne bırı takılırsa klas alınabılır denıyor ama dusuk bır ıhtımal
Sag bek maxi yedegı serdar
stoper pedro-kaboul yedeklerı ersan milo atınc
sol bek motta yedek dusunuluyor, 1. bek bakılıyor su an , ismail gozden cıkarıldı, hıc nıyetı yok formaya, anadolu takımına yolcu gibi, boral zaten yolcu
orta sahaya velinin yanına direk star bakılıyor. tolgay ozi necip falan alternatifte kalacak gibi, ati sartlara uymazsa yolcu ve uymuyorda imza parası falan kıl tüy
kanatlara töre kerim olcay yeterli goruluyor. gerekırse sosa da oynuyor kanat
forvet arkası sosa , ozi ve tolgay orası ıcınde yedeklı gibi, alınacak starda var cift yonlu oynayabılecek, kanat adamlarımızda mecbur kalınırsa o işi 1-2 mac ıdare edebılır
ba 1. forvet, cenk yedek, pekdemek yedek gibi dusunulebılır.
Bu arada altyapıdan da 1 - 2 parlatmayı planlıyorlar ama bu sevıyede ve yabancı serbestlıgınde zor gorunuyor dıyebılırım

Çevrimdışı ozan062

bjktv de liverpool macının tekrarı var izleyin sakin kafayla
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Dogan

Valla çıkartsamda salah şimdi fiorentinaya gitti o zor zaten. :) ben khedira gelir demiyorum illa ama sneijderin geldiği lige gelir net. Sneijder realden ayrılmadı ama topçuluğu da khedirayla karşılaştırılmaz. Mevki olarak bakmayın takımda hangisini önce istersiniz ona bakın.
Salah kiralık gitti.alabiliriz.ama gercekten takimdan 5 oyuncu gonderip 7 oyuncu almamiz gerek 2 yil icinde onlar ba töre kalitesinde olmali yoksa motta ismail serdar tolga.... cok çekeriz bunlardan
[ Son Düzenleme: 20 Şubat 2015, 23:30:37 Dogan ]

Çevrimdışı Tolga

Gelecek sezonla ılgılı planlamadan bahsedebılırım izninizle bilgim dahılınde, emir degıl tabııkı bilgi :) malum her an suprız gelısmeler olabiliyor cunku
Cenk 1. kalecı olarak planlanıyor, tolga yedek ama yabancı serbestlıgıne bırı takılırsa klas alınabılır denıyor ama dusuk bır ıhtımal
sol bek motta yedek dusunuluyor, 1. bek bakılıyor su an , ismail gozden cıkarıldı, hıc nıyetı yok formaya, anadolu takımına yolcu gibi, boral zaten yolcu
orta sahaya velinin yanına direk star bakılıyor. tolgay ozi necip falan alternatifte kalacak gibi, ati sartlara uymazsa yolcu ve uymuyorda imza parası falan kıl tüy
forvet arkası sosa , ozi ve tolgay orası ıcınde yedeklı gibi, alınacak starda var cift yonlu oynayabılecek, kanat adamlarımızda mecbur kalınırsa o işi 1-2 mac ıdare edebılır
Bu arada altyapıdan da 1 - 2 parlatmayı planlıyorlar ama bu sevıyede ve yabancı serbestlıgınde zor gorunuyor dıyebılırım

Tahmin ettiğim gibi daha çok defansa transfer yapılacak ki bence doğrusu da bu yani.(Eldeki bütçeyi düşünürsek mantıklı)

Çevrimdışı Dogan

Kufeki kimsin kardeşim sen?Kaynak ne?Duyumcu felan mısın?

Çevrimdışı Dogan

Sag bek maxi olursa yedeği genc olmali.Solda ayni şekilde.

Çevrimdışı küfeki

Kufeki kimsin kardeşim sen?Kaynak ne?Duyumcu felan mısın?
,

duyumcu degılım valla , arastırmacı ve sonuccuyum, cevremle ve takımla yatıp takımla kalkıyorum ben. zamanı gelecek gorecegız. Şampıyonlugu bi alalım ilk plan , fb derbısıne kadar 4 maç 12 puan yapalım,  o arada renklılerın de derbısı var, arayı aca aca gıderız devamında. sonrasında dedıklerımızın arkasında olacagız :)

Çevrimdışı uğur07

,

duyumcu degılım valla , arastırmacı ve sonuccuyum, cevremle ve takımla yatıp takımla kalkıyorum ben. zamanı gelecek gorecegız. Şampıyonlugu bi alalım ilk plan , fb derbısıne kadar 4 maç 12 puan yapalım,  o arada renklılerın de derbısı var, arayı aca aca gıderız devamında. sonrasında dedıklerımızın arkasında olacagız :)

Valla dediklerin gerçekse benim düşündüklerimle birebir uyuşuyor. Keşke senin dediğin gibi olsa. Bunun bir eksiği bile büyük bir başarıdır. Cenk e tam güvenmiyorum. Ama bütçe sebebiyle böyle olacak büyük ihtimal. Kesinlikle ismaile güvenmemeli. Önder özeni bende çok seviyorum. Ama bazı konularda planlamayı ona bırakmamakta fayda vardı ve iyi oldu. İsmail olacak olsa olurdu bu zamana. Tabata, ayhan, ismail.? Hangisi fayda sağladı ki gaziantepten alınan? Bu durumda solbek, stoper, sağbek ve ön libero direk ilk onbire girecek. Ama ben bir milyon euro civarı potansiyelli bir sol ayaklı sağaçık alınmasını önemli görüyorum. Aslında olcay ve kerim birbirini tamamlayan oyuncular. Ama ikisi de aynı anda sahada olmayınca bu bi işe yaramıyor

[ Son Düzenleme: 20 Şubat 2015, 23:49:26 Kairos07 ]

Çevrimiçi Kartal Ç

Hava toplarına bi sözüm yok ama (eğer başıma bişey gelmeyecekse :evillol:) defans arkasına atılan toplarda kaboul ü ağır bulan tek kişi benim sanırım. mevzuya hakim scout ekibimizden bi teknik analiz alabilir miyiz bu oyuncuyla ilgili ?

Çevrimdışı Anil

Hava toplarına bi sözüm yok ama (eğer başıma bişey gelmeyecekse :evillol:) defans arkasına atılan toplarda kaboul ü ağır bulan tek kişi benim sanırım. mevzuya hakim scout ekibimizden bi teknik analiz alabilir miyiz bu oyuncuyla ilgili ?
Chief Scout lara sormak lazım ya Chief yani adamlar :D

Çevrimdışı Attila

Deplasmanda oynadigimiz Arsenal, Tottenham, Feyenoord, Liverpool maclari ve bu sene ligdeki deplasman istatistigimizi goz onunde bulundurursak, FB ve GS'den puan hatta puanlar almamiz surpriz olmaz. Olimpiyat disinda iyi oynuyoruz. Gerci Arsenal'e karsi Olimpiyat'ta da iyi oynamistik. Ustelik ayni Arsenal hem FB'yi hem de GS'yi Istanbul'da madara etmisti.

Ayrica Super Lig'de 20 hafta sonunda en son Lucescu zamaninda bu kadar cok puan toplamisiz sanirim. Stadimiz yok, borcumuz cok, transfere ve maaslara odedigimiz rakamlar Demba Ba haric mutevazi, buna ragmen hem Super Lig'in zirvesindeyiz hem de Avrupa'da oynayan iki Turk takimindan biriyiz. Oburu de Trabzon ama hem sampiyonluga oynamiyor hem de daha ilk mactan elendi.

Evet belki daha elimize ne kupa ne de prestij gecti ama simdiden oyuncularimiza astronomik transfer teklifleri gelmeye basladi. Eger Liverpool'u eler (zor ihtimal ama imkansiz degil) ve Avrupa Lig'nde en azindan bir yari final gorur, Super Lig'de de sampiyon olursak, hem futbolcu satisi, hem seneye acilacak olan Vodafone Arena'dan, hem de Sampiyonlar Ligi'nden gelecek gelirler ile mali yapimizda bayagi bir duzelme olacagi gibi, eksik yerlere de daha iyi, daha tecrubeli ve daha uygun fiyata transferler yapilabilir ve en azindan daha homojen (arka ve on taraf ayni kalitede) bir takim haline gelebiliriz. Zaten yonetim bu seneki Demba Ba ve Sosa transferiyle bunlari yapabilecegini bizlere gosterdi.

Iyi ki varsiniz Fikret baskan, yonetim ve Bilic. Bir de neredeyse herseyin temelini atan Onder Ozen de geri gelseydi tadindan yenmezdi.
Senol Gunes

Çevrimdışı Fatih

,

Daha once ki sonuclariniz neler? Internette paylastiginiz birsey var mi bu sonuclardan...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...