Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3985517 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Biri bonservissiz 3 transfer idealdir.

Yani bonservissiz Maxi'ye 2 milyon euro imza parası dersek 7-8 milyon euroluk bir sol bek bir de stoper bizi ihya eder fazlasıyla.
1-2 tane bonservissiz oyuncu alabilirsek gerçekten de iyi olur :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Şubat 2015, 17:50:02
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Dede 7 milyon euro

Maxi Pereira 1 milyon euro İmza Parası

Rahman Baba 6 milyon euro

Transfer kapansa bu oyuncularla herkes tatmin olacaktır.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf

Dede 7 milyon euro

Dede'nin sakatlık problemi hiç düşündürmüyor mu sizi?Gelip burada da aynı sakatlığı yaşarsa büyük sıkıntı olur bizim için.
Mayke 7m
Baba   6m
Kaboul/Vlaar   Free 
bu üçlü bence daha iyi olur.

Çevrimdışı Tolga

Dede 7 milyon euro

İşte şöyle 3 oyuncu alsınlar daha da kimseyi almasınlar kafidir :icool:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Şubat 2015, 17:53:26
  • Beşiktaş / Bodrum
Dede'nin sakatlık problemi hiç düşündürmüyor mu sizi?Gelip burada da aynı sakatlığı yaşarsa büyük sıkıntı olur bizim için.
Mayke 7m
Baba   6m
Kaboul/Vlaar   Free 
bu üçlü bence daha iyi olur.

Bu da uyar bekler uçar resmen. ama Dede dönecektir döndüğü zaman verdiği performans çok tatmin edici oluyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Şubat 2015, 17:57:03
  • Beşiktaş / Bodrum
Şampiyon olursak bir tık ileti götüreyim transferi.

Vlaar

Mayke

Rahman Baba

De Jong

Eldeki Sosa, Ba, Pedro ve Töre ile birleşince 8 tane üst düzey oyuncu demek.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Vlaar

Mayke

Rahman Baba

De Jong

Vlaar'ı alabilsek çok güzel olur aslında ama M.Utd'ın sezon sonu alacağı söyleniyordu.

De Jong ile Vlaar'ı bedava alabilsek çok iyi olur.

Ya da Maxi/Abate'den birini bedavaya alabilsek çok büyük iş yapmış oluruz.

Çevrimdışı Yusuf

Vlaar

Mayke

Rahman Baba

De Jong

Bir de şu var,2 tane bu tarz bek alırsak açtıkları ortaları vurması gereken futbolcularımız olması gerek.Bu nedenle eğer bu iki beki alırsak bence mutlaka bir Ayew tarzı kanat da almamız lazım.Adamın zıplama yeteneği inanılmaz ve Türkiye'de kademeye girmeyi bilmeyen beklere karşı çok fark yaratır içeri girip gol kovalama talimatı alırsa.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Şubat 2015, 18:02:53
  • Beşiktaş / Bodrum
Burada en önemlisi bekler.

2 tane uçan bek lazım bize.

Mayke ve Rahman Baba çok kritik.

Bu iki hamleyi yapabilirsek ciddi paralar kazanırız bu oyunculardan 2 sene sonra.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Şampiyonlar Ligi'nde olabilirsek bütçe biraz fazla olabilir yoksa çok fazla değişiklik olacağını sanmıyorum.

dun okudum bu maclarda kazanamayıp yunan takımı bir üst tura cıkarsa bizim elemesiz direk katılım hakkı yalan oluyormus
yani bu buyuk sıkıntı:(
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Türkay

Bu arada dünkü maçta Ba'nın vuruşu öncesi koşusu çok iyiydi iki liverpoollu arasından  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

dun okudum bu maclarda kazanamayıp yunan takımı bir üst tura cıkarsa bizim elemesiz direk katılım hakkı yalan oluyormus
Öyle bir tehlike var ama Olympiakos'un da ciddi derecede elenme ihtimali var.

İlk maçta Dnipro'ya deplasmanda 2-0 yenildiler.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Şubat 2015, 18:06:57
  • Beşiktaş / Bodrum

2 sene sonrası için geçerli oluyor bu seneki puanlar
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı nannan

kesin mi böyle olacağı @nannan  :alala:
Footyheadlines diye bi site var. Orada kesin olduğu yazıyo. Taslaklar budur en azından. Dolayısıyla bizim iç saha formamız da bunların başka bir yorumu olur dye tahmin ediyorum.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Şubat 2015, 18:08:19
  • Beşiktaş / Bodrum
Bir de direk katılımın yalan olması çok önemli değil.

Çünkü doğrudan plao offa'a play off'taki Malmö tarzı takımlarla elemeye girilecek öyle bir durumda.

Bizim çektiğimiz gibi büyük takımlar olmayacak.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Bir de direk katılımın yalan olması çok önemli değil.

Çünkü doğrudan plao offa'a play off'taki Malmö tarzı takımlarla elemeye girilecek öyle bir durumda.

Bizim çektiğimiz gibi büyük takımlar olmayacak.
Aslında evet çok büyük sıkıntı olmaz o açıdan ama işte sezonu biraz erken açma durumu oluyor tek negatif kısmı burası.

Çevrimdışı Dogan

Burada en önemlisi bekler.

2 tane uçan bek lazım bize.

Mayke ve Rahman Baba çok kritik.

Bu iki hamleyi yapabilirsek ciddi paralar kazanırız bu oyunculardan 2 sene sonra.
Kaleci ve stoper almasinlar raziyim ama öncelik sol bek olmak üzere sag ve sol bek almamiz şart

Çevrimdışı Dogan

Simdi öyle bi takim olmalisinki üst duzeyden ziyade bi oyuncunu satiliga çıkarttığın zaman alıcısı çıksın.O zaman doğru yolda olursun.Mesela porto takimindaki hangi oyuncuyu satsa hemen kaparlar ya da ajax.Bizde motta yi ismaili satmaya kalksak kim alir?Tabi 100 bin euro veripte alicak anadolu takimi cok geçmişte bunu gördük.Değerinde hic bi takim almaz bizden ne ismaili ne mottayi

Çevrimdışı Kadir G.

kulübün maximum bütçesi 10m olur bu sezon, ancak şampiyonlar ligi olursa değişebilir

Sebep? Feda sezonundan daha mı kötü durumdayız?

Çevrimdışı Kadir G.

Şimdi istatistik diye bir bilim var. :) Bu sene altmış küsür golle şampiyon oluruz ama bu her sene olmaz. Yani bu yıl olmasa da gelecek sezon minimum 70-75 arası gol yapmamız gerekecek. Bu kesin.
Gignac da bize saç baş yoldurur bu kadar da emin konuşuyorum. Ya oyun tarzımızı daha ofansif olacak, skoru tüm takıma yayacak şekilde değiştirmemiz lazım; ya da Gignac'ın yanına en az onun kadar skor yapabilecek birini daha bulmamız lazım. O yüzden Demba Ba'yı gelecek sezon takımda tutmalıyız. Hazır bulmuşken etinden sütünden faydalanalım. Araplara nasıl olursa çift haneli satarız onu 2 sene sonra da olsa. Zaten adam 29 yaşında daha bu sene sonunda Katar'a gitmek isteyeceğini hiç sanmıyorum.

15 e sattın kaçı aracılara gidecek yarısı gitmeyecek değil mi? Ben her türlü satarım ba yı. Mottayı ersanı serdarı göreceğimize en kötü maxi kaboul/vlaar baba vs görürüz. Sağa etkili bir kanatla gignacta performans verir. Ba nın 2 sene daha yılda 30 küsür gol atacağının garantisi yok.

Takımın dışı ferrari içi şahin olacağına düz passat yaparım mutlu olurum.

Çevrimdışı Dogan

15 e sattın kaçı aracılara gidecek yarısı gitmeyecek değil mi? Ben her türlü satarım ba yı. Mottayı ersanı serdarı göreceğimize en kötü maxi kaboul/vlaar baba vs görürüz. Sağa etkili bir kanatla gignacta performans verir. Ba nın 2 sene daha yılda 30 küsür gol atacağının garantisi yok.

Takımın dışı ferrari içi şahin olacağına düz passat yaparım mutlu olurum.
Düz passat yeaahh sevdim bu fikri  :super:

Çevrimdışı JoseDemba

Mayke Rahman Dede bir arada harika gibi görünsede bence en az biri tecrübeli olmalı cl için. Mesela Mayke Rahman Vlaar/Kaboul yada Maxi kaboul Rahman da olur clye gidersek artı bir tanede orta saha almalıyız sağlam para geliyor cl den Ayew De jong ikisinden biri olabilir yada marcelo diaz veya perisic  :D :D :icool:
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı Kadir G.

Vlaar

Mayke

Rahman Baba

De Jong

Hocam biz bu oyuncularla hayal kuruyoruz da elimizde 15 milyon para olsa baba mayke kaboul/vlaar paketini yapabiliriz. Yönetimin bunu düşündüğünü ben hiç sanmıyorum. Umut yeşertecek bir hareket düşünce var mıdır içerden?

Çevrimdışı Mehmet Ali

Şu an bahsettiğimiz oyuncular yönetimin radarında olan oyuncular mı? Baba, Dede, Vlaar gibi isimlerden bahsediyorum. Yönetimin bizim istediğimiz, bahsettiğimiz oyuncularla alakalı bir ilgisi, isteği olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Bence yine kendi kendimize ümitlenip hayal kırıklığına uğrayacağız. Geçen transfer dönemi başarılı bir transfer dönemiydi ama kabul etmek gerekir ki biraz şans eseri oldu. Önder Özen istifa etmek zorunda kalmasaydı Ba gelmeyecekti, Almeida ile bile devam edebilirdik allah korusun. Bakalım gelecek yaz dönemi ne olacak.