Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3985495 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı nannan

Şimdi takımdan tek beklentim Eskişehir maçını ilk yarıda bitirmeleridir. Mersin veya Bursa maçı gibi başlasak yeterli olur diye düşünüyorum. Şöyle yarım saatte 2-0'u bulsak yine Liverpool moduna girip maçı bitirebiliriz. Ama yorgunluğu düşünüp ilk yarı düşük tempoda başlarsak işimiz zor. 88. dakikada 2-1'i bulmak için GS'ye saldıran Eskişehir aynısını bize yapmaz çünkü.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

sene olmuş 2015 tv yok internet yok  :D @Heliya Sîa

işte Beşiktaş halkın takımıdır
 :kop: :kop:
Sorma ya düğün oldu bir sürü borca girdik internet yok kaliteli bir tv alacak kadar borçları eritemedim :D

Çevrimdışı Kadir G.

Ba'nın satılması nasıl bu kadar rahat konuşuluyor anlamıyorum harbiden. Tarihimizde yok takımın skor yükünü bu kadar taşıyan forvet oyuncusu. Ba hakkında yapılacak en mantıklı şey FB'nin Niang'a yaptığıdır. Yenisini bulana kadar kullanırız, o sırada yaşı da arttığından ilk fırsata Katar taraflarına yollarız.

Yazılan isimler alınırsa direk yollarım sonuçta gignac gelse kötü bir performans göstermez ekstra olarak sol bekin sağ bekin sol kanadın stoperin olur fena mı?

Çevrimdışı Kadir G.

Ba'nın satılması nasıl bu kadar rahat konuşuluyor anlamıyorum harbiden. Tarihimizde yok takımın skor yükünü bu kadar taşıyan forvet oyuncusu. Ba hakkında yapılacak en mantıklı şey FB'nin Niang'a yaptığıdır. Yenisini bulana kadar kullanırız, o sırada yaşı da arttığından ilk fırsata Katar taraflarına yollarız.

Yazılan isimler alınırsa direk yollarım sonuçta gignac gelse kötü bir performans göstermez ekstra olarak sol bekin sağ bekin sol kanadın stoperin olur fena mı?

Çevrimdışı nannan

Gignac bu ligde Ba kadar gol atamaz. Sağ bek, sol bek gelsin gelsin de bu ligde şampiyon olmak için minimum 70 gol atmamız lazım. Bu yıl eğer şampiyon olursak son yılların en az gol atan şampiyonu olabiliriz. Gelecek sezon bu gol sayısıyla şampiyon olacağımızın garantisi yok. Gignac gibi bi adam gelecekse Ba kadar para verip Gol+asist 25'i bulan bir sol açık getirmemiz lazım.

Çevrimdışı Hicks

Olcay oyundan çıkmadan hemen önce bir pası veremedi kendi etrafında döndü, hemen arkasından rakibe baskı yaparken yine aynı şekilde Mevlana oldu ve Bilic direk aldı oyundan. Olcay'ın çıkışı o kanadın çöküşü oldu zaten. Daha önce de Sosa çıktığında orta sahanın ortası çökmüştü. Sosa çok profesyonel bir futbolcu, çok da diri ve daha önce dediğim gibi çıkarılması dünkü maçtaki en büyük hataydı bence. Çok baskı yedi, çıkartmak yerine en kötü pozisyonunun değiştirilmesi gerekiyordu, kanat orijinli biri olduğu için Olcay'ın yerine çok rahat kullanılabilirdi. O kanat da o kadar boş kalmazdı. Bilic Sosa'yı çıkartarak hata yaptı, Olcay'ı çıkartarak da tüy dikti bence. Sonuçta bunlar hep tecrübe Bilic için de futbolcular için de, bizler için de. En sevindiğim nokta ise Beşiktaş'ım iyi yolda, bunu çok net görüyorum. Bu sene kesinlikle şampiyon olarak bitirilmeli ve Bilic ile 3 sene daha sözleşme yapılmalıdır. Bu senenin şampiyonluğu çok ama çok önemli, geçen sene olduğu gibi ayağımıza gelen fırsatı bu sene de tepersek geçmişler olsun...
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Şubat 2015, 17:10:46
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Gignac bu ligde Ba kadar gol atamaz. Sağ bek, sol bek gelsin gelsin de bu ligde şampiyon olmak için minimum 70 gol atmamız lazım. Bu yıl eğer şampiyon olursak son yılların en az gol atan şampiyonu olabiliriz. Gelecek sezon bu gol sayısıyla şampiyon olacağımızın garantisi yok. Gignac gibi bi adam gelecekse Ba kadar para verip Gol+asist 25'i bulan bir sol açık getirmemiz lazım.

35 milyona dediklerinin hepsi yapılabilir şeyler. Sözleşmesi biten defans oyuncularına bakacaksın imza parasıyla hallediceksin. Hücumu da satın alacaksın.

Çevrimdışı nannan

35 milyona dediklerinin hepsi yapılabilir şeyler. Sözleşmesi biten defans oyuncularına bakacaksın imza parasıyla hallediceksin. Hücumu da satın alacaksın.
35 milyon?? :alala:

Çevrimdışı siyah-1903

işte Beşiktaş halkın takımıdır
 :kop: :kop:
Sorma ya düğün oldu bir sürü borca girdik internet yok kaliteli bir tv alacak kadar borçları eritemedim :D

@Heliya Sîa hayırlı uğurlu olsun, hepsi olur  :ok:
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı nannan

Hiçbir şeye benzemiyor açıkçası bunlar..
Ama olacak şey bunların bir benzerinin siyah-beyaz'ı olacak %99. Bana kalsa düz beyaz formaya 3 adidas çizgisi ve reklamı yapıştırsak yeter. :)

Çevrimdışı Kadir G.

35 milyon?? :alala:

Neye şaşırdın bu kadar? Ba yı 15 satsan kulüpte her sene 15 harcıyor onu 20 yaparsa 15+20=35 ??

Çevrimdışı Yusuf

Gignac'ı küçümsemeye gerek yok bence Fransa gibi kısır bir ligde bile her sezon 15-16 golü atabilen bir futbolcu.Ayrıca bizim az golle şampiyon olacak olma sebebimiz takım savunmasına hücumdan daha fazla ağırlık vermemiz ve bu nedenle set oyununda fazla gol bulamamamız.Önde basıp kaptığımız toplarla gol arayan bir takımız bu da doğal olarak gol sayımızın düşmesine neden oluyor ve neredeyse her maçı 1-0 tarzı skorlarla kazanıyoruz.Yani bize bulduğu az fırsatı en fazla oranda gole çevirebilecek bir forvet lazım Gignac da bunlardan biri.

Çevrimdışı nannan

Neye şaşırdın bu kadar? Ba yı 15 satsan kulüpte her sene 15 harcıyor onu 20 yaparsa 15+20=35 ??
FM'de olsa mantıklı ama orda bile transferden gelen 15'in tamamı tekrar transfer bütçesine eklenmiyor. :)
-Ba'yı sattık gol sayımız düştü.
-Ya orta sahaya ya da sol açığa o eksiği kapatabilecek bir adam almamız lazım.
-Sağ-Sol bek, stoper alacağız. Atiba giderse orta saha alacağız.
Bir anda ilk 11'de 4-5 değişiklik yapacağımızı sanmıyorum. O yüzden en kötü gelecek sezon da Ba bizde kalmalı, sonra 15 olmaz 12 olur yine çakarız araplara.
Şampiyon olacağımızı da düşünürsek Şampiyonlar Ligi'ne katılma hakkını kazanmışken Ba'nın bir sezon da o seviyede kendini göstermesini beklemek daha mantıklı hem kulüp hem oyuncu için.

Çevrimdışı src35

kulübün maximum bütçesi 10m olur bu sezon, ancak şampiyonlar ligi olursa değişebilir

Çevrimdışı nannan

Gignac'ı küçümsemeye gerek yok bence Fransa gibi kısır bir ligde bile her sezon 15-16 golü atabilen bir futbolcu.Ayrıca bizim az golle şampiyon olacak olma sebebimiz takım savunmasına hücumdan daha fazla ağırlık vermemiz ve bu nedenle set oyununda fazla gol bulamamamız.Önde basıp kaptığımız toplarla gol arayan bir takımız bu da doğal olarak gol sayımızın düşmesine neden oluyor ve neredeyse her maçı 1-0 tarzı skorlarla kazanıyoruz.Yani bize bulduğu az fırsatı en fazla oranda gole çevirebilecek bir forvet lazım Gignac da bunlardan biri.
Şimdi istatistik diye bir bilim var. :) Bu sene altmış küsür golle şampiyon oluruz ama bu her sene olmaz. Yani bu yıl olmasa da gelecek sezon minimum 70-75 arası gol yapmamız gerekecek. Bu kesin.
Gignac da bize saç baş yoldurur bu kadar da emin konuşuyorum. Ya oyun tarzımızı daha ofansif olacak, skoru tüm takıma yayacak şekilde değiştirmemiz lazım; ya da Gignac'ın yanına en az onun kadar skor yapabilecek birini daha bulmamız lazım. O yüzden Demba Ba'yı gelecek sezon takımda tutmalıyız. Hazır bulmuşken etinden sütünden faydalanalım. Araplara nasıl olursa çift haneli satarız onu 2 sene sonra da olsa. Zaten adam 29 yaşında daha bu sene sonunda Katar'a gitmek isteyeceğini hiç sanmıyorum.

Çevrimdışı Yusuf

Şimdi istatistik diye bir bilim var. :) Bu sene altmış küsür golle şampiyon oluruz ama bu her sene olmaz. Yani bu yıl olmasa da gelecek sezon minimum 70-75 arası gol yapmamız gerekecek. Bu kesin.
Gignac da bize saç baş yoldurur bu kadar da emin konuşuyorum. Ya oyun tarzımızı daha ofansif olacak, skoru tüm takıma yayacak şekilde değiştirmemiz lazım; ya da Gignac'ın yanına en az onun kadar skor yapabilecek birini daha bulmamız lazım. O yüzden Demba Ba'yı gelecek sezon takımda tutmalıyız. Hazır bulmuşken etinden sütünden faydalanalım. Araplara nasıl olursa çift haneli satarız onu 2 sene sonra da olsa. Zaten adam 29 yaşında daha bu sene sonunda Katar'a gitmek isteyeceğini hiç sanmıyorum.
Doğru söylüyorsunuz gol açısından ama bir de şu var eğer gelecek sezon da Demba ba ile devam edersek yine hemen hemen aynı gol sayılarını yakalayacağız bir mucize olmadığı sürece.Onun için Demba Ba'nın satılma şansı varsa iyi bir paraya gönderilip savunmayı güçlendirmenin ve bir kanat almanın elzem olduğunu düşünüyorum.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Şubat 2015, 17:41:43
  • Beşiktaş / Bodrum
kulübün maximum bütçesi 10m olur bu sezon, ancak şampiyonlar ligi olursa değişebilir

Stad açıldığı için bütçe yüksek olacaktır çünkü şampiyonluk gelmezse bir sonraki sene seçimde zayıf kalacak yönetim.

En az 14-15 civarı olacaktır.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Stad açıldığı için bütçe yüksek olacaktır çünkü şampiyonluk gelmezse bir sonraki sene seçimde zayıf kalacak yönetim.

Şampiyonlar Ligi'nde olabilirsek bütçe biraz fazla olabilir yoksa çok fazla değişiklik olacağını sanmıyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Şubat 2015, 17:44:25
  • Beşiktaş / Bodrum
Şampiyonlar Ligi'nde olabilirsek bütçe biraz fazla olabilir yoksa çok fazla değişiklik olacağını sanmıyorum.

Bu sene bile 16 milyon euro harcandı aslında 4 transfere yazın.

O yüzden 15 takımın senelik ortalaması olacaktır artık.

ŞL Olursa 20 civarı olabilir.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Asıl mesele eldeki bütçeyle kaç transfer yapılacağı.

Ön tarafı geçtim eldeki bütçeyle mutlaka arka tarafın kalitesi arttırılmalı.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Şubat 2015, 17:47:05
  • Beşiktaş / Bodrum
Asıl mesele eldeki bütçeyle kaç transfer yapılacağı.

Ön tarafı geçtim eldeki bütçeyle mutlaka arka tarafın kalitesi arttırılmalı.

Biri bonservissiz 3 transfer idealdir.

Yani bonservissiz Maxi'ye 2 milyon euro imza parası dersek 7-8 milyon euroluk bir sol bek bir de stoper bizi ihya eder fazlasıyla.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf

15 milyon euro bu borç rakamları için çok iyi bir para.Oyuncu satmadan bile sağ-bek-sol bek-stoper sorununu halledebilirsin.Bu sene yapacakları transferler çok önemli olacak.Artık takım geçiş evresini tamamlayıp olgun ve tecrübeli hale gelmeli tam anlamıyla gelecek sezon.

Çevrimdışı src35

statın havası yönetimi bir sonraki secimde de güçlü kılacaktır. geçen sen 12m bütçemiz var denmişti fazlası yapıldı hatta başkan açıklamasında "gelecek senenin bütçesinden yiyoruz" demişti.

tabi 960m tl borç var. onunda ödemesi bi yerden başlamalı. şampiyonlar ligi gelirleri hariç 10un üstünde herhangi bi rakam süpriz olur.