Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3988197 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı atalay

Bilic,Demba Ba'nın oynaması hususunda belirsiz konuşmuş.Bu maçın rövanşı da var demek;bilmiyorum Demba Ba olmadan çok zor geçer yarın.Zira o bölgeyi dolduracak ikinci bir oyuncu yok.Pektemek malum ikili mücadelelere bile girmekten sakınacaktır.Olcay'ın ya da Kerim'in oynaması demek "Elvade Amigos"

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Şubat 2015, 21:40:26
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bu para verilirse çok basit hesapla;

Gignac

De Jong

Maxi Pereira

Dede

Mayke

Dzsudzak

gibi bir kadro toplanır.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

dün sanırım sözleşmesi bitmek üzere olan oyuncular yazılıyordu. Atıyorum vlaar yıllık 2,5 milyon Euro versek bize gelmez mi? Veya dejong, gignac, bunların yanına pekala genç oyuncuda bakılabilir

Gignacı aldık diyelim ne kadar veririz? Yıllık 3.5-4 ten aşağısına oynar mı? Bizim takım zaten çok tecrübesiz yaşına rağmen tecrübeli ve yetenekli bir gökhan var. Bu adamları satmak bence eskiye dönüş olur. Katıldığım bir nokta var demba ba satılabilir yeri doldurulursa. Gelecek oyuncularında avrupa tecrübesi çok önemli.

Yıllık faiz evet çok üst nokta da fakat ben şampiyonluk ve cl dahilinde direk ödeyebileceğimizi düşünüyorum.

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Şubat 2015, 21:41:59
  • Beşiktaş / Bodrum
Sivok bu kulübün başına gelen en kötü şeydir...

+ Toraman ile imza atarım.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Şubat 2015, 21:42:34
  • Beşiktaş / Bodrum
Escude?  :bandit:

Escude'nin yetersiz olduğunu herkes biliyordu en azından Sivok yıllarca iyi stoper sanıldı.

Pardon stoper sanıldı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Şubat 2015, 21:47:33
  • Beşiktaş / Bodrum
Vay anasını West Ham'ın ilgisini yalanlamadı.

Sadece odaklanmıyorum mutluyum dedi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Fatih

illa bi secenek yapilsa ben sivok'u secerdim... en azindan kornerler de etkiliydi.. sakat olmasa milan'a gidecekti zamaninda.. hee bjk'nin stoperimi asla...

Çevrimdışı ilhan mansız

Gignacı aldık diyelim ne kadar veririz? Yıllık 3.5-4 ten aşağısına oynar mı? Bizim takım zaten çok tecrübesiz yaşına rağmen tecrübeli ve yetenekli bir gökhan var. Bu adamları satmak bence eskiye dönüş olur. Katıldığım bir nokta var demba ba satılabilir yeri doldurulursa. Gelecek oyuncularında avrupa tecrübesi çok önemli.

Yıllık faiz evet çok üst nokta da fakat ben şampiyonluk ve cl dahilinde direk ödeyebileceğimizi düşünüyorum.
ya şampiyon olamazsak? Dem ba  primlerle birlikte 3,5 alıyor, gignac bu paraya rahatlıkla gelir. Bu yapılan klübü asla küçültmez, eskiye döndürmez aksine tarihimizde bugüne kadar hiç eve hiç yapmadığımız bir işin ilk örneği olur. Önemli olan akıllı planlamadır cincon üç yıldır şampiyonlar liginde, 2 kez şampiyon oldu. Ne oldu? Hangi borcu kapattı. Batmanın eşiğine geldiler

Çevrimdışı ozan062

Vay anasını West Ham'ın ilgisini yalanlamadı.

Sadece odaklanmıyorum mutluyum dedi.

:)) yonetim simdiye kadar hep uzatma işine mesafeli hareket etti  bak oda nasibini almıs en dogrusu budur işte  :ok:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Şubat 2015, 21:57:37
  • Beşiktaş / Bodrum
Hiç hoşuma gitmedi basın toplantısı.

Çok can sıkıcı.

Beşiktaş konuşulmuyor Bilic konuşuluyor ve Bilic bunu engellemedi uzun süre.

Maç ile ilgili sorun West Ham ile ilgili cevap vermeyeceğim diye net bir şekilde durmadı önünde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Bu para verilirse çok basit hesapla;

Gignac

De Jong

Maxi Pereira

Dede

Mayke

Dzsudzak

gibi bir kadro toplanır.
ya şampiyon olamazsak? Dem ba  primlerle birlikte 3,5 alıyor, gignac bu paraya rahatlıkla gelir. Bu yapılan klübü asla küçültmez, eskiye döndürmez aksine tarihimizde bugüne kadar hiç eve hiç yapmadığımız bir işin ilk örneği olur. Önemli olan akıllı planlamadır cincon üç yıldır şampiyonlar liginde, 2 kez şampiyon oldu. Ne oldu? Hangi borcu kapattı. Batmanın eşiğine geldiler

Tamam ikisini 35 e sattık diyelim bunların hangisi alınabilecek?

Çevrimdışı Türkay

Bilic iyi hatırlattı. 8 yıl önceki Liverpool maçın da şuan bir çok oyuncumuz lise öğrencisiydi.  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Atkar

Ben 29 yaşındaki bir futbolcudan 3-4 sene yararlanmayı düşünemiyorum.Hele şuan +15 teklif var deniyorken.Gökhan Töre ve Pedro Franco genç olduğundan 1-2 yıl daha takımda kalmalı hem faydalanmak hemde piyasasının artması için.Abate,De Jong,Gignac,Vlaar gibi futbolcular alınırsa zaten tecrübe eksikliği de kapatılacak.Her futbolcu değerini bulduğunda satılmalı.Genç yetenek veya parlayacak futbolcu neden bulamayalım? Hakan Çalhanoğlu 2M'a alınmadı örnek olarak.Alınabilseydi Töreden çok konuşuyor bile olabilirdik.Mesela Bony 4Mken alınabilirdi.Neden böyle fırsatlar bulunmasın.Seneye Demba Ba,Kerim ve Oğuzhanın satılıp 30M avro getirisi olmasını istiyorum olur olmaz Allah kerim.

Kaleci-Abate-Pedro-Vlaar-Sol bek-De jong-Çift yön Orta saha-Sosa-Gökhan Töre-Sol kanat-Gignac..
TD hayalimde tabiki Lucescu.
Rüzgar Sağnak'ın dediği bir şey var mesela.Pedro 2Mluk topçuydu fakat şuan biz onu 6-7Mluk topçu yaptık.Satalim ki Futbolcular bizden iyi takımlara gidebileceğini anlasınlar.Varsın basamak olalım her türlü karlı çıkarız emekli yurdu olmaktan daha iyidir.Satalım ki bizi büyük kluplerde izlesin.

Çevrimdışı ilhan mansız

onu da siz düşünün  :D yalnız bu para ile borç kapatalım, bonservisi elinde iki oyuncu alalım yeter

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Şubat 2015, 22:10:48
  • Beşiktaş / Bodrum

Eğer 35 ederse gerçekten oyuncular gelmek isterse bu adamların tamamı alınır o parayla.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Şubat 2015, 22:11:37
  • Beşiktaş / Bodrum
onu da siz düşünün  :D yalnız bu para ile borç kapatalım, bonservisi elinde iki oyuncu alalım yeter

O zaman şampiyonluk beklemesin kimse 3-4 yıl daha baskı da yapmasın :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Atkar

Çok ümitsizsiniz.Risk tabiki ama Demba Ba'dan daha iyi forvet bulamayacağımızda kesin değil.Şuan Bony olsaydı Ba'nın adını bile duyamayabilirdik.

Çevrimdışı ilhan mansız

bu kadroda çok uygun maliyetle kuruldu ve şampiyonluğa gidiyor yine gidebilir. Benim söylemek istediğim bu iki oyuncudan neredeyse 4 kat kar etme ihtimalimiz olduğu. Bu gerçekten bizim kısa vadeli finansal yükümüzün çok önemli bir kısmını ortadan kaldırıyor ve ileriye dönük çok rahat hareket etmemizi sağlıyor. Yıllık sadece 6 milyon Euro faizden tasarruf.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Şubat 2015, 22:19:07
  • Beşiktaş / Bodrum
Çok ümitsizsiniz.Risk tabiki ama Demba Ba'dan daha iyi forvet bulamayacağımızda kesin değil.Şuan Bony olsaydı Ba'nın adını bile duyamayabilirdik.

Bony'i Hollanda'dan alırken bile 12 milyon fiyat çektiler.

Biz Ba'yı şans eseri bu miktara alabildik bir sene önce istesek 12'ydi fiyatı.

Ümitsiz değilim askine gerçekçiyim. Bizi geçtim ben Türk kulüpleri ne zaman iyi forvet bulabildi 10 yılda kaç kez?

İyi, gece hayatı olmayan, disiplinli, takımdaşlık olgusu yüksek.

Yetenek olarak daha iyisini buluruz o kesin ama verim olarak bulabileceğimizi snamıyorum.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Fatih

Bilic bugun cok mu suratsizdi bana mi oyle geldi...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Şubat 2015, 22:22:38
  • Beşiktaş / Bodrum
bu kadroda çok uygun maliyetle kuruldu ve şampiyonluğa gidiyor yine gidebilir. Benim söylemek istediğim bu iki oyuncudan neredeyse 4 kat kar etme ihtimalimiz olduğu. Bu gerçekten bizim kısa vadeli finansal yükümüzün çok önemli bir kısmını ortadan kaldırıyor ve ileriye dönük çok rahat hareket etmemizi sağlıyor. Yıllık sadece 6 milyon Euro faizden tasarruf.

Fark şu.

Bu kadro uygun kuruldu çünkü hepsinde risk alındı ya da gençken alındı oyuncular.

Şimdi olgunlaşıyorlar. Bu kadro geçen sene 3. oldu çok kötü puanla.

Bu takım bu sene bu puana geldiyse Ba ve Sosa gibi nokta atışları ve Pedro, Töre, Kerim'in gelişimi sayesinde.

Şuanda olması gereken bir atış daha yapmak.

Takımın mali durumunu biliyorum hakimim de ama bu şekilde o borç azalmaz kulübün yapısını da biliyorum çünkü.

Biz şuan 20 milyon euro ödüyoruz oyunculara bu 30'a kadar çıkabilir stad açıldığında. Ve ona rağmen borç her sne e30-40 milyon azalır.

Bu borç 10-15 yıldan önce kapanmayacak zaten bu gerçek. Ama borç kapanacak diye kadroyu güçlendirmezsek asıl tehlike o zaman başlar.

10 yılda 1 şampiyon olursak taraftar sayısı 3-4 milyona iner Beşiktaş'ın 10 sene sonra. 2000 yılından beri Galatasaray'ın kazandığı tüm taraftar sayısı Beşiktaş'tan kayanlar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

33 yaşındaki Nene, sezon sonuna kadar West Ham United ile anlaştı. #EPL

biz bunu alıcaktık dimi feda sezonunda:(( acaba neden gelmemişti unuttum bunu hatırlayan varmı?
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Atkar

Bony'i Hollanda'dan alırken bile 12 milyon fiyat çektiler.

Biz Ba'yı şans eseri bu miktara alabildik bir sene önce istesek 12'ydi fiyatı.

Ümitsiz değilim askine gerçekçiyim. Bizi geçtim ben Türk kulüpleri ne zaman iyi forvet bulabildi 10 yılda kaç kez?

İyi, gece hayatı olmayan, disiplinli, takımdaşlık olgusu yüksek.

Yetenek olarak daha iyisini buluruz o kesin ama verim olarak bulabileceğimizi snamıyorum.

Biz bulamadık zaten 3 yıl Bobo 3 yıl Almeidaya takılı kaldık.Fakat fenerde Sow oldu,Niang oldu,Guiza bile 15e yaklaştı.Semih vardı.25 gol atan bir Alex vardı
Galatasarayda Hakan Şükür,Drogba,Burak Yılmaz gibi forvetleri oldu.
Biz bulamıyoduk rakiplerimiz değil.

Çevrimdışı ilhan mansız

Fark şu.

Bu kadro uygun kuruldu çünkü hepsinde risk alındı ya da gençken alındı oyuncular.

Şimdi olgunlaşıyorlar. Bu kadro geçen sene 3. oldu çok kötü puanla.

Bu takım bu sene bu puana geldiyse Ba ve Sosa gibi nokta atışları ve Pedro, Töre, Kerim'in gelişimi sayesinde.

Şuanda olması gereken bir atış daha yapmak.

Takımın mali durumunu biliyorum hakimim de ama bu şekilde o borç azalmaz kulübün yapısını da biliyorum çünkü.

Biz şuan 20 milyon euro ödüyoruz oyunculara bu 30'a kadar çıkabilir stad açıldığında. Ve ona rağmen borç her sne e30-40 milyon azalır.

Bu borç 10-15 yıldan önce kapanmayacak zaten bu gerçek. Ama borç kapanacak diye kadroyu güçlendirmezsek asıl tehlike o zaman başlar.

10 yılda 1 şampiyon olursak taraftar sayısı 3-4 milyona iner Beşiktaş'ın 10 sene sonra. 2000 yılından beri Galatasaray'ın kazandığı tüm taraftar sayısı Beşiktaş'tan kayanlar.
bu satış birşey değiştirmez aksine bizi büyük ihtimal güçlendirir. Ilk 6 ay 113 milyon gelirimiz var. Ödediğimiz kredi faizi tam 20 milyon. 100 milyonluk bir ödeme karşılığında satılacak 2 futbolcu.