Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3989571 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Şubat 2015, 00:59:49
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Persembe Töre için çok kritik birçok scout'un gözüne takılabilir sene sonu iyi paraya okutabiliriz

Töre'nin hücumundan çok savunmasına dikkat edeceklerdir. Modern bir kanat görüntüsü verecek mi bakalım Bursa maçınca çok üst düzeydi Depay'dan iyi performans verdi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Dogan

Aman Tanrım şimdi farkettim. @Dogan  al sana çift kanat oynayan adam.

Dsudzak'ın sözleşmesi bitiyor!

BALÁZS DZSUDZSÁK

http://www.transfermarkt.com.tr/balazs-dzsudzsak/profil/spieler/35004

Sol kanada efsane transfer olur bedava!

Ama haziranda bitmicek ki sözleşmesi : ( yönetim oralardan alirmi akıllarına gelirmi bilmiyorum valla ama ii oyuncu bize çok şey katar

Çevrimdışı Dogan

dejong ve cehc hariç oluru var.
de jong olmasa başkası olur alternatifini alırız ama cech gibi muhteşem bi kalecinin alternatifini alamayız.Kiralik alabilsek 10 numara olur.Smp.liginde arenada o müzik caliyo demba banin yaninda şapkasıyla cech allahim ne güzel olurdu

Çevrimdışı Dogan

boşta kalacak kaliteli oyuncuları derleyip yönetime ulastirmamiz lazim ya :( yoksa gider gene linnes mines ugrasirlar abateyi maxiyi kacirirlar ondan korkuyorum ben

Çevrimdışı talha

de jong olmasa başkası olur alternatifini alırız ama cech gibi muhteşem bi kalecinin alternatifini alamayız.Kiralik alabilsek 10 numara olur.Smp.liginde arenada o müzik caliyo demba banin yaninda şapkasıyla cech allahim ne güzel olurdu

olmaz ki hacı ondan diyorum oluru var diye. kim veriyor bize cech'i. :lol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Dogan

olmaz ki hacı ondan diyorum oluru var diye. kim veriyor bize cech'i. :lol:
:lol: adam gelmiş 32 yaşına turşusunu mu kuracaklar göndersinler işte.onlarda courtis midir nedir o var iste.verelim 1-2 lira kiralayalim sonraki senede alırız  olmaz mi :D

Çevrimdışı talha

:lol: adam gelmiş 32 yaşına turşusunu mu kuracaklar göndersinler işte.onlarda courtis midir nedir o var iste.verelim 1-2 lira kiralayalim sonraki senede alırız  olmaz mi :D

kendi gelmez ayrıca 36-37'sine kadar çok rahat oynar Cech. Buffon misali. Zaten kaleci dediğin 29'undan sonra en verimli zamanları.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı fani madida

Deniz valla ancak kalanları söylebilirim. Ama bildiğim 43 bin bilet çıktı satışa..

17:52 itibariyle kalan bilet

Batı : 15181
Doğu : 4243
dün akşam ahmet ateş 32 bin bilet var dedi satılmayı bekleyen. rakamlar hatalı sanırım
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Şubat 2015, 10:08:06
  • Beşiktaş / Bodrum
boşta kalacak kaliteli oyuncuları derleyip yönetime ulastirmamiz lazim ya :( yoksa gider gene linnes mines ugrasirlar abateyi maxiyi kacirirlar ondan korkuyorum ben

Senden benden 10 kat daha iyi takip ediyorlar boşa çıkacakları merak etme  :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hicks

Sadece biz değil, bütün kulüpler takip ediyor. Boştaki adamı transfer etmek zor ve riskli bir iş, özellikle Türkiye'de bekleneni alamadığında verdiğin imza parası bile huzursuzluk yaratıyor.  :money:
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı Erdem Çözer

Sadece biz değil, bütün kulüpler takip ediyor. Boştaki adamı transfer etmek zor ve riskli bir iş, özellikle Türkiye'de bekleneni alamadığında verdiğin imza parası bile huzursuzluk yaratıyor.  :money:

Aynen.. takip sorun değil hele ki boşa çıkacak iyi adamları herkes biliyor zaten de önemli olan oyuncuyu bütçemizi sarsmayacak şekilde Türkiye'ye getirebilmek..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

dün akşam ahmet ateş 32 bin bilet var dedi satılmayı bekleyen. rakamlar hatalı sanırım
Rakamlarda Ciddi sıkıntı var :iscrewy:
Satılan bilet : 18 Bin kusur + 13.000 kombine + 7.000 Deplasman tribününu = 38.000 eder , 23.000 bilet kaldığı soyleniyor onuda eklersek 60.000 yapar geri kalan 16.000 bilet nerede ozaman :alala: :alala: 32.000 bilet kaldığı açıklaması doğru olabilir :iscrewy: @fani madida

Çevrimiçi Samet Ç

Eğer tüm biletler satılırsa 72 bin kişiye oynanacak Liverpool maçı. Sabırsızlanıyorum.  :sevinc  :steamed:

Çevrimdışı ozan062

bu aksamki antrenmandan sonra ba nın oynayıp oynamayacagı kararlastırılacakmıs...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı fani madida

Rakamlarda Ciddi sıkıntı var :iscrewy:
Satılan bilet : 18 Bin kusur + 13.000 kombine + 7.000 Deplasman tribününu = 38.000 eder , 23.000 bilet kaldığı soyleniyor onuda eklersek 60.000 yapar geri kalan 16.000 bilet nerede ozaman :alala: :alala: 32.000 bilet kaldığı açıklaması doğru olabilir :iscrewy: @fani madida
yok satılan bilet 23 binmiş. ama ortada 10 bin civarında bilet kayıp gözüküyor heralde bilet bittikçe yeni bloklar satışa çıkacak sanırım ondan olabilir bu karışıklık.
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

yok satılan bilet 23 binmiş. ama ortada 10 bin civarında bilet kayıp gözüküyor heralde bilet bittikçe yeni bloklar satışa çıkacak sanırım ondan olabilir bu karışıklık.
Evet ortada kayıp bilet var ama Sanırım bu kayıp Sponsorlara Ayrılan biletler ve Deplasman tribününün hemen yanındaki 2 Blogun Uefanın isteği gereği satışa kapatılması nedeniyle olabilir :iscrewy:

ysariusta

• Ziyaretçi

hadi ordan tıfıllar  :lol: Ronaldoymuş, messiymiş figoymuş. açın youtubeu marodona yazın alın bir kahve izleyin. İngiltere maçında sahayı yapsalar oradan Buckingam Sarayına kadar ne kadar ingiliz varsa çalımlayıp kraliçeye atacaktı golü. İtalyada, italyadan daha fazla alkışlandı arjantin formasıyla.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Şubat 2015, 13:00:05
  • Beşiktaş / Bodrum
hadi ordan tıfıllar  :lol: Ronaldoymuş, messiymiş figoymuş. açın youtubeu marodona yazın alın bir kahve izleyin. İngiltere maçında sahayı yapsalar oradan Buckingam Sarayına kadar ne kadar ingiliz varsa çalımlayıp kraliçeye atacaktı golü. İtalyada, italyadan daha fazla alkışlandı arjantin formasıyla.

:biggrinking:

Maradona'yı saymam ben o hepsinin üstünde gelmiş geçmiş.

@Necmi abi sen Pele'yi hatırlıyor musun  :kop:
[ Son Düzenleme: 18 Şubat 2015, 13:08:51 Çağrı ]
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Erdem Çözer

Haklısın ama futbol gerçekten çok değişti.. Messi'yi o yıllara koysan tek başına takım olurdu ve işte o zaman hangisi daha iyi ölçebilirdik.. Adamın Barcelona gibi bir takımda antrenmanda yaptıklarını düşünsenize.. O zamanın futbolundaki defans anlayışı da ancak bugünün antrenmanları seviyesindedir :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Şubat 2015, 13:34:39
  • Beşiktaş / Bodrum
Haklısın ama futbol gerçekten çok değişti.. Messi'yi o yıllara koysan tek başına takım olurdu ve işte o zaman hangisi daha iyi ölçebilirdik.. Adamın Barcelona gibi bir takımda antrenmanda yaptıklarını düşünsenize.. O zamanın futbolundaki defans anlayışı da ancak bugünün antrenmanları seviyesindedir :)

Messi o zaman oynuyor olsaydı aksine başını yerden kaldıramazdı benim fikrim.

Futbol değişti kabul ediyorum değişiyor da ancak sadece iyi yönlerine bakmamak gerek.

Messi şimdiki zeminlerde, şimdiki beslenme planlarıyla, şimdiki olağan üstü teknolojik antrenman metodlarıyla oynuyor.

Buna ekipmandan antrenöre daha neler neler eklenir. Maradona bunların hiçbiri olmadan vardı.

Messi sağlık ekibi olmasa futbolcu olamayacaktı gelişemediği için mesela.

Şimdi Messi topu 3. bölgede alıyor hiç yorulmadan çünkü getirenler var.

O zaman 2. bölgeden taşıyordu Maradona mesela. Çok fark var.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı panic13

Futbol değişti kabul ediyorum değişiyor da ancak sadece iyi yönlerine bakmamak gerek.

Messi şimdiki zeminlerde, şimdiki beslenme planlarıyla, şimdiki olağan üstü teknolojik antrenman metodlarıyla oynuyor.

Buna ekipmandan antrenöre daha neler neler eklenir. Maradona bunların hiçbiri olmadan vardı.

"Mehmet" siz bile olsa Şifo'yu bu listeye koymayanları kınıyorum :)
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı panic13

Bir de Cevat Kelle diye bi topçu vardı, liseliler bilmez.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Erdem Çözer

3. bölge 2. bölge olayına pek katılmıyorum ama sağlık ekibi konusunda haklısın.. ben bi şekilde futbolcu olduğunu varsayarak karşılaştırma yaptım :)

Çevrimdışı Fatih

Bir de Cevat Kelle diye bi topçu vardı, liseliler bilmez.
Kameraman abi o ya :alala:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...