Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3993266 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Türkay

Önder Özen ve Metin Tekin Sen Beni Her Gece Efkarım söylüyolar.  :lol:

[ Son Düzenleme: 16 Şubat 2015, 18:26:59 FARUK ]
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ZEKI

valla dünkü maçtan sonra benim atınç hakkındaki fikirlerim tam anlamıyla değişti. o kadar uzun boyuna rağmen her kafa topunu vurdurdu, ilk golde zaten büyük hatası var. yani umarım kendini geliştirir..
Atınc'in daha bir firin ekmek yemesi laizm. Ama atrigimiz golde Sosaya attigi pas mukemmeldi. Cokda üzeirne gitmemek laizm. Oda hatalarindan ders almistir.

Çevrimdışı fani madida

Biz içeride puan kaybetmeyiz artık zor maç yok Bursa maçı sondu.

Deplasmanlar önemli artık;

Eskişehir G

Sivas G

Fener ???

Paşa GOL ŞOV

Trabzon G

Akhisar G

Galatasaray ???
deplasmanlarımız hakkaten çok zor. paşa maçında gol şov olacağına hiç katılmıyorum açıkçası. fb, ts, gs falan harbiden çok zor yav. bursa maçını kazanamasaydık kesin lige havlu atmıştık
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Çevrimdışı fani madida

Atınc'in daha bir firin ekmek yemesi laizm. Ama atrigimiz golde Sosaya attigi pas mukemmeldi. Cokda üzeirne gitmemek laizm. Oda hatalarindan ders almistir.
valla abi inşallah kendini geliştirir ama en güçlü özelliği hava topu ama beni en çok kızdıran dün akşam bütün hava toplarını rakibe vurdurdu.
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Çevrimiçi Samet Ç

Tam ben atacaktım sen benden önce davranmışsın. :)

Çevrimdışı Doğukan E.

Bir an onder ozen çalıp soluyor şanım sonra anladım ritim tuttuğunu.yalniz bu yeni mı çekilmiş ki :D Adam KRAL ya.

Çevrimdışı Hicks

valla dünkü maçtan sonra benim atınç hakkındaki fikirlerim tam anlamıyla değişti. o kadar uzun boyuna rağmen her kafa topunu vurdurdu, ilk golde zaten büyük hatası var. yani umarım kendini geliştirir..

Böyle hataları puan kaybı olmayan maçlarda yapması kendisi için büyük şans. Bu hataları yapa yapa gelişecek zaten, kazanmamız çok iyi oldu, uzun pasında gol olması da bütün moral bozukluğunu almıştır. Kafa toplarını alamadı dediğiniz adamlar da hafife alınacak adamlar değil hava topu konusunda... Atınç'ın daha çok zamana ihtiyacı var ama ben inanıyorum iyi bir stoper olacak.
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Atınç'ın bu takımın ilk 18'inde olmasının tek sebebi adam olmaması.
Sivok-Milosevic olsa Ersan ile Milosevic yedekte oturur atınç kadroya giremez.Pedro-Sivok götürürdük...Seneye sivok yerine top class bir stoper lazım

Çevrimdışı nihat

Bursaspor maçındaki penaltımız penaltı değildi. Herkes maçı kazandık diye seviniyor ama bu penaltı pozisyonunu gördükçe sevinesim gelmiyor. Sevinenlere de yazıklar olsun diyorum Beşiktaşlılık böyle olmaz.

Çevrimdışı talha

Bursaspor maçındaki penaltımız penaltı değildi. Herkes maçı kazandık diye seviniyor ama bu penaltı pozisyonunu gördükçe sevinesim gelmiyor. Sevinenlere de yazıklar olsun diyorum Beşiktaşlılık böyle olmaz.
@Çağrı bunu banlamadıkça uzaklaşmaz bu.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Doğukan E.

Nihat kardeşim arkadan itme var adama net olarak Lig tv kurluşu hariç bir çok yorumcu Mehmet Demirkol Ö.Ö Ali Ece gibi isimler penaltı dedi.

Çevrimdışı Doğukan E.

@Çağrı Abi bugünkü antrenmanda yine kondüsyon çalışması yapılmş abi.  :alala: Halbuki son 2-3 antrenmandır yaplmıyordu. Ben mi konuyu yanlış anlamışım yoksa.  :alala:

Çevrimdışı Tolga

Kardeşim bugün Fb için özellikle konuşuyorum saçma sapan penaltılar olmasa yarışta bile olamazdı.

Onlara kolay penaltılar çalınırken birşey yok bize çalınınca mı sorun oluyor.

Ayrıca Fernandao'yu atmış olsaydı oyundan maçı çok rahat kazanacaktık belki de bunları da görün biraz.
[ Son Düzenleme: 16 Şubat 2015, 20:37:08 Tolgaozkhrmn ]
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

:D

Çevrimdışı quanch

Şampiyon olmasan bile...

Çevrimdışı talha

ekşide GS'liler iki gündür ağlıyor bir susmadılar bir de bize derler ya aplak ben bunlar kadar pişkin adama rastlamadım.

bu arada balıkesirden de ne bekliyorsak. :evillol:

Çevrimdışı Doğukan E.

ekşide GS'liler iki gündür ağlıyor bir susmadılar bir de bize derler ya aplak ben bunlar kadar pişkin adama rastlamadım.

İlk maçın aynısını.  :D

Çevrimdışı quanch

İlk maçın aynısını.  :D
3 oldu usta bilmiyorum haberin var mı :ebebe:
Şampiyon olmasan bile...

Çevrimdışı Tolga

Balıkesir'den ciddi ciddi birşeyler bekleyen var mıydı :)

Çevrimdışı talha

melonun kırmızısı yine es geçildi :s20:

Çevrimdışı talha

Balıkesir'den ciddi ciddi birşeyler bekleyen var mıydı :)

ilk maçı aldılar ya ne bilim. umut işte. :evillol:

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı alimm

tff yeni yabancı olayını resmiyete bağlamış.. Buyrunnn....

MADDE 2 – A TAKIM LİSTESİ :
a) A Takım Listesi en fazla 28 futbolcudan oluşur. b) A Takım Listesinde yer alacak en az 14 futbolcunun, Türkiye A Milli Futbol Takımında
oynama uygunluğuna sahip futbolcu olması
zorunludur. 2015 – 2016 Sezonu Birinci Transfer
ve Tescil Döneminin başlangıcından önce başka
ülke A Milli Futbol Takımlarını tercih etmiş
futbolcular açısından Türkiye A Milli Futbol Takımında oynama uygunluğu şartı aranmaz.
Türk vatandaşlığına sonradan geçen yabancılar ise
Türkiye A Milli Takımının en az bir resmi
müsabakasında oynadıktan sonra bu kapsamda
listeye yazılabilirler. c) Yukarıdaki “b” bendinde bahsi geçen 14 futbolcudan en az 2’sinin (bu sayı 2016 –2017
Sezonunda 3, 2017 – 2018 Sezonundan itibaren
4 olarak uygulanacaktır.) 15 nci yaş gününe denk
gelen sezon ile – 21 nci yaş gününe denk gelen
sezonlarda kesintili veya kesintisiz en az 3 sezon
veya 36 ay kendi kulübünde tescilli olması zorunludur. d) Yukarıdaki “b” bendinde bahsi geçen 14 futbolcudan en az 4’nün “c” bendinden ayrı
olarak 15 nci yaş gününe denk gelen sezon ile –
21 nci yaş gününe denk gelen sezonlarda kesintili
veya kesintisiz en az 3 sezon veya 36 ay TFF’ye
tescilli kulüplerdetescilli olması zorunludur. e) Kulüpler A Takım Listesinde en fazla 3 kaleci bulundurmak zorundadır. Bu kalecilerden en az
birinin b fıkrasında belirtilen Türkiye A Milli
Takımında oynama uygunluğu bulunan futbolcu
olması zorunludur. f) Kulübün b, c, d ve e bentlerinde öngörülen kriterlere uygun futbolcuları bildirmemesi
durumunda, A Takım Listesi bildirilmeyen
futbolcu sayısı kadar eksik oluşturulur. 2016 –
2017 Sezonundan itibaren b, c, d ve e bentlerinde
öngörülen kriterlere uygun futbolcuların
bildirilmemesi durumunda kulüplere ilave disiplin yaptırımları uygulanacaktır. g) Yukarıda b, c, d ve e bentlerinde yer alan Türkiye A Milli Futbol Takımında oynama
uygunluğuna sahip futbolcuların, son listelerin
TFF’ye ibrazından sonra bu uygunluğunu
kaybetmesi halinde, takip eden ilk transfer ve
tescil döneminin başında bu kapsamda oynama
uygunluğunu kaybeder. Transfer ve Tescil Dönemleri içerisinde Türkiye A Milli Futbol
Takımında oynama uygunluğunu kaybeden
futbolcular ise derhallistedeki Türkiye A Milli
Futbol Takımında oynama uygunluğuna sahip
futbolcu statüsünden çıkarılırlar.
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı ZEKI

O zaman sunuda soyleyeceksin fernandaoya kırmızı kart gosterse, atilan golde aktif alandaki ofsayti verse mac o noktalara gelmeyecek.  Kaldiki kimse kimseye Besiktaslilik ogretmeye kalkmasin.

Çevrimdışı ZEKI

bartzokas Basket takiminin basina mi geliyor?