yalnız bu modern futbol muhabbeti beni cok güldürüyo.Özellikle o güntekin onay ın modern futbolun gercekleri demesi yokmu bitiyorum ona ya 
Neden komik olsun ki yanlış olsa şu an birçok kişi peleyi en iyi olarak görürdü ama görmüyor ben neyliyim 50 li 60 lı yıllarda üçer beşer gol atmayı. Her neyse modern futbol dediğim çoğu takım arasındaki farkın azalmasıdır. Epl nin sonuncusunun bütçesi bizi katlar hatta ikinci ligdekilerin bir kısmının fakat 10 maç yapsak kaç galibiyet alabilirler? Varlık gösterebilirler mi? Zor.
Stoper olayına gelirsek eskiden iki tane ayı gibi adam dikerdi takımlar bitti gitti. Şimdi öyle mi? Hangi takıma giderseniz gidin biri hamleli diğeri teknik oyuncudan oluşuyor defans kurgusu. Bizim de pedronun yanına hamleli ama iyi bir stoper almamız lazım. Ersan saatli bomba gibi bazen yürümüyor onunla. Seneye en kötü
Romero-maxi-pedro-stoper-sol bel-veli-atiba(ön libero)-sol kanat-sosa-gökhan-ba şeklinde bir kadro olmalı. Eksik mevkilerin defanstaki yedekleri gönderilmeli(yeni alınan gelecek planlaması dahilinde oyuncular hariç) şu an ki aslarda yedeğe çekilmelidir. Bu kadar para bulunabilir mi? Bulunur isterşerse her türlü bulunur. 2 yıldır sıkıntılara rağmen 15er milyon harcayabiliyorsak seneye 25 e çıkılmalı, çıkmalıyız.