Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3993739 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Anıl

Töre liverpool maçlarında da iyi oynarsa müthiş bir piyasa değeri yakalayabilir. Bugün tek başına takım gibiydi
Beşiktaş'ın en önemli 3 oyuncu sıralaması, Töre>Sosa>Ba.

Çevrimdışı Dogan

Maçla ilgili bisey daha eklemek istiyorum.Bugün fernandao nun yaptığı o hareket tamamen psikolojikti.Buraya büyük bi özgüvenle geldi.Pedro ona sülük gibi yapıştı adeta nefes aldırmadı ona.Tabi onunda zoruna gitti yaptı o hareketi.
Pedro gercekten sağlam oyuncuymus bugün farkettim  :claps:

Çevrimdışı Anıl

Maçla ilgili bisey daha eklemek istiyorum.Bugün fernandao nun yaptığı o hareket tamamen psikolojikti.Buraya büyük bi özgüvenle geldi.Pedro ona sülük gibi yapıştı adeta nefes aldırmadı ona.Tabi onunda zoruna gitti yaptı o hareketi.
Türkiye'nin en iyi stoperidir kendileri :bandit: Hatta Avrupa'nın da olmaya aday.

Çevrimdışı Kadir G.

Pedro modern stoper aslında. Şu an en büyük eksiklerimizden biri pedronun yanına kaliteli bir stoper. Aslına bakarsan geri 5 linin dört eksiği var. Stoper bekler ve kaleci gelirse kura şansımızla(şans ki ne şans) gruptan çıkabiliriz.

Çevrimdışı ilhan mansız

Beşiktaş'ın en önemli 3 oyuncu sıralaması, Töre>Sosa>Ba.
geçen yıl bursayla olimpiyattaki maçtada tek başına maçı almıştı ama artık çok daha iyi. Yanına bu yaz alınacak sosa ve ba kalitesinde 2-3 oyuncuyla birlikte çok üst düzey bir takım olabiliriz ve bence Gökhan'ın değeri inanılmaz bir rakama çıkabilir. gerçekten durdurulması çok zor bir oyuncu.Allah nazarlardan saklasın.

Çevrimdışı talha

geçen yıl bursayla olimpiyattaki maçtada tek başına maçı almıştı ama artık çok daha iyi. Yanına bu yaz alınacak sosa ve ba kalitesinde 2-3 oyuncuyla birlikte çok üst düzey bir takım olabiliriz ve bence Gökhan'ın değeri inanılmaz bir rakama çıkabilir. gerçekten durdurulması çok zor bir oyuncu.Allah nazarlardan saklasın.

Bence yanına kimse gerekmiyor ama arkasına bir ton adam lazım.  :evillol: 

Bizim bekler acilen değişmeli. Motta bugün iyiydi ama baskı gelmediğinden. Şener'i de görmüş olduk böylece. :lol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı ilhan mansız

ve Pedro, o da bu şekilde devam ederse çok iyi değerlere ulaşabilir. Yanına alınacak üst düzey bir stoper pedronun değerini daha da arttırır

Çevrimdışı ilhan mansız

Bence yanına kimse gerekmiyor ama arkasına bir ton adam lazım.  :evillol: 

Bizim bekler acilen değişmeli. Motta bugün iyiydi ama baskı gelmediğinden. Şener'i de görmüş olduk böylece. :lol:
yanı arkası faarketmez, kastettiğim alınacak 2-3 üst düzey oyuncuyla kalitenin daha da yükselmesi

Çevrimdışı Dogan

Pedro modern stoper aslında. Şu an en büyük eksiklerimizden biri pedronun yanına kaliteli bir stoper. Aslına bakarsan geri 5 linin dört eksiği var. Stoper bekler ve kaleci gelirse kura şansımızla(şans ki ne şans) gruptan çıkabiliriz.
göz var nizam var hepimiz eksiklerin bekler stoper ve kalecinin oldugu konusunda hemfikirz.yönetim bu eksikligi görmüyosa hadi yönetimi gectim teknik heyette görmüyosa pes derim

Çevrimdışı ilhan mansız

göz var nizam var hepimiz eksiklerin bekler stoper ve kalecinin oldugu konusunda hemfikirz.yönetim bu eksikligi görmüyosa hadi yönetimi gectim teknik heyette görmüyosa pes derim
para olsa neler görecekler de,,

Çevrimdışı Dogan

yalnız bu modern futbol muhabbeti beni cok güldürüyo.Özellikle o güntekin onay ın modern futbolun gercekleri demesi yokmu bitiyorum ona ya  :lol:

Çevrimdışı talha

Onlar bizden çok daha iyi görüyor ama para gerektiriyor böyle şeyleri. :tabe:

Çevrimdışı Dogan

para olsa neler görecekler de,,
bu sene stad açılacak bence fikret basgan takımı boynu bükük bırakmaz smp ligine gideriz bence eminim bi sekilde katiliriz yeni stadta ii transferlerle harika seyler bekliyorum :ishock:

Çevrimdışı ilhan mansız

bu sene stad açılacak bence fikret basgan takımı boynu bükük bırakmaz smp ligine gideriz bence eminim bi sekilde katiliriz yeni stadta ii transferlerle harika seyler bekliyorum :ishock:
inşallah,,

Çevrimdışı Dogan

Onlar bizden çok daha iyi görüyor ama para gerektiriyor böyle şeyleri. :tabe:
Romero bedava maxi ya da abate bedava vlaar bedava sadece imza paralari yeni stad coşkusuyla smp. ligiyle kandirir onları fikret basgan getirir kelepir bi imza parasiyla  :halay:

Efsaneyi hatırladınız mı?   :evillol:  :evillol: 4 senemizi çürüttü adam be.

Yalnız bu herifi soktuğumuz(beslediğimiz) kadar Ba'yı pozisyona sokamıyoruz.

Çevrimdışı JoseDemba

Vlaar mi kaboul mu daha ucuza gelir ve gelme ihtimali daha yüksek?
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı talha

Vlaar'a tavım Kaboul gelmesin.

Çevrimdışı Tolga

Vlaar'ı M.United alacak gibi.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kadir G.

yalnız bu modern futbol muhabbeti beni cok güldürüyo.Özellikle o güntekin onay ın modern futbolun gercekleri demesi yokmu bitiyorum ona ya  :lol:

Neden komik olsun ki yanlış olsa şu an birçok kişi peleyi en iyi olarak görürdü ama görmüyor ben neyliyim 50 li 60 lı yıllarda üçer beşer gol atmayı. Her neyse modern futbol dediğim çoğu takım arasındaki farkın azalmasıdır. Epl nin sonuncusunun bütçesi bizi katlar hatta ikinci ligdekilerin bir kısmının fakat 10 maç yapsak kaç galibiyet alabilirler? Varlık gösterebilirler mi? Zor.

Stoper olayına gelirsek eskiden iki tane ayı gibi adam dikerdi takımlar bitti gitti. Şimdi öyle mi? Hangi takıma giderseniz gidin biri hamleli diğeri teknik oyuncudan oluşuyor defans kurgusu. Bizim de pedronun yanına hamleli ama iyi bir stoper almamız lazım. Ersan saatli bomba gibi bazen yürümüyor onunla. Seneye en kötü
Romero-maxi-pedro-stoper-sol bel-veli-atiba(ön libero)-sol kanat-sosa-gökhan-ba şeklinde bir kadro olmalı. Eksik mevkilerin defanstaki yedekleri gönderilmeli(yeni alınan gelecek planlaması dahilinde oyuncular hariç) şu an ki aslarda yedeğe çekilmelidir. Bu kadar para bulunabilir mi? Bulunur isterşerse her türlü bulunur. 2 yıldır sıkıntılara rağmen 15er milyon harcayabiliyorsak seneye 25 e çıkılmalı, çıkmalıyız.

Çevrimdışı Tolga

Neden komik olsun ki yanlış olsa şu an birçok kişi peleyi en iyi olarak görürdü ama görmüyor ben neyliyim 50 li 60 lı yıllarda üçer beşer gol atmayı. Her neyse modern futbol dediğim çoğu takım arasındaki farkın azalmasıdır. Epl nin sonuncusunun bütçesi bizi katlar hatta ikinci ligdekilerin bir kısmının fakat 10 maç yapsak kaç galibiyet alabilirler? Varlık gösterebilirler mi? Zor.

Stoper olayına gelirsek eskiden iki tane ayı gibi adam dikerdi takımlar bitti gitti. Şimdi öyle mi? Hangi takıma giderseniz gidin biri hamleli diğeri teknik oyuncudan oluşuyor defans kurgusu. Bizim de pedronun yanına hamleli ama iyi bir stoper almamız lazım. Ersan saatli bomba gibi bazen yürümüyor onunla. Seneye en kötü
Romero-maxi-pedro-stoper-sol bel-veli-atiba(ön libero)-sol kanat-sosa-gökhan-ba şeklinde bir kadro olmalı. Eksik mevkilerin defanstaki yedekleri gönderilmeli(yeni alınan gelecek planlaması dahilinde oyuncular hariç) şu an ki aslarda yedeğe çekilmelidir. Bu kadar para bulunabilir mi? Bulunur isterşerse her türlü bulunur. 2 yıldır sıkıntılara rağmen 15er milyon harcayabiliyorsak seneye 25 e çıkılmalı, çıkmalıyız.
Pedro'da gidebilir sezon sonu belli olmaz yani :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Kartal Ç

seneye mevcut kadrodan gidecek oyuncu yok gibi düşünürsek ve üstüne de kiralıktan dönecek oyuncuları eklersek durum biraz sıkıntılı. kiralıkları bir şekilde yeniden kiraya versek bile, uefanın finansal fair playdeki "Futbolculara yapılacak ücret, maaş ve prim ödemeleri, toplam gelirin yüzde 70’ini geçemez" maddesi yüzünden yönetimin 2 yada max 3 yeni oyuncudan fazlasını alabileceğini sanmıyorum. bu yıl yenilenen sözleşmeler yıllık maaş maliyetlerini arttırdı biraz. yazılıp çizildiği gibi pedro ve ozzy satılabilirse o zaman bu yeni 2-3 oyuncuyu biraz daha kaliteli ve maliyeti yükseklerden seçebilirler.

Çevrimdışı Kadir G.

Pedro'da gidebilir sezon sonu belli olmaz yani :icool:

Gelecek seneye daha büyük paralara satabiliriz bence şampiyonlar liginde kendilerini gösterirlerse daha çok para kazanırız. Hiç olmadı satarsak 7+ ya stoper ve sol bek alırız o paraya.

Çevrimdışı FARUK

birebir aklıma gelen buydu benim de
pedro yapıştı resmen hareket ettirmedi
ilk başta hakemle konuşmaya başladı sonrasında da bu hareket geldi
garibim pedro tekmeyi yedi kalktı oyununa baktı :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Şubat 2015, 02:19:05
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli