Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3989183 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Şubat 2015, 23:31:05
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bu arada bilmeyenler olabilir.

Integral geçen yıl 2 milyon dolar verdi. Bu sene de 2 milyon dolar verdi.

Seneye 6 milyon dolar verecek. 10 milyon dolarlık anlaşma böyle yapıldı 2 yıl önce.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ilhan mansız

Evet biz de olduk çünkü iyi bir kadromuz vardı.

Onlar da oldular çünkü onların da iyi kadrosu var.

Çok yakın bütçeyle onların kadrosu gibi kadro kuramamak kimin hatası oluyor şimdi? Benim mi?
tamam işte yeni gelen hoca kursun görelim,, Ahmet hoca bıraktı artık. aynı bütçeyle yapsınlar görelim. Zaman herşeyi ortaya çıkarır

Çevrimdışı ilhan mansız

Pınar grubu Turkiyenin sayili gruplarindan, aslinda Basketbole yatirim yaparak dogru bir karar aldilar. Karsiyaka ilede kan uyumu iyi oldu. Futbola girmeyi dusunmediler. Universiteleri ile grup genclige  yatirim yapiyor.
Zeki hocam konu bu değil, ben pınarın ne olduğunu çok iyi biliyorum. Zaten karşıyakanın bütçesinin de çok düşük olduğunu sanmıyorum

Çevrimdışı ZEKI

Seneye 6 milyon dolar verecek. 10 milyon dolarlık anlaşma böyle yapıldı 2 yıl önce.

Bence bu isler İntegral ile olacak isler degil. Vodafone gibi Basketbol icinde iyi bir sponsor bulmaliyiz. En azindan 10-12 milyon dolarlik bir butcemiz olmali. Bunu yapabilecek genclige yonelecek sponsorler bulabiliriz. Ama yonetim hakli olarak agirligi Basketbol Salonu icin kullanmak iistiyor. Boyle oluncada Basketbol takimi ikinci plana itiliyor.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Şubat 2015, 23:35:46
  • Beşiktaş / Bodrum
Basketbolda bütçe 3 katına çıkacak.

Futbolda bu olsaydı yani 12 milyon eurodan 36'ya çıksaydı bütçe ben o bütçeyi Bilic'e vermezdim. Bielsa'yı getirridim.

Basketbolda da aynı şekilde. Bunu iyi kullanabilecek bir adam gelmeli. çünkü bu bütçenin 1 milyon dolar üstü şampiyonluk kadrosunu kurduğumuz bütçe.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ZEKI

Zeki hocam konu bu değil, ben pınarın ne olduğunu çok iyi biliyorum. Zaten karşıyakanın bütçesinin de çok düşük olduğunu sanmıyorum
:ok: :ok:

Çevrimiçi Samet Ç

Yalnız Yiğiter Uluğ Bjk Tv'de yaptığı röportajda seneye de aynı bütçeyle devam edeceklerini söyledi.  :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Şubat 2015, 23:37:30
  • Beşiktaş / Bodrum

PINAR Karşıyaka’da yönetimle Antrenör Ufuk Sarıca arasındaki ilk görüşme gerçekleşirken, yeni sezonda Eurocup’ta mücadele edeceklerine dikkat çeken genç çalıştırıcı, bütçenin en az 7 milyon TL olması gerektiğini iletti.

Bütçe bizden 1 milyon tl fazla. O da koçun aldığı maaş farkı zaten.

Oyunculara harcanan aynı muhtemelen.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

son 10 maçından 8 inde kaybetmiş hem de bir çoğunda ezilerek kaybetmiş bir Beşiktaştan bahsediyoruz.bundan daha kötü olmaz merak etmeyin.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Şubat 2015, 23:38:52
  • Beşiktaş / Bodrum
Yalnız Yiğiter Uluğ Bjk Tv'de yaptığı röportajda seneye de aynı bütçeyle devam edeceklerini söyledi.  :)

O zaman tek açıklaması var borç ödeyeceğiz.

Ya daanlaşma türk lirası üzerinden olduysa kur farkından para uçtu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anil

Demba Ba çift forvette Cenk le nasıl olur?
       Ba Cenk
Şahan        Töre
       Sosa Mikel
Buttner milosevic Franco pereyra
              Cech         

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Şubat 2015, 23:44:36
  • Beşiktaş / Bodrum
       Ba Cenk
Şahan        Töre
       Sosa Mikel
              Cech         

Motta olmaycaksa Buttner'den çok daha iyisi olmalı. O daha çok takıldı gözüme.

Çift forvet olur da Sosa ile olmaz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Şubat 2015, 23:45:21
  • Beşiktaş / Bodrum
Bir de 4-4-2 de göbekteki herkes çok iyi olmalı.

2 forvet, 2 stoper, 2 ortasaha o yüzden çok zor.

Bizim göbekler çok sıkıntılı zaten 1 adam bile yok çoğu bölgede komple olan.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ilhan mansız

PINAR Karşıyaka’da yönetimle Antrenör Ufuk Sarıca arasındaki ilk görüşme gerçekleşirken, yeni sezonda Eurocup’ta mücadele edeceklerine dikkat çeken genç çalıştırıcı, bütçenin en az 7 milyon TL olması gerektiğini iletti.

Bütçe bizden 1 milyon tl fazla. O da koçun aldığı maaş farkı zaten.

Oyunculara harcanan aynı muhtemelen.
Ufuk hocayı getirelim, bütçeler aynıysa şampiyonluklar kazanırız. Karşıyakanın kazandığı gibi  :)

Çevrimdışı talha

Ba Cenk
Şahan        Töre
       Sosa Mikel
              Cech         

Motta gidecekse Büttner olmaz.  :tabe: Ayrıca milo ve pedro aynı anda oynayamaz. aynı ayak ikiside. :uyucam: :uyucam:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Anil

Motta olmaycaksa Buttner'den çok daha iyisi olmalı. O daha çok takıldı gözüme.

Çift forvet olur da Sosa ile olmaz.
Sosa gözümde tam modern orta saha. Oğuzhan ın max hali gibi bence. Onun daha iyisine olabilir ama gayet oynar. Buttner konusunda haklı olabilirsin bakalım neler olacak.
Cenk tosun kesinlikle Demba Ba nin gölgesinde kaldı düşününce adamda her özellik var be

Çevrimdışı talha

Sosa gözümde tam modern orta saha. Oğuzhan ın max hali gibi bence. Onun daha iyisine olabilir ama gayet oynar. Buttner konusunda haklı olabilirsin bakalım neler olacak.
Cenk tosun kesinlikle Demba Ba nin gölgesinde kaldı düşününce adamda her özellik var be

cenk kaliteli adam ama ne sakalıktı bir türlü dönemedi demirspor maçından beri sakat.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Şubat 2015, 23:51:43
  • Beşiktaş / Bodrum

Sosa dediğin gibi, normalde oynar ama burada oynamaz :)

Adamdaki gevşemeyi görmedin mi? Kendini forvet arkası yaptı burada. Son 2 maç sadece pres yaptı 10 haftadır.

Çok zor Sosa'dan orada tam verim almak.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Şubat 2015, 23:52:09
  • Beşiktaş / Bodrum
Ufuk hocayı getirelim, bütçeler aynıysa şampiyonluklar kazanırız. Karşıyakanın kazandığı gibi  :)

Daha kötüsü olmayacağı kesin :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Fatih

Ya bi tane top pesinde 22 adam kosturuyor, onlar parayi koyuyo siz bik bik...Nesini seviyorsunuz, bu saatte nesini konusuyorsunuz anlamadim ki... :bandit: :lol: :lol:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı talha

http://www.transfermarkt.com/talisca/profil/spieler/258626

bu çocuğu alabiliyor muşuz ama pahalı gelmiş bonservisi. :bawling: 4m nedir ya. ne olacaktı sosa ile birlikte gelsinler işte.

Çevrimdışı Tolga

Bir de 4-4-2 de göbekteki herkes çok iyi olmalı.

2 forvet, 2 stoper, 2 ortasaha o yüzden çok zor.

Bizim göbekler çok sıkıntılı zaten 1 adam bile yok çoğu bölgede komple olan.
:claps:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Anil

Sosa dediğin gibi, normalde oynar ama burada oynamaz :)

Adamdaki gevşemeyi görmedin mi? Kendini forvet arkası yaptı burada. Son 2 maç sadece pres yaptı 10 haftadır.

Çok zor Sosa'dan orada tam verim almak.
Bence son zamanlarda takım olarak çok kötüyüz. TS maç temposu ile oynasak da Sosa ayak uyduramasa bende umudu keserim. Bursa maçı var yarın bakalım nasıl oynayacağız.  Genelde böyle konuşmam ama mutlak galibiyet bekliyorum. Bursa kendi topuğuna sıktı olimpiyata almakla maçı.

Çevrimdışı Tolga

Bence son zamanlarda takım olarak çok kötüyüz. TS maç temposu ile oynasak da Sosa ayak uyduramasa bende umudu keserim. Bursa maçı var yarın bakalım nasıl oynayacağız.  Genelde böyle konuşmam ama mutlak galibiyet bekliyorum. Bursa kendi topuğuna sıktı olimpiyata almakla maçı.
Ts maçı temposuna ulaşabilmek için 40.000 kişi önünde oynamak lazım bence. :icool:

Olimpiyat'ta seyirci desteği fazla olmayacak ama yine de son dönemdeki oyunumuzun üstünde oynayacağımızı düşünüyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Anil

Ts maçı temposuna ulaşabilmek için 40.000 kişi önünde oynamak lazım bence. :icool:

Olimpiyat'ta şeyirci desteği fazla olmayacak ama yine de son dönemdeki oyunumuzun üstünde oynayacağımızı düşünüyorum.
Katılıyorum. Fenerbahçe derbisine 4 puan fark yapmamız lazım ama iş malesef sadece bizde bitmiyor. Bu sene bizim olmalı