Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3989152 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Dogan

Bu seneki şampiyonluk o kadar cok önemli ki herseyi belirleyecektir.Transferler,maddi bütçe,psikolojik baskı(stadsiz sampiyon olan takim arenada ölüsü  gene olur vs.) bi sürü getirisi var bu şampiyonluğun.Eğer smp. olursak samp.ligine gitcez yeni stadta mükemmel olacak kaliteli transferler yapicaz bu sistemle gene sampiyon oluruz ligde ve daha sayamayacagim bi sürü sey.İnsallah sampiyon oluruz  :pray:

Çevrimdışı buratti

Kandemir basketbolu bilmiyormus. Sacma sapan konusma. Sen git oynat o zaman takimi cok biliyorsan. Bizim taraftardaki bu haddini bilmezlik delirtiyo beni. Bu ne ozguvendir arkadas ya.

Takım kalitesi önemli ama Kandemir'in eline Teodosic'i, Rudy'i, Rubio'yu ver adamlar iki günde basketbolu unuturlar. Kandemir'in hiç bir zaman basketbol bilgisine güvenmem. Çünkü iyi bilmiyor biliyor olsaydı zaten bizim başımız da olmazdı veya bizden önce Mersin gibi takımların başına geçmezdi Efes'in Fener'in başında olurdu. Takım kalitesi kadar koçun kaliteside önemlidir. Mesela bizim kadroyu İvkovic'in eline ver Kandemir'den daha fazla iş yapardı işin açıkcası. Hatta Broekoff çok özel bir oyuncu haline gelirdi. Bir çok oyuncu da İvkovic'in elinde farklı yerlere gelebilirdi. Bütçe deyip kestirip atmamalıyız.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Şubat 2015, 23:10:46
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Hay agzina saglik hocam. Bizim cahil taraftarin hic birseyi begenmemesi yuzunden surekli bir adam haracama modundayiz.

Biz cahil mi olduk şimdi :)

Keşke karşımızdakini tanımadan böyle ithamlarda bulunmasak. Sadece konuda kalsak konuya bir şeyler katsak.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Şubat 2015, 23:12:37
  • Beşiktaş / Bodrum
Kandemir basketbolu bilmiyormus. Sacma sapan konusma. Sen git oynat o zaman takimi cok biliyorsan. Bizim taraftardaki bu haddini bilmezlik delirtiyo beni. Bu ne ozguvendir arkadas ya.

Alttaki mesajda tüm detaylarıyla eleştiri yapılmış.

Söyleyeceğiniz varsa aynı şekilde karşıtlarını yazarak cevap verin. Bu 2. mesaj. Bu tarz üsluba daha fazla izin veremem.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Ergin Ataman'ın dar bütçelerle hem biz de hem Gs'de neler yaptığı ortada.

Bütçe elbette önemli basketbolda buna katılıyorum ama bir koçun elindekilerle de neler yaptığı kalitesini belli eder.

Yeri burası değildi biliyorum kusura bakmayın...
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Öyle bir gücün varsa beni koç yap takıma bak neler yapılıyor göstereyim. Veya staff ekibinin başına koy. Asıl sen haddini aşıyorsun taraftara saygın olsun. Şu forumda en sinir olduğum şey birisi diğerlerinden karşıt bir görüşü savunsa hemen sindiriliyor o kişi  bunu sevmiyorum.

Çevrimdışı ilhan mansız

Ahmet Kandemir iyi Beşiktaşlıdır, iyi bir koç değildir.

Ben çok anlamam basketboldan o yüzden çok yorum yapmayacağım ama tüm maçları izledim neredeyse.

Molalaarı bu kadar lüzumsuz harcayığ en gerekli yerde mola alamayan bir takım var sene başından beri.

Bir tan pivot bulamayan, Lofton'un 5 tane son sayı basketi olmasa çoktan topu atmış bir takım.
ben süper hocadır falan demedim, yapılanın yanlış olduğunu düşünüyorum. neyse artık adam ayrıldı. daha iyi mola alan bir hocayla oynarız. İyi bir depivot bulurlar, farkında mısın bimem ama parasızlıktan 37 yaşındaki bayramoviçi geri getirmek zorunda kaldık.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Şubat 2015, 23:16:22
  • Beşiktaş / Bodrum
Ergin Ataman'ın dar bütçelerle hem biz de hem Gs'de neler yaptığı ortada.

Bütçe elbette önemli basketbolda buna katılıyorum ama bir koçun elindekilerle de neler yaptığı kalitesini belli eder.

Yeri burası değildi biliyorum kusura bakmayın...

Basketbolda çok sorun etmiyorum yer sorununu siliyorum geceden geceye ama uslübün kötü olmasına asla izin vermiyoruz.

Herkes önce saygılı olmalı birbirinin görüşüne.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Şubat 2015, 23:17:17
  • Beşiktaş / Bodrum
ben süper hocadır falan demedim, yapılanın yanlış olduğunu düşünüyorum. neyse artık adam ayrıldı. daha iyi mola alan bir hocayla oynarız. İyi bir depivot bulurlar, farkında mısın bimem ama parasızlıktan 37 yaşındaki bayramoviçi geri getirmek zorunda kaldık.

Parasızlıktan değil malesef oyuncu bulamamaktan kaynaklı getirdik hep.

Karşıyaka 3.5 milyon dolar bütçe ile şampiyon oluyordu geçen sene. 2.5 çok da az bir bütçe değil Basketbol için.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Basketbolda çok sorun etmiyorum çok yer sorununu siliyorum geceden geceye ama uslübün kötü olmasına asla izin vermiyoruz.

Herkes önce saygılı olmalı birbirinin görüşüne.
Aynen öyle herkes üslubuna dikkat etmeli ki saygılı bir şekilde tartışma ortamı olabilsin.

Çevrimiçi Samet Ç

Getirmeyeceksin o zaman bu takıma Tyler Stone diye bir 4 numara alındı niye gönderildi gönderilecekse niye alındı hadi gönderildi niye Bajramovic alındı.Hiç alma daha iyi bir sürü transfer hatası var bütçe kötü falan değil düşük olabilir ama bunu da değerlendirebilirsin. Broekoff, Lofton ve Engin dışında yapılan bütün transferler bütçeyi hor kullanmaktadır.

Çevrimdışı ilhan mansız

Parasızlıktan değil malesef oyuncu bulamamaktan kaynaklı getirdik hep.

Karşıyaka 3.5 milyon dolar bütçe ile şampiyon oluyordu geçen sene. 2.5 çok da az bir bütçe değil Basketbol için.
Karşıyakanın şampiyonluğu %1 ihtimaldir. Yapma Allahaşkına. Bizim şampiyon olduğumuz yıl kadro kalitemiz çok iyiydi o kadro sonra gs de de başarılı oldu. Oyuncu bulamamak ne demek? niye oyuncu bulamasınlar. tek mantıklı açıklaması parasızlık.. Bir takımın koçu oyuncu almak istemez mi? diyelim hoca bulamıyor yanındakilerde mi bulamıyorlar?

Çevrimdışı ZEKI

Öyle bir gücün varsa beni koç yap takıma bak neler yapılıyor göstereyim. Veya staff ekibinin başına koy. Asıl sen haddini aşıyorsun taraftara saygın olsun. Şu forumda en sinir olduğum şey birisi diğerlerinden karşıt bir görüşü savunsa hemen sindiriliyor o kişi  bunu sevmiyorum.
@Samo1903 bizim forumda herkes herseyi soyleyebiliyor. Baskana veya Besiktas degerlerine hakaret etmedigi muddetce. Kaldiki bende Ahmet Kandemiri begenmiyorum. Ergin Atamani da sevmiyorum kisiliginden dolayi. Daha ortada fol yok yumurta yokken bizi biraktiydi. GS de o kadar para ile ilgili sorunlar var, hic bir sey yaptigi yok. Keske Basketbol takiminin butcesi yeterince olsada Ufuk'u bu takimin basina getirebilsek. Yanlis bilmiyorsam Ama biri 500 bin TL alirken digeri 950 bin dolar aliyor.  Boyle oluncada alamiyorsun.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Şubat 2015, 23:23:38
  • Beşiktaş / Bodrum
@Samo1903 bizim forumda herkes herseyi soyleyebiliyor. Baskana veya Besiktas degerlerine hakaret etmedigi muddetce. Kaldiki bende Ahmet Kandemiri begenmiyorum. Ergin Atamani da sevmiyorum kisiliginden dolayi. Daha ortada fol yok yumurta yokken bizi biraktiydi. GS de o kadar para ile ilgili sorunlar var, hic bir sey yaptigi yok. Keske Basketbol takiminin butcesi yeterince olsada Ufuk'u bu takimin basina getirebilsek. Yanlis bilmiyorsam Ama biri 500 bin TL alirken digeri 950 bin dolar aliyor.  Boyle oluncada alamiyorsun.

Ataman 650 alıyorken Sarıca 950 mi alıyormuş  :alala:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ilhan mansız

Getirmeyeceksin o zaman bu takıma Tyler Stone diye bir 4 numara alındı niye gönderildi gönderilecekse niye alındı hadi gönderildi niye Bajramovic alındı.Hiç alma daha iyi bir sürü transfer hatası var bütçe kötü falan değil düşük olabilir ama bunu da değerlendirebilirsin. Broekoff, Lofton ve Engin dışında yapılan bütün transferler bütçeyi hor kullanmaktadır.
tamam işte yeni gelen hoca getirir, siz de scouting yaparsınız. Birkaç ay sonra sonuçları görürüz.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Şubat 2015, 23:24:47
  • Beşiktaş / Bodrum
Karşıyakanın şampiyonluğu %1 ihtimaldir. Yapma Allahaşkına. Bizim şampiyon olduğumuz yıl kadro kalitemiz çok iyiydi o kadro sonra gs de de başarılı oldu. Oyuncu bulamamak ne demek? niye oyuncu bulamasınlar. tek mantıklı açıklaması parasızlık.. Bir takımın koçu oyuncu almak istemez mi? diyelim hoca bulamıyor yanındakilerde mi bulamıyorlar?

Şampiyon oldu Karşıyaka, kupayı kaldırdı.

Play off'ta da inim inim inletti hepsini. Olur olmaz demiyorum ben yakın bütçelerle neyin yapıldığını göstermek istedim.

Bizi de ezip geçiyorlar iki senedir bu sene eurocup dahil.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ilhan mansız

doğruysa karşıyakanın bütçenin 1/5 i gitti. Çağrı kur bakalım takımı nasıl kuruyorsun?

Çevrimdışı ZEKI

Ben oyle biliyorum, Hatta bir ara Ufuk dusunuluyordu ama aldigi paralar arasinda cok fark olunca mecburen vazgecildi. Ataman Parasini senelik pesin almistir. Yoksa o adam bir ay parais gecikse o klupte kalmaz.

Çevrimdışı Deniz

ahmet kandemir fazla bile durdu.Hiçbir zaman iyi bir koç olamadı ,kulüp fazlasıyla tahammül etti.Yolu açık olsun.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

Abi genel olarak öyle bir durum var yöneticiler dışında çoğu üyeler böyle neyse geçelim. Ufuk Sarıca Ahmet Kandemir'in aldığı maaşın 4 katını istiyor. Ancak 6 aylık bir sözleşme için zorlayabiliriz. Ama bazı sözler vererek mesela seneye onun istediği bütçeyi oluşturarak getirebiliriz. Ufuk Sarıca gelmez isede Murat Didin ilk tercihim olur.

Çevrimdışı Tolga

Ben oyle biliyorum, Hatta bir ara Ufuk dusunuluyordu ama aldigi paralar arasinda cok fark olunca mecburen vazgecildi. Ataman Parasini senelik pesin almistir. Yoksa o adam bir ay parais gecikse o klupte kalmaz.
Kendisi dedi 3 aydır tek kuruş para almadım diye.

Çevrimdışı ilhan mansız

Şampiyon oldu Karşıyaka, kupayı kaldırdı.

Play off'ta da inim inim inletti hepsini. Olur olmaz demiyorum ben yakın bütçelerle neyin yapıldığını göstermek istedim.

Bizi de ezip geçiyorlar iki senedir bu sene eurocup dahil.
biz de şampiyon olduk ona bakarsan,,bizim bu kadro kaznabileceği maçların tamamına yakınını kazndı zaten bu kadrodan ne bekliyorsunuz? gerçekten merak ediyorum.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Şubat 2015, 23:28:39
  • Beşiktaş / Bodrum
doğruysa karşıyakanın bütçenin 1/5 i gitti. Çağrı kur bakalım takımı nasıl kuruyorsun?

Ben basketbolu çok iyi bilmiyorum dedim farkındaysan 3-4 mesaj önce.

Genel bir eleştiri yaptım detayına inemem zaten. Bilmediğim bir şeyi yapmamı neden üsteliyorsun ki?

Karşıyaka'da örneği var işte yapmışlar. Yapmış adam. Yapamadıysak bizim kabahatimiz kalan 4/5 ile Karşıya'daki gibi oyuncular bulunabiliyor demek ki.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Şubat 2015, 23:29:30
  • Beşiktaş / Bodrum
biz de şampiyon olduk ona bakarsan,,bizim bu kadro kaznabileceği maçların tamamına yakınını kazndı zaten bu kadrodan ne bekliyorsunuz? gerçekten merak ediyorum.

Evet biz de olduk çünkü iyi bir kadromuz vardı.

Onlar da oldular çünkü onların da iyi kadrosu var.

Çok yakın bütçeyle onların kadrosu gibi kadro kuramamak kimin hatası oluyor şimdi? Benim mi?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ZEKI

Pınar grubu Turkiyenin sayili gruplarindan, aslinda Basketbole yatirim yaparak dogru bir karar aldilar. Karsiyaka ilede kan uyumu iyi oldu. Futbola girmeyi dusunmediler. Universiteleri ile grup genclige  yatirim yapiyor.