Kimsenin beşiktaşlılığını ve niyetinin temizliğini sorgulamamak hususunda burada katı bir karar var. Bence de haklı çünkü bu işin bi standardı ve sonu yok. Ama insanlar trollerden ve paralı demirören adalı çarşı kalemşörlerinden o kadar bıkmış durumda ki tepki gösteriyor. Artık biraz huzur bulmak istiyor. Eleştri hakkı tabi ki var herkesin. Ama bu durumda biliçin sakızını ağzına sakız etmek? bu kadar lüksümüz var mı ya gerçekten?
Herkesin düşünce yapısı farklı da, bir insanın hiç mi olumlu yorumu olmaz da ağzına sakız eder birşeyleri. Allahın fenerlisi cimbomlusu bile emeğimizi takdir ederken beşiktaş güzel oynuyor derken bir tane olumlu yorum lütfetmeyip sadece teknik direktöre yönetime yürümenin hikmetini çözmeye benim kapasitem yetmiyor. 36 yaşında( yaşımı siteye bir türlü giremedim bir sorun var o konuda bu arada) bir adam olarak baya yakından takip ettim takımı. Şu anki durumu da çok olumlu görüyorum. Bence tek sorunumuz, Kritik noktayı aştığımız zamanda yeterli vizyona sahip olup olamayacağımız, yani takımın 3. Büyük olmayı kabullenme tehlikesi ve oy veren yapısının değişmeyip tekrar bir demirören faciası görme ihtimalimizdir.
Diğer şeyler detaydır. İyi niyetle çözülür. Başarısız olan değişir. Ligden düşme tehlikesi olan kendi stadındaki dortmunddan 60 000 kişinin esirgemediği desteği, Statsız 2500 kişinin esirgeme hakkı olmamalı. İsteyen sakız çiğnesin biz sadece çaba ve emeği kutsayalım. Adil oyunu kutsayalım gerisi gelir.