Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3988121 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Deniz

İstanbulda yaşasam her maça giderim aralıksız.Gitmeyen adamı cidden anlamıyorum..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Şubat 2015, 22:58:05
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Beşiktaş' ta dün kendisine fubis teşhisi konulan ramon motta'yı pazar günkü Bursaspor maçına yetiştirmek için adeta seferberlik ilan eden doktor Ertuğrul Karanlık, Brezilyalı futbolcuya iğne yapıp yoğun bir tedavi programına başladı.

Bugün antrenmana çıkmayan ve günü dinlenerek geçiren Motta'ya önce iğne yapıp ardından Nevzat demir tesislerinde tedavi uygulayan kulüp doktorlarının, yarın akşama kadar motta'nin durumuna bakacaklari ağrılarının sona ermesi hakında Bursaspor maçında sahaya surecekleri belirtildi.

Motta'nın oynamamasi halinde savunmanın solunda Uğur Boral ya da Atiba Hutchinson'ı görevlendirecek teknik direktör Slaven Bilic son kararını maç günü verecek.

Savunmada ise Tomas Sivok, Alexander Milosevic ve cezalı Ersan Gülüm'ün yokluğunda Pedro Franco, Atınç Nukan ya da Necip Uysal'ı oynatmayı planlayan bilic'in şu an için Pedro ve Atınç ikilisine daha sıcak baktığı öğrenildi.

Hırvat teknik adam orta alanda Atiba, Veli, Sosa, Gökhan Töre ve Olcay'i oynatırken ileride ise Demba Ba yer verecek

Bu arada Siyah beyazlı takımın yaklaşık 1,5 saat süren çalışmasını Beşiktaş başkanı Fikret Orman'ın yanı sıra; İkinci Başkan ve Futbol Şubesi Başkanı Ahmet Nur Çebi ile Futbol A Takımı'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mete Vardar da izledi. Beşiktaş, Bursaspor maçı hazırlıklarını yarın saat 17.00'de basına kapalı gerçekleştireceği çalışmayla tamamlayarak kampa girecek.

KAYNAK:LİG TV

Pubis ise Motta daha da belini doğrultamaz adam akıllı çok çektirir bu maç içinde sürekli ağrı yapar. Derecesi ne acaba
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

İstanbulda oynamasın artık... Zorla taraftar çekmenin derdindeler zora güzellik olmuyor görüyoruz...

Çevrimdışı talha

İstanbulda oynamasın artık... Zorla taraftar çekmenin derdindeler zora güzellik olmuyor görüyoruz...

Aynen ne nazlı adamlar bunlar ya.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı ozan062

Pubis ise Motta daha da belini doğrultamaz adam akıllı çok çektirir bu maç içinde sürekli ağrı yapar. Derecesi ne acaba

yapmayav:((

hakikaten oyle
yonetime tepki olsa hiçbiryere gidilmez
passoya tepki olsa bu akdar cok alan olmaz
tamamen olimpiyattan kaynaklı bu sorun
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ALI RIZA

yapmayav:((

hakikaten oyle
yonetime tepki olsa hiçbiryere gidilmez
passoya tepki olsa bu akdar cok alan olmaz
tamamen olimpiyattan kaynaklı bu sorun
Olimpiyatı kullanma bence... Ankara veya konyaya git... başakşehirde de dene...

Çevrimdışı talha

Olimpiyatı kullanma bence... Ankara veya konyaya git... başakşehirde de dene...

son maç bu zaten. bursa'nın tısaklığı yüzünden burdayız. beyfendiler ankaraya gelemiyormuş. uçağa vercek paraları yokmuş.  :steamed:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı ozan062

son maç bu zaten. bursa'nın tısaklığı yüzünden burdayız. beyfendiler ankaraya gelemiyormuş. uçağa vercek paraları yokmuş.  :steamed:

sorun orada ucak parasını tff oduyor artık

yorgun olmasınlar diyemidir nedir gerekceleri ama her ne olursa olsun art niyetli bir karar

Çevrimdışı CanEmre

sorun orada ucak parasını tff oduyor artık

yorgun olmasınlar diyemidir nedir gerekceleri ama her ne olursa olsun art niyetli bir karar
Gerekçe Beşiktaş'ın en çok Olimpiyat stadında puan kaybetmesi  :s20:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Tolga

Bundan sonra Bursa gibi çoğu takım maçları Olimpiyat'ta oynamak ister bence.

Ben yönetici olsam Olimpiyat'ta oynamak isterim açıkçası.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ALI RIZA

Otobüsle gelsinler Bilet parasını mazot parasını biz vereim  :evillol:

Çevrimdışı Efe

Gerekçe Beşiktaş'ın en çok Olimpiyat stadında puan kaybetmesi  :s20:

en az 2-3 maç daha olimpiyatta oynanır özellikle lig sonuna doğru olan maçlar istemeyecek diğer takımlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

en az 2-3 maç daha olimpiyatta oynanır özellikle lig sonuna doğru olan maçlar istemeyecek diğer takımlar
Bence hiç öyle emin olmayın derim :)

Yukarıda da dediğim gibi düşme potasındaki takımlar en azından 1 puan alabilmek için Olimpiyat'ta oynamak isterler.

Rakip takımlar isterlerse de biz hiçbir şey yapamayız maalesef.

Çevrimdışı Atkar

:hosgeldin 17-18 gibi teklif gelirse satılmasından yanayım ama aynı kalitede birisini almak koşulu ile yoksa bu borçlar tasarruf yaparak zor azalır. 2 tane 20-25 milyon euro edecek keşfedilmemiş birilerini bulup satsak 111 milyon tl kazanırız. Kulüplerimizin iflasın eşiğine gelmesinin nedenlerinden birisi de bu. Futbolcu alıyoruz ama veremiyoruz.

Demba Ba,Oğuzhan,Pedro Franco hatta Kerim Frei.Bunlardan bonservis kazanma şansımız varken değerlendirmeliyiz.30M gibi bir rakam kazandırabilir bize bu futbolcular ve böyle bir satış takımın dengelerinide değiştirir.Genç futbolcular parlamak için basamak olarak kullanabilir Bjk'ı ve buda bizim yararımıza gelir.Hem para kazanırız hem mücadele ederler.Gökhan Törenin uçuk bir tekif gelmeden satılmasını istemiyorum tek daha faydalanabilir ve değerini artırabiliriz.

Transfer konusunda ise bonservissiz futbolculara yönelebiliriz.Gignac,Abate.De Jong.Mavuba,Ayew,Konoplyanka.Vlaar vb vb gibi futbolcular  ihtiyacımızı karşılarlar.Demba Ba'yı 17Ma satıp bedavaya Gignac'ı alsak kimse ağzını açamaz hatta överler transfer başarısı olarak.Abate,De jong tam eksiklerimizi kapatıcak cinsten futbolcular  mesela.Şampiyon olup CL'ye gidersekte bizi beğemeyip gelmeyecek futbolcu olacağını sanmıyorum yazdıklarım arasında da.

Çevrimdışı ALI RIZA

Mynetten gezerken yorumlar da
kalemizde maç kurtaracak volkan olacaksa hiç olmasın daha iyi bizi adam gibi adamlar lazım hem sahaya hem tribüne. Tolga Türkiyenin en saygı duyulası karakter ve oyunculuğuna sahip kalecilerinin başında gelir. adamdır candır.

:claps: :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı uğur07

Kimsenin beşiktaşlılığını ve niyetinin temizliğini sorgulamamak hususunda burada katı bir karar var. Bence de haklı çünkü bu işin bi standardı ve sonu yok. Ama insanlar trollerden ve paralı demirören adalı çarşı kalemşörlerinden o kadar bıkmış durumda ki tepki gösteriyor. Artık biraz huzur bulmak istiyor. Eleştri hakkı tabi ki var herkesin. Ama bu durumda biliçin sakızını ağzına sakız etmek? bu kadar lüksümüz var mı ya gerçekten?

Herkesin düşünce yapısı farklı da, bir insanın hiç mi olumlu yorumu olmaz da ağzına sakız eder birşeyleri. Allahın fenerlisi cimbomlusu bile emeğimizi takdir ederken beşiktaş güzel oynuyor derken bir tane olumlu yorum lütfetmeyip sadece teknik direktöre yönetime yürümenin hikmetini çözmeye benim kapasitem yetmiyor. 36 yaşında( yaşımı siteye bir türlü giremedim bir sorun var o konuda bu arada) bir adam olarak baya yakından takip ettim takımı. Şu anki durumu da çok olumlu görüyorum. Bence tek sorunumuz,  Kritik noktayı aştığımız zamanda yeterli vizyona sahip olup olamayacağımız, yani takımın 3. Büyük olmayı kabullenme tehlikesi ve oy veren yapısının değişmeyip tekrar bir demirören faciası görme ihtimalimizdir.

Diğer şeyler detaydır. İyi niyetle çözülür. Başarısız olan değişir. Ligden düşme tehlikesi olan kendi stadındaki dortmunddan 60 000 kişinin esirgemediği desteği, Statsız 2500 kişinin esirgeme hakkı olmamalı. İsteyen sakız çiğnesin biz sadece çaba ve emeği kutsayalım. Adil oyunu kutsayalım gerisi gelir.

Çevrimdışı ThbrK

Demba Ba,Oğuzhan,Pedro Franco hatta Kerim Frei.Bunlardan bonservis kazanma şansımız varken değerlendirmeliyiz.30M gibi bir rakam kazandırabilir bize bu futbolcular ve böyle bir satış takımın dengelerinide değiştirir.Genç futbolcular parlamak için basamak olarak kullanabilir Bjk'ı ve buda bizim yararımıza gelir.Hem para kazanırız hem mücadele ederler.Gökhan Törenin uçuk bir tekif gelmeden satılmasını istemiyorum tek daha faydalanabilir ve değerini artırabiliriz.

Transfer konusunda ise bonservissiz futbolculara yönelebiliriz.Gignac,Abate.De Jong.Mavuba,Ayew,Konoplyanka.Vlaar vb vb gibi futbolcular  ihtiyacımızı karşılarlar.Demba Ba'yı 17Ma satıp bedavaya Gignac'ı alsak kimse ağzını açamaz hatta överler transfer başarısı olarak.Abate,De jong tam eksiklerimizi kapatıcak cinsten futbolcular  mesela.Şampiyon olup CL'ye gidersekte bizi beğemeyip gelmeyecek futbolcu olacağını sanmıyorum yazdıklarım arasında da.

Bonservisi olmamasıyla beraber bize bırakırlar mı?Bize kalsa orada aldıkları aynı parayı teklif etsek gelirler mi?

Çevrimdışı high speed dirt

Başka sevgileri görmedi gözümüz,
Kutlu olsun BEŞİKTAŞ'ım sevgililer günümüz!

Çevrimdışı Tolga

Konoplyanka ve Vlaar'ı zaten alamayız bize yedirmezler ki Konoplyanka'yı Roma aldı :)

Gignac,Abate,De Jong,Mavuba,Ayew gerçekten de hepsi iyi oyuncular buna Maxi'yi de ekliyorum ben.

1-2 tane bonservissiz oyuncu alsak çok iyi olur da taş çatlasa 2-3 belki zorlanırsa 4 tane transfer yapılır diye düşünüyorum.

Çevrimdışı ozan062

Konoplyanka ve Vlaar'ı zaten alamayız bize yedirmezler ki Konoplyanka'yı Roma aldı :)

Gignac,Abate,De Jong,Mavuba,Ayew gerçekten de hepsi iyi oyuncular buna Maxi'yi de ekliyorum ben.

1-2 tane bonservissiz oyuncu alsak çok iyi olur da taş çatlasa 2-3 belki zorlanırsa 4 tane transfer yapılır diye düşünüyorum.

bonservissiz diyoruz ama ortada imza parası oluyor işte temel sıkıntı bu:(
bunu feda doneminde yapabilirdin 1ermilyonluk imza paralarıyla o donemde sayısız oyuncu vardı sadece escude alındı... biraz geçmiş sıkıntılı onun için biz boyle topcu almayalım derse yonetim hak veririm
[ Son Düzenleme: 14 Şubat 2015, 00:47:11 ozan062 ]

Çevrimdışı Efe

Bence hiç öyle emin olmayın derim :)

Yukarıda da dediğim gibi düşme potasındaki takımlar en azından 1 puan alabilmek için Olimpiyat'ta oynamak isterler.

Rakip takımlar isterlerse de biz hiçbir şey yapamayız maalesef.

aynı şeyi söylüyoruz zaten 7 maç bursa maçından sonra 1 i daha ankarada kaldı 6 , 3 maçı olimpiyatta 3 maçıda ankarada oynayabiliriz tabi hepside ankarada olabilir hepside istanbulda bu rakiplere bağlı  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı uğur07

aynı şeyi söylüyoruz zaten 7 maç bursa maçından sonra 1 i daha ankarada kaldı 6 , 3 maçı olimpiyatta 3 maçıda ankarada oynayabiliriz tabi hepside ankarada olabilir hepside istanbulda bu rakiplere bağlı  :)

İnşallah yanılırım da bu ülkeyi biliyorsak hepsi bu zayıflıktan yararlanmak isteyecektir. Bursayı yenmenin getirisi 3 puan artı ankara olabilir

Çevrimdışı Atkar

Bonservisi olmamasıyla beraber bize bırakırlar mı?Bize kalsa orada aldıkları aynı parayı teklif etsek gelirler mi?

En azından hamle yapılmalı görüşündeyim.Abate ve De Jong için 2.5M ücret verilir görüşündeyim bonservisleride yok zaten.Ayew ve Gignacın piyasası biraz artmış gibi internette okuyorum Ayewi Dortmund istiyor falan yazıyorlar.Bu saydıklarımdan 1 tanesini kapsak bile büyük iştir bana göre.Bu arada Danny INGS kimdir?Nasıl topçudur bilenden bir yorum alabilir miyim ?

Çevrimdışı Volkan Başaran

Bu olimpiyat olayını anlamıyorum.

Arkadaş Olimpiyat stadyumunu seçen ben değşilmiyim ? Şimdide vazgeçiyorum.

Kim ne karışıyor..

Ancak karşı taraf rica edebilir bana.

Ulan yarın Beşiktaşı Ankaraya taşıdım illa yine Olimpiuyattamı oynayacağız diyecekler..

Acaip saçma geliyor..

O stadı verdim şimdi değiştiyorum demek neden zor
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı ALI RIZA

Bu olimpiyat olayını anlamıyorum.

Arkadaş Olimpiyat stadyumunu seçen ben değşilmiyim ? Şimdide vazgeçiyorum.

Kim ne karışıyor..

Ancak karşı taraf rica edebilir bana.

Ulan yarın Beşiktaşı Ankaraya taşıdım illa yine Olimpiuyattamı oynayacağız diyecekler..

Acaip saçma geliyor..

O stadı verdim şimdi değiştiyorum demek neden zor
Aynen volkan yani illa zorla bizi olimpiyatta oynayın diyorlar lick egemonyaso adamlar gündüz maç yayımlamıyorlar işlerine gelmiyor... Bizim yönetimde susyor ligtv sen kimsin demesi lazım diyemiyor TFF gelince o ayrı bir leyla  :akuma: :akuma: