Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3985334 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Erdem Çözer

Kaleci bekledikçe Demba Ba'da bekliyor ve kaleciler bu sırada mutlaka renk vermiş oluyor.. Ayrıca ne zaman vuracağı belli olmadığı için hamle şansları da kalmıyor.. Bu tip penaltının tek riski ortaya vurmaktır ama Demba Ba hem tekniği hem de kendine güveniyle bu riski sıfırlıyor.
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı tnevel92

Bilic fazla bir gelişme gösteremedi.maç içinde belirgin hamleler  yapmıyor.oyuncu değişikliklerini genelde yanlış yapıyor,önümüzdeki sezon takımın başında görmek istiyorum ama Son haftalardaki performansla zor gözüküyor. Bu yıl kesinlikle ligi almalıyız,eğer alırsak uçarak yükselişe geçeriz.
gördükleriyle karar verenler, göremediklerine yem olurlar

Bilic fazla bir gelişme gösteremedi.maç içinde belirgin hamleler  yapmıyor.oyuncu değişikliklerini genelde yanlış yapıyor,önümüzdeki sezon takımın başında görmek istiyorum ama Son haftalardaki performansla zor gözüküyor. Bu yıl kesinlikle ligi almalıyız,eğer alırsak uçarak yükselişe geçeriz.

Hamle ve değişiklik konularına katılıyorum , çok sıkıntı var.

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Doğukan E.

26 Şubatta Olimpiyat Stadında Oynanacak Beşiktaş - Liverpool Maçı Biletleri Dün Satışa Çıkmasına Rağmen Dün ve Bugün Toplamda 32.405 Adet Bilet Satıldı.Maça Daha 14 Gün Var ve Biletler Bitiyor..
Liverpool Cehenneme Geliyor....

Bir facebook sayfası paylaşmış.Genel futbol sayfası Beşiktaş değil... Doğru mu ki acaba?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Şubat 2015, 22:47:29
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
7 yıl kalecilik yaptım penaltı kadar lanet bir olay yoktur.

Atlasan bir dert atlamasan bir dert her türlü girer  :ebebe: :steamed:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Fatih

7 yıl kalecilik yaptım penaltı kadar lanet bir olay yoktur.

Atlasan bir dert atlamasan bir dert her türlü girer  :ebebe: :steamed:
Eski futbolcu bi abiyle surekli hali saha maci yapiyorduk... Her mac sonrasinda kalecilere sunu diyordu; ''30 senedir futbol oynuyorum daha bi tane akilli kaleci gormedim, ne ariyosunuz lan kale de''  :lol: :lol: :lol:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Tolga

26 Şubatta Olimpiyat Stadında Oynanacak Beşiktaş - Liverpool Maçı Biletleri Dün Satışa Çıkmasına Rağmen Dün ve Bugün Toplamda 32.405 Adet Bilet Satıldı.Maça Daha 14 Gün Var ve Biletler Bitiyor..
Liverpool Cehenneme Geliyor....

Bir facebook sayfası paylaşmış.Genel futbol sayfası Beşiktaş değil... Doğru mu ki acaba?
Şu ana kadar bu kadar bilet satıldıysa çok iyi :super:

Çevrimdışı Fatih

Mantiginiz 2 gun de 32.000 bilet satildigina inanabiliyorsa dogrudur...  :bandit:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Şubat 2015, 23:03:31
  • Beşiktaş / Bodrum
Eski futbolcu bi abiyle surekli hali saha maci yapiyorduk... Her mac sonrasinda kalecilere sunu diyordu; ''30 senedir futbol oynuyorum daha bi tane akilli kaleci gormedim, ne ariyosunuz lan kale de''  :lol: :lol: :lol:

:steamed: :steamed:

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Mantiginiz 2 gun de 32.000 bilet satildigina inanabiliyorsa dogrudur...  :bandit:
Zaten satıldıysa dedim olabilir de ayrıca niye olmasın ki.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Şubat 2015, 23:04:12
  • Beşiktaş / Bodrum

:outtahere:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Şubat 2015, 23:04:45
  • Beşiktaş / Bodrum

Keşke ilk maç bizim sahamızda olsaydı  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Keşke ilk maç bizim sahamızda olsaydı  :D
Yok bence daha iyi böyle :icool:

Çevrimdışı Doğukan E.

Yok bence daha iyi böyle :icool:
Seyirci gelme açısından ilk maçın bizde olması daha iyi olurdu ama oyun bakımından bu daha iyi gibi...

Çevrimdışı Tolga

Seyirci gelme açısından ilk maçın bizde olması daha iyi olurdu ama oyun bakımından bu daha iyi gibi...
Ben turu geçme açısından değerlendiriyorum zaten :busted_cop:

Çevrimdışı Doğukan E.

Bursa maçını Mustafa Kamil Abitoğlu yöneticekmiş.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Şubat 2015, 23:17:25
  • Beşiktaş / Bodrum

Bu açıdan söylemiştim :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı buratti

Lider takimin nesini begenmiyosunuz anlamiyorum. Kimi demis defans-kaleci hatti komple degismeli, Ba gibi tecrubeliler gelmeli deniyor. Kafadan 20M euro'dan bahsediyosunuz. Para yok para. Olsa bile UEFA kriterleri var artik. UEFA Liverpool'u bile kara listeye aldi. maksimum 2-3 transfer olur yazin. Bosuna kafa patlatmayin transfere. takima, Bilic'e destek olun. Adami itin g.tune soktunuz Atinc'i Rize macinda forvete almadi diye.

Transfer bekleyecegimize takimin ve oyuncunun kisisel performansini artiracak cozumler bulunmali. Taraftar bagrina basmali takimi. Serdar su an Turkiye'nin en iyi 3 sag bekinden biri bence. Verilen gorev o, Tore'nin arkasini toparlamak. Bi kisim taraftar hala orta yapamiyo falan diyo. Ya kardesim Tore veriyo mu topu da muz orta acsin. Bi macta 2 tane firsat oluyo hepi topu orta yapmasi icin. Muz orta Riza Calimbay zamaninda bitti arkadaslar zaten. O devir kapandi. Serdar gs macinda bi hata yapti, 6 ay surdu kendine gelmesi taraftar yuzunden. Destek olunmali her futbolcuya.

Sirf taraftar baskisi yuzunden sag ve sol bekin yabanci olmasi gerekiyor tribun on siralarindan gelen tepkiler yuzunden. Yabancilarin anlamasi daha uzun suruyo kufurleri falan.

Çevrimdışı Tolga

Az önce 100.yıldaki maçları izliyordum da Lucescu gerçekten de büyük bir hocaymış bunu bir kez daha anladım :)

Çevrimdışı Fatih

Seni kast ederek birsey yazmamistim kardesim... BJK - Dunya Karmasi maci olsa yine de 2 gun de o kadar bilet satabilecek potansiyele sahip degiliz ulkece...

Çevrimdışı Hicks

Lider takimin nesini begenmiyosunuz anlamiyorum. Kimi demis defans-kaleci hatti komple degismeli, Ba gibi tecrubeliler gelmeli deniyor. Kafadan 20M euro'dan bahsediyosunuz. Para yok para. Olsa bile UEFA kriterleri var artik. UEFA Liverpool'u bile kara listeye aldi. maksimum 2-3 transfer olur yazin. Bosuna kafa patlatmayin transfere. takima, Bilic'e destek olun. Adami itin g.tune soktunuz Atinc'i Rize macinda forvete almadi diye.

Transfer bekleyecegimize takimin ve oyuncunun kisisel performansini artiracak cozumler bulunmali. Taraftar bagrina basmali takimi. Serdar su an Turkiye'nin en iyi 3 sag bekinden biri bence. Verilen gorev o, Tore'nin arkasini toparlamak. Bi kisim taraftar hala orta yapamiyo falan diyo. Ya kardesim Tore veriyo mu topu da muz orta acsin. Bi macta 2 tane firsat oluyo hepi topu orta yapmasi icin. Muz orta Riza Calimbay zamaninda bitti arkadaslar zaten. O devir kapandi. Serdar gs macinda bi hata yapti, 6 ay surdu kendine gelmesi taraftar yuzunden. Destek olunmali her futbolcuya.

Sirf taraftar baskisi yuzunden sag ve sol bekin yabanci olmasi gerekiyor tribun on siralarindan gelen tepkiler yuzunden. Yabancilarin anlamasi daha uzun suruyo kufurleri falan.

Liderlik önemli, hemde 2 derbiyi de kaybedip lider olmak daha da önemli ama bu taraftar artık derbilerde daha cesur bir hoca görmek istiyor. Çekindiği takımlar aslında çekinilecek takımlar değil, kompleks takımlar değil, kilitlemek, durdurmak ya da etkinliğini azaltmak gayet basit kuralları uygulamak ile yapılabilecek şeyler. Derbi kazanmadan şampiyon olmanın bile anlamı yok... Evet, hakemler izin vermiyor, doğrudur katılıyorum ama sen hakemi de yeneceksin Beşiktaş isen...
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Şubat 2015, 23:27:54
  • Beşiktaş / Bodrum
Seni kast ederek birsey yazmamistim kardesim... BJK - Dunya Karmasi maci olsa yine de 2 gun de o kadar bilet satabilecek potansiyele sahip degiliz ulkece...

Satılır da anca Bjk - Gs basket serisinde olduğu gibi bir ortam oluşursa..

5 dakikada 15 bin bilet satılmıştı. 50 bin olsa biterdi bir günde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Biliyorum sadece benim için demediğini :D

Liverpool maçının anlamı farklı olduğunu ve takımın da ligde lider devam ettiğini düşünürsek belki bu sefer taraftarlar biletlere hücum etmiştir diye düşündüm :icool:

Çevrimdışı Fatih

Ben hala 50.000'i gececegimizi sanmiyorum L'pool macinda...  :bandit: