Fırat Günayer @firatgunayer · 32 dk.32 dakika önce
Bu gece benim için oldukça üzüntülü bir gece..Ve ben ilk defa bu hüznümü sizlerle paylaşmak istiyorum..
Fırat Günayer @firatgunayer · 23 dk.23 dakika önce
Tarih 10 Kasım 2014..Twitter hesabıma bir mention geldi..Kan aranıyordu..RT yapmadan önce,açıp baktım hesabı..Kimdir,nedir diye..++
Fırat Günayer @firatgunayer · 21 dk.21 dakika önce
++ Twitter'la alakası olmayan bir adamın hesabıydı bu..Sadece lösemi olan yeğenine kan bulabilmek için açmıştı hesabı..Durum acildi++
Fırat Günayer @firatgunayer · 19 dk.19 dakika önce
+Rt etmek yerine,bizzat yazdım kan ihtiyacını..Sanki tanıdıkmış gibi..Belki küçük Ali'ye yardımı dokunur diye..3 dk sonra telim çaldı..
Fırat Günayer @firatgunayer · 17 dk.17 dakika önce
++Kan vermek isteyen biri vardı karşımda..Bunca yoğunluğun arasında, şaşırmıştım aslında beni aramasına..Adresi istedi..Verdim..Gitti..++
Fırat Günayer @firatgunayer · 15 dk.15 dakika önce
+Sadece bir şişe kan değildi olay..Gidişi büyük moral de vermişti aileye..O kişi Önder Özen'di..++
Fırat Günayer @firatgunayer · 14 dk.14 dakika önce
+ Hayır işinin reklamı olmaz deyip kimseye söylememi istememişti o zaman.Ben ara ara yine rt'lerle kendi çapımda destek vermeye devam ettim.
Fırat Günayer @firatgunayer · 12 dk.12 dakika önce
Yoğunluk,maçlar falan derken,unuttuk o işi..Bugün haberi yine Önder Hoca verdi..Kaybetmiştik küçük Ali'yi..Cennete gitmişti kardeşimiz..