Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3978220 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Dogan

Kompany ve Mangala alınacakmış bir daha ki sezon. Kaboul yedek için düşünülüyormuş.  :)
Bilader bak saka bi yana kaboul bize gitmez aldiktan sonra pişman oluruz ha ersandan daha mi iyi evet ama almisken daha iyisini alalimki sıkıntı cekmiyelim daha sonra  :nargile:

Çevrimiçi Samet Ç

Bilader bak saka bi yana kaboul bize gitmez aldiktan sonra pişman oluruz ha ersandan daha mi iyi evet ama almisken daha iyisini alalimki sıkıntı cekmiyelim daha sonra  :nargile:
:money: var mı ? Siz Kaboul'u beğenmiyorsunuz ama. Sene başında başkan yine ölücülük yapmaya çalışırsa Ersan'dan daha kötüsünü de izleyebilirsiniz. Önümüzde bir Opare örneği var belki şampiyonluk kaçacak o yüzden aza kanaat etmeyi bilelim. Öyle şak diye alamıyorsun Dede'yi veya Dede'ye yakın kalibrede oyuncuyu.

Çevrimdışı Dogan

:money: var mı ? Siz Kaboul'u beğenmiyorsunuz ama. Sene başında başkan yine ölücülük yapmaya çalışırsa Ersan'dan daha kötüsünü de izleyebilirsiniz. Önümüzde bir Opare örneği var belki şampiyonluk kaçacak o yüzden aza kanaat etmeyi bilelim. Öyle şak diye alamıyorsun Dede'yi veya Dede'ye yakın kalibrede oyuncuyu.
Git al o zmn Terry i mexesi vidici hepsi 2 sınıf üstün bu adamdan herseyleriyle sinif atlatir savunmaya kaboul iyi olsa ilk 11 e alirlardi simdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Şubat 2015, 23:53:06
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Kompany ve Mangala alınacakmış bir daha ki sezon. Kaboul yedek için düşünülüyormuş.  :)

:kop: :kop: :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Opare'yi erken yargılıyorsunuz. :busted_cop:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimiçi Samet Ç

Git al o zmn Terry i mexesi vidici hepsi 2 sınıf üstün bu adamdan herseyleriyle sinif atlatir savunmaya kaboul iyi olsa ilk 11 e alirlardi simdi
Bu oyuncuları söyleyeceğini adım gibi biliyordum. Bize Mexes,Terry,Vidic sınıf atlatmaz bundan eminim. Böyle bir hata yaparlarsa hiç bir zaman affetmem. O zaman milletin Q7' sevgisine karışmaya hakkı yok Fikret Orman'ı destekleyen kesimin. Çünkü bu saydığın oyuncuların benim için Q7'den hiç bir farkı yok hepsi yatmaya gelir parti yapmaya gelir Türkiye'ye. Mexes Vidic Terry'den birini alacağıma Ersan'la yola devam ederim ciddiyim.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Şubat 2015, 23:55:51
  • Beşiktaş / Bodrum

Ben daha gelmeden yargıladım  :biggrinking:

Hala yargılıyorum ve çok kızgınım yönetime bu transferden ötürü.

Hazır olmadığı için filan da değil. 3 sene takip ettiğim asla burada 11 oynayamayacak kapasitesi olmadığını bildiğim için.

Ona da yazık bize de. Porto onu Academica'ya filan verecek seneye kiralık göreceğiz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Ne erkeni sezon bitecek o adam 4 ya da 5 maç oynayacak kaybolup gidecek.  :) İster inan ister inanma.

Çevrimdışı talha

Ne erkeni sezon bitecek o adam 4 ya da 5 maç oynayacak kaybolup gidecek.  :) İster inan ister inanma.

Serdar böyle oynadıkça sıkıntı yok. :busted_cop:

Çevrimiçi Samet Ç

Serdar böyle oynadıkça sıkıntı yok. :busted_cop:
Orası öyle ama Serdar'ın da hep böyle oynayacağını düşünmüyorum nedense içime böyle doğuyor. Umarım olmaz sonra büyük eleştiri alırlar.

Çevrimdışı Dogan

Bu oyuncuları söyleyeceğini adım gibi biliyordum. Bize Mexes,Terry,Vidic sınıf atlatmaz bundan eminim. Böyle bir hata yaparlarsa hiç bir zaman affetmem. O zaman milletin Q7' sevgisine karışmaya hakkı yok Fikret Orman'ı destekleyen kesimin. Çünkü bu saydığın oyuncuların benim için Q7'den hiç bir farkı yok hepsi yatmaya gelir parti yapmaya gelir Türkiye'ye. Mexes Vidic Terry'den birini alacağıma Ersan'la yola devam ederim ciddiyim.
Kardes Q7 Fernandes felan karakteri oturmamış oyunculardi.bunlarsa yillardan beri pismis 1.sinif oyuncular.terry dedigin adam  5 gol 2 asist yapmis bu sene forvetlerimizde öyle skor yok böyle adamlar disiplinden taviz vermez onlari büyük yapanda bu.Q7 gelmeden once hangi takimda barinabildi?

Çevrimdışı Deniz

Yiğidi öldür hakkını yeme şu an serdar savunma yönünden neredeyse hatasız oynuyor.Artık güven vermeye başladı kendisini geliştirdi tebrik ediyorum.Ama ben hala Beşiktaş için yeterli olduğunu düşünmüyorum.Hala 10 ortasından 9 u isabetsiz.Hücuma katkısı nerdeyse 0.Fenere bakıyorsun canerlerin gökhanların bindirmeleriyle maçlarını kazanıyor.Bizde bu yok.

Son maçta gördük kanat oyuncularımız(Töre,Olcay) formsuz olunca beklerin rolü ön plana çıktı.Motta ve serdarın yetersizliği yüzünden oyun bu kadar tıkandı..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

Kardes Q7 Fernandes felan karakteri oturmamış oyunculardi.bunlarsa yillardan beri pismis 1.sinif oyuncular.terry dedigin adam  5 gol 2 asist yapmis bu sene forvetlerimizde öyle skor yok böyle adamlar disiplinden taviz vermez onlari büyük yapanda bu.Q7 gelmeden once hangi takimda barinabildi?
Mexes dediğin adam Lazio maçında rakip futbolcuyu öldürüyordu. Karakter falan anlatmayın bana. Ben dünya futbolunda miladını doldurmuş adamın gelip benim takımımda oynamasını istemiyorum.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Şubat 2015, 00:08:34
  • Beşiktaş / Bodrum

Ben son rötuşla kapatayım boşuna uzamasın :)

Vidic buraya sırp adam öldürüldükten sonra ayak basmaz çünkü redstar çıkışlı.

Terry her şeyiyle doyup gelecek o paralara o kumara girilmez.

Mexes de bize seviye atlatacak seviyesini çoktan kaybetti. Escude 2 olur.

Farklı isimler tartışın buralardan ekmek çıkmaz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Ben son rötuşla kapatayım boşuna uzamasın :)

Vidic buraya sırp adam öldürüldükten sonra ayak basmaz çünkü redstar çıkışlı.

Terry her şeyiyle doyup gelecek o paralara o kumara girilmez.

Mexes de bize seviye atlatacak seviyesini çoktan kaybetti. Escude 2 olur.

Farklı isimler tartışın buralardan ekmek çıkmaz.
Ben de onu anlatmak istiyorum abi. Mexes için karakteri sağlam diyor arkadaş adam Lazio derbisinde rakibini öldürüyordu Milan'ın fanları adama yolu gösterdi. Bizimkilerde hala Mexes istiyor.

Çevrimdışı Dogan

@Çağrı patron sen ne düşünüyorsun Terry hakkinda demba ba davet etse gelse buraya 2 yil rahat goturmezmi bizi atinc milo cok sey ogrenmezmi ondan derbilerde guven vermezmi boyle bi tecrube abidesi?

Çevrimdışı Türkay

Hamdi Yasaman Fenerbahçeyi Fenerbahçe de yeneceğiz demiş bu aralar yöneticiler bi tuhaf :lol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı talha

Yiğidi öldür hakkını yeme şu an serdar savunma yönünden neredeyse hatasız oynuyor.Artık güven vermeye başladı kendisini geliştirdi tebrik ediyorum.Ama ben hala Beşiktaş için yeterli olduğunu düşünmüyorum.Hala 10 ortasından 9 u isabetsiz.Hücuma katkısı nerdeyse 0.Fenere bakıyorsun canerlerin gökhanların bindirmeleriyle maçlarını kazanıyor.Bizde bu yok.

Son maçta gördük kanat oyuncularımız(Töre,Olcay) formsuz olunca beklerin rolü ön plana çıktı.Motta ve serdarın yetersizliği yüzünden oyun bu kadar tıkandı..
Katılıyorum. Seneye bekleri kesinlikle değiştirmeli. Eğer ŞL Bİletini alırsak oradan gelecek paranın en az 10m'unuu burada kullanmak fazr bize. Benim gönlümde ki bekler belirli zaten. :evillol:

Çevrimdışı Deniz

Katılıyorum. Seneye bekleri kesinlikle değiştirmeli. Eğer ŞL Bİletini alırsak oradan gelecek paranın en az 10m'unuu burada kullanmak fazr bize. Benim gönlümde ki bekler belirli zaten. :evillol:
Aynen öyle.Şampiyon olursak 2 sağlam bek transferi yapalım lige en az 2 sene daha ambargo koyup CL de en az çeyrek finali görürüz  :)

Çevrimdışı Efe

zaten onun icin alindi banko oynamasi icin alinmadi sezon sonu gidecek serdarin yanina cok iyi bir sagbek almaliyiz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ThbrK

zaten onun icin alindi banko oynamasi icin alinmadi sezon sonu gidecek serdarin yanina cok iyi bir sagbek almaliyiz
Maxi Pereria gelecek bence

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Hicks

Maxi'nin falan geleceği yok, alınacak olsa alınırdı devre arasında... İsmini daha önce hiç konuşmadığımız biri gelecek yine. Tabii bu işler şampiyon olunup olunamamasına göre değişiklik gösterecek şeyler. Bence şimdiden kimse kafasını yormasın boşuna. Sezon bitsin ona göre tartışırız.

Devre arasında genç, antrenman ve maç eksiği olan adamları almanın hiç bir mantığı yok. İki mevkii için kesinlikle adam gerekiyordu, Miloseviç ve Opare'yi seçtiler. Opare bile bence mecburiyetten alındı, ya tutarsa diye proje transferi olarak düşünüldü gibi, en ucuz ve riski olan seçeneği seçtiler. Bence Opare transferi hatalı ama sadece şöyle bir senaryo da kabul edebilirim, ya Opare ya hiç diye düşünüldüyse...
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı leylileyli

Benfica, Luisao ve Maxi kibi uzun zaman Benfica'da oynamis legend oyuncular hayatta birakmaz, Luisao kibi her yil 2 milyon verir bizden en az 3 milyon ister gelmek istemez bile. Hem Maxi'nin defence hic iyi degil sadece offensive güzel oynuyor, umarim gelmez ben Sime Vrsaljko veya baska bir isimden yanayim.
[ Son Düzenleme: 10 Şubat 2015, 11:10:52 leylileyli ]