Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3978310 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Fatih

Puan kaç? 79

yediYİ al, bir haftada kaç gün var? 7. Cmts ve pazar tatil, çıkar onları. Etti mi 5.

Kaldı mı dohuz? Dohuz da kaç ışık var? Dohuz. Onu da al.

Ve de beş ile dohuzu topla, 14 eder. BEŞİKTAŞIMIZIN 14. ŞAMPİYONLUĞU KUTLU OLSUN!
Verdi italyaaaaan!!!
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı blackeagle35

Geçen sene de bu hesaplar yapılıyordu Sivas'tan 3 yedik,Konya son saniyede attı..Bunlar hep kağıt üstündedir ve yanılma payı çok yüksektir.. Lig tamam kalitesiz ama alt tarafta çok takım var ve bu da mücadele dozunu yükseltecek.. Ben hicbir takımın 80'i bulacağına inanmıyorum..Akhisar,Eskişehir,Sivas ve 3 önemli maç..Deplasmanlarımız oldukça zorlu..7 deplasmandan 12-13,8 iç saha maçından ise 20 puan civarı bize şampiyonluğu getirecektir,Fenerbahçe'ye yenilmemek şartıyla..Fenerbahçe'nin iç  maçları zaten zorlu..Konya,Sivas,Başakşehir,Rize,Eskişehir  maçlarında puan kaybetme ihtimali yüksek..Fenerbahçe'de mevcut şartlarda kilit isim Webo bence..Sakatlık demek istemiyorum,formsuz olursa Fenerbahçe'nin işi zor olacak..

Çevrimdışı Kemal

1 Atan 1 Tutan demişlerya

Bize ceza sahasına hükmedecek , hava topu bırakmayacak , refleksleri iyi kaliteli bir kaleci ve

Khouma Babacar gibi rakibi sürükleyen içeri sürekli kat eden forvet eklenirse kimse bizi tutamaz.

Zaten o zaman BA yı 2yle çarpın , hem daha çok beslenir hem ona ceza sahasında alan açılır, hemde seken topları gelişine güzel temiz sert vuruşlarla sürekli skor değiştirir.

Bakın FB nin hücum hattı hep buna yönelik, tek sıkıntıları kalite  :)

yeni sayfayada taşırım :)

Çevrimdışı Hakan Bilgin

kayseri maçına bilet nasıl alabilirim passolig varmı bilgisi olan varmı
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Dogan

Ben mi hesap yanlış yapıyorum acaba
   3*10 = 30
    5*1  =  5
+___________
              35
              44 (Şuanki puan durumu)
           +____
              79 puan eder
Yalnız simetrine hayranım ne güzel özene bezene yazmışın kendimi matematik dersinde sandım valla  :lol:

Çevrimdışı Hicks

Yalnız simetrine hayranım ne güzel özene bezene yazmışın kendimi matematik dersinde sandım valla  :lol:

Eee adam developer.  :evillol:
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı Dogan

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Şubat 2015, 17:52:36
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Beşiktaş ile İngiltere'nin Liverpool takımları arasında 26 Şubat Perşembe günü İstanbul'da oynanacak UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçının biletleri 11 Şubat'ta satışa çıkarılacak.

Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak maçta Passolig kart sahipleri için biletlerin satışı 11 Şubat Çarşamba saat 11.00'den itibaren başlayacak. Kağıt bilet satışları da aynı gün BJK Kartal Yuvaları ve Vodafone Arena Kombine Satış Merkezi'den yapılacak.

Karşılaşmanın bilet fiyatları şöyle:

Batı VIP: 150 TL

Batı tribün: 100 TL

Doğu tribün: 80 TL

Kuzey tribün: 40 TL

Güney tribün: 40 TL
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı LithuM

Bilet fiyatları gayet  makulmüş umarım stadı tamamen doldururuz o gün.

Çevrimdışı ALI RIZA

yaptığım tüm Program tasarımda aynı hiza da olmasına dikkat ederim bir de çalıştığım masayı görsen kalemi nasıl bıraktımsa öyle görmek isterim... @Dogan

Çevrimdışı ALI RIZA

Beşiktaş ile İngiltere'nin Liverpool takımları arasında 26 Şubat Perşembe günü İstanbul'da oynanacak UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçının biletleri 11 Şubat'ta satışa çıkarılacak.

Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak maçta Passolig kart sahipleri için biletlerin satışı 11 Şubat Çarşamba saat 11.00'den itibaren başlayacak. Kağıt bilet satışları da aynı gün BJK Kartal Yuvaları ve Vodafone Arena Kombine Satış Merkezi'den yapılacak.

Hayırlı olsun gayet uygun güzel fiyatlar gerek 50.000 + olmalı seyirci sayısı :bawling: :bawling:

Çevrimiçi Samet Ç

Fiyatlar çok uygun. İlk maçın skoru ne olursa olsun ikinci maç 80.000 kişi olmamız lazım. Bu çocukların en azından bunu hak ettiğini düşünüyorum.

Çevrimdışı Dogan

yaptığım tüm Program tasarımda aynı hiza da olmasına dikkat ederim bir de çalıştığım masayı görsen kalemi nasıl bıraktımsa öyle görmek isterim... @Dogan
Bendede var o aslında.ama bi süre sonra dagitiyorum  :D

Çevrimdışı FARUK

kayseri maçına bilet nasıl alabilirim passolig varmı bilgisi olan varmı
passo ile giriliyor kayseri de kağıt bilet yok

Çevrimdışı ALI RIZA

Bendede var o aslında.ama bi süre sonra dagitiyorum  :D
ben dagıtmıyorum dagıtanı dagıtıyorum  :bandit: :bandit: @Dogan

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Kadir G.

Geçen sene de bu hesaplar yapılıyordu Sivas'tan 3 yedik,Konya son saniyede attı..Bunlar hep kağıt üstündedir ve yanılma payı çok yüksektir.. Lig tamam kalitesiz ama alt tarafta çok takım var ve bu da mücadele dozunu yükseltecek.. Ben hicbir takımın 80'i bulacağına inanmıyorum..Akhisar,Eskişehir,Sivas ve 3 önemli maç..Deplasmanlarımız oldukça zorlu..7 deplasmandan 12-13,8 iç saha maçından ise 20 puan civarı bize şampiyonluğu getirecektir,Fenerbahçe'ye yenilmemek şartıyla..Fenerbahçe'nin iç  maçları zaten zorlu..Konya,Sivas,Başakşehir,Rize,Eskişehir  maçlarında puan kaybetme ihtimali yüksek..Fenerbahçe'de mevcut şartlarda kilit isim Webo bence..Sakatlık demek istemiyorum,formsuz olursa Fenerbahçe'nin işi zor olacak..

İç sahaya 13 dışa 20 yazılmaz hocam deplasmanda daha iyiyiz. Hemse 7 maçtan 12 puan alıyorsak ölmüşüz. Bence yetmez bu puanlar.

Çevrimdışı Kemal

Full olduğunda 6 m TL hasılat yapıliyordu yanlış hatirlamiyorsam,  alem uefa seyirci görsün , 70 000 Kartal sürü olalım İngiliz keferesine pençe atalim

Çevrimdışı Türkay

Uefa statların tam kapasite olmasına izin vermiyor +- 65 bin taraftar alınır statta. 60 bin kişi gelse çok temiz.  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı blackeagle35

İç sahaya 13 dışa 20 yazılmaz hocam deplasmanda daha iyiyiz. Hemse 7 maçtan 12 puan alıyorsak ölmüşüz. Bence yetmez bu puanlar.
Maçlara,fikstüre bak bir istersen..3 büyük maç ve 3 zor deplasmanında olduğu yerden kaç alacağız,zaten toplamı 21 eder..İç sahada kotu deplasmanda iyi gorunmemizin sebebi bir yerde oynadığımız maçların seviyesindedir..Bu puanlar yetecektir.. 15 maçta Fenerbahçe neden 11-12 puan kaybetmesin..Maçlar ortada..Bu puanları alalım,Fenerbahçe'ye kaybetmemek şartıyla,şampiyon oluruz..

Çevrimdışı Hicks

Maçlara,fikstüre bak bir istersen..3 büyük maç ve 3 zor deplasmanında olduğu yerden kaç alacağız,zaten toplamı 21 eder..İç sahada kotu deplasmanda iyi gorunmemizin sebebi bir yerde oynadığımız maçların seviyesindedir..Bu puanlar yetecektir.. 15 maçta Fenerbahçe neden 11-12 puan kaybetmesin..Maçlar ortada..Bu puanları alalım,Fenerbahçe'ye kaybetmemek şartıyla,şampiyon oluruz..

İki derbide de yenilmezsek %80 şampiyon oluruz...
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

ceza sınırında çok topçumuz var. o kartları arada sıfırlamaları lazım sonradan başımız ağırır.

ysariusta

• Ziyaretçi

sivas stadını merak edenler vardı. onlarda da fotoshopla çim ekenler varmış ama bi @If Else değil tabi.