Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3979925 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Önümüzdeki sene için transferler de Maxi,Kaboul ve Abdur Rahman Baba gibi bir sol beke fit olurum ben. Gözüm yüksekler de değil bu üç adamın arasından en fazla Baba'ya bonservis veririz gerisi beleş zaten. Mayke,Dede falan biz böyle oyuncuları en az 4-5 sene daha telaffuz bile edemeyiz etmemeliyiz.

Çevrimdışı Dogan

sabahtan beri film izler gibi bakıyorum ekrana.. ne güzel bir sahne  :ishock: :halay:
Hele bi gs orda kalsinda bugün ben akşama cips kola alip izlicem  :D

Çevrimiçi Samet Ç

ben bu konuda hayli fikir sahibiyim o konuda ahmet hocaya laf soyletmem, dogru olması hayli yüksek hadi uzaylı demeyelimde biyolojik silah diyelim:) :eyes
Abi sende mi :)

Çevrimdışı Dogan

Önümüzdeki sene için transferler de Maxi,Kaboul ve Abdur Rahman Baba gibi bir sol beke fit olurum ben. Gözüm yüksekler de değil bu üç adamın arasından en fazla Baba'ya bonservis veririz gerisi beleş zaten. Mayke,Dede falan biz böyle oyuncuları en az 4-5 sene daha telaffuz bile edemeyiz etmemeliyiz.
İdda ediyorum maykeyi alamayiz bizim baskan gidipte sag beke 7 m vermez :)

Çevrimdışı Sedat_BJK

Seneye kaleci, sağ bek, sol bek, stoper, birde hareketli bir forvet. ve şl'ne gidersek bu adamların kalbur üstü olması lazım. şuna gerek yok diyebileceğimiz bir mevki var mı? yani 5 transfer. hatta ayağı top yapan bir ön libero bile lazım da abartmayayım şimdi.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimiçi Samet Ç

İdda ediyorum maykeyi alamayiz bizim baskan gidipte sag beke 7 m vermez :)
Ben zaten Mayke'yi alalım demiyorum. Bu tip adamların isimlerini mümkünse 4-5 sene daha telaffuz etmeyelim diyorum. :)

Çevrimdışı Sedat_BJK

Hele bi gs orda kalsinda bugün ben akşama cips kola alip izlicem  :D
cips kola benden, yeter ki orada kalsın sarışın baldız :naughty:

Çevrimdışı Dogan

Seneye kaleci, sağ bek, sol bek, stoper, birde hareketli bir forvet. ve şl'ne gidersek bu adamların kalbur üstü olması lazım. şuna gerek yok diyebileceğimiz bir mevki var mı? yani 5 transfer. hatta ayağı top yapan bir ön libero bile lazım da abartmayayım şimdi.
Cech muhabbeti döndü bi ara inşallah gerçekleşir. E sağ beke Maxi-abate sol beke abdurrahman babayi alalim güzel de bi stoper alirsak gercekten cok basarili oluruz umarım yönetim bunun farkindadir

Çevrimdışı Dogan

Ben zaten Mayke'yi alalım demiyorum. Bu tip adamların isimlerini mümkünse 4-5 sene daha telaffuz etmeyelim diyorum. :)
Yok bende ona istinaden bi iddaa attim ortaya kardesim :)

Çevrimdışı Tolga

Kalite eksikliğimiz arka tarafta bu yüzden transfer önceliği de mutlaka buraya olmalı.

Ön tarafa oyuncu alınsa iyi olur tabi ama kısıtlı bütçemiz olacağı için sağ bek-sol bek-stoper mevkilerine üst seviyede transferler yapılmalı.

Ş.Ligi'nde olursak şayet orası hatayı asla affetmez.

Biz golleri genelde pozisyon alamamaktan değil daha çok bireysel hatalardan dolayı yiyoruz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı siyah-1903

sabahtan beri film izler gibi bakıyorum ekrana.. ne güzel bir sahne  :ishock: :halay:

abicim gözünüzü seveyim böyle ezikletmeyin takımı yaa. ne olursa olsun koskoca Beşiktaş elbette başa güreşecek. yok 10 yılda şöyle olmuş da yok böyle başarısızmışız da kısmını bırakın. artık her koşulda tepelerde olmaya alışın.. siz böyle abartırsanız rakiplerin küçümsemesi çok normal..
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı Hicks

Bu sene şampiyonluk çok önemli. Bu sene rakipler bu haldeyken şampiyon olamazsak zaten neler olur düşünmek istemiyorum. FB kötü durumda, iyi futbol oynadıklarını sanıyorlar ama sadece geçen senenin kaymağını yiyorlar, 1 mağlubiyete bakar tepe taklak olmaları, GS desen aynı şekilde, 1 mağlubiyete hocası topçuları direk tartışılmaya başlanır, zaten yönetim değişecek ve maddi durumları çok kötü.

Bu sene şampiyon olursak seneye ikisinden de 1 adım öne geçeriz, yeni stadımız ile birlikte 3. Yıldız ve seri gelir arkasından ama olamazsak, şampiyon olan rakip kendini düzlüğe çıkartır, bir adım da önüne geçer seneye bir de onunla uğraşmak zorunda kalırsın. Bu sezon tarihimizin en önemli sezonu neredeyse, onun bilincinde olup ona göre davranmak gerek, devre arası transferde de bu göz önüne alınmalıydı ama alınmamış...
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı Dogan

abicim gözünüzü seveyim böyle ezikletmeyin takımı yaa. ne olursa olsun koskoca Beşiktaş elbette başa güreşecek. yok 10 yılda şöyle olmuş da yok böyle başarısızmışız da kısmını bırakın. artık her koşulda tepelerde olmaya alışın.. siz böyle abartırsanız rakiplerin küçümsemesi çok normal..
Katılmıyorum.Sarisinlar lider oldumu her firsatta dile getiriyolar yok lideriz yok lidere selam dur vs. biz neden abartmayalim anca böyle hissettirirsin psikolojik baskıyı

Çevrimdışı Sedat_BJK

iyi de abim 10 sene boyunca lider olmuş olsakta ben yine izlerim bu görüntüyü. 4 hafta ara verdik, içim içimi yedi. tabiki sezon içinde inersin çıkarsın ama görüntü bu şekilde kaldığı sürece tekrar tekrar bakarsın. barcalısı da bakar madridlisi de bakar bayernllisi de bakar. her taraftar takımının liderlik taplosuna tekrar tekrar bakar.. :bandit:

Çevrimdışı siyah-1903

Katılmıyorum.Sarisinlar lider oldumu her firsatta dile getiriyolar yok lideriz yok lidere selam dur vs. biz neden abartmayalim anca böyle hissettirirsin psikolojik baskıyı

benim karşı çıktığım şey liderliğe sevinmek veya bunu dile getirmek değil.. tam tersine her koşulda en tepede olmamızın bizim için çok doğal olması gerektiği. Beşiktaş bu, çok doğal değil mi
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı Sedat_BJK

benim karşı çıktığım şey liderliğe sevinmek veya bunu dile getirmek değil.. tam tersine her koşulda en tepede olmamızın bizim için çok doğal olması gerektiği. Beşiktaş bu, çok doğal değil mi
tabiki doğal, anormal olan orada olmadığımız tablolardır. ama lider olduğumuza sevinip  tabloya bakmakta gayet doğaldır. umarım tesislerde bütün ekranlarda bu görüntü vardır. takım teknik heyet hatta çalışanlar bile nerede olduğunu ve nerede olması gerektiğini bilsin ve bir an aklından çıkarmasın.

Çevrimdışı Çağatay

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı blackeagle35

Mutlaka hücumu cesitlendirecek oyuncu almalıyız özellikle kanata..Puan hesabı yapmak için çok erken..Ancak 2.yarı transferlerinin oturması,teknik direktör değişimlerinden gelecek ekstra puanlar,takımların can havliyle alacağı puanlar barajı 75-77 civarında tutacaktır..
[ Son Düzenleme: 09 Şubat 2015, 15:22:41 blackeagle35 ]

Çevrimdışı ozan062

Tolga Futbol bilgine inanan birisiyim arkadaş ama bu Pedronun pas özelliğini siz nerede görüyorsunuz ya

Valla abartılıyor. Hep yandakine veriyor yada öndekine..Ekstra bir durum senede 1 kez ancak oluyordur sanırım

ilk geldiğinde pas acısından hayli verimli zaman geçirdi fakat bilic efendi onun bu gorevini ersana devretti bak mesela simdi milo oynadıgında onada aynı gorevi veriyor sayın bilic fakat bir sene oynasın bak sonra yine o gorevi baskasına bırakacaklar
tamamen oyuncunun potansiyelini gostermemektir bu baska acıklaması yok
gokhanı cizgiye itenin kendisi oldugunu dusunurdum fakat aynı hataya kerimde dusuyorsa bunları oyuncuların değil hocanın yaptıgı kesinlik kazanır...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Hicks

SSL  15/02/2015     Beşiktaş - Bursaspor - B
 SSL  22/02/2015     Eskişehirspor - Beşiktaş - B 
 SSL  01/03/2015     Beşiktaş - Balıkesirspor - G   
 SSL  09/03/2015     Sivasspor - Beşiktaş - G   
 SSL  16/03/2015     Beşiktaş - Kayseri Erciyesspor - G   
 SSL  22/03/2015     Fenerbahçe - Beşiktaş - B 
 SSL  04/04/2015     Beşiktaş - İstanbul Başakşehir - G   
 SSL  11/04/2015     Kasımpaşa - Beşiktaş - G 
 SSL  20/04/2015     Beşiktaş - Karabükspor - G
 SSL  26/04/2015     Trabzonspor - Beşiktaş - B 
 SSL  02/05/2015     Beşiktaş - Gaziantepspor - G 
 SSL  11/05/2015     Akhisar Belediyespor - Beşiktaş - G   
 SSL  17/05/2015     Beşiktaş - Torku Konyaspor - G 
 SSL  24/05/2015     Galatasaray - Beşiktaş - B 
 SSL  31/05/2015     Beşiktaş - Gençlerbirliği - G

Böyle tamamlayabilirsek 81 puan şampiyonluk için yeterli olur bence...
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı ALI RIZA

Derbilerde kaybettiğimiz 6 puan bizi şampiyonluktan edecek eğer olamazsak.

Berabere bile bitse şampiyonluk şansımız da  yüzde 60 tı şuan.

Eğer bu sebepten kaybedersek ve bu2 derbiyi de kaybedersek Bilic de kalamaz üzülerek söylüyorum çünkü ihale ona kalır doğrudan.

Yalnız Gs'nin şampiyonluk şansı kalmayacağı için bence onları yenme ihtimalimiz yüksek orada. Taraftar da gitmez çünkü.

ğs çirkef takımdır BJK şampiyonlugu istemez fener isterler şarısın kardeş edasıyla her zaman yanyana yürürler...

Çevrimdışı ozan062

Derbilerde kaybettiğimiz 6 puan bizi şampiyonluktan edecek eğer olamazsak.

Berabere bile bitse şampiyonluk şansımız da  yüzde 60 tı şuan.

Eğer bu sebepten kaybedersek ve bu2 derbiyi de kaybedersek Bilic de kalamaz üzülerek söylüyorum çünkü ihale ona kalır doğrudan.

Yalnız Gs'nin şampiyonluk şansı kalmayacağı için bence onları yenme ihtimalimiz yüksek orada. Taraftar da gitmez çünkü.

öyle deme çelme takmada var işin içinde kolay olmaz yani maç:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ALI RIZA

Bizle Fb'nin tüm fikstürüne baktım şöyle de ;

Beşiktaş

Bursa
Trabzon
Fenerbahçe
Galatasaray

Fenerbahçe

Bursa
Beşiktaş
Başakşehir
Sivas

İki takımın puan kaybedebileceği maçlar bana göre çok süpriz olmazsa bunlar olur.
Bursa vurur onlara Başakşehir 1 puan söyle sivas sergen de 1 puan alır...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Şubat 2015, 15:38:57
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
SSL  15/02/2015     Beşiktaş - Bursaspor - B
 SSL  22/02/2015     Eskişehirspor - Beşiktaş - B 
 SSL  01/03/2015     Beşiktaş - Balıkesirspor - G   
 SSL  09/03/2015     Sivasspor - Beşiktaş - G   
 SSL  16/03/2015     Beşiktaş - Kayseri Erciyesspor - G   
 SSL  22/03/2015     Fenerbahçe - Beşiktaş - B 
 SSL  04/04/2015     Beşiktaş - İstanbul Başakşehir - G   
 SSL  11/04/2015     Kasımpaşa - Beşiktaş - G 
 SSL  20/04/2015     Beşiktaş - Karabükspor - G
 SSL  26/04/2015     Trabzonspor - Beşiktaş - B 
 SSL  02/05/2015     Beşiktaş - Gaziantepspor - G 
 SSL  11/05/2015     Akhisar Belediyespor - Beşiktaş - G   
 SSL  17/05/2015     Beşiktaş - Torku Konyaspor - G 
 SSL  24/05/2015     Galatasaray - Beşiktaş - B 
 SSL  31/05/2015     Beşiktaş - Gençlerbirliği - G

Böyle tamamlayabilirsek 81 puan şampiyonluk için yeterli olur bence...

Bu şekilde mi olur bilmiyorum ama bence de 80+ alan şampiyon olacak bu sene.

Fener 82 puan alacak benim tahminime göre.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Sedat_BJK

bu arada hafta içi kupa maçları var. bursa kendi evinde oynuyor ama uefa'ya katılabilmek için riske etmez ve başakşehir karşısında ilk 11ini pekte bozamaz. biz kayseri deplasmanına gidiyoruz ama kısmen daha kolay bir maç ve rotasyon yapma şansımız var. bu durum bize avantaj sağlayacaktır.
fener, çaykur rize deplasmanına gidiyor, ve çaykur rize kendisini bu maçta da gösterecektir. o yorgunlukla hafta sonu antep'e gidecekler. fenerin antepte puan kaybetmesi sürpriz olmaz.
bu periyotta en avantajlı gs. kendi evinde kupada konya, hafta sonu yine istanbul da balıkesir maçı.