Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3980133 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

:You_Rock_Emoticon:

Bunu da alalım hazneye bedava yemek güzeldir her zaman  :evillol:

Pedro 6-8 arası bir rakama gidecek yazın ben bunu buraya yazıyorum.
Bu paraya giderse büyük iş yapmış oluruz :super:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı nannan

O konuda çok enteresan  :biggrinking:

Ben solağım mesela. Sağ ayağımın Baki'nin solundan farkı yoktur düşmanıma vermesin bendeki gibi sağ ayak o derece :biggrinking:

Haklısın ama sağlaklarda yatkınlık oluyor. Ben çok çalışmıştım zamanında sağ ayağım mümkün değil gelişmedi.

Düşünme tarzı bile farklı oluyor solak ve sağlakların.

Sağ ayaklılar fazla risk almaz mesela ve genelde dışa doğru çalım atarlar.

Solaklar tam tersi fazla özgüvenden sapıtma oluyor Töre örneğinde gördüğümüz gibi.

Töre nadir çift ayaklardan mesela shaqiri gibi :)

O zaman biz riske girmeden sağ ayaklı normal bir stoper alalım bence en iyisi.:)
Töre'nin özgüveni biraz da kuvvetli olmasından kaynaklanıyor bence. Fernandes'e benzetiyorum ben o konuda. Rakiple araya kalçasını koyduğu an adam mümkün değil yerinden oynamıyor. Vücudunu kullanarak hemen dibindeki rakibini toptan uzak tutabiliyor.

Çevrimdışı Volkan Başaran

Çağrı basında yazan şeylere bakıyorsunuz bence ama inanmayın

Daha geçen hafta Emenike için ingiliz medyasında haber vardı bulursam koyarım 17 milyon euro yazıyordu..

2 MİLYON euro bile çokken şu an ona

Pedro hiç bir konuda tam stoper değil..

Yani şu anlamda çok iyi diyebileceğim bir konu yok.

Seneye 2 stoper alınır bu takıma

Miloseviçte kiralanır
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı nannan

7 milyon euro Francoya versinler

Bu forumda 7 kişiye sınırsız Pizza ısmarlarım..

İmkansız..

Göreceğizde bunu
Reserved. :D

Çevrimdışı Neo Nesil

7 milyon euro Francoya versinler

Bu forumda 7 kişiye sınırsız Pizza ısmarlarım..

İmkansız..

Göreceğizde bunu

2 tane isterim... 

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Şubat 2015, 01:30:38
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bu haberler balon değil zamanında bizzat doğrulattığım haberler.

Alıntı

Beşiktaşla 5 yıllık sözleşmesi bulunan Franco'nun 5 yılda toplam 3 milyon euro transfer ücreti alıyor. Kolombiyalı futbolcu Beşiktaşta, 2013-14 ve 2014-15 sezonlarında 750'şer bin euro, diğer üç sezonda ise 500'er bin euro alacak.

Pedro Franco, bu sezon Jose Pekerman tarafından da Kolombiya Milli takımına davet edildi. Pedro Franco, Kolombiya ile ABD arasında oynanan milli maçta da maçın yıldızı seçilmişti.Pedro Franco'ya Avrupa'nın dev kulüplerinden en ciddi teklifleri Porto ve M.City yaptı.Avrupa'nın dev kulüplerinin scout ekibleride ''Pedro Franco'yu yakından takip ettikleri gelen bilgiler arasında.''

Pedro Franco'nun Beşiktaş'a transferinde de Beşiktaş Scout ekibinin büyük emeği vardı.Genç yıldızı izleyen scouting koordinatörü ''Reşat Çağan ile scouting şefi Fikret Demirer önderliğindeki ekip, Franco’yu markaja alıyor.'' Ekipten Bayram Bilim ve Mehmet Bulduk da, olumlu rapor veriyor.

Ara transfer döneminde stoper bölgesine Milosovic  ile güçlendiren Beşiktaş, iç transferde de Ersan Adem Gülüm ve Atınç Nukan ile sözleşme yeniledi.

Dev kulüplerden Pedro Franco'ya gelen teklifleri doğrulayan Beşiktaş yönetimi sezon sonunda Pedro Franco'yu elinde tutmak istiyor.

Alıntı

Jose Pekerman tarafından Kolombiya Milli Takımı'na çağırılan Pedro Franco, ABD ile oynanan maçta coştu. Kolombiya'nın 2-1 kazandığı karşılaşmanın 'En iyi oyuncusu' Pedro seçildi. 23 yaşındaki stoperi izlemeye gelen dünya devleri de vardı.

RAPOR BİLE HAZIRLAYACAKLAR

İngiliz devi Manchester City ile Portekiz ekibi Porto'nun gözlemcileri önceki günkü maçta Pedro'yu tribünden takip etti.

Gözlemcilerin 23 yaşındaki savunmacı hakkında geniş çaplı bir rapor hazırlayıp kulüplerine göndereceği de öğrenildi. Teknik Direktör Pekerman, Pedro hakkında konuştu: "Daha yeni yeni milli olmaya başladı. Ancak buna karşın bu maçta üst seviyede bir oyun sergiledi. Franco'nun ortaya koyduğu oyun beni fazlasıyla tatmin etti."
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Efe

zor bence bi yere gitmez  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Neo Nesil

Daha geçen hafta Emenike için ingiliz medyasında haber vardı bulursam koyarım 17 milyon euro yazıyordu..

Miloseviçte kiralanır

fikret başkanı aradım, yaz transfer döneminde PIQUEyi getirecekmiş... Yine iyisin köftehor!!!

Çevrimdışı Efe

eğer francoyu 3-4 milyon euroya satabilirlerse çok iyi 2 stoper alabiliriz biraz üzerine koyup :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Şubat 2015, 01:33:39
  • Beşiktaş / Bodrum

Miloseviçte kiralanır

Volkan bizzat bizim kulübün scout ekibimize doğrulattığımız haberler bunlar.

Oyuncuya sen farlı bakıyorsun. Haksızsın diyemem ama burada oynana futbol ile İspanya'dakini unutarak bakıyorsun.

Bu adam burada yaptığı işin çok fazlasını yapacak orada. Şuan Valencia'daki Mustaphi 2 sene önce hiçti sırf markajı çok iyi diye aldılar.

Markajı Avrupa çapında Pedro'nun ama bunu maça odaklanıp değil sadece Pedro'ya odaklanıp izlersen farkedeceksin. Bir kez dene benden tavsiye.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

http://www.express.co.uk/sport/football/551676/Emmanuel-Emenike-Tottenham-Spurs-Nigeria-Transfer-Gossip-15m-Stars-Update-Latest

:evillol: :evillol:

Pedronun ki de bundan farksız diye düşünüyorum..

Sene sonu 1 çok iyi stoper gelir birde duruma göre ikinci..

Toplam 5 transferden aşağı yapmazlar

Belkide 6..

Belki de 7..

Klasik unutulacağı için Fikret Ormanın 2 transfer yapacağız sözü şimdiden bence bol bol transfer dedikodusuna başlayın  :D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Efe

fikret başkanı aradım, yaz transfer döneminde PIQUEyi getirecekmiş... Yine iyisin köftehor!!!

ben yorganuqe isterim :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı BlackEagle1989

:saeek: :saeek: :saeek: :saeek: :saeek:

imkansiz ama  insan bekliyor.. ic savas yuzunden kimse pek ukrainada  kalmak istemiyor.. yonetim oraya yonelmesi lazim..

Buna bişey diyemem Çağrı

Ama işin rengi son anda değişir diye düşünüyorum
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı nannan

eğer francoyu 3-4 milyon euroya satabilirlerse çok iyi 2 stoper alabiliriz biraz üzerine koyup :)

La Liga'dan Kayseri orijinli bir menajer-yönetici gelip pazarlık yapmadığı sürece minimum 5.
Liverpool'u elersek minimum 6,5.
Üstüne bir de şampiyon olup Şampiyonlar Ligi hakkı kazanırsak 7-8 arası.

Çevrimdışı Tolga

Pedro burada ön plana çıkmıyor ama İspanya ligi gibi pasa dayalı liglerde geriden oyun kurma özelliğini çok daha fazla ön plana çıkartabilir diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Şubat 2015, 01:37:24
  • Beşiktaş / Bodrum
Buna bişey diyemem Çağrı

Ama işin rengi son anda değişir diye düşünüyorum

Zaman gösterir.

Mustafi ya da Otamendi'den birine teklif mutlaka gelecek seneye.

Valencia'nın gözü burada bunu biliyorum. Fiyatı ne olacak göreceğiz ama 2,5'a aldığımız adamı 7'den aşağı vermezler.

Kolombiyalı dil sorunu yok vs çok artısı var.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Pedro burada ön plana çıkmıyor ama İspanya ligi gibi pasa dayalı liglerde geriden oyun kurma özelliğini çok daha fazla ön plana çıkartabilir diye düşünüyorum.

Tolga Futbol bilgine inanan birisiyim arkadaş ama bu Pedronun pas özelliğini siz nerede görüyorsunuz ya

Valla abartılıyor. Hep yandakine veriyor yada öndekine..Ekstra bir durum senede 1 kez ancak oluyordur sanırım
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı ThbrK

Motta yerine gelecek sene yeni bir sol bek alınmalı.Bu sezon çok kötü

Kiralık olarak alsaydık bu sene de(sene sonunda sözleşmesi bitiyordu) belki hem yine formunu korumaya çalışacak hem de sene sonu bedavaya alabilecektik.

Ayrıca bir ara ilgilendiğimiz Holebas 1 milyona Roma'ya gitmişti,onu alabilseydik iyiydi
[ Son Düzenleme: 09 Şubat 2015, 01:44:14 ThbrK ]

Çevrimdışı Tolga

Tolga Futbol bilgine inanan birisiyim arkadaş ama bu Pedronun pas özelliğini siz nerede görüyorsunuz ya

Valla abartılıyor. Hep yandakine veriyor yada öndekine..Ekstra bir durum senede 1 kez ancak oluyordur sanırım
İşte zaman zaman ürkek oynadığı için bu çok ortaya çıkmıyor ama zaman zaman da bu özelliğini görebiliyoruz.

Havadan yeterli değil tabi bu da en büyük eksikliği.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Şubat 2015, 01:43:38
  • Beşiktaş / Bodrum

3.40 Pas Yeteneği

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

İddia'ya giren var mı resmi teklif olarak 7m gelsin Volkan reis. 6.99m gelsin ben Volkan Reis'e yemek ismarlayayım. :halay: :halay:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı nannan

10-20-30-40-50 metre farketmiyor, dikine veya diagonal paslarla topu istediği yere atabiliyor. Daha çok kısa toplarla oynadığımız için bu özelliğini pek görmüyoruz malesef. Ama bunu YAPABİLDİĞİ konusunda bir şüphe yok. Geçen sezon yaklaşık 50 metrelik bir pasla gol attırmışlığı var. Bazen yerden dikine attığı derin paslara da dikkat et maçları izlerken. Defansta yan-yan-yan top çevirip kısır döngüye girerken bir anda Sosa-Töre-Ba'dan birini net bir pasla bulabiliyor.
[ Son Düzenleme: 09 Şubat 2015, 01:46:59 nannan ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Şubat 2015, 01:45:21
  • Beşiktaş / Bodrum
3.40 Pas Yeteneği

Ayrıca burada hava toplarında da baya iyi.

Bizde Ersan çok fazla çıktığı için de pek gözükmüyor. Ama zayıf tabi orası ayrı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ThbrK

Oyuncuya sen farlı bakıyorsun. Haksızsın diyemem ama burada oynana futbol ile İspanya'dakini unutarak bakıyorsun.

Bu adam burada yaptığı işin çok fazlasını yapacak orada. Şuan Valencia'daki Mustaphi 2 sene önce hiçti sırf markajı çok iyi diye aldılar.

Markajı Avrupa çapında Pedro'nun ama bunu maça odaklanıp değil sadece Pedro'ya odaklanıp izlersen farkedeceksin. Bir kez dene benden tavsiye.

http://www.transfermarkt.com.tr/shkodran-mustafi/profil/spieler/88590
Yalnız Mustafi'nin piyasası var :evillol: