Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3980196 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Dogan

Doğan şöyle söylemleri bırakın artık gözünüzü seveyim ya.

Bunlardan çok çektik biz ne şovu. Ne gerekiyora mantıklı şekilde bakılsın.

5 filan da gerekmez çok fazla ki en az diyorsun bir de. 5 transferle girersek dağıtırlar bizi orada o kadro oturana kadar.

Arkadan da Uefa dağıtır.
Transfer şov derken Y.D zamanindaki jenerasyonu kastedmedim aslinda  :) Sag bek sol bek stoper kaleci forvet 5 tane lazim yani sencede bunlar olmadan ne kadar dayanabiliriz ki alacağımız bu adamlarin 3 ü bonservis ödemeden alinabilir bence

Çevrimdışı Tolga

Doğan şöyle söylemleri bırakın artık gözünüzü seveyim ya.

Bunlardan çok çektik biz ne şovu. Ne gerekiyora mantıklı şekilde bakılsın.

5 filan da gerekmez çok fazla ki en az diyorsun bir de. 5 transferle girersek dağıtırlar bizi orada o kadro oturana kadar.

Arkadan da Uefa dağıtır.
Bize sağ bek,stoper ve Atiba'nın durumuna göre bir orta saha en büyük ihtiyaç gibi duruyor ilk etapta.

Yazın çok fazla transfer beklemeyin bence.

Yoksa saymaya kalkarsak kaleci, sol bek, iki kanatta da oynayabilecek bir hücumcu ve gelecek vaadeden bir forvet alınmalı ama o kadar bütçemizin olacağını sanmıyorum :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Şubat 2015, 14:26:34
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Transfer şov derken Y.D zamanindaki jenerasyonu kastedmedim aslinda  :) Sag bek sol bek stoper kaleci forvet 5 tane lazim yani sencede bunlar olmadan ne kadar dayanabiliriz ki alacağımız bu adamlarin 3 ü bonservis ödemeden alinabilir bence

Kardeşim bonservis olmayınca imza parası oluyor fark yok ki :)

bu kadar transfer olmaz çok beklentiye girmeyin diye diyorum.

Sol bek sağ bek stoper alıp kapatsalar keşke. Kaleci filan alamayız bonservis en az 7-8 milyon olur seneye de devam Tolga ile.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Şubat 2015, 14:28:23
  • Beşiktaş / Bodrum
Harcanacak para maksimum 15 milyon euro olur.

Keşke becerebilsek de Mayke, Baba ve Kaboul'ü bitirebilsek bu paraya.

Atiba kalmazsa bir de bonservissiz De Jong.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Dogan

Bize sağ bek,stoper ve Atiba'nın durumuna göre bir orta saha en büyük ihtiyaç gibi duruyor ilk etapta.

Yoksa saymaya kalkarsak kaleci, sol bek, iki kanatta da oynayabilecek bir hücumcu ve gelecek vaadeden bir forvet alınmalı ama o kadar bütçemizin olacağını sanmıyorum :)
Sol bek sag bekten daha gerekli.Sag en azindan defansi ii yapiyo sol onuda yapamiyo

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Şubat 2015, 14:30:08
  • Beşiktaş / Bodrum
Sol bek sag bekten daha gerekli.Sag en azindan defansi ii yapiyo sol onuda yapamiyo

Valla ikisi de çok kötü be.

Yani Motta'dan anca yedek olur artık.

Köybaşı zaten buradan anca Antep'e döner.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Harcanacak para maksimum 15 milyon euro olur.

Keşke becerebilsek de Mayke, Baba ve Kaboul'ü bitirebilsek bu paraya.

Atiba kalmazsa bir de bonservissiz De Jong.
Devre arası gelseydi Kaboul iyi olurdu da bence yazın ondan da iyisini aramalıyız diye düşünüyorum.

İsim ver dersen şuan açıkçası aklıma biri de gelmiyor :icool:

Çevrimdışı Dogan

sag bek sol bek stoper alsinlar bende tav olurum ama 4-4lük icin kaleci ve forvette lazim tabi onuda bi dahaki sene hallederiz  :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Şubat 2015, 14:31:28
  • Beşiktaş / Bodrum
Devre arası gelseydi Kaboul iyi olurdu da bence yazın ondan da iyisini aramalıyız diye düşünüyorum.

Ben 10 tane veririm ama hiçbirini alamayız :D

Cruzeiro'ya yalvaralım Mayke ve Dede'yi paket halinde 12-13'e versinler bize  :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı panic13

ŞL'ye gidersek akılalmaz isimler gelebilir. ŞL önemli.

Gidemezsek, yazı turaya devam :(
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Dogan

Valla ikisi de çok kötü be.

Yani Motta'dan anca yedek olur artık.

Köybaşı zaten buradan anca Antep'e döner.
Yemin ediyorum sag bek ya da sol beke top geldigi zmn hic heyecanlanımıyorum  serdar motta ismail yaraticilik sifir orta sifir asist sifir e bunlar bu parayi hakedicek napiyo biri bana anlatsin şunu ya :(

Çevrimdışı panic13

Cruzeiro'ya yalvaralım Mayke ve Dede'yi paket halinde 12-13'e versinler bize  :biggrinking:

Scouting çalışıyor :D
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Tolga

Paket çok cafcaflı :kop:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Şubat 2015, 14:35:39
  • Beşiktaş / Bodrum
Paket çok cafcaflı :kop:

Biz Serdar ve Sivok'u verelim biraz tatil yaparlar hem Brezilya'da  :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Biz Serdar ve Sivok'u verelim biraz tatil yaparlar hem Brezilya'da  :biggrinking:
Necip'i de versek ya Brezilya iyi gelir belki :biggrinking: :biggrinking:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Şubat 2015, 14:36:28
  • Beşiktaş / Bodrum
Scouting çalışıyor :D

Abi en azındna bir tane bek olsun adam akıllı  :biggrinking:

Ya Mayke ya da Rahman Baba'dan birini getirsinler de bir taraftan hücum edelim bari  :bandit:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Şubat 2015, 14:36:50
  • Beşiktaş / Bodrum
Necip'i de versek ya Brezilya iyi gelir belki :biggrinking: :biggrinking:

Kaleci filan yaparlar orada aman  :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Kaleci filan yaparlar orada aman  :biggrinking:
Joker oyuncu ya kaleci de olur niye olmasın :kop: :kop:

Çevrimdışı Dogan

Abi en azındna bir tane bek olsun adam akıllı  :biggrinking:

Ya Mayke ya da Rahman Baba'dan birini getirsinler de bir taraftan hücum edelim bari  :bandit:
Rahman Baba gelsin  :lol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Şubat 2015, 14:41:16
  • Beşiktaş / Bodrum
Dortmund radara almış Rahman Baba'yı inşallah düşerler  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Dortmund radara almış Rahman Baba'yı inşallah düşerler  :kop:
Hay onların ben :kop: :kop:

Çevrimdışı ozan062

O lafın gelişi  :)

kırdırılacak birsey kalmadı anca o işler oyuncu satılarak yapılır:)) oyuncu sattıgında yerini doldurmadıysan bide o işler var valla ben bilmiyorumda işe farklı yaklasıyorum risk alamayanlar bakalım ne yapacaklar yeni sezonda sonucta hocada soru isareti
işte diyorum arkadas sen buraya bi sd alman lazım ama anlatamıyoruzki sen samet donemindeki gi,bi aylar oncesinden hazırla altyapıda gezdir sportif direktorunu o ısınsın hafiften sonrasında sen getir basa :) ama yook illa zor duruma dusucez o zaman iş basa
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Sedat_BJK

sabahtan beri film izler gibi bakıyorum ekrana.. ne güzel bir sahne  :ishock: :halay:
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Şubat 2015, 14:43:57
  • Beşiktaş / Bodrum
kırdırılacak birsey kalmadı anca o işler oyuncu satılarak yapılır:)) oyuncu sattıgında yerini doldurmadıysan bide o işler var valla ben bilmiyorumda işe farklı yaklasıyorum risk alamayanlar bakalım ne yapacaklar yeni sezonda sonucta hocada soru isareti
işte diyorum arkadas sen buraya bi sd alman lazım ama anlatamıyoruzki sen samet donemindeki gi,bi aylar oncesinden hazırla altyapıda gezdir sportif direktorunu o ısınsın hafiften sonrasında sen getir basa :) ama yook illa zor duruma dusucez o zaman iş basa

Kırdırılan bir şey yok ki Ozan :

Hangisi kırdırıldı anlaşmaların?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

adam da psikolojik sorunlar var obamayı uzaylılar koruyor diyen adamı ciddiye almayacaksın.  :)

ben bu konuda hayli fikir sahibiyim o konuda ahmet hocaya laf soyletmem, dogru olması hayli yüksek hadi uzaylı demeyelimde biyolojik silah diyelim:) :eyes
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi