Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3979866 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı talha

Ben bizimkilerin kolay kolay puan vereceğini düşünmüyorum ama tabi tam kadro çıkabilirsek. Bakalım bu sefer kim cezalı olacak. :busted_cop:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı panic13

Ya hedef şampiyonluk ise acaba Bilic'i gönderip yerine Denizli'yi mi getirsek? Tam onluk haftalar. %90 şampiyon yapar bizi :)

Böyle de vefasızım :D :D Ama diğer küfede de şampiyonluk var yav.

FB'nin oyuncuları öküz gibi tecrübeli :S Kuyt 3 milyonu, Emre 2,5 milyonu, insan kılıklı volkan 2 milyonu bu maçlar için alıyor işte. Adamların rahatı yerinde, arkalarında medya desteği, başkan desteği, tff desteği... Zaten formaları ve paraları garanti. Bize bunlar gibi adam lazım. Ya sadece Alpay'ımız olsa bile o kadar farklı olurdu ki :S...
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı siyah-1903

en azından birini kendi evlerinde yenip diğeriyle de berabere kalıcaz diye geçiyor içimden. artık kazanmamız lazım derbileri, kazanacağız da. takım deplasman takımı beyler, enseyi karartmayın  :icool:
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı Sedat_BJK

@EleSuDökenSuat guzel dusunelim guzel olsun tabi. Zaten sampiyonluk dusunen takimin buyuk dusunmesi lazim.. :money:
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Fatih

Ya hedef şampiyonluk ise acaba Bilic'i gönderip yerine Denizli'yi mi getirsek? Tam onluk haftalar. %90 şampiyon yapar bizi :)

Böyle de vefasızım :D :D Ama diğer küfede de şampiyonluk var yav.

FB'nin oyuncuları öküz gibi tecrübeli :S Kuyt 3 milyonu, Emre 2,5 milyonu, insan kılıklı volkan 2 milyonu bu maçlar için alıyor işte. Adamların rahatı yerinde, arkalarında medya desteği, başkan desteği, tff desteği... Zaten formaları ve paraları garanti. Bize bunlar gibi adam lazım. Ya sadece Alpay'ımız olsa bile o kadar farklı olurdu ki :S...
Bence bu tarz adamlar yerine oyun icin de takimi atesleyici 2 adam olsun bize yeter... 1 tane aldik (Milosevic) ama sakatlandi... Bunun gibi bir adam daha lazim takima surekli gaz verecek...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Şubat 2015, 13:49:59
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağatay

fikstürlere bakmaya bence gerek yok
sadece önümüzdeki 15 maçın 10 tanesini kazanırsak
ve gs fb ts maclarındaki alacağımız puanlar(toplamda 3 olarak görüyorum)
bizi 75 üstü bir puana taşıyacaktır bu da şampiyonluk için yeterlidir
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Şubat 2015, 13:55:07
  • Beşiktaş / Bodrum

Yetmez hocam. 10 galibiyet yetmez. Rakibin fikstürüne bakarsan bu sene yetmez 75
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Bu sene en kötü 79-80'leri göreceğiz bence.

75 yeterli olmaz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Şubat 2015, 13:58:16
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu arada bir şey söylemek gerek.

Şampiyonlukta tecrübeli adamlar önemlidir.

Karşı çıkanlar olur ama Obraniak gibi tecrübeli bir adam mesela bizim kulübeye 6 aylığına lazımdı.

Gekas gibi tecrübesi yüksek Webo gibi. Girip de fark yaratacak bir tecrübeli yok tamamiyle gençlerle gidiyoruz.

Malesef kaçarsa bu tren transfer hatalarından dolayı yönetim de payını alacak 2. kez.

Maxi Pereira ne yapıp ne edilip alınmalıydı devre arası. 3 milyonsa 3 milyon. Adamla yapacaktık sene sonu için anlaşmayı sıkışacaktı Benfica.

3 mü istiyor verip alacaktın.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Karşı çıkanlar olur ama Obraniak gibi tecrübeli bir adam mesela bizim kulübeye 6 aylığına lazımdı.

Gekas gibi tecrübesi yüksek Webo gibi. Girip de fark yaratacak bir tecrübeli yok tamamiyle gençlerle gidiyoruz.

Malesef kaçarsa bu tren transfer hatalarından dolayı yönetim de payını alacak 2. kez.

Maxi Pereira ne yapıp ne edilip alınmalıydı devre arası. 3 milyonsa 3 milyon. Adamla yapacaktık sene sonu için anlaşmayı sıkışacaktı Benfica.

Çok söyledik hocam bir de bize kızanlar oldu.

İddia ediyorum Gekas bu takımda olsa bize tek başına 3-4 maç alırdı yani.

Maxi gibi bir beki almadık gittik oynamayan Opare'yi aldık.Adam sakatlandı işte.

Çevrimdışı talha

https://eksisozluk.com/8-subat-2015-besiktasa-verilen-penalti--4688974?a=popular

şunklara birer tane soda versinler öyle gaz birikmişki sesi fısıltısı buraya geliyor. :lol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Şubat 2015, 14:04:04
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Şubat 2015, 14:08:15
  • Beşiktaş / Bodrum

Maxi gibi bir beki almadık gittik oynamayan Opare'yi aldık.Adam sakatlandı işte.

Hayır bir de ön yargıyla yaklaşmayın diyen çok oldu.

Abi göz var nizam var bile bile lades ya.

Artık ön yargıyı geçtim bu adam oynamadan gidecek bak göreceğiz. 4 maçtan fazla oynamayacak.

Uefa'da elenirsek hiç forma giyemez zaten Serdar götürür 20 maç fazla yorulmuyor zaten :D

Yazık çok yazık olmamalıydı oldu bile bile en azından savunulmamalıydı çok savunuldu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Çağrı olmuyor işte. 3 verip alacaktın demekten dolayı zaten bu hallerdeyiz bu 1.
2. FFP direk yakıyor başını öyle şampiyon olacan diye olmayan parayı yemek yok. Maalesef her ne kadar inkar etsekte bir UEFA'nın karalistesindeyiz. Ve sen ne kadar nefret etsende cimri desende Men yeme şansın varken 3 istediğine 3 veremezdin.  :tabe:

Çevrimdışı panic13

Beşiktaşın problemi maç kazanamamak değil, maç içinde kuyruğu dik tutmak. Emre gibi, MElo gibi adamlar bu işe yarıyor. Bize Gekas lazım değil. Çünkü daha iyisi var; Demba Ba. Bize Sabri lazım, mikrop Emre B. lazım, Melo lazım. Oyuncu yoksa kulübeye deli İbo lazım, Sergen lazım. Kısaca bize kazanmış ve gerginlikten beslenen adam lazım.

Hiç unutmam, Sevilla FB maçında, maç 3-2 bitmiş uzatmaya gitmişti. Bi pozisyona Zico'yu gösterdiler adam sanki mahalle maçı izliyor gibi rahattı. Uzatmalardaki devre arasında da öyle sakin taktik veriyordu ki, bu rahatlığın ve azmin futbolculara yansımaması mümkün değil. Luce'de öyle idi.

Öyleyken böyle.

Çevrimdışı Dogan

Biz bursa maçını kazanacağız baya iyi futbol ve tempoyla herkes yine oldu sanacak ama öyle olmuyor. Fark biz böyle maçları daha kolay kazanıyoruz.

Es-Es'i de yeneriz sonra içeride Balıkesir'i 3 leriz Sivas deplasmanından da 3 le döneriz yüksek ihtimal. Sonra Erciyes var içeride bu da galibiyet.

Aptallık yapmazsak geçen maç olduğu gibi biz fener maçına dek puan kaybetmeyiz. Fener de bu arada Konya'ya takılırsa dışarıda fark 3 puan olur.

Ancak derbiyi kaybedersek ikili averajdan yine üstümüze çıkarlar.

Gerçekçi olursak şampiyonluk zor. İkincilik garanti. Çünkü daha Trabzon ve Galatasaray'a gideceğiz. Fener'in ekstra puanlar kaybetmesi gerek mesela Galatasaray ile berabere kalırsa çok iyi olur.
2 derbiyide kaybetmemiz durumunda Fb 5 puan Gs de 4 puan üstümüze çıkar ona göre hesaplarsak bizden fazla olarak fbnin 6 puan gs ninde 5 puan kaybetmesi lazim ama iki derbidede beraberlik alsak dadindan yenmez

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Şubat 2015, 14:13:59
  • Beşiktaş / Bodrum
Çağrı olmuyor işte. 3 verip alacaktın demekten dolayı zaten bu hallerdeyiz bu 1.
2. FFP direk yakıyor başını öyle şampiyon olacan diye olmayan parayı yemek yok. Maalesef her ne kadar inkar etsekte bir UEFA'nın karalistesindeyiz. Ve sen ne kadar nefret etsende cimri desende Men yeme şansın varken 3 istediğine 3 veremezdin.  :tabe:

Malesef katılmıyorum.

Linnes'e önerdiğimiz bonservis 3 milyon euroydu. Benfica 3.5 istedi. Linnes'e verince takılmayan finansal fair play Maxi'ye mi takılacak?

Alınmama sebebi sene sonu bedava alacağım adama 3.5 vermem mantığı oldu. Vermediğin 3.5 yüzünden 30 milyon euro tepiyorsun yine şampiyon olamazsan.

Yani men yeme şansı olan Linnes'e o parayı öneremez.

Bu arada neyden nefret ediyorum onu anlamadım?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Hayır bir de ön yargıyla yaklaşmayın diyen çok oldu.

Abi göz var nizam var bile bile lades ya.

Artık ön yargıyı geçtim bu adam oynamadan gidecek bak göreceğiz. 4 maçtan fazla oynamayacak.

Uefa'da elenirsek hiç forma giyemez zaten Serdar götürür 20 maç fazla yorulmuyor zaten :D

Yazık çok yazık olmamalıydı oldu bile bile en azından savunulmamalıydı çok savunuldu.
Opare sadece Serdar'a yedek alınan ve arada en fazla kupa maçlarında oynatılacak bir oyuncu olarak geldi zaten.

O gün de söylemiştim yine söylüyorum doğru düzgün maç yapmadan gidecek. :)

Çevrimdışı Kadir G.

Banlandı zaten.

Yalnız böyle tiplere DH'de nasıl izin verirler? Engellemediler mi bunları?

Görmemişim eyvallah. Valla dh da troller pirim yapıyor daha çok hit alıyor heralde.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Şubat 2015, 14:18:18
  • Beşiktaş / Bodrum
Opare sadece Serdar'a yedek alınan ve arada en fazla kupa maçlarında oynatılacak bir oyuncu olarak geldi zaten.

O gün de söylemiştim yine söylüyorum doğru düzgün maç yapmadan gidecek. :)

Adamın arka adelesi kupa maçını kaldıramadı yahu.

Bu ne demek :) 3 günde bir maç yapsa Allah korusun hamstringleri yırtılır  o kadar kötü durumda kondisyonu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaşın problemi maç kazanamamak değil, maç içinde kuyruğu dik tutmak. Emre gibi, MElo gibi adamlar bu işe yarıyor. Bize Gekas lazım değil. Çünkü daha iyisi var; Demba Ba. Bize Sabri lazım, mikrop Emre B. lazım, Melo lazım. Oyuncu yoksa kulübeye deli İbo lazım, Sergen lazım. Kısaca bize kazanmış ve gerginlikten beslenen adam lazım.

Hiç unutmam, Sevilla FB maçında, maç 3-2 bitmiş uzatmaya gitmişti. Bi pozisyona Zico'yu gösterdiler adam sanki mahalle maçı izliyor gibi rahattı. Uzatmalardaki devre arasında da öyle sakin taktik veriyordu ki, bu rahatlığın ve azmin futbolculara yansımaması mümkün değil. Luce'de öyle idi.

Öyleyken böyle.
Gekas derken şu yüzden dedim.

Demba Ba yokken bugün yedek kulübesinde yedek forvetimiz yok.

Cenk de kolay sakatlanmaya meyilli bir oyuncu.Pektemek'i hiç hesaba katmıyorum :D

Gekas kenarda bile olsa oyuna sonradan girip skorun değişmesini sağlayabilecek bir oyuncu olabilirdi.Tıpkı Webo gibi.

Ayrıca Demba Ba'yı zaman zaman dinlendirme şansı da bulabilirdik böylece.

O açıdan söyledim :)

Çevrimdışı Dogan

Vodafone arena da transfer şov olmalı mutlaka çünkü smp. olup ş.ligine katilirsak bu kadro cok yetersiz öyle 2 3 takviye kesmez bu takimi en az 5 takviye lazim o ligin takimi olmak icin

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Şubat 2015, 14:21:33
  • Beşiktaş / Bodrum
Vodafone arena da transfer şov olmalı mutlaka çünkü smp. olup ş.ligine katilirsak bu kadro cok yetersiz öyle 2 3 takviye kesmez bu takimi en az 5 takviye lazim o ligin takimi olmak icin

Doğan şöyle söylemleri bırakın artık gözünüzü seveyim ya.

Bunlardan çok çektik biz ne şovu. Ne gerekiyora mantıklı şekilde bakılsın.

5 filan da gerekmez çok fazla ki en az diyorsun bir de. 5 transferle girersek dağıtırlar bizi orada o kadro oturana kadar.

Arkadan da Uefa dağıtır.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı panic13

Gekas derken şu yüzden dedim.

Demba Ba yokken bugün yedek kulübesinde yedek forvetimiz yok.

Cenk de kolay sakatlanmaya meyilli bir oyuncu.Pektemek'i hiç hesaba katmıyorum :D

Gekas kenarda bile olsa oyuna sonradan girip skorun değişmesini sağlayabilecek bir oyuncu olabilirdi.Tıpkı Webo gibi.

Ayrıca Demba Ba'yı zaman zaman dinlendirme şansı da bulabilirdik böylece.

O açıdan söyledim :)

Açıklaman için teşekkür ederim abi, mesele zaten Gekas, x, y, z değil. Bana göre Gekas gibi yumuşak tipli bir adama daha ihtiyacımız yok :) Bize adam azmanı lazım, bırak müdahaleyi göz göze gelirken bile iki defa düşüneceğin adam. Yoksa teknik olarak her türlü adama ihtiyacımız olabilir.