Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3982115 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Dogan

Yalniz bu motta ya bugün cok pis ayar oldum.serdar ı sevmezdim ama bu sene bu emek sarfedisini gördükten sonra saygi duymaya başladım.kapasitesi bu kadar adamin napalim.en azından defansi ii yapiyo artik.ama mottaya cok uyuz oldum.onun arkasini hep topluyo stoperler.her macta hata yapiyo.hücum yönü 10 üzerinden 5 bile deil defans yönü de berbat sol bek herseyden önemli bugün anladım bunu çünkü zaten olcay vasat e sol bekte sıkıntı olursa bu sefer sol tarafimiz felç oluyo

Çevrimdışı Volkan Başaran

bazı maçlar sosada atmalı biraz demba ba yı unutsunlar sonra kaçıracak bi çakal kaleci çıkacak kurtaracak :)

Aslında atarken kalecinin hamlesine göre atıyor . Ancak kaleci ters bir hareket yapsa değiştirebilir mi bilmiyorum.

Ama atıyor ya. Sıkıntı yok. Biz genelde kritik maçlar oynadığımız için heyecanı yüksek oluyor sadece
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı nannan

Buna katılmayabilirsiniz ama bence tarafsız olmanız için size bir yol önereyim..

Oyuncunuzu rakip takım taraftarına sorun..

Sosa deyin 10 kişiden 9 u iyi topçu der
Baba deyin 10 kişiden 9 u iyi der 1i kesin fenerlidir  :D
Francoyu sorun 10 kişiden 3 zor çıkar..

Malesef gerçek bu...

Mesela Semih içinde aynı

Galatasaraylılara sorsam hepsi 10 milyon euro ediyor diyor..

Ama bence topçu değil.

Ama sneijder için 10 kişiden 1 kişi bence abartıyor der (oda ben) ama diğer herkes över

:ok: :biggrinking:
Ben bu anketi 10 kişi olmasa da yaptım. Sonuçlar:
Demba Ba %100 büyük topçu diyor.
Sosa %90 büyük topçu, %10 iyi topçu.
Pedro %100 burada bizim yazdıklarımızı söylüyor. Hava toplarında zayıf, pozisyon alması iyi, top tekniği ortalamanın çok üstünde diyor. Tabi stoper olduğu için çok gözönünde değil.

Çevrimdışı Dogan

Pedroyu şampiyon olursak 7ye her türlü okuturuz

Çevrimdışı Dogan

Motta yı seneye anadolu takimlarina 1 e satabilirmiyiz acaba  :alala:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Şubat 2015, 02:08:31
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
7 veren varsa hemen ön protokol imzalasınlar sezon sonuda versinler bizde arkalrından su dökelim :icool:

Bu teklifin olduğunu belirten de yönetime yakın bir kongre üyesi yine :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı nannan

Aslında atarken kalecinin hamlesine göre atıyor . Ancak kaleci ters bir hareket yapsa değiştirebilir mi bilmiyorum.

Ama atıyor ya. Sıkıntı yok. Biz genelde kritik maçlar oynadığımız için heyecanı yüksek oluyor sadece

Maç içinde dünyaları kurtaran Lloris'e 90. dakikada yedirdi adam bunu. Kaleci ters hareket yapsa da değişmiyor yani Ba'nın bu penaltısı. :)
[ Son Düzenleme: 09 Şubat 2015, 02:10:24 nannan ]

Çevrimdışı nannan

Semih bence gerçekten çok iyi stoper.

Demek ki taban tabana zıt bakıyoruz durum bundan kaynaklanıyor  :lol:

Ben de Semih'i beğeniyorum ama benim gözümde çok çok büyük bir eksiğii var. Yere hiç sağlam basmıyor. Çok kolay yerde kalıyor. Olcay'ın böyle olması çok etki etmez ama Semih'in en ufak darbede yerde kalması stoper için büyük sıkıntı.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Şubat 2015, 02:11:39
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ben de Semih'i beğeniyorum ama benim gözümde çok çok büyük bir eksiğii var. Yere hiç sağlam basmıyor. Çok kolay yerde kalıyor. Olcay'ın böyle olması çok etki etmez ama Semih'in en ufak darbede yerde kalması stoper için büyük sıkıntı.

Semih ve Pedro gibi stoperler akan stoper bu tipleri çok seviyorum ben.

Bizde stoper algısı Alves gibi hayvani. Çıksın kafa vursun korkutsun sert oynasın.

Evet biri öyle olmalı ama bir tanesi. Büyük takımda diğeri Semih Pedro tarzı markajı ve top kapması iyisi oyuncular olmalı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı nannan

Bizde stoper algısı Alves gibi hayvani. Çıksın kafa vursun korkutsun sert oynasın.

Evet biri öyle olmalı ama bir tanesi. Büyük takımda diğeri Semih Pedro tarzı markajı ve top kapması iyisi oyuncular olmalı.
Yok kastettiğim o değil. Pedro mesela öyle değil. Kuvvetli olmak, yere sağlam basmak hayvani olmak demek değil benim için. Stoper dediğin adam maçın önemli kısımlarını rakibiyle şarj halinde geçiriyor. E bu durumlarda her temasta kendini yerde bulmak, dengeni kaybetmek çok büyük bir dezavantaj. Ki Semih'in de böyle yedirdiği gol çok var. Pedro bu konuda nispeten iyi. Omuz yediğinde dağılmıyor.

Çevrimdışı Dogan

Beğendiğim en iyi stoper 2lisi miranda godin birbirlerini o kadar iyi tamamliyolarki zaten atleticonun durumu ortada

Çevrimdışı Efe

Bu teklifin olduğunu belirten de yönetime yakın bir kongre üyesi yine :)

o zaman sezon sonu anlaşıp versinler zaten futbolcu banko oynuyor çok iyi 2 stoper alırız bu paralara
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Volkan Başaran

Semihe iyi stoper dediniz arkadaş

Ben yatayim çünkü anlasamayacagimizi çok net anladım ;D

Semih bu ya semih :D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Dogan

Semihe iyi stoper dediniz arkadaş

Ben yatayim çünkü anlasamayacagimizi çok net anladım ;D

Semih bu ya semih :D
Semih renklilerin abartrigi balon bana göre hic beğenmiyorum taktik becerisi Sıfır vasat oyuncu gsde emekli olur kimsede almaz onu

Çevrimiçi Necmi

Demba ba nın penaltularını bende hiç sevmiyorum

ama adam atıyor enteresan biçimde

Sonra gelde secdenin büyüsüne inanma  :biggrinking:
Murat demişti sanırım maçı seyrederken yada Zeki DembaBA vuruyor melekler tamamlıyor :evillol: :evillol:

Çevrimiçi Necmi

semih :alala:

Çevrimdışı Dogan

Murat demişti sanırım maçı seyrederken yada Zeki DembaBA vuruyor melekler tamamlıyor :evillol: :evillol:
:pray: :yerlerde:

Çevrimdışı nannan

Semih'ten verim almak için yanında hamleli ve lider özellikli bir stoper olması lazım. Ujfa ile iyi bir ikililerdi ama yanında balta-çedju olunca doğal olarak birbirlerini tamamlayamıyorlar.

Çevrimiçi Necmi

Maç içinde dünyaları kurtaran Lloris'e 90. dakikada yedirdi adam bunu. Kaleci ters hareket yapsa da değişmiyor yani Ba'nın bu penaltısı. :)
ölüyordum o atışta resmen kalecide dembabada düello yaptılar kazanan BA oldu :evillol: yanlız Törede iyi penaltı atıyor Asteras maçında tam kale arkasından izledik direk garanti vuruş resmen abandı :D

Çevrimdışı Dogan

Biliyorum bazilariniz John Terry i yaşlı diye istemiceksiniz ama bi adam bu sene chelsea nin bütün maclarinda oynadı seneye ne kadar düşüş yasarki?Gidip alacaksın onu parcalasin ortalığı hem gs taraftarida sevmez onu tam aradigimiz adam valla 2 yil rahat bu ligde is yapar 1.sinif oyuncu..atinc pedro milo ondan cok cok şey öğrenir.Seneye stoper alinacaksa Terry olmali

İyi geceler...

Çevrimdışı nannan

ölüyordum o atışta resmen kalecide dembabada düello yaptılar kazanan BA oldu :evillol: yanlız Törede iyi penaltı atıyor Asteras maçında tam kale arkasından izledik direk garanti vuruş resmen abandı :D
Zaten penaltıda %100 gol olması için iki seçenek var:
-Ya alex gibi sonsuza atacaksın kalecinin kurtarması imkansız olacak(Töre için yorum yapamam şahsen sadece 1 penaltısnı izledik.)
-ya da Demba Ba gibi kalecinin atlayacağı yeri görüp ona göre vuracaksın terse yatıracaksın.
Çok şükür Ba bunu acayip iyi yapıyor. Biz maçın tansiyonuyla, yılların getirdiği Beşiktaşlılıkla gerildiğimiz için atamayacakmış gibi geliyor ama kendisi inanılmaz sakin kalıyor. :)

Çevrimdışı nannan

Takım iyi yolda beyler. Ben şampiyon olacağımıza inanıyorum. Sahip çıkın, bu takıma güvenin, güvendiğinizi hissettirin. İmkanı olan Passolig massolig dinlemesin Bursa ve liverpool maçlarında bu çocukları yalnız bırakmasın. Siz size düşeni yapın; Akhisar maçında biz burda şampiyon yapalım takımı :ok:

Çevrimdışı Kadir G.

@sermet2001 sözlerimize dikkat edelim foruma yeni katılmışsın hoşgeldin.

Yalnız burası diğer Beşiktaş forumları gibi değil. Eleştiri seviyeli yapılır hakaret içermez oyunculara ve hocaya karşı.

Çağrı hocam bu sermet2001 i hemen banlamanız lazım mümkünse ip adresinden. Kendisi beşiktaşlı görünen trabzon trollüdür. Dh da bölümü bu karıştırdığı için ben geldim. Bu burda kalırsa burayı da takip edilmez hale getirir.

Çevrimdışı Hicks

Tolga Futbol bilgine inanan birisiyim arkadaş ama bu Pedronun pas özelliğini siz nerede görüyorsunuz ya

Valla abartılıyor. Hep yandakine veriyor yada öndekine..Ekstra bir durum senede 1 kez ancak oluyordur sanırım

Nereye verdiğine değil, nasıl verdiğine bakacaksınız. O bölgede pas verilmez aslında, etrafındaki arkadaşları tarafından boşa çıkmak suretiyle büyük oranda alınır. Topla ne kadar rahat ve sakin olduğunu görmek lazım. Mesela topla bulusurken ve tam ayağından çıkartırken bir Pedro'ya bak bir de Veli'ye, Ersan'a bak anlarsın dediğimi...  :money:
[ Son Düzenleme: 09 Şubat 2015, 09:32:20 Hicks ]
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı Fatih

O konuda çok enteresan  :biggrinking:

Ben solağım mesela. Sağ ayağımın Baki'nin solundan farkı yoktur düşmanıma vermesin bendeki gibi sağ ayak o derece :biggrinking:

Haklısın ama sağlaklarda yatkınlık oluyor. Ben çok çalışmıştım zamanında sağ ayağım mümkün değil gelişmedi.

Düşünme tarzı bile farklı oluyor solak ve sağlakların.

Sağ ayaklılar fazla risk almaz mesela ve genelde dışa doğru çalım atarlar.

Solaklar tam tersi fazla özgüvenden sapıtma oluyor Töre örneğinde gördüğümüz gibi.

Töre nadir çift ayaklardan mesela shaqiri gibi :)
Ben de sol ayagim... Sag ayak ile calim atamam ama sutlar da feci iyiyimdir  :bandit:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...