Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3982893 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Hocam sağlanır sağlanmasına da gerçekten istiyorsak.

Maxi zaten zor değil Benfica'dan 500 fazlasını ver imzalasın. Vergi yok.

De Jong'a Trabzon da atlayacaktır yalnız orada fiyat yükselebilir şampiyon olursak kolaylaşır transfer.

Stoperi de para verip alacağız artık.
Özellikle stopere mutlaka ama mutlaka çok kaliteli bir oyuncu alınmalı.

Hep Dede diyoruz ya o olmasa bile onun ayarında savunmanın liderliğini yapacak ve sürekli oynayabilecek bir oyuncu olmalı bu.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Motta yerine gelecek sene yeni bir sol bek alınmalı.Bu sezon çok kötü
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Şubat 2015, 01:02:25
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
@Çağrı sana bi soru sorayım da bilimsel cevabınla ufkumuz genişlesin. :)
Şimdi benim sol ayaklı stoperlerle bir alıp veremediğim var. Tam adını koyamıyorum. Teorik düşününce sol stoperde sol ayaklı adamın oynaması daha makul geliyor oyun kurabilmek için. Ama Ersan, Egemen, Atınç örnekleri geliyor aklıma; hiç de öyle olmadığını görüyorum. Benim bilmediğim bir şey var mı bu konuda acaba?

Teşekkür ederim kendimce cevaplamaya çalışayım :)

Sol ayaklı stoper aslında gereklidir çok da az bulunur ama bu örnekler çok kötü örnekler. Hiçbiri teknik değil. Baki Mercimek de soldu mesela  :biggrinking:

Normalde aranmasının sebebi şu. Stoper  dışa dopru pas atmalı göbeğe doğru değil. Sağ ayaklı stoper solda oynarsa rakip direk sağına basıp sol ayakla oynamaya zorlar çok da kolay hata yaptırır.

Artık ön liberolar gelip top alıyor bu sorun aşıldı gibi ama yine de iyi olan fark yaratıyor tabi.

Maldini, Verthongen, Chiellini, Ogbonna ilk aklıma gelenler bunların sağlam ayağı var.

Bir de sol ayaklılarda oyun vizyonu daha iyi oluyor. Sormuştum tez yazarken ben çok çalışma var ama daha çok beynin tek yan hemisferinin diğerinden daha aktif olmasından diye açıklamışlar.

Dünya futbolunda da hep solaklar çok öne çıkmış bizde Alex Hagi Sergen örnekleri gibi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Motta sezonun devamında toparlar diyordum ama maalesef bu sezon böyle devam edecek ümidim kalmadı yani.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Şubat 2015, 01:03:47
  • Beşiktaş / Bodrum

Hep Dede diyoruz ya o olmasa bile onun ayarında savunmanın liderliğini yapacak ve sürekli oynayabilecek bir oyuncu olmalı bu.

Dede'nin çapraz bağı koptu diye diye adama nazar değdirdik şuan ucuza kapatabiliriz sağ ayağını verirler belki taksitle  :biggrinking:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Sol ayaklı stoper aslında gereklidir çok da az bulunur ama bu örnekler çok kötü örnekler. Hiçbiri teknik değil. Baki Mercimek de soldu mesela  :biggrinking:

Normalde aranmasının sebebi şu. Stoper  dışa dopru pas atmalı göbeğe doğru değil. Sağ ayaklı stoper solda oynarsa rakip direk sağına basıp sol ayakla oynamaya zorlar çok da kolay hata yaptırır.

Artık ön liberolar gelip top alıyor bu sorun aşıldı gibi ama yine de iyi olan fark yaratıyor tabi.

Maldini, Verthongen, Chiellini, Ogbonna ilk aklıma gelenler bunların sağlam ayağı var.

Bir de sol ayaklılarda oyun vizyonu daha iyi oluyor. Sormuştum tez yazarken ben çok çalışma var ama daha çok beynin tek yan hemisferinin diğerinden daha aktif olmasından diye açıklamışlar.

Dünya futbolunda da hep solaklar çok öne çıkmış bizde Alex Hagi Sergen örnekleri gibi.
Ogbonna dedin mesela gelse iyi olmaz mı :D :D

Çevrimdışı Tolga

Dede'nin çapraz bağı koptu diye diye adama nazar değdirdik şuan ucuza kapatabiliriz sağ ayağını verirler belki taksitle  :biggrinking:
Sağ ayağı bile bu lig de iş yapar :kop: :kop:

Çevrimdışı nannan

Motta değil de İsmail'in yerine gelse daha mantıklı. Yabancı sınırı yokken Motta her türlü yedek olur ama İsmail'den bu takıma futbolcu olmaz.

Çevrimdışı Deniz

oğuzhanda gelişme var.Eğer böyle bir ivmeyle devam ederse 2-3 maça kendini iyice toparlar
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Şubat 2015, 01:05:04
  • Beşiktaş / Bodrum
Şimdi saçma gelebilir ama Daniel Agger gelir mi acaba.

Çok anlamsız şekilde Liverpool'dan Brondby'e gitti belki pişman olmuştur  :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Motta değil de İsmail'in yerine gelse daha mantıklı. Yabancı sınırı yokken Motta her türlü yedek olur ama İsmail'den bu takıma futbolcu olmaz.
Zaten öyle motta yedek olacak ismail gönderilecek.Artık ismailin lafını bile etmiyorum benim gözümde ptt 1. lig düzeyinde ..

Çevrimdışı nannan

O zaman bize hep takozları gelmiş. :) Kendim de sağlak olduğum ve sağ ayaklı stopere alıştığım için solak stoperler bana çok ters geliyor.
Ama bir de şu var, Sağ ayaklı futbolcular sol ayaklarını solakların sağ ayaklarını kullandığından daha iyi kullanıyor. Karışık oldu ama anlatabildim sanırım. O yüzden Ersan'ın mesela sol ayağındaki opsiyonu kapattığın an ambale oluyor :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Şubat 2015, 01:13:24
  • Beşiktaş / Bodrum
O zaman bize hep takozları gelmiş. :) Kendim de sağlak olduğum ve sağ ayaklı stopere alıştığım için solak stoperler bana çok ters geliyor.
Ama bir de şu var, Sağ ayaklı futbolcular sol ayaklarını solakların sağ ayaklarını kullandığından daha iyi kullanıyor. Karışık oldu ama anlatabildim sanırım. O yüzden Ersan'ın mesela sol ayağındaki opsiyonu kapattığın an ambale oluyor :)

O konuda çok enteresan  :biggrinking:

Ben solağım mesela. Sağ ayağımın Baki'nin solundan farkı yoktur düşmanıma vermesin bendeki gibi sağ ayak o derece :biggrinking:

Haklısın ama sağlaklarda yatkınlık oluyor. Ben çok çalışmıştım zamanında sağ ayağım mümkün değil gelişmedi.

Düşünme tarzı bile farklı oluyor solak ve sağlakların.

Sağ ayaklılar fazla risk almaz mesela ve genelde dışa doğru çalım atarlar.

Solaklar tam tersi fazla özgüvenden sapıtma oluyor Töre örneğinde gördüğümüz gibi.

Töre nadir çift ayaklardan mesela shaqiri gibi :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Efe

stopere çok iyi bir lider oyuncu şart yine forvete banın yanına iyibir forvet şart beklere serdar ve mottanın yerine değil yanına oyuncu alınması lazım şampiyonlar ligi olursa
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

oğuzhanda gelişme var.Eğer böyle bir ivmeyle devam ederse 2-3 maça kendini iyice toparlar

olsun bi zahmet takım şampiyonluğa gidiyor 3.senesi bu maçlarda oynamayackata hangi maçta oynayacak bireysel açıdan takımda bir gerileme var ama toprlanacaklarını düşünüyorum birazda piskolojik bu olaylar şimdi biraz daha rahatlamışlardır zor bir maçı geride bıraktılar :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

stopere çok iyi bir lider oyuncu şart yine forvete banın yanına iyibir forvet şart beklere serdar ve mottanın yerine değil yanına oyuncu alınması lazım şampiyonlar ligi olursa
İyi bir stoper transferi şu savunmadaki bireysel hataları çok ciddi azaltacaktır. :ok:

Çevrimdışı Volkan Başaran

Motta hep kötü..

Seneyede francoya aynısını diyeceğiz..

Balonlardan biriside o..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Şubat 2015, 01:19:52
  • Beşiktaş / Bodrum
Motta hep kötü..

Seneyede francoya aynısını diyeceğiz..

Balonlardan biriside o..

Seneye 7 milyona verirsek La Liga'ya o zaman hatırlatacağım bunu..
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Şubat 2015, 01:21:02
  • Beşiktaş / Bodrum
İyi bir stoper transferi şu savunmadaki bireysel hataları çok ciddi azaltacaktır. :ok:

Ya bana kalsa Zapata bile olur.

Zapata Pedro iki kolomiyalı götürürler.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı harund1k3

guncel oyuncu analizini yapmak gerekirse.

Tolga zengin: Ilk alindigindaki performansindan uzak bir goruntu sergilemekte. Mac kaybettirecek hatalar yapmasi affedilemez.

Ramon motta: Tolga gibi gecen seneki performansindan uzak hayati hatalar yapabiliyor mac icinde.

Ersan adem gulum: Takimda en cok gozume batan(kotu anlamda) oyuncu. yaptigi cok kritik hatalar mevcut oyun icinde.

Pedro franco: Stabil bir oyun anlayisi var bu arkadasin. Fakat her mac onemli olarak kestigi toplar mevcut. Fakat hala gercek bir stoper gibi degil.

Serdar kurtulus: Gecen sene kendisi ile ilgili elestirilerden sonra bu sene daha iyi bir serdar izliyoruz. Yaraticilik ve beceri olarak kendini cok ust seviyelere cikarmasa da, ozveri ve konsantrasyon olarak buyuk asama kaydetti. ideal bir sag bek mi besiktas icin dersek soru isareti hala.

Veli kavlak: Iki senedir cok dengeli bir oyun anlayisi var Galatasaray macindaki kirmizi karti haric aman aman bir hatasini gormedim nazar degmesin.

Atiba hutchinson: Gecen seneki garanti libero oyuncusundan biraz daha uzaklasti. Fakat aman aman kotu de oynamiyor kendisinin yine orta sahada sazi eline almasina cok ihtiyac var.

Jose Sosa: Bu takimin en buyuk ikinci yildizi kuskusuz. Mac kazandirma becerisine sahip bir oyuncu. Cok asiri yetenekli degil fakat oyun zekasi cok ust duzey. istatistikte yaptigi icin Besiktas icin cok degerli.

Olcay sahan: Caliskanligi ile sol aciktaki yerini hep koruyor. Gol atiyor attiriyor oyunun icinde cok buyuk isler yapmasada, Besiktas oyun anlayisinin bir resmi kendisi. Saldirabilen taraftari etkileyebilen bir isim. Fakat kerim'in zamanla sol acikta formayi kendisinden yavas yavas alacagini dusunuyorum.

Gokhan Tore: Besiktasin yildiz ucuncu oyuncusu. yetenek acisindan belki en buyuk oyuncusu hatta. Mental olarak da kendisi bu sene epey yol katetti. tek eksigi super lig gibi bir ligde oynamasi bana gore. gelecek sezon buyuk paralara transfer olabilir.

Demba BA: Bu takimin en buyuk oyuncusu. hem sogukkanlilik olarak hem oyun bilgisi olarak cok baska yerlerde. Rize macinda sosa'ya asisti ve son dakikalarda attigi penalti golunde bile ne kadar buyuk bir yildiz oldugunu kanitliyor kendisi. Belki Besiktas taraftarinin oyun icinde cok fazla gorememesinin sebebi istedigi paslari cok fazla alamamasindan kaynaklidir. Hala ayak parmaginda kucuk bir sikinti var gibi sanki ayrica. Simdiden soyluyorum bu gordugum Demba liverpool maclarinda buyuk is yapacaktir.

Bu arada yildiz dememde ki sebep her an mac kazandiracak yetenekte veya olan guncel oyunculara verdigim sifat su asamada. Bu takimda Oguzhan gibi Tolgay gibi Kerim gibi oyuncular var fakat kendilerine yildiz demem icin henuz zaman var gibi.

simdilik bu kadar yazmak yeterli. yedek futbolcular ve teknik ekiple alakali yorumlarimi yine yapacagim.

Çevrimdışı BlackEagle1989

bir kaleci diego alves - valencia mesela
stoper  kaboul -tottenham
eger atiba kalmazsa yerine Nigel de Jong - Ac milan
sol bek - buttner zenit
sag bek - Maxi Pereira - benfica
forvet arkasi - douglas costa - shaktar

:ebebe: :ebebe: :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı Tolga

Ya bana kalsa Zapata bile olur.

Zapata Pedro iki kolomiyalı götürürler.
Zapata da iyi bir oyuncu dediğin gibi :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Şubat 2015, 01:22:43
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Volkan Başaran

Seneye 7 milyona verirsek La Liga'ya o zaman hatırlatacağım bunu..

7 milyon euro Francoya versinler

Bu forumda 7 kişiye sınırsız Pizza ısmarlarım..

İmkansız..

Göreceğizde bunu
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Şubat 2015, 01:27:15
  • Beşiktaş / Bodrum
7 milyon euro Francoya versinler

Bu forumda 7 kişiye sınırsız Pizza ısmarlarım..

İmkansız..

Göreceğizde bunu

:You_Rock_Emoticon:

Bunu da alalım hazneye bedava yemek güzeldir her zaman  :evillol:

Pedro 6-8 arası bir rakama gidecek yazın ben bunu buraya yazıyorum.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli