Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3983652 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Volkan çirkefi yok haftaya güzel bir haber

Çevrimdışı quanch

Troller nedeniyle 4-5 ay önce malum forumu bırakmıştım.Buraya geçileceğine dair mesajları okuyunca üye oldum ben de dayanamayıp  :evillol:

Akşam liderlik motivasyonuyla hızlı başlar,erkenden skor avantajını ele geçiririz diyorum.Derbilere kadar kazasız gitmek çok önemli
Hoşgeldin usta seni özlemiştik yorumlarını da :hosgeldin
Şampiyon olmasan bile...

Çevrimdışı Deniz

Arkadaşlar scoutluk işi tamamen gönüllülük esasına dayanarak yapılacak.
Son derece zevkli ama bir o kadar ciddi bir iş.
Tek amacımız var o da Beşiktaş'ımıza hizmet edebilecek potansiyeli yüksek oyuncuları keşfetmek..

Bu işte görev alacak arkadaşlar için bazı şartlarımız olacak.Başvuruları alacaz ve bu başvuruları değerlendirerek ekibi kuracaz.
Ekibimiz ilk etapta çok kişiyi barındırmayabilir.Ama zamanla sayımız artacaktır,görev değişimleri de olacaktır.
Yakın zamanda başvuru için sayfa açacaz ve buraya yazdığımız koşullara uyan üyelerimizin başvurularını alacaz.
Başvuruları değerlendirdikten sonra sonuçlar scouting bölümümüzden paylaşılacaktır.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Abdullah

1000 500 ileti fazla bu sefer de her seye gereksiz yorum atılır...
100 ileti şartı da olabilir...
100 de çok az be. Bir hafta da yazılır çok rahat  :iscrewy:

Çevrimdışı Abdullah

Troller nedeniyle 4-5 ay önce malum forumu bırakmıştım.Buraya geçileceğine dair mesajları okuyunca üye oldum ben de dayanamayıp  :evillol:

Akşam liderlik motivasyonuyla hızlı başlar,erkenden skor avantajını ele geçiririz diyorum.Derbilere kadar kazasız gitmek çok önemli
hoş geldiniz :)

Çevrimdışı Fatih Berker

Herkese selamun aleyküm iyi forumlar.
Troller yüzünden bizde irtica edenlerden olduk siz nereye biz oraya artık buradayız.  :evillol:

Çevrimdışı Abdullah

Troller yüzünden bizde irtica edenlerden olduk siz nereye biz oraya artık buradayız.  :evillol:
hoş geldiniz:)

Çevrimdışı Deniz

:hosgeldin
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Doğukan E.

Oğuzhan 11 de... Atiba kenarda galiba.

Çevrimdışı Deniz

Oğuzhan da hala bu kadar ısrarcı olmak çok saçma geliyor bana oynatacaksan da sonradan son niye ilk 11 başlıyor oğuzhan

Çevrimdışı talha

Oğuzhan da hala bu kadar ısrarcı olmak çok saçma geliyor bana oynatacaksan da sonradan son niye ilk 11 başlıyor oğuzhan

Böyle yapması iyidir. İkinci yarı Tolgay girecektir yerine. Aman sakatlık vermeyelim de gerisi çok büyük sıkıntı değil.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Deniz

Hocam öyle diyorsun da maçın ilk yarıları hep boşa gidiyor.Oğuzhan çıkınca takım rahatlıyor.Yine 10 kişi başlayacağız maça.

Çevrimdışı talha

Hocam öyle diyorsun da maçın ilk yarıları hep boşa gidiyor.Oğuzhan çıkınca takım rahatlıyor.Yine 10 kişi başlayacağız maça.

Yok öyle ahım şahım bir kopma olmuyor. Ama direnç konusunda sıkıntılı tabi. Burada Tolgay'In kimin yerine gireceği çok önemli Veli mi Ozzy mi
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Doğukan E.

Yok öyle ahım şahım bir kopma olmuyor. Ama direnç konusunda sıkıntılı tabi. Burada Tolgay'In kimin yerine gireceği çok önemli Veli mi Ozzy mi
O bence maçın durumuna göre belli olur. Bilic ten bildiğimiz gibi öndeysek kesin ozi yerine girer .

Çevrimdışı Deniz

Oğuzhan bugün de kendini çıkarttırmaz inşallah..

Çevrimdışı OnizukaSensei

Oğuzhan yerine Tolgayla başlamasını isterdim bende dostum.. Yalnız tercih Oğuzhan oldu.. Umarım yanıltır bizi iyi performans gösterir..

Çevrimdışı quanch

bursa 4 dkda aldı maçı

İyi oldu iyi bizim maç çok güzel olacak :ok:
Şampiyon olmasan bile...

Çevrimdışı Taarin

Oğuzhan'a ön yargılı bakıp izliyorsunuz bence.Mersin maçında takımın iyilerindendi Oğuzhan.Türkiye'de 8 numara pozisyonundaki oyuncular çok eleştiriliyor.En büyük nedeni Pirlo gibi kullanılmaya çalışılması ama Pirlo gibi oynamak kolay değil.Oğuzhan için imkansız.Oğuzhan'ın geride top alıp oyunu açmasını bekleyince rakip yarı sahada etkinliği düşüyor haliyle bu sefer de etkisiz oynuyormuş izlenimi yaratıyor.

Bugün ilk 20-30 dakikada golü bulmak için baya hızlı başlarız muhtemelen o dakikalardaki performansı Oğuzhan için daha belirleyici.1-0 öne geçtikten sonra mevcut oyun sisteminde Oğuzhan ölüyor.

Bursa bildiğin küçük fener olmuş.Oyuncular hakeme çok oynuyor takımın baş çirkefi volkan haftaya yok.Ama onun dışında da çok çirkef topçu var bunlarda.Eyyamcı hüseyin göçek korkusundan fernandao ve bellushi'yi atamadı

Çevrimdışı Doğukan E.

Bursa bildiğin küçük fener olmuş.Oyuncular hakeme çok oynuyor takımın baş çirkefi volkan haftaya yok.Ama onun dışında da çok çirkef topçu var bunlarda.Eyyamcı hüseyin göçek korkusundan fernandao ve bellushi'yi atamadı
Başta çirkef olarak civelli var hocam

Duydum ki göçmenleri kabul ediyormuşsunuz. Bende geldim buradayım. Heekese iyi akşamlar.

Çevrimdışı Hicks

Oğuzhan oynadıkça gelişen, oynadıkça iyileşen bir oyuncu. son maçlarda da gözle görülür düzelme var, 11'i hak ediyor, bugün çok iyi bir performans bekliyorum ben şahsen kendisinden. Tek sıkıntı aşırı motive olup iyi durımdayken kart görüp cezalı olması olur. Kadro güzel, Atiba yedek güç olarak bekliyor, gerektiğinde, Tolgay ile birlikte hamle oyuncusu olacaktır.

Haydi Kartal'ım vurduğun gol olsun!!!
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı Deniz