Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3983889 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Doğukan E.

Uzak doğu oynanıyor o sıralarda.

O zaman ek alırız gruba sorun değil.

Muhtemelen 2 Chief Scout

4 Gönüllü Scout

Ve 4 kişilik de değişken bir grubumuz olacak 10 kişiye yakın oluruz. Önemli olan burada istikrar.

Temmuz'a kadar kadro kemikleşir ve Avrupa liglerine yetişiriz kemik kadro ile  :)

:claps: :claps:

Çevrimdışı Doğukan E.

Bilic acaba Oğuzhanla devam mı edicek yoksa Atiba yerine geri döner mi ?

Çevrimdışı Abdullah

atiba ile başlar sıkıntı olursa Oğuzhan girer oyuna

Çevrimdışı Çağatay

Araştırıyorum uydu ve internette yayın yapan yerler mevcut en uygun olanlarını tespit edeceğiz.

Kaynaklari paylasabilirseniz sevinirim bende elimden geldigince takimimiza oyuncu takip etmek isterim :)
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Tolga

Atiba oynayabilecek durumdaysa onu kolay kolay kesmez :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kutay

demba ba bu maçta sarı görüp bursa maçında oynamasın bence çirkef bursalı futbolcular liverpool maçı öncesi demba bayı sakatlar diye korkuyorum.
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı nannan

bende istiyorum bu guvenden :photo:

ama daha vakti var sanki bu guvene :)

Son 10 maçımızın 9'unu kazanmışız. Güzel top oynuyoruz, sporun içinde kalmak için çaba harcıyoruz. İyi oyuncularımız, iyi bir teknik ekibimiz var. Ben bu güzel takıma güveniyorum.

Çevrimdışı ALI RIZA

Scout ekibi Bölümü oluşturduk... Ekipler belli olunca onlara özel yetkiler verilecek... yetkili olanlar forumda o konuya yorum yapabilecek.... yetkili olmayan üyelerimiz ise sadece izleye bilecek yorum yazamayacak... Ayrıca alan ziyaretçilere kapatılacak sadece forum üye olan kişiler görecektir...
Scouting bölümü Ligler platformu kurulacak ve oyuncular lisetelenece oyuncu listeleri excel istatistik olarak veri olarak aktarılacak...
Belki o ekibe kendim hafif sistemli bir program yazabilirim... yada sayfasıma ait oyuncu oyuncu istatistikli grafikli taban sistemi oluşturula bilir...! Talep anına göre değerlendirilecektir...
Zamanı olan bu konu da bilgisi olan kendine güvenen arkadaşlar katılmalı...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Şubat 2015, 15:51:48
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Scout ekibi Bölümü oluşturduk... Ekipler belli olunca onlara özel yetkiler verilecek... yetkili olanlar forumda o konuya yorum yapabilecek.... yetkili olmayan üyelerimiz ise sadece izleye bilecek yorum yazamayacak... Ayrıca alan ziyaretçilere kapatılacak sadece forum üye olan kişiler görecektir...
Scouting bölümü Ligler platformu kurulacak ve oyuncular lisetelenece oyuncu listeleri excel istatistik olarak veri olarak aktarılacak...
Belki o ekibe kendim hafif sistemli bir program yazabilirim... yada sayfasıma ait oyuncu oyuncu istatistikli grafikli taban sistemi oluşturula bilir...! Talep anına göre değerlendirilecektir...

:ok:

Artı olarak site rütbesi gönüllü scout olacak ve yeşil renk alacak scout ekibi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Sangre

Beyler çok gerginim maç ile ilgili. Kesin puan kaybedecekmişiz gibi geliyor...
Remzin kartallar gibi manileri yen aş, layıktır bu vasıflar sana ey şanlı Beşiktaş!

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Bu maç biri ceza alır.Ya sarı karttan ya da kırmızı karttan.Bizi kritik maçlara eksik çıkartmaya alıştı hakemler.İlk yarı fişi çekeceğimiz bir maç izleyelim ya çok mu şey istiyoruz :uyucam:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 08 Şubat 2015, 15:57:10
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Beyler çok gerginim maç ile ilgili. Kesin puan kaybedecekmişiz gibi geliyor...
hiç deme yaa  :bawling:

Çevrimdışı Abdullah

:ok:

Artı olarak site rütbesi gönüllü scout olacak ve yeşil renk alacak scout ekibi.
abi bölümü tüm Üyeler gormese belli bir mesaj sayısını geçmiş üyeler gorebilse daha iyi olur sanki. Çünkü ziyaretçiler goremeyecek evet ama forumumuza üye olmak hiç zor değil. O bölümdeki veriler değerli olacak forumumuzdan olmayan kişilerin basit bir şekilde üye olup bu bilgilere kolaylıkla ulasabilmesini istemeyiz değil mi? :)

Çevrimdışı Kemal

Ağzınızı hayra ensenizi bayra açın beyller

Çevrimdışı ALI RIZA

abi bölümü tüm Üyeler gormese belli bir mesaj sayısını geçmiş üyeler gorebilse daha iyi olur sanki. Çünkü ziyaretçiler goremeyecek evet ama forumumuza üye olmak hiç zor değil. O bölümdeki veriler değerli olacak forumumuzdan olmayan kişilerin basit bir şekilde üye olup bu bilgilere kolaylıkla ulasabilmesini istemeyiz değil mi? :)
yukarda ben açıklamayaptım... @Abdullah ziyaretçilere kapalı olacak... Görmek isteyen üye olmak zorunda...
misal veriyorum alana girdin brezilya ligi  karsında --- Kaleci alanı - Defans alanı - orta saha alanı - Forvet alanı var karşık değik her oyuncu kendi alanında olacak... Fotografı olur olmaz o ayrı konu ama süper birşey olacak... Tam detaylar bunlar... Birde kafamda souting cilere özel program hazırlamak belki web sitesi üzerinden de online olabilir... onun sistemini algoritmasını yazılımı yapmayım... istatistik verecek...bakalım artık prgoramlamayı nasıl oluşturursam kesin demeyeyim  :ok:

Çevrimdışı Doğukan E.

Üyelere oranın kapatılmaması iyi olmuş. Mesaj sınırı gelebilirdi aslında sizin takdirinize kalmış bir şey....

Çevrimdışı ALI RIZA

Üyelere oranın kapatılmaması iyi olmuş. Mesaj sınırı gelebilirdi aslında sizin takdirinize kalmış bir şey....
Üyelere açık üyeler sadece ileti yazamayacak site denetçileri - yöneticiler ve scout ekibi sadece yazabilecek... üyerler sadece takip edecek...
Dünyada bu alanda genç hangi oyuncular var onları görecek...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Şubat 2015, 16:23:12
  • Beşiktaş / Bodrum

Hepsini düşünüyoruz siz de aklınıza gelen ne varsa yazın bize kardeşim  :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Şubat 2015, 16:28:24
  • Beşiktaş / Bodrum
Üyeler oyuncu raporlarını okuyabilecek sadece.

Ama onların da yorumlayabileceği lig alt başlıkları düşünüyoruz herkes bir parçası olacak merak etmeyin
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Abdullah

yukarda ben açıklamayaptım... @Abdullah ziyaretçilere kapalı olacak... Görmek isteyen üye olmak zorunda...
misal veriyorum alana girdin brezilya ligi  karsında --- Kaleci alanı - Defans alanı - orta saha alanı - Forvet alanı var karşık değik her oyuncu kendi alanında olacak... Fotografı olur olmaz o ayrı konu ama süper birşey olacak... Tam detaylar bunlar... Birde kafamda souting cilere özel program hazırlamak belki web sitesi üzerinden de online olabilir... onun sistemini algoritmasını yazılımı yapmayım... istatistik verecek...bakalım artık prgoramlamayı nasıl oluşturursam kesin demeyeyim  :ok:
abi okudum onu üye olan görebilecek ama diyorum ki üye olmak çok basit, üye ile ziyaretçi arasında 10snlik bir işlem farkı var. Bir mesaj kotası vv.b. bir şey koyalım. Bu bilgilere ulaşmak 10sn de üye olmak kadar kolay bir yolla olmasın. 1000 mesaj olabilir mesela veya çok olursa 500 olabilir. Belli kısımlar 100 mesajı geçenlere açılabilir. @ALI RIZA

Çevrimdışı Kitap

Gönüllü Scout olarak Kuracağımız Scout Ekibine Katılmak isteyenler özelden ulaşabilir.

Tekrarlıyorum düzenli maç izlerim sıkılmam rapor hazırlarım diyenleri özellikle bekliyoruz. Youtube'dan oyuncu izleme değerlendirme gibi durum söz konusu değildir.

Oyuncuları bilmeniz şart değil bizim yönlendireceğimiz maçları izleyip oyuncuyu değerlendirmeniz gerekiyor.

Yani Avrupa çapında futbol altyapınız olmasını değil, oyuncuyu düz olarak değil teknik, fiziksel ve mental özelliklerine göre izleyebilmeniz önemli.

Çok Basite indirgersem örnek vermek için;

Fiziksel olarak, hız, hızlanma, denge, güç, koordinasyon, kondisyon gibi özelliklerini 10 üzerinden değerlendireceksiniz.

Mental olarak, konsantrasyon, oyunda kalma, kararlılık, cesaret, agresiflik, takım anlayışı

Teknik olarak oyuncunun oynadığı bölgeye göre dikkat edeceğiniz özellikler olacak.

Son olarak scout raporunuzda oyuncu için genel görüşünüz, kapasitesi ve potansiyeli üzerine yorumlarınız olacak.

AYnı oyuncuyu 3-4 farklı scout izleyecek raporlar sadece scoutların yazabildiği ama tüm üyelerin okuyabildiği özel alanda toplanacak.

@Deniz ve benim eleyerek oluşturduğumuz oyuncu listesi kulübümüzün teknik ekibine iletilecek.

hocam benim bi önerım var. DH'dan lawaglom (kesın yanlış yazdım) diye bi gönullu scout vardı onunla iletişime geçmenizi tavsiye ederım. Butun dhdan gelenler tanır zaten onu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Şubat 2015, 16:47:38
  • Beşiktaş / Bodrum
hocam benim bi önerım var. DH'dan lawaglom (kesın yanlış yazdım) diye bi gönullu scout vardı onunla iletişime geçmenizi tavsiye ederım. Butun dhdan gelenler tanır zaten onu

Hocam ben de tanıyorum burada arkadaşlarına da çağrımızı yaptık ama daha fazlasını yapmayız.

Katılmak isteyen kişinin en başta ''gönüllü'' olarak aramıza katılması gerekiyor :)

Zaten süremiz var akşam metin yayılayıp başvuruları almaya başlayacağız 1 aylık bür süreç bu nereden bakarsak.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

abi okudum onu üye olan görebilecek ama diyorum ki üye olmak çok basit, üye ile ziyaretçi arasında 10snlik bir işlem farkı var. Bir mesaj kotası vv.b. bir şey koyalım. Bu bilgilere ulaşmak 10sn de üye olmak kadar kolay bir yolla olmasın. 1000 mesaj olabilir mesela veya çok olursa 500 olabilir. Belli kısımlar 100 mesajı geçenlere açılabilir. @ALI RIZA
1000 500 ileti fazla bu sefer de her seye gereksiz yorum atılır...
100 ileti şartı da olabilir...

Çevrimdışı quanch

Volkan Şen bizim maçta cezalı duruma düştü :evillol:
Şampiyon olmasan bile...

Çevrimdışı Taarin

Troller nedeniyle 4-5 ay önce malum forumu bırakmıştım.Buraya geçileceğine dair mesajları okuyunca üye oldum ben de dayanamayıp  :evillol:

Akşam liderlik motivasyonuyla hızlı başlar,erkenden skor avantajını ele geçiririz diyorum.Derbilere kadar kazasız gitmek çok önemli