Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3984671 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı talha

Yanlız Hakan bizde 8 gol yer. Dün panter kesilir. Ne diyeyim sana.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Serjo

Demba Ba hattrick yapacak
içime doğdu  :ishock:
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı Paolo Maldini

Cenkin sakatlığı yoksa ilk 11de cenk başlasın demba başlarsa sarı kartı kesin bursa maçında oynatmamak icin elinden geleni yapacaktır cüneyt çakır

Çevrimdışı ALI RIZA

Bu Yalçın Karadeniz 73 yaşındaymış, acaba bidahaki seçimlere falan rahmetli olur mu? yoksa bırakmaz bu adam divan başkanlığını
Hayırlısı inşallah  :halay:

Çevrimdışı Hicks

GÜNÜN SORUSU:

Cüneyt Çakır aşağıdakilerden kaçına sarı kart çıkartır ve Bursa maçında bizi eksik bırakır?

Demba Ba
Ersan Adem Gülüm
İsmail Köybaşı
Oğuzhan Özyakup
Serdar Kurtuluş
Tolga Zengin
Necip Uysal

Ben Ersan ve Serdar banko diyorum, plase ise Demba Ba, sürpriz Necip...
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı Giray Burak

Selam arkadaşlar ,
Ben daha çok okuyucuyumdur ,ama dünkü mali tartışmalar ile ilgili bir yazıyı buraya aktarmak için üye oldum.

http://www.iskenderbaydar.com/mali-ligde-son-durum/

Bu makaleyi yazan bir gs li .Adamın objektif biri olması sebebiyle takip ederim .
İyi forumlar, ben okuyucu kimliğime geri dönüyorum.

Çevrimdışı Çağatay

Yanlız Hakan bizde 8 gol yer. Dün panter kesilir. Ne diyeyim sana.

Hakan surekliligi olmayan bi adam bi mac iyi bir mac kötü performans sergiliyor ve moral motivasyonu mac icerisinde cok degisken kendini bir anda bitirebiliyor ts de de bu halini gorebiliriz
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı ALI RIZA

GÜNÜN SORUSU:

Cüneyt Çakır aşağıdakilerden kaçına sarı kart çıkartır ve Bursa maçında bizi eksik bırakır?

Demba Ba
Ersan Adem Gülüm
İsmail Köybaşı
Oğuzhan Özyakup
Serdar Kurtuluş
Tolga Zengin
Necip Uysal
Necip idda ya düşse sarı kart gören ilk oyuncu derim  :kop: Sarı kart Necip kontrolsüz girriş otokontrolü olmayan sadece topa odaklanan Necip...
Demba Tolga Ersan Serdar Garanti sarı kartları var...
Hakem Cüneyt çakır ise malum... Medya şişirdiği ZAT...

Çevrimdışı Berat

Demba ya da Serdar sarı görmesin yeter, diğer oyuncularımızın yerini bir şekilde telafi edebiliriz.

Çevrimdışı ozan062

Çok uzun zamandır ilk defa takıma güveniyorum, rahat bir şekilde "bu maçı alırız, lider döneriz." diyorum.
Önceden bu maçı alalım, lider olalım derdim. Artık bu takımda bir şeyler değişti. İçi boş olmayan bir güven hissediyorum. Çevremde, sosyal medyada da bunu görebiliyorum. Yarın bir terslik olmazsa en kötü ihtimalle mersin tarifesi yapar geliriz.

bende istiyorum bu guvenden :photo:

ama daha vakti var sanki bu guvene :)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı safa burak

GÜNÜN SORUSU:

Demba Ba
Ersan Adem Gülüm
İsmail Köybaşı
Oğuzhan Özyakup
Serdar Kurtuluş
Tolga Zengin
Necip Uysal

oğuzhanla ismail 11 başlamaz galiba ama ikisi de sonradan girerse en az birinin sarı alacağına garanti verebilirim

Çevrimdışı Çağatay

Walla yedekte de olsalar klübeden yerler sarıyı... ben Çakır a guveniyorum 7 sine birden sarı gösterir...

Çevrimdışı ozan062

Dün bütün gün anlat istediğim buydu işte, özssermayeyi asan borc iflas demektir...
sadece yukarıdaki arkadasımızın kaynagındaki en buyuk detay budur...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Rasim

GÜNÜN SORUSU:

Demba Ba
Ersan Adem Gülüm
İsmail Köybaşı
Oğuzhan Özyakup
Serdar Kurtuluş
Tolga Zengin
Necip Uysal

neciple köybasina cikarsin
Beşiktaş!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Şubat 2015, 14:48:46
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
@EleSuDökenSuat  Hocam artık lütfen Dh ile ilgili konuşmayalım burada çağırın herkesi de ama konu dışı yapmayalım lütfen.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Giray Burak

Dün bütün gün anlat istediğim buydu işte, özssermayeyi asan borc iflas demektir...
sadece yukarıdaki arkadasımızın kaynagındaki en buyuk detay budur...
Yazmadan edemedim ,yaptığınız alıntıda haklısınız .zaten herşeyin iyi yönde ilerlemesi imkansızdır.
O makalenin son cümlesi önemlidir .Kurtuluş o son paragrafta gizli ve bunu BJK yapıyor şu anda .
Ayrıca makaledeki rakamlar dikkatli okununca BJK nin gelirini arttırırken ,giderlerini düşürdüğünüde görmemiz gerekli.
Geçmişten gelen borç tutarımız çok fazla ,geçmiş yönetimler beni ilgilendirmez derseniz, çok büyük yanlış yapmış oluruz.
Tarihden bir örnek vereyim .Kanuniyi ,kanuni yapan ,Yavuz Sultan Selimdir. Selim o hazineyi ,düzeni bırakmasaydı Kanuni belkide sıradan bir padişah olacaktı .
Unutmayalım ,bir çocuğun geleceğini babasından kalan miras belirler.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Şubat 2015, 14:53:14
  • Beşiktaş / Bodrum
Gönüllü Scout olarak Kuracağımız Scout Ekibine Katılmak isteyenler özelden ulaşabilir.

Tekrarlıyorum düzenli maç izlerim sıkılmam rapor hazırlarım diyenleri özellikle bekliyoruz. Youtube'dan oyuncu izleme değerlendirme gibi durum söz konusu değildir.

Oyuncuları bilmeniz şart değil bizim yönlendireceğimiz maçları izleyip oyuncuyu değerlendirmeniz gerekiyor.

Yani Avrupa çapında futbol altyapınız olmasını değil, oyuncuyu düz olarak değil teknik, fiziksel ve mental özelliklerine göre izleyebilmeniz önemli.

Çok Basite indirgersem örnek vermek için;

Fiziksel olarak, hız, hızlanma, denge, güç, koordinasyon, kondisyon gibi özelliklerini 10 üzerinden değerlendireceksiniz.

Mental olarak, konsantrasyon, oyunda kalma, kararlılık, cesaret, agresiflik, takım anlayışı

Teknik olarak oyuncunun oynadığı bölgeye göre dikkat edeceğiniz özellikler olacak.

Son olarak scout raporunuzda oyuncu için genel görüşünüz, kapasitesi ve potansiyeli üzerine yorumlarınız olacak.

AYnı oyuncuyu 3-4 farklı scout izleyecek raporlar sadece scoutların yazabildiği ama tüm üyelerin okuyabildiği özel alanda toplanacak.

@Deniz ve benim eleyerek oluşturduğumuz oyuncu listesi kulübümüzün teknik ekibine iletilecek.

[ Son Düzenleme: 08 Şubat 2015, 15:00:55 Çağrı ]
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağatay

Yok hocam öyle aşırı bir sey yok zatwn sadece puan kaybettiklerinde trolluyorum :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Şubat 2015, 15:10:32
  • Beşiktaş / Bodrum
Scout Ekibinin Ana Hedefi;

Nisan'da başlayacak olan Kuzey Ligleri ve Brezilya Seri A olacak.

İsveç Allsvenskan

Norveç  Tippeligaen

Danimarka Superligaen ( Şubat )

Brezilya Seria A

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Doğukan E.

İsveç Allsvenskan

Norveç  Tippeligaen

Brezilya Seria A
Çağrı hocam vallaha bravo takdir ediyorum çalışmalarınızı... Bir de yazın okullar kapandıktan sonra başlayan ligler olabiliyormu ozaman katılım daha da artabilir tabi o tarihlerde lig olur mu ?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Şubat 2015, 15:18:49
  • Beşiktaş / Bodrum
Çağrı hocam vallaha bravo takdir ediyorum çalışmalarınızı... Bir de yazın okullar kapandıktan sonra başlayan ligler olabiliyormu ozaman katılım daha da artabilir tabi o tarihlerde lig olur mu ?

Uzak doğu oynanıyor o sıralarda.

O zaman ek alırız gruba sorun değil.

Muhtemelen 2 Chief Scout

4 Gönüllü Scout

Ve 4 kişilik de değişken bir grubumuz olacak 10 kişiye yakın oluruz. Önemli olan burada istikrar.

Temmuz'a kadar kadro kemikleşir ve Avrupa liglerine yetişiriz kemik kadro ile  :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağatay

İsveç Allsvenskan

Norveç  Tippeligaen

Brezilya Seria A

Bu lig maclarini nerelerden takip edebiliriz ?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Şubat 2015, 15:25:49
  • Beşiktaş / Bodrum

Bu lig maclarini nerelerden takip edebiliriz ?

Araştırıyorum uydu ve internette yayın yapan yerler mevcut en uygun olanlarını tespit edeceğiz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Abdullah

Uzak doğu oynanıyor o sıralarda.

O zaman ek alırız gruba sorun değil.

Muhtemelen 2 Chief Scout

4 Gönüllü Scout

Ve 4 kişilik de değişken bir grubumuz olacak 10 kişiye yakın oluruz. Önemli olan burada istikrar.

Temmuz'a kadar kadro kemikleşir ve Avrupa liglerine yetişiriz kemik kadro ile  :)
abi bu scout bölümünün yanında ekibin birbiriyle daha kolay iletişim kurabilmesi için bir de whatsapp grubu kurmak iletişimi daha kolay bir hale getirir. Deniz halleder bu işi :)