Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3982692 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı ilhan mansız

Galatasarayın net alacak verecek borcu  811 milyon lira..

http://www.milliyet.com.tr/galatasaray-da-borc-alacak-farki-galatasaray-1968815-skorerhaber/

Buda 2012 net alacak verecek borcu..

http://www.cnnturk.com/2012/spor/futbol/07/11/galatasarayin.borcu.azalsa.da.cok/668535.0/index.ht

Demirören dönemi kötüydü zaten neden onla karşılaştırıyorsun ki. O dönem iyi olsaydı zaten kalırdı Demiören bütün stat inlemezdi..

Ben durumun kötü olduğunu düşünüyorum..

Ve size bir soru soruyorum ..

Beşiktaşın borcu ne zaman bitecek ne zaman azalacak..

TL cinsinden 2015 sonunda borcumuz sizce ne olacak

2016 sonunda borcumuz ne olacak..
gs nin borcu için verdiğin örnek de milliyet gazetesi, gerçekten çok yazık

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Şubat 2015, 18:56:54
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Arkadaşlar bir şu var biz şu bir kaç yılda takım iskeletimizi üç aşağı beş yukarı kurduk diğer 2 takımdan fenerbahçenin futbolcuları yaşlandı ve yeni bir yapılanmaya gitmek zorundalar buda daha çok borçlanma demek gs zaten elinde dünya kadar futbolcu var işin içinden nasıl çıkacak kendileri bile bilmiyor (bizim demirören sonrası yaşadıklarımızı yaşayacaklarına adım kadar eminim) onlar bu sorunlarla uğraşırken biz önümüze bakacağız ve üst üste başarıların gelmesi bundan sonra içten bile değil.

:claps:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Şubat 2015, 18:58:06
  • Beşiktaş / Bodrum
Birazdan Fener ve Trabzon sahaya çıkacak.

İkisinde de sponsor yok. Kimse beğenmedi artırmaya çalıştı edebiyatı yapmasın SPONSORU YOK.

Bizim formamız şuan 17 Milyon Dolar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Fener sahaya çıkarken mohikan çalıyor bize de lazım böyle bir şey.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı scape_bjk

Birazdan Fener ve Trabzon sahaya çıkacak.

İkisinde de sponsor yok. Kimse beğenmedi artırmaya çalıştı edebiyatı yapmasın SPONSORU YOK.

Bizim formamız şuan 17 Milyon Dolar.
Yakında çorapta da sponsor olacak zannedersem  :icool:

Çevrimdışı Türkay

Penaltı noktasına sponsor logosu koysak çok mu abartmış oluruz  :bandit:

Çevrimdışı scape_bjk

Penaltı noktasına sponsor logosu koysak çok mu abartmış oluruz  :bandit:
başkan duymasın tff'ye başvurur orayada sponsor bulur  :kop: :kop:

Çevrimdışı Türkay

başkan duymasın tff'ye başvurur orayada sponsor bulur  :kop: :kop:

para gelsin de  :ishock:

Çevrimdışı Sarp

Tamam, ortada ciddi bir borç var. Ve yönetimin ilk geldiğinde vaat ettiği gibi azalmadı. Yine sağ sola kaçırılmış paralar var.
Borcumuzda artmış kabul. Ancak ben bu yönetimin şuan elimizdeki en iyi şey olduğunu düşünüyorum. Yıllarca stat dediler yapan bu yönetim.
Diğer takımların sponsorları çok yada onlara daha çok para veriyor dediler; şuan bence en iyi şartlardaki anlaşmalar kulübümüzün. Akıllı transfer yapılmıyor dediler. Gençler oynatılmıyor dediler. Bence takım mümkün olduğunca gençlere şans veriyor. Stat bitince bir gelirde olmayacak değil.
Şartlar zorlu ama GELECEK KARANLIK DEĞİL. 

Çevrimdışı alperenn58

lafa bakarim lafmi diye soyleyene bakarim adammi diye bu yalcin karadeniz degilmiydi demiroreni yaglama  yapip duran secim  oldugunda sayin ormandan baskasi aday oldumu bu  karadeniz denen sahis  aday oldumu pazarda  gorseniz  adam demiyecegimiz adamlar Besiktasimin uzerinden boyle medyada yer buluyor ULAN MADEM BU KADAR ADAMSIN AGAOGLUNA PESKES CEKILIRKEN NEREDEYDIN YUZSUZ simdi cikmis hesap soruyor orman baskan oldugunda 600  milyon borc gelirlerin tumu temlikli  sponsorsuz bir kulup  devir almisti  simdi kulup biraz nefes alinca isler yoluna girince bu sulukler cikip nemalanma pesindeler

Çevrimdışı Neo Nesil

maçı izliyorum, kalıbımı basarım fener top mop oynamıyor, sürekli oyunu kanatlara yığmaktan başka bir iş yaptıkları yok tıpkı bizim arsenal deplasmanında yaptığımız gibi...

bu maç böyle devam ederse ya beraberlik ya da trabzon alır. fenerde iş miş yok...

geçen sezon bunları kadıköyde rezil etmiştik ama hakem sağolsun maçın içine sıvadı üstüne de tüy dikti...

bu sezon bunları evlerinde tokatlayamazsak ayıp olur...
[ Son Düzenleme: 07 Şubat 2015, 19:42:31 Neo Nesil ]

Çevrimdışı Doğukan E.

maçı izliyorum, kalıbımı basarım fener top mop oynamıyor, sürekli oyunu kanatlara yığmaktan başka bir iş yaptıkları yok tıpkı bizim arsenal deplasmanında yaptığı gibi...

bu maç böyle devam ederse ya beraberlik ya da trabzon alır. fenerde iş miş yok...

geçen sezon bunları kadıköyde rezil etmiştik ama hakem sağolsun maçın içine sıvadı üstüne de tüy dikti...

bu sezon bunları evlerinde tokatlayamazsak ayıp olur...

Trabzon büyük kumar oynuyor hocam 31.dkya kadar 3 sarı gördü ...Ama fenerde de Alves gördü onun da sağı solu belli değil...

Çevrimdışı Deniz

Hakem fenerin iki sarisini yedi.selcugun hareketine sari vermeyen dudugunu biraksin.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Volkan Başaran

Valla hangi matematik verileri ile konuştuğunuzu anlamıyorum

İkiside medyadan haber ikiside Galatasaray resmi bilgileri..

Adamlar borcum 811 net diyor siz 1.2 diyorsunuz..

Şimdi size mi inanacağız yoksa Borsaya verdikşeri bilgiyemi..

Beşiktaşın borcu divanda 970 milyon deniyor siz bunuda başka yerlerden dolara çekiyorsunuz

Tamam dolar diyorum o zaman yine gs nin resmi açıklamalarını dolara çeviriyorum o zamanda gs nin durumu bizden iyi çıkıyor..

Benim anlatmak istediğim kısa ve net aslında..

Gs berbat bir durumda
Beşiktaşta berbat durumda..

Galatasaray divanında batıyoruz deyince burada bak batıyorlar diyorsunuz
Beşiktaş divanında batıyoruz deyince bu adam kasıtlı şudur budur diyorsunuz..

Yalçın, 2012 senesinde Demirören döneminde de yönetimi borç konusuna eleştirmiş mesela. Çok net google da belli oluyor..

Bizim tek avantajımız yeni stadyum.

Bu konuda diyeceklerim bu benim. Ama Türkiye çabuk değişiyor. İki sene sonra borç 1.3 milyar olunca da dediğim gibi o dönemde gelen başkanı eleştirirsekte bu sefer Ormancılar, neden o dönem konuşmadınız oluruz adım gibi eminim.

Ben Ormanın Beşiktaşı ekonomi hariç diğer anlanlarda (saygı özellikle) iyi yönettiğini düşünüyorum.Ama ekonomik olarak Demirören yöneriminden bir farkını görmüyorum.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı ilhan mansız

:bawling:
Hakem fenerin iki sarisini yedi.selcugun hareketine sari vermeyen dudugunu biraksin.
ben onun düdüğünün nohutunu  :D

Çevrimdışı Neo Nesil

Trabzon büyük kumar oynuyor hocam 31.dkya kadar 3 sarı gördü ...Ama fenerde de Alves gördü onun da sağı solu belli değil...

kumar oynamaları güzel, gsyi perişan ettiler deplasmanda...

fener tek kale oynuyor ama onların iyi olduğundan değil, trabzon çabuk oyundan düştü..

umarız (tabi dayanabilirse trabzon) 70. dakikaya kadar fener yorulurda trabzon 1-2 sıkıştırır. biz de belalımız çaykur rizeyi yenip tekrardan liderliği ele geçiririz...

ama maalesef bu cünoyla hiç bir takımı yenemeyiz... çaykur rize 1-2 duran toptan sıkıştırır bitti... gs de bizi geçer...

Çevrimdışı ilhan mansız

Valla hangi matematik verileri ile konuştuğunuzu anlamıyorum

İkiside medyadan haber ikiside Galatasaray resmi bilgileri..

Adamlar borcum 811 net diyor siz 1.2 diyorsunuz..

Şimdi size mi inanacağız yoksa Borsaya verdikşeri bilgiyemi..

Beşiktaşın borcu divanda 970 milyon deniyor siz bunuda başka yerlerden dolara çekiyorsunuz

Tamam dolar diyorum o zaman yine gs nin resmi açıklamalarını dolara çeviriyorum o zamanda gs nin durumu bizden iyi çıkıyor..

Benim anlatmak istediğim kısa ve net aslında..

Gs berbat bir durumda
Beşiktaşta berbat durumda..

Galatasaray divanında batıyoruz deyince burada bak batıyorlar diyorsunuz
Beşiktaş divanında batıyoruz deyince bu adam kasıtlı şudur budur diyorsunuz..

Yalçın, 2012 senesinde Demirören döneminde de yönetimi borç konusuna eleştirmiş mesela. Çok net google da belli oluyor..

Bizim tek avantajımız yeni stadyum.

Bu konuda diyeceklerim bu benim. Ama Türkiye çabuk değişiyor. İki sene sonra borç 1.3 milyar olunca da dediğim gibi o dönemde gelen başkanı eleştirirsekte bu sefer Ormancılar, neden o dönem konuşmadınız oluruz adım gibi eminim.

Ben Ormanın Beşiktaşı ekonomi hariç diğer anlanlarda (saygı özellikle) iyi yönettiğini düşünüyorum.Ama ekonomik olarak Demirören yöneriminden bir farkını görmüyorum.
borsaya inanalım, bana inanma, o cincon bilançosunu birine yorumlattır, olmadı ben gelip sana anlatayım, 17 yıldır bu işin içindeyim, lütfen insanlara yanlış bilgi verme. Fikret Ormana gelince belkide çok eskiyi bilmiyorum ama beşiktaş tarihinin en iyi finansal yönetiminin başkanıdır. Daha kaç kez izah edeceğiz bilemiyorum. Bu klübe yazık, bu yönetime ayıp ediyorsunuz. Kimin suçlu olduğu kimin kurtarmaya çalıştığı gece-gündüz kadar net. Hala neye inanacağını bilemiyorsan daha da yazacak birşey yok

Çevrimdışı ilhan mansız

Alıntı yapılan: Deniz link=topicbu=622.msg167607#msg167607 date=1423330968
bu adam bizim fener maçını yönetmedi mi?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Şubat 2015, 20:10:38
  • Beşiktaş / Bodrum
Ekonoik olarak Demirören ve Orman arasında fark yok diyorsan diyecek pek bir şey yok Volkan.

O zaman sadece sonuç odaklı bakıyorsun demek.

Harcanan paralarn nereye gittiği, davalar, kadro yapılanması, tesisleşme hiçbiri önemli değil.

580 milyon borç ile alınan kulübün ödediği faizi bile düşünmüyorsun demek yıl içinde.

Neyse uzatmaya gerek yok bu farkları kendinden görmen gerek böyle bir yere varamıyoruz varamayız zaten.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Egemen aykuta tokat attı kart bile yok beşiktaşa gelince kırmızı...Allah cezasını versin be

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Mobil sürüm güzel olmuş ama biraz daha detaylı olabilirmiş:)

Çevrimdışı Kadir G.

Ekonoik olarak Demirören ve Orman arasında fark yok diyorsan diyecek pek bir şey yok Volkan.

O zaman sadece sonuç odaklı bakıyorsun demek.

Harcanan paralarn nereye gittiği, davalar, kadro yapılanması, tesisleşme hiçbiri önemli değil.

580 milyon borç ile alınan kulübün ödediği faizi bile düşünmüyorsun demek yıl içinde.

Neyse uzatmaya gerek yok bu farkları kendinden görmen gerek böyle bir yere varamıyoruz varamayız zaten.

Hocam anlamamakta ısrar ediliyorsa yapacak bir şey yok. Bu ülke osmanlının borçlarını faizleriyle ana parası arasında 30 yıllık bir süre varken bitirdi. Şu anki kulübün yapısı da o günün Türkiyesine benziyor. Hiçbir gelir kalemi olmayan bir kulüp vardı şimdi ise yavaş yavaş gelir elde ediyoruz. Stadımızla birlikte bu katlanarak artacaktır. Sponsor olan firmalar mahallenin bakkalı değil sonuçta. Anlaşmaları imzalamadan kim bilir ne kadar araştırma yapmışlardır

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Türkay

Çevrimdışı Doğukan E.