Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3979192 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı ozan062

20-21 yaşındaki oyuncu illa bizim altyapıdan çıkınca mı değerli olur? Ne sakatlığı gayet iyi mücadele ediyorlar ve ikisi de artık üstdüzey oyuncu, neden inat ediyorsun gerçek bu, genç ve çok yetenekliler, sevinmek gerek elimizdeki değerin kıymetini bilelim bence

kerim aynı gokhanın ilk senesi gibi gidiyor bos donuyor ama olmus bir ornek var mevkilerde uyuyor duzelecektir
oguzhan deiğin gibi bu konuda fazla hassasım ve inatcıyım olmayacak ondan birsey

tabiki hepsi kıymetli fakat iyi paralar dokuyoruz,,maddi durumumuz sakatken,maaslarını olmus oyuncu olamadan veriyoruz onun için adam gelişmeyi gerek duymuyor:(( aslında biz zihniyeti elestiriyoruz oyuncu zaten kendi bileceği iş

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Deniz

Bu arada oğuzhan vücut çalıştığını her fırsatta söylüyor emek vermiyor demeyin veriyor.Ama maçlarda yeteneğini gösteremiyor.Hepimiz biliyoruz belki de şu takımdaki en yetenekli adam oğuzhan ama maçların bir çoğunda oyuna kafasını veremiyor.Eğer bu sorunun aşarsa başarılı olur.Ben de kimi zaman çok sinirleniyorum ama oğuzhandan ümidimi kolay kolay kesmem..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Fatih

Az gol atmasi sakatligina bagli tamam ama Mustafa BJK'nin her zaman 2. forvetiydi... Istanbul disinda hangi takima giderse 1. forvet olur... Senede de 13-14 gol atar bence...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimiçi Samet Ç

Derin Beşiktaş ‏@DerinBesiktasJK  1 dk.1 dakika önce
FLAŞŞ !
Andre Ayew'nin menajeri Pierre Frelot ile görüşmeler başlandı ! Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Ayew için ilk görüşme Salı günü!

Derin böyle bir şey yazmış doğruluğu var mıdır ki acep ?

Çevrimdışı Tolga

Az gol atmasi sakatligina bagli tamam ama Mustafa BJK'nin her zaman 2. forvetiydi... Istanbul disinda hangi takima giderse 1. forvet olur... Senede de 13-14 gol atar bence...
Mustafa sezonun tamamında oynasa bile o kadar gol atabilecek bir oyuncu değil bence :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

FLAŞŞ !
Andre Ayew'nin menajeri Pierre Frelot ile görüşmeler başlandı ! Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Ayew için ilk görüşme Salı günü!

Doğru olsun demekten başka birşey diyemiyorum :)

Çevrimdışı Deniz

FLAŞŞ !

Bu adamın yazdığı hiç birşeyin doğru olduğuna inanmıyorum :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

Doğru olsun demekten başka birşey diyemiyorum :)
Aynı şekilde. Bu adamı hep istemişimdir. Sol kanatta da oynayabiliyor cl ye gidersek Olcay'la olmaz bence ezerler onu. Ama ümidim yok orası ayrı.

Çevrimdışı Tolga

Bu adamın yazdığı hiç birşeyin doğru olduğuna inanmıyorum :)
Ben de inamıyorum :icool:

Birde Arjantin milli takımının kalecisi bedavaya gelebilir demiş.

Herhalde Romero'dan bahsediyor :D

Çevrimdışı okansosa

ayew in piyasa değeri transfermarkt da 12 m£

edit:sezon sonu bitiyormuş sözleşmesi
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı ALI RIZA

O adam hala bıdı bıdı konusyor mu transfer sezonu bitti malesef :) klübünden izinsiz görüşmek cezadır hatırlatmak lazım  :evillol:

Çevrimdışı quanch

O adam hala bıdı bıdı konusyor mu transfer sezonu bitti malesef :) klübünden izinsiz görüşmek cezadır hatırlatmak lazım  :evillol:
Derin Beşiktaş'ın lafıyla hareket ediyoruz Uefa bu adamı takip ediyor olamaz :lol:

Mustafa yalnız bu sene o talihsiz burun kırılmasını yaşamasaydı bu sezona ciddi damga vurabilirdi hepimiz sezona nasıl girdigini gördük Feyenoord'u tek başına eledi diyebiliriz
Şampiyon olmasan bile...

Çevrimiçi Samet Ç

Bosman kuralları var abi de doğru değildir yüksek ihtimal.

Çevrimiçi Samet Ç

Bu arada Kuyt sezon sonu eski takımı Feyenoord'a gidecekmiş Hollanda basınında baya bir haber yapıldı bugün.

Çevrimdışı ilhan mansız

Derin Beşiktaş'ın lafıyla hareket ediyoruz Uefa bu adamı takip ediyor olamaz :lol:

Mustafa yalnız bu sene o talihsiz burun kırılmasını yaşamasaydı bu sezona ciddi damga vurabilirdi hepimiz sezona nasıl girdigini gördük Feyenoord'u tek başına eledi diyebiliriz
Mustafanın kalitesi tartışılmaz, her takımda rahatlıkla oynar, inşallah bir daha sakatlık yaşamaz

Çevrimdışı Morgan Schneiderlin

FLAŞŞ !

Yazdığına kendi inanmış mıdır acep?

Çevrimdışı ilhan mansız

kerim aynı gokhanın ilk senesi gibi gidiyor bos donuyor ama olmus bir ornek var mevkilerde uyuyor duzelecektir
oguzhan deiğin gibi bu konuda fazla hassasım ve inatcıyım olmayacak ondan birsey

tabiki hepsi kıymetli fakat iyi paralar dokuyoruz,,maddi durumumuz sakatken,maaslarını olmus oyuncu olamadan veriyoruz onun için adam gelişmeyi gerek duymuyor:(( aslında biz zihniyeti elestiriyoruz oyuncu zaten kendi bileceği iş
insanlar dünyayı değiştirmek isterler, aslında değiştirmeleri gereken kendi zihniyetleridir. Bu kadar umut veren bir takımı kurmuş zihniyette sorun yol bence

Çevrimdışı talha

Yazdığına kendi inanmış mıdır acep?

Bu adamda baktı F.Orman'a saydırmak prim yaptırmıyor bu işe başladı.  :lol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Bu adamda baktı F.Orman'a saydırmak prim yaptırmıyor bu işe başladı.  :lol:

Bu adam Türkiye'ye gelse 3-4 m euro ister yıllık çok ilginç olmuş maddi konuda anlaşırsak demesi, bu adamın ölüsü premier ligde ilk 10 a oynayan takımda oynar

Metalist'te Cleiton Xavier vardı bedavaya  Palmeiras'a gitmiş keşke alsaydık onuda :(

Çevrimdışı ozan062

acık konusayım ayew e hiç denk gelmedim sadece yıllar oncesinde fmden hatırlıyorum onu o kadar:) hiçbir fikrimde yok, hangi bolge için alacazki acaba?
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ALI RIZA

Sallayın derin merini  :kop: bende diyorum beşiktaş Messi ile seneye vodafone arena oynaması için teklif sundu  :kop: hadi yalan desin bakalım  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Mehmet K

Beyler şaka maka az önce 5 aylık sevgilimin Ahmet Kavalcı'nın yeğeni olduğunu öğrendim. Ben iptal.  :evillol:

Çevrimdışı Türkay

Beyler şaka maka az önce 5 aylık sevgilimin Ahmet Kavalcı'nın yeğeni olduğunu öğrendim. Ben iptal.  :evillol:

ciddi mi ya  :lol:
[ Son Düzenleme: 07 Şubat 2015, 00:26:14 Türkay ]
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Kutay

FLAŞŞ !

inşallah doğrudur ayew müthiş adam çok faydalı olur.
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI