Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3976847 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı talha

Haklısın sanırım. Çünkü fizik olarak kendini ilerleten 2 oyuncu gördüm ben. İlki Necip, diğeri Atınç. İkisi de rotasyonun bir parçası olabildiler. Dikkat ediyorum FB de böyle biz de böyleyiz. Altyapıdan gelen çocuklar hep tıfıl, kuvvetsiz. kısa boylu.

Serdar ve Kerim'İ unutmayın bu arada.

Ama Eslem ve Oğuz'un vucudu iyi boşa geçirmemişler günleri. Bu ikisinin örnek alması gereken adam Atınç'tır bana göre.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimiçi Samet Ç

tamam kardeş sakinim ama böyle durumlar karşısında çıldırıyorum.

üzüldüğüm nokta ise hala bu kan emicilerin q7yi beşiktaşın önüne geçirmeye çalışma çabaları...
Ben Q7'yi severim de suç Q7'de değil taraftar da aşırı derecede şımartıldı. Q7'nin de karekter bozuk olduğu için havalara girdi. Ayrıca hep demişimdir sert otoriter bir td olsaydı belki az da olsa kontrol edilebilirdi. Aslında taraftarın en çok kızması gereken üç adam var Almeida, Toraman ve Simao.

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Şubat 2015, 00:11:09
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Üniversiyete gittiğim 3. senesi tezim için anket yaptım.

700 lira ile geçinen aileler var varoşlarda.

Eti bırak tavuğu haftada 1 alabiliyorlardı.

Futbolcular da oralardan çıkıyor arkadaşlar.

Her şey etki tepki meselesi malesef. Et yoksa boy yok kas yok fizik yok güç yok.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Neo Nesil

Çok uzamasın ama o suç Quaresma'da değil.

Adamı öyle böyle şımartmadı taraftar. Kim olsa yapar aynılarını çok karakterli olması lazım anca o da Quaresma'da nerede.

Adam bildiğin krallık kurdu burada. Tabi başarızlık gelince en çok göze batana en çok fatura çıktı.

Yoksa Almeida en baştadır bizim başarıszlığımızda Toraman ile birlikte.

Ama onlar çok havalı değildi ondan yırttılar. Önder Özen gördü Allah'tan da Toraman'ın fişi çekildi.

adamı öyle böyle şımartmadı taraftar ?   :lol:
toraman almeia zaten ayrı da quaresma bencil bi oyuncu, sürekli ayağıma top gelsin, çalım atayım, taraftarı mest edeyim, uzaktan şutlar deneyeyim nasıl olsa takım arkadaşlarım topu kapıyor vs.

öyle yapa yapa 2 sezon şamp. yrışından uzaklaştık...burda büyük suçlu maalesef q7 sonrası toraman almeida üzülmez ekrem vs.

şu an q7 bizim takımda olsa değil ilk 3, ilk 10 a bile giremeyiz.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Şubat 2015, 00:12:46
  • Beşiktaş / Bodrum
Ben Q7'yi severim de suç Q7'de değil taraftar da aşırı derecede şımartıldı. Q7'nin de karekter bozuk olduğu için havalara girdi. Ayrıca hep demişimdir sert otoriter bir td olsaydı belki az da olsa kontrol edilebilirdi. Aslında taraftarın en çok kızması gereken üç adam var Almeida, Toraman ve Simao.

Mourinho  :biggrinking:

Ancelotti  :biggrinking:

Mümkün değil kardeşim Quaresma gelmiş en yetenekli ve en aptal futbolculardan biridir. Bunu da ben demedim Mourinho dedi sanırım  :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Neo Nesil

mourinho ve rijkard sert otoriter adamdı fakat q7 hiçbir zaman adam olamamıştı...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Şubat 2015, 00:15:01
  • Beşiktaş / Bodrum
adamı öyle böyle şımartmadı taraftar ?   :lol:
toraman almeia zaten ayrı da quaresma bencil bi oyuncu, sürekli ayağıma top gelsin, çalım atayım, taraftarı mest edeyim, uzaktan şutlar deneyeyim nasıl olsa takım arkadaşlarım topu kapıyor vs.

öyle yapa yapa 2 sezon şamp. yrışından uzaklaştık...burda büyük suçlu maalesef q7 sonrası toraman almeida üzülmez ekrem vs.

şu an q7 bizim takımda olsa değil ilk 3, ilk 10 a bile giremeyiz.

Ben o derece suçlamıyorum.

Yani şöyle o gereksiz kırmızıları geri dönmemeleri filan bunlar zaten eleştirilmez bunlar direk gönderme sebebi.

Ama oyun konusunda şu var. Takımda sistem yok. Takımda adam yok. Önde forvet diye ayının birini dikmişiz.

Arkada mafya. Kalede görme kusuru olan bir adam. Quaresma'nın göze  batma sebebi o zaman kendim atarım moduna girmesiydi.

Yani asıl sıkıntı o kaar yıldızı takıma toplayan da. Ön tarafta 6 tane pres yapmayan adam koyulur mu yuh olsun be.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı nannan

Fener altyapıyı kapatsın zaten parasına yazık.

Bizde etken çocuklar hep varoştan. Bu işin profesyonel yanı şu.

13 yaşında buldun buldun 16 da bulursan fizik filan bekleme çocuğun içine protein girmiyor o yaşa kadar hep makarna.

13'te bulup yemeğini tesiste vermen gerek sabah öğlen akşam ki en azından anatomik kemik boyuna ulaşabilsin.

Valla onlar en azından kaleci çıkarıyor. :)
Anlamıyorum ben. Sesli düşünüyorum şu an:
 Anadoludan aldığımız türk futbolcular öyle sıradışı adamlar değil. Mustafa, İsmail, Ersan.
Çok büyük fark yaratacak oyuncu ligde maksimum 2-3 yılda bir tane çıkıyor(Alper Potuk-Ozan Tufan mesela) diyelim. Onu da genelde biz alamıyoruz zaten. Ortalama bonservis 5 milyon Euro.
Yani sıradan adamlara bu kadar para vereceğimize altyapıya yatırsak bu parayı. Hatta hepsini bile değil yarısını yatırsak en kötü ihtimalle 2-3 sezonda bir A takım oyuncusu çıkar, 3-5 tane adamı da anadolu takımlarınacüzi fiyatlara satarız.
[ Son Düzenleme: 06 Şubat 2015, 00:18:33 nannan ]

Çevrimdışı talha

Quaresma'ya verilen paraları şimdi ki yönetime versek adamlar şampiyon çıkarabilirdi bizimkilerden. :evillol:

Ama yazık yav o maaşı o adama nasıl bağlayabildin YD? İçin hiç mi sızlamadı be adam.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Şubat 2015, 00:16:00
  • Beşiktaş / Bodrum
mourinho ve rijkard sert otoriter adamdı fakat q7 hiçbir zaman adam olamamıştı...

Rijkard bana kızsa gülerim ben  :biggrinking:

Ama Mourinho adamı uzaya fırlatır gözleriyle. Adam Mc Charty'i adam etti be zamanında.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Mümkün değil kardeşim Quaresma gelmiş en yetenekli ve en aptal futbolculardan biridir. Bunu da ben demedim Mourinho dedi sanırım  :)
Evet Mourinho demişti.Neyse eski konuları açmaya gerek yok. Olan olmuş biz Olcay sevmesem de performansını ve takımı sahiplenişini hep takdir ederim.  :)

Çevrimdışı Fatih

Hangimiz aptal degiliz ki?  :bandit: :lol: :lol:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Şubat 2015, 00:17:11
  • Beşiktaş / Bodrum
Valla onlar en azından kaleci çıkarıyor. :)
Anlamıyorum ben. Sesli düşünüyorum şu an:
 Anadoludan aldığımız türk futbolcular öyle sıradışı adamlar değil. Mustafa, İsmail, Ersan.
Çok büyük fark yaratacak oyuncu maksimum 2-3 yılda bir tane çıkıyor diyelim. Onu da genelde biz alamıyoruz zaten. Ortalama bonservis 5 milyon Euro.
Yani sıradan adamlara bu kadar para vereceğimize altyapıya yatırsak bu parayı. Hatta hepsini bile değil yarısını yatırsak en kötü ihtimalle 2-3 sezonda bir A takım oyuncusu çıkar, 3-5 tane adamı da anadolu takımlarınacüzi fiyatlara satarız.

Çıkarmıyor :)

Fener iyi tarıyor, tarayan da fener değil aslında kaleci antrenörü.

Şuanki milli takım kaleci antrenörü eski fenerin kaleci antrenörüydü.

Adam süper bir adam muazzam yani. Artık fenerden de çıkmayacak kaçırdılar adamı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Neo Nesil

Ben o derece suçlamıyorum.

Yani şöyle o gereksiz kırmızıları geri dönmemeleri filan bunlar zaten eleştirilmez bunlar direk gönderme sebebi.

Ama oyun konusunda şu var. Takımda sistem yok. Takımda adam yok. Önde forvet diye ayının birini dikmişiz.

Arkada mafya. Kalede görme kusuru olan bir adam. Quaresma'nın göze  batma sebebi o zaman kendim atarım moduna girmesiydi.

Yani asıl sıkıntı o kaar yıldızı takıma toplayan da. Ön tarafta 6 tane pres yapmayan adam koyulur mu yuh olsun be.

onların içinden pres yapan tek bi adam vardı "simao". herif ilk senesinde iyiydi fakat evden kovulma, sevgiliinden ayrılması, dava işleri vs. adam çökmüştü... 2.sezonda adeta yokları oynuyordu fener, braga, atletico madrid, gs dışında

Çevrimiçi Samet Ç

Mourinho okey de Rijkaard'ı Türkiye'de de gördük hiç öyle sert bir adam değildi bence. En azından ben futbolcu olsam Rijkaard bana sert yapsa Töre selamı verirdim ona.  :)

Çevrimdışı Neo Nesil

Quaresma'ya verilen paraları şimdi ki yönetime versek adamlar şampiyon çıkarabilirdi bizimkilerden. :evillol:

Ama yazık yav o maaşı o adama nasıl bağlayabildin YD? İçin hiç mi sızlamadı be adam.

sızlamamış demek ki  :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Şubat 2015, 00:19:47
  • Beşiktaş / Bodrum
onların içinden pres yapan tek bi adam vardı "simao". herif ilk senesinde iyiydi fakat evden kovulma, sevgiliinden ayrılması, dava işleri vs. adam çökmüştü... 2.sezonda adeta yokları oynuyordu fener, braga, atletico madrid, gs dışında

Ben Quaresma'dan çok Simao'ya sevinmiştim gerçekten söylüyorum bunu.

Çok beğeniyordum adam Quaresma'ya ayak uydurdu resmen şok olmuştum eli belinde hallerini görünce.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Neo Nesil

Mourinho okey de Rijkaard'ı Türkiye'de de gördük hiç öyle sert bir adam değildi bence. En azından ben futbolcu olsam Rijkaard bana sert yapsa Töre selamı verirdim ona.  :)

rijkard disiplinsiz diye q7 yi full sonradan oyuna sokuyordu. hatta bazı maçlarda kadroya bile almıyordu...

sadece kızıp kızmaması değil olay. yedeklerde çürüt, hapset gerekirse tek kelime bile etme + 18 e alma. süründür...

otoriterlik budur...
[ Son Düzenleme: 06 Şubat 2015, 00:21:38 Neo Nesil ]

Çevrimdışı nannan

Üniversiyete gittiğim 3. senesi tezim için anket yaptım.

700 lira ile geçinen aileler var varoşlarda.

Eti bırak tavuğu haftada 1 alabiliyorlardı.

Futbolcular da oralardan çıkıyor arkadaşlar.

Her şey etki tepki meselesi malesef. Et yoksa boy yok kas yok fizik yok güç yok.

Ya bunu bu çocukların antrenörleri, hocaları, sorumluları bilmiyor mu? Bu çocuklara yemek vermek çok mu zor? 20 tane genç beslemek bu kulüp için imkansız mı?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Şubat 2015, 00:22:50
  • Beşiktaş / Bodrum
Ya bunu bu çocukların antrenörleri, hocaları, sorumluları bilmiyor mu? Bu çocuklara yemek vermek çok mu zor? 20 tane genç beslemek bu kulüp için imkansız mı?

Değil tabi ki. Ama henüz o kadar profesyonelleşemedi kulüpler desem ne dersin?

Çok fena geriden geliyoruz.

Bizim kulübümüzün hala diyetisyeni yok mesela. Seneye umarım ben atacağım kendimi oraya  :biggrinking:

Gerçekten hala antrenörlerin muz ye köfte ye diye beslediği çocuklar var.

Altyapı sağlık ekibi ile tam koordineli çalışmadan hiçbir şey düzelmez.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

sızlamamış demek ki  :kop: :kop: :kop: :kop:

Normalde imam s.çarda cemaat osurur derler.

Bizim tayfada tam tersiydi. Cemaat s.çtı imam'ı düşünemedim şuan.

Taraftar taraftar değil ki arkadaş. Sen ne yapıyorsun birader diye bir sorarlar adama. Bunlar çıktı bir de çıldırt bizi başkan dedi.  :halay:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Şubat 2015, 00:24:20
  • Beşiktaş / Bodrum
Normalde imam s.çarda cemaat osurur derler.

Bizim tayfada tam tersiydi. Cemaat s.çtı imam'ı düşünemedim şuan.

Taraftar taraftar değil ki arkadaş. Sen ne yapıyorsun birader diye bir sorarlar adama. Bunlar çıktı bir de çıldırt bizi başkan dedi.  :halay:

İyi güldüm gece gece  :kop: :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Değil tabi ki. Ama henüz o kadar profesyonelleşemedi kulüpler desem ne dersin?

Çok fena geriden geliyoruz.

Bizim kulübümüzün hala diyetisyeni yok mesela. Seneye umarım ben atacağım kendimi oraya  :biggrinking:

Gerçekten hala antrenörlerin muz ye köfte ye diye beslediği çocuklar var.

Altyapı sağlık ekibi ile tam koordineli çalışmadan hiçbir şey düzelmez.

Bizim takım gene birşeyleri düzeltmeye başladı.

Bazı takımlarda geçtim çocuklara para yatırmayı adamlar antrenörlerine bile para vermekten çekiniyorlar. Adama gel 500'e çalış demişler. Bu adamın yetiştirdiği çocuktan ne çıkar?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Şubat 2015, 00:26:35
  • Beşiktaş / Bodrum
Bizim takım gene birşeyleri düzeltmeye başladı.

Bazı takımlarda geçtim çocuklara para yatırmayı adamlar antrenörlerine bile para vermekten çekiniyorlar. Adama gel 500'e çalış demişler. Bu adamın yetiştirdiği çocuktan ne çıkar?

O 500'ü de alamıyor ki  :biggrinking:

Haftada 2 günden gel 500 lira al diyorlar o da 6 ay birikiyor.

Çok zaman gerekecek ya da çok radikal olacak bir şeyler.

Ligdeki en iyi fizyoterapistler bizde ama bundan emin olabilirsiniz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli