Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3976368 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı talha

bizde konuşmalar genelde birini asıp kesme üzerinedir. Aslında takımdaki oyuncular genel olarak başarılılar ama biz mutlaka asıp kesmeliyiz. Şimdilerde moda İsmail daha önce Oğuzhan dı. Zaman zaman ersan ve Mustafa olur. İlk başlarda kerimdi. Olcay zaten aylarca dayak yedi. Aslında bunlar bugün Beşiktaş'tan ayrılsalar 1 dk da yine büyük takımlara giderler gerçek budur

Bugün maalesf iki tane saçma sakatlıktan adam kaybettik. Ama hakkatten talihsizlik bileklerini burktu adamlar. Ya bir geçmiş olsun yaz, ne bilim inşallah önemli birşey yoktur falan yaz. Adamların ilk yazdığı şey ucuz adam bu kadar. Çok saçma değil mi?

Zaten adam kesme konusunda ben üzerimize takım tanımam. İlk önce Serdar'dı. Sonra Olcay. Bir ara Veli. Şimdi Oğuzhan.

Ama İsmail konusunda ben hak veriyorum. Çok yetenekiydi zamanında ama maalesef sakatlıklar belini büktü çocuğun. Artık düzelemez bana göre.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Şubat 2015, 23:42:28
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ben İsmail'in fiziksel durumuyla ilgilenmiyorum ki. 2-3 ay çalışır toparlar bir şekilde. Ama İsmail şu an kafa olarak bitik durumda. Bie şey dener, yapamaz o ayrı. Düşünce güzel dersin çalışarak yapar. Ama İsmail'in neredeyse yaptığı her hareket yanlış. bu yaşa gelmiş adama futbol öğretilmez ki?

2-3 ayda toparlayamaz. Malesef.

2 Çapraz bağ. Zaten kötü vücut anatomisi. Hızını kaybetti ki en önemli kozuydu.

Koordinasyonu gitti. Bek olmanın temel şartı.

Dengesi gitti kalçayı koyan yapıştırıyor.

Oyun aklı zaten hiç yoktu. Teknik var mı yok mu anlamadım bir öyle bir böyle.

Artık Gençlerbirliğinin sol beki anca.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Bu eslemin neciple çok takılmaması lazım.Sanırım ondan akıl alıyor aldığı her topu yana verdi.Önü bomboş olan pozisyonlarda bile sırtını kaleye dönüp geriye verdi çocuk pası.Daha erken ancak bize böyle oyuncular değil cesaretlileri lazım tecrübe kazanmaları için kiralanabilirler

Çevrimdışı nannan

2-3 ayda toparlayamaz. Malesef.

2 Çapraz bağ. Zaten kötü vücut anatomisi. Hızını kaybetti ki en önemli kozuydu.

Koordinasyonu gitti. Bek olmanın temel şartı.

Dengesi gitti kalçayı koyan yapıştırıyor.

Oyun aklı zaten hiç yoktu. Teknik var mı yok mu anlamadım bir öyle bir böyle.

Artık Gençlerbirliğinin sol beki anca.

Onu lafın gelişi söylüyorum zaten. Sorun fiziksel durumu olsa gelecek sezon toparlar derim yine bir şekilde kabullenirim. Ama İsmail hayatımda izlediğim en kötü 2 bek performansını gösterdi Sarıyer ve Rize maçlarında.
Futbol aklı mı diyeyim, pozisyon bilgisi mi diyeyim, yetenek mi diyeyim bilmiyorum. Stat inşaatındaki kalıp ustasına statik hesapları gibi mühendislik eğitimi almış birinin yapması gereken işi yaptırmaya kalkarsan İsmail'in futbol performansına yaklaşabilirsin. Ümit Karaal bile oynadığı kupa maçlarında ismailden kat kat iyiydi.

Çevrimdışı Alper1903

yalnız, Fener'in çok ciddi bir karın ağrısı var ya bakalım göreceğiz altından ne çıkacak

Hazır gs'de gitti, rakipsiz kaldım derken karşısında Beşiktaş'ı bulması, açılacak yeni stadla Beşiktaş'ın taraftar baskısı yaratması, evinde maç kaybetmemeye başlaması, hasılatının artması gibi sebeplerden ötürü o karın ağrısı.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Şubat 2015, 23:51:29
  • Beşiktaş / Bodrum
Onu lafın gelişi söylüyorum zaten. Sorun fiziksel durumu olsa gelecek sezon toparlar derim yine bir şekilde kabullenirim. Ama İsmail hayatımda izlediğim en kötü 2 bek performansını gösterdi Sarıyer ve Rize maçlarında.
Futbol aklı mı diyeyim, pozisyon bilgisi mi diyeyim, yetenek mi diyeyim bilmiyorum. Stat inşaatındaki kalıp ustasına statik hesapları gibi mühendislik eğitimi almış birinin yapması gereken işi yaptırmaya kalkarsan İsmail'in futbol performansına yaklaşabilirsin. Ümit Karaal bile oynadığı kupa maçlarında ismailden kat kat iyiydi.

Asol hayal kırıklığı Ümit aslında.

Köybaşı belliydi. Ümit çok büyük potansiyeldi onu da büyütemedik.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Şubat 2015, 23:53:04
  • Beşiktaş / Bodrum

Hazır gs'de gitti, rakipsiz kaldım derken karşısında Beşiktaş'ı bulması, açılacak yeni stadla Beşiktaş'ın taraftar baskısı yaratması, evinde maç kaybetmemeye başlaması, hasılatının artması gibi sebeplerden ötürü o karın ağrısı.

O kadar detay bakmıyorlardır baktıkları şu şuan.

Bu adamlar eskiden anadolu takımlarına hep takılırdı artık seri yapıyorlar. Hem de stad yokken.

Bu sene ensemizden gelecekler. Seneye stad da açılacak nasıl keseceğiz bunların önünü bakış açısı vardır.

Mali olarak tam farkımızda değiller daha batto gözüyle bakıyor çoğu böyle bakmaları daha da iyi  :tabe:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Şubat 2015, 23:56:11
  • Beşiktaş / Bodrum
Maxi Pereira hala imzalamadı bu arada anlaşmış olma şansımız var mı acaba  :iscrewy:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Maxi Pereira hala imzalamadı bu arada anlaşmış olma şansımız var mı acaba  :iscrewy:

Bence hallettik o işi. Bizimkiler severler böyle işleri. Bu arada kesinlikle gelmesini istediğim isimlerden biridir.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Neo Nesil

Bir özeleştri yapayım.

Bizim taraftar bir transfer pahalı olmayınca o transferin iyi transfer olamayacağını kafasına sokmuş. Kimi ucuza aldıysak yok bundan adam olmaz bundan şu olmaz o olmaz ucuz adam bu kadar olur o kdaar olur.

Misal Sosa, halen daha daha iyisini alabileceklerini düşünüyorlar. Geçen sakatlandı ucuz adam bu kadar olur dediler. Ucuz damgası yine yedi.

Opare ve Milo şanssız bir şekilde sakatlandı. Ucuz adamlar elimizde patladılar hayırlı olsun dediler. Ucuz damgası yine ön planda.

Mesela 500.000'e gelip her sene 10 gol atan Olcay'ı Quaresma'ya dk'sına satarlar. Adamlar her sene gönderiyor. Neden peki biri 7.5m biri 500bin.

Tolgay'a bile halen daha ters gözle bakıyorlar. 450bin'e geldi diye.

Pedro zaten halen daha kendini beğendiremedi. Adamı kapacaklar elimizden bizim taraftar yok inadı inat.

Bence bunun altında yatan en büyük sebep paradır.Çünkü kafamızda halen daha pahalı transferin iyi transfer olduğu algısı var. Gs'liler de aynısını düşünüyorlar mesela. O yüzden Bruma'nın Kerim'den kötü çıkmasını kendilerine yediremiyorlar.

usta aklına kalemine sağlık, quaresma meselesine gelirsek sırf iki tırıvırı-raponno vurunca taraftarımızın Q7 yi neredeyse yalamadıkları kalmıştı.

evet olcay gibi ucuz (!) adamlar kü7nin hareketlerini yapmayabilir, öyle özellikleri de yok lakinnnnnnnnnn;

kü 7 değerinin 1/14 sahip olcay attığı klass gollerle kü7yi katkı olarak 4 e katlıyor.

bizim taraftarcıklar sürekli yaladıkları Q7 için "omo 73 moçto  18 gol 27 osost yoptp" laflarıyla şişirip duruyor da...

vikingur, plzen, makkabi gibi ufak maçlarda gol atar anca, fakat derbilerde ve büyük maçlarda 0

ulan ku7nin atletico maçlarında 1. devresi 1.373 km koştuğunu sağır sultan bile duydu ulan. bu koşu takıma HAKARETTİR!!! İHANETTİR!!!

neyseki ismail sağolsun fark yemekten kurtulmuştuk o maçta. q7 oyunda olmaya devam etseydi yeni bir "8" faciası yaşayabilirdik...

olcayın en azından gs ve fb maçlarında gol ve asistleri var... gs de holoskoya 2 asist, fb de son dakika golü...

bir de maaş konusuna gelelim; olcay 1,5 q7 3,75 (vayy ananı skm). maaş uçurumlara bakın hele...

herif 3,75 alıyor. ama verdiği katkı ile aldığı maaş arasında dağlar kadar fark var...

ve o aldığı maaşlarla sezonun önemli maçlarında takıma ihanet, (dinamo, mersin, bursa, kayserispor, atletico, galatasaray (süper final))

tdye krampon fırlatma, boboya ve ernste tehditler, gruplaşmalar vs.

neyseki defoldu da takımdan, en azından haketmediği paraları vermekten kurtulduk...

olcaya bakıyoruz.

bundan 3 sene evvel bjkye yeni gelen olcaya standart 1m € verilirken taraftarımız "olcoy kozmosono bor molyon oro vorolormo yo?" bor molyono hokotmoyor. " cümleleriyle olcaya saydırıyorlardı.

ama olcay 1m euroyla çok iyi işler yaptı ha zaman zaman formsuz olsa da son dakika golleriyle maç aldırıyodu büyük takımın büyük topçusu resmen...

özet: her fiyatı yüksek oyuncuyu iyi sanmayın...

Çevrimdışı Tolga

Bizim işimiz belli olmuyor ama Maxi'nin Benfica'da kalacağını düşünmüyorum :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı nannan

Asol hayal kırıklığı Ümit aslında.

Köybaşı belliydi. Ümit çok büyük potansiyeldi onu da büyütemedik.

Altyapıda çok iyi olan çocukları A takıma bir türlü koyamıyoruz nedense. Ne fizik olarak ne de psikolojik olarak hazırlayamıyoruz. Bir bugün Eslem'i beğendim kendine güvenli oynadı ve ezilmedi ama ondan da ümitli olamıyorum açıkçası.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Şubat 2015, 00:01:21
  • Beşiktaş / Bodrum
Türk Ligi. Oynadığımız lig bu Allah aşkına ya. Bu ligde 200 milyon euro bütçe ile 50 milyon euro bütçe aynı işi yapar Burası İngiltere değil.

Ne pahalı oyuncu gerek burada ne yıldız.

13 anadolu takımını2 şer defa yenecek kadroyu kuran takım şampiyon olur burada.

Şunu anlayamadı gitti takım kuranlar. Burada öndeki 4 oyuncun çok teknik ve skorer olsun ligi sallarsın bknz. 2010 Bursaspor.

Çok basit aslında. Bate Borisov'u getir şu lige şampiyonlupa oynar her sene öyle adi öyle berbat bir lig burası.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Şubat 2015, 00:02:23
  • Beşiktaş / Bodrum
Altyapıda çok iyi olan çocukları A takıma bir türlü koyamıyoruz nedense. Ne fizik olarak ne de psikolojik olarak hazırlayamıyoruz. Bir bugün Eslem'i beğendim kendine güvenli oynadı ve ezilmedi ama ondan da ümitli olamıyorum açıkçası.

Asıl mesele fizik.

Fizikleri iyi olsa 24-25 yaşına kadar atmalık 6-7 zarları oluyor. Ama fizikleri beslenmeleri uykuları rezalet.

Atiba gibi ortalama fiziğe sahip adama imrenerek bakılıyor bu ligde düşün.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

usta aklına kalemine sağlık, quaresma meselesine gelirsek sırf iki tırıvırı-raponno vurunca taraftarımızın Q7 yi neredeyse yalamadıkları kalmıştı.

evet olcay gibi ucuz (!) adamlar kü7nin hareketlerini yapmayabilir, öyle özellikleri de yok lakinnnnnnnnnn;

kü 7 değerinin 1/14 sahip olcay attığı klass gollerle kü7yi katkı olarak 4 e katlıyor.

bizim taraftarcıklar sürekli yaladıkları Q7 için "omo 73 moçto  18 gol 27 osost yoptp" laflarıyla şişirip duruyor da...

vikingur, plzen, makkabi gibi ufak maçlarda gol atar anca, fakat derbilerde ve büyük maçlarda 0

ulan ku7nin atletico maçlarında 1. devresi 1.373 km koştuğunu sağır sultan bile duydu ulan. bu koşu takıma HAKARETTİR!!! İHANETTİR!!!

neyseki ismail sağolsun fark yemekten kurtulmuştuk o maçta. q7 oyunda olmaya devam etseydi yeni bir "8" faciası yaşayabilirdik...

olcayın en azından gs ve fb maçlarında gol ve asistleri var... gs de holoskoya 2 asist, fb de son dakika golü...

bir de maaş konusuna gelelim; olcay 1,5 q7 3,75 (vayy ananı skm). maaş uçurumlara bakın hele...

herif 3,75 alıyor. ama verdiği katkı ile aldığı maaş arasında dağlar kadar fark var...

ve o aldığı maaşlarla sezonun önemli maçlarında takıma ihanet, (dinamo, mersin, bursa, kayserispor, atletico, galatasaray (süper final))

tdye krampon fırlatma, boboya ve ernste tehditler, gruplaşmalar vs.

neyseki defoldu da takımdan, en azından haketmediği paraları vermekten kurtulduk...

olcaya bakıyoruz.

bundan 3 sene evvel bjkye yeni gelen olcaya standart 1m € verilirken taraftarımız "olcoy kozmosono bor molyon oro vorolormo yo?" bor molyono hokotmoyor. " cümleleriyle olcaya saydırıyorlardı.

ama olcay 1m euroyla çok iyi işler yaptı ha zaman zaman formsuz olsa da son dakika golleriyle maç aldırıyodu büyük takımın büyük topçusu resmen...

özet: her fiyatı yüksek oyuncuyu iyi sanmayın...
adam Q7 düşmanı neredeyse infaz edecek adamı az sakin kardeş. :)

Çevrimdışı Neo Nesil

Türk Ligi. Oynadığımız lig bu Allah aşkına ya. Bu ligde 200 milyon euro bütçe ile 50 milyon euro bütçe aynı işi yapar Burası İngiltere değil.

Şunu anlayamadı gitti takım kuranlar. Burada öndeki 4 oyuncun çok teknik ve skorer olsun ligi sallarsın bknz. 2010 Bursaspor.

Çok basit aslında. Bate Borisov'u getir şu lige şampiyonlupa oynar her sene öyle adi öyle berbat bir lig burası.

sanmıyorum batenin burda her sezon şampiyonluğa oynayacaklarını, ligimiz sert olduğunda bate gibi kırılgan takımlar pek her sene şamp. olamıyor...

Çevrimdışı Tolga

Fener top oynamadan ve hakem yardımlarıyla bugün lider işte.

Haftalardır şunu söylüyorum o kadar kötü takımlar var ki biraz tempo yaptığında ciddi derecede fark yaratıyorsun.

Son 4-5 sezonda 3-4 tane zor deplasman var diyebiliyorduk en azından ama şuan bakıyoruz şampiyon olan 5 takımı çıkar Başakşehir dışında takım yok yani.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Şubat 2015, 00:05:14
  • Beşiktaş / Bodrum
Çok uzamasın ama o suç Quaresma'da değil.

Adamı öyle böyle şımartmadı taraftar. Kim olsa yapar aynılarını çok karakterli olması lazım anca o da Quaresma'da nerede.

Adam bildiğin krallık kurdu burada. Tabi başarızlık gelince en çok göze batana en çok fatura çıktı.

Yoksa Almeida en baştadır bizim başarıszlığımızda Toraman ile birlikte.

Ama onlar çok havalı değildi ondan yırttılar. Önder Özen gördü Allah'tan da Toraman'ın fişi çekildi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı nannan

Asıl mesele fizik.

Fizikleri iyi olsa 24-25 yaşına kadar atmalık 6-7 zarları oluyor. Ama fizikleri beslenmeleri uykuları rezalet.

Atiba gibi ortalama fiziğe sahip adama imrenerek bakılıyor bu ligde düşün.
Haklısın sanırım. Çünkü fizik olarak kendini ilerleten 2 oyuncu gördüm ben. İlki Necip, diğeri Atınç. İkisi de rotasyonun bir parçası olabildiler. Dikkat ediyorum FB de böyle biz de böyleyiz. Altyapıdan gelen çocuklar hep tıfıl, kuvvetsiz. kısa boylu.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Şubat 2015, 00:06:37
  • Beşiktaş / Bodrum
sanmıyorum batenin burda her sezon şampiyonluğa oynayacaklarını, ligimiz sert olduğunda bate gibi kırılgan takımlar pek her sene şamp. olamıyor...

Bate mi kırılgan  :iscrewy:

Bate fizik olarak en güçlü takımlardan biri Avrupa'da Brezilyalıları hariç.

Psikolojik olarak dediysen bilemiyorum ama fizik olarak bizim ligi döve döve alırlar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Neo Nesil

adam Q7 düşmanı neredeyse infaz edecek adamı az sakin kardeş. :)

tamam kardeş sakinim ama böyle durumlar karşısında çıldırıyorum.

üzüldüğüm nokta ise hala bu kan emicilerin q7yi beşiktaşın önüne geçirmeye çalışma çabaları...

Çevrimiçi Samet Ç

Çok uzamasın ama o suç Quaresma'da değil.

Adamı öyle böyle şımartmadı taraftar. Kim olsa yapar aynılarını çok karakterli olması lazım anca o da Quaresma'da nerede.

Adam bildiğin krallık kurdu burada. Tabi başarızlık gelince en çok göze batana en çok fatura çıktı.

Yoksa Almeida en baştadır bizim başarıszlığımızda Toraman ile birlikte.

Ama onlar çok havalı değildi ondan yırttılar. Önder Özen gördü Allah'tan da Toraman'ın fişi çekildi.
:claps:

Çevrimdışı Deniz

İsmailin sozlesmesi ne zaman bitiyor?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Şubat 2015, 00:08:30
  • Beşiktaş / Bodrum
Haklısın sanırım. Çünkü fizik olarak kendini ilerleten 2 oyuncu gördüm ben. İlki Necip, diğeri Atınç. İkisi de rotasyonun bir parçası olabildiler. Dikkat ediyorum FB de böyle biz de böyleyiz. Altyapıdan gelen çocuklar hep tıfıl, kuvvetsiz. kısa boylu.

Fener altyapıyı kapatsın zaten parasına yazık.

Bizde etken çocuklar hep varoştan. Bu işin profesyonel yanı şu.

13 yaşında buldun buldun 16 da bulursan fizik filan bekleme çocuğun içine protein girmiyor o yaşa kadar hep makarna.

13'te bulup yemeğini tesiste vermen gerek sabah öğlen akşam ki en azından anatomik kemik boyuna ulaşabilsin.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Şubat 2015, 00:09:02
  • Beşiktaş / Bodrum
İsmailin sozlesmesi ne zaman bitiyor?
İstemsiz bir gülme geldi :biggrinking: :biggrinking: :biggrinking:

Bu kısa cümledeki isyanı görebiliyor musunuz  :kop: :kop: :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli