Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3974244 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı ALI RIZA

Genel ahlak kurallarına uymayan, 100 yılı aşmış dostluğumuz bulunan Fenerbahçe Camiasına yakışmayan bir açıklama ile karşı karşıya kaldık.

Spor amaçlı olmayan bu açıklamaya kulübümüzün yüksek değerlerinden kaynaklanan tarzımız gereği, cevap vermeyi uygun bulmuyoruz.

Saygılarımızla,

Beşiktaş JK

Söyle herkesi muhattap almayın... Bırakın dostumuz yok bizim dost kara günde belli olur...

Çevrimdışı Kutay

Genel ahlak kurallarına uymayan, 100 yılı aşmış dostluğumuz bulunan Fenerbahçe Camiasına yakışmayan bir açıklama ile karşı karşıya kaldık.

Spor amaçlı olmayan bu açıklamaya kulübümüzün yüksek değerlerinden kaynaklanan tarzımız gereği, cevap vermeyi uygun bulmuyoruz.

Saygılarımızla,

Beşiktaş JK

Söyle herkesi muhattap almayın... Bırakın dostumuz yok bizim dost kara günde belli olur...

aynen öyle beşiktaşın tek dostu kendisidir ne fb ne gs asla bizim dostumuz olamaz
[ Son Düzenleme: 05 Şubat 2015, 16:40:40 ALI RIZA ]
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı cisse557

Ben gönüllü scoutluk yapabilirim tabi kriterlerinize uyarsam :) okulum var ama boş zamanlarımda film izlemek yerine Beşiktaş için oyuncu araştırmak benim için inanılmaz zevk verici olur :)

Çevrimdışı Hicks

Bazı arkadaşlar hala öğrenemedi ama FB'den de GS'den de dost olmaz, en ufak bir çıkarları olduğu anda arkandan vururlar, ne söylenen laflar hatırlanır ne de verilen sözler tutulur. Onlarda kazanç için her yol mubahtır. Bu laflarımı hiç bir şart altında aklınızdan çıkartmayın... :eyes
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı Serjo

Ben gönüllü scoutluk yapabilirim tabi kriterlerinize uyarsam :) okulum var ama boş zamanlarımda film izlemek yerine Beşiktaş için oyuncu araştırmak benim için inanılmaz zevk verici olur :)

aynen bende
kriterlerinize uyarsam severek yaparım  :)
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı Hicks

Sarıyer kazandı akşam şöyle bir 11 görebiliriz:

Cenk

Opare
Atınç
Miloseviç
İsmail

Tolgay
Necip

Kerim
Oğuzhan
Uğur

Olcay

Mustafa da kadroda kendini iyi hissederse o da görev alabilir.  :tabe:

Çevrimdışı Kemal

@Çağrı  geçen bişey yazmıştım , burdan 6 kişilik ekip kursak çok daha iş yapacak kişiler gelir diye hatırlıyor musun ?

Sanırım hayata geçiriyosunuz :)  Süper hamle , yönetime CD lerle ve listelerle sunum yapılmasını sağlayacak kişiler burda mevcut, kimsenin beklentisi yok herkesin hedefi daha iyi bir Beşiktaş. 

:claps:

Çevrimdışı Hicks

@Çağrı  geçen bişey yazmıştım , burdan 6 kişilik ekip kursak çok daha iş yapacak kişiler gelir diye hatırlıyor musun ?

Sanırım hayata geçiriyosunuz :)  Süper hamle , yönetime CD lerle ve listelerle sunum yapılmasını sağlayacak kişiler burda mevcut, kimsenin beklentisi yok herkesin hedefi daha iyi bir Beşiktaş. 

:claps:

Aynen, bu iş için madem belli belirsiz ama neticede hiç azımsanmayacak bir zaman ayırıyoruz, bunu planlı programlı bir hale getirip verimli bir şekilde kullanırsak Beşiktaş'ımız için karşılıksız iyi bir şeyler üretebiliriz.  :claps:

Çevrimdışı BabaKartal

Eğer bu işte 1 futbolcu bile bulunabilirse .5M euro demektir Beşiktaşımıza .
Bende olmak isterdim ,en azından yardımcı olmak isterdim ..Ama işten kafayı kaldıramıyorum .
Yazarken bile devrik cümleler kuruyorum ,onu bile kontrol edemiyorum.
İnşallah başarılı bir çalışma olur .GururLAN

Çevrimdışı talha

Ben de isterdim ama maalesef çok uzun süreli bir iş yapınca sıkılıyorum. Zaten istesem de yapmam bir ton işim var.  :evillol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Bayan Basketbol Eurocup çeyrek final mücadelesinde İstanbul Üni 42-41 Beşiktaşımız ilk yarı sona erdi.

Çevrimiçi Necmi

Yahu ben bir şey demedim ki. Fikret Orman'ı sevmem ama kendisine ve makamına saygım vardır, saygısızlık da etmem.
@nihat öylede olmalı kardeşim eleştiriyi yapacağız elbette eleştiriyle doğru bulunur ama eleştirinin yapıcı olması lazım hakaret içermemeli Başkana akılsız demek eleştiri değil hakarettir bunun yerine yanlış işler yapıyor denebilir Kelimemize dikkat edelim burda önemli olan kişiler değil makamlardır. kaldıki rakip kulüplerle ilgili küfür ve hakaretede izin vermiyoruz yaparsak bizim onlardan ne farkımız kalır biz Beşiktaşlıyız kardeşim ve bunun sorumluluğunu ve ağırlığını taşımalıyız

Çevrimdışı Doğukan E.

İlk 18 de sürekli oynaynlardan Gökhan var oynamasını istemediğimiz sadece iyi güzel...

Çevrimdışı talha

Başar Büyükkol @BasarBuyukkol  ·  1 sa. 1 saat önce
UEFA nin mali denetleme sonuclari buyuk olasilikla haftaya aciklanacak
0 yanıt 30 retweet 5 favori
 Yanıtla  Retweetle30  Favorilere ekle5
Daha fazla

++ GS gelecek yil Avrupa'da yok.. 2016-17 sezonunda GS ile birlikte TS nin de kupalara katilma sansinin hic olmadigi bilgisi ulasti. ++
0 yanıt 66 retweet 13 favori
 Yanıtla  Retweetle66  Favorilere ekle13
Daha fazla

Son Dakika Bilgisi! 2015-16 sezonunda FB-BJK-TS Avrupa Kupalarina katilabiliyor ++
0 yanıt 51 retweet 9 favori
 Yanıtla  Retweetle51  Favorilere ekle9
Daha fazla

Başar Büyükkol @BasarBuyukkol  ·  2 sa. 2 saat önce
Mor tiyatronun pembe oyuncusu olmaktansa kara mizah olmayi tercih ederim!
0 yanıt 0 retweet 0 favori
 Yanıtla  Retweetle  Favorilere ekle
Daha fazla

Besiktas UEFA mali kontrolunden geciyor. Durum pozitif. Ne yazik ki Trabzon ve Galatasaray'in durumu icler acisi...

Çevrimdışı talha

Ve reisler sıçarlar adamın neden o kadar para saçtığı belli oldu  :kop: :kop: :kop:

Çevrimiçi Necmi

Ben yediğim içtiğimden kesip para biriktirip forma + kombine almış adamım. Futbolcular sahada 10km'den fazla koşuyolar ısınıyolar biz orda hareketsiz kalıyoruz mecbur üşümemiz normal. Üstüne ben anadolu yakasından stada gitmem 2-2.5 saat sürüyor günde 5 saatimi harcamış oluyorum yani derslerim aksıyor. Şuana kadar beşiktaşın tek bir iç saha maçını bile kaçırmadım başakşehir stadında oynadığımız akhisar maçı hariç. Onu da neden kaçırdığımı söyleyeyim. Fikret orman olimpiyat dışında oynadığmız maçlarda kombinesi olanlara bile bilet alma zorunluluğu tutuyor. Ben de ailemden uzakta üniversite okuyan biriyim her zaman para olmayabiliyor.Benim de yeterli param yoktu bilet alamadım.  Evet yanlış duymadınız kombinem olmasına rağmen beşiktaşımızın maçına gidemedim bunu sağlayan Fikret Orman'a da burdan teşekkürlerimi sunuyorum. Bundan sonra da sağlımı korumak ve okuluma devam edebilmek derslerimi aksatmamak için olimpiyattaki lig maçlarına gitmeme kararı aldım.
gidememek mazaret farklı şey ama yazındaki ana fikir bu değildi yada düşündüğün gibi anlatamadın kardeşim tavsiyem yazdıklarını önce okuyup öyle göndermen genç bir Beşiktaşlı kardeşimizsin elbette yanlışlarını görüp uyaracağız diğer forumlarda olduğu gibi cezayı dayamıyoruz burda zaten ceza da yok ama sizde bunu fırsat bilip istediğiniz gibi yazabilirsiniz anlamı taşımıyor burda bizim ölçümüz Beşiktaşlının bir Beşiktaşlı gibi davranması ve öyle yazması ve karşısındakininde bir Beşiktaşlı olduğunu asla unutmaması @nihat

Çevrimdışı Hicks

Daha fazla

++ GS gelecek yil Avrupa'da yok.. 2016-17 sezonunda GS ile birlikte TS nin de kupalara katilma sansinin hic olmadigi bilgisi ulasti. ++
Daha fazla

Son Dakika Bilgisi! 2015-16 sezonunda FB-BJK-TS Avrupa Kupalarina katilabiliyor ++
Daha fazla

Daha fazla

Besiktas UEFA mali kontrolunden geciyor. Durum pozitif. Ne yazik ki Trabzon ve Galatasaray'in durumu icler acisi...

Karar versin, TS katılıyor mu katılamıyor mu?

Çevrimdışı Hicks

İlk 18 de sürekli oynaynlardan Gökhan var oynamasını istemediğimiz sadece iyi güzel...

İlk 18 nasıl?

Çevrimdışı Doğukan E.

Daha fazla

Daha fazla

Daha fazla

Daha fazla

Bu adam kim oluyor ki acaba ?

Ts ye önümüzdeki sezon katılıyor demiş ama 2sene sonra katılamıcak demiş tam tersi olmazmıydı öyle bir şey olsa ?

Çevrimiçi Necmi

usta zaten sürekli dhde konu açtığı için revival şutlamıştı.

uyarıyla olmaz hocam bence çak banı gitsin, eğer banlanmazsa burayı daha da karıştırır. Dh'de bir keresinde bu şahsa 1 ay ceza vermişlerdi. 1 aydan sonra adam adminlere kafa tutup tam 9 tane boş ve gereksiz konu açmıştı.

ve en son açtığı konu ne biliyor musunuz: Demba Ba'nın balon olması...

adam ilk geldiğinde uyumsuzken açmıştı bu konuyu. Bu çocuğa çok dikkat etmeniz ŞİDDETLE tavsiye edilir... Benden söylemesi
:) burasının DH olmadığını eminim kardeşimizde farkedecek burda hepimiz Beşiktaşlıyız biraz daha hoş görü gösterelim bir birimize ikili diyeloklara girmeyelim katılmasak bile fikirlere saygı gösterelimki başkalarıda bizim fikirlerimize aynı saygıyı göstersin :) @Neo Nesil sıkıntılarınızı bize bildirmeniz yeterli gerekli müdahaleler yapılacaktır.

Çevrimdışı talha

Bu adam kim oluyor ki acaba ?

Ts ye önümüzdeki sezon katılıyor demiş ama 2sene sonra katılamıcak demiş tam tersi olmazmıydı öyle bir şey olsa ?

Olay şöyle sanırım bu sene sonu hak gelirse TS katılabilecek. Ama bundan sonra ki sene yasal mali düzensizlikten dolayı yasak gelebilir. Tahmin ediyorum böyle birşey olabilir. Bence tam tanımıyorum. Twitter'da güvendiğim bir abi rt'ledi. :evillol:

Çevrimdışı Doğukan E.

İlk 18 nasıl?

Beşiktaş facebook hesabı soyunma odası resimlerini armış ben ordan baktım as oyunculardan oluşmayan kadro olucak 11 de yedeklerde aslardan ersan motta serdar gökhan vardı...

Çevrimdışı BabaKartal

Daha fazla

Daha fazla

Daha fazla

Daha fazla

Bu adam güvenilir birimi.
Birde febe yırtıyormu ffp den ..hani bu febenin borcu coşmuştu.
ts nin durum zaten belliydi...gese bin beter olsun.

Çevrimdışı Tolga

BEŞİKTAŞ-KAYSERİ
FENER-RİZE
eşleşiyor.Galip gelen takımlar mı eşleşecek yoksa kurayla mı olacak bir dahaki eşleşme bilgisi olan var mı?
Kura çekilecek ve iki maç üstünden oynanacak maçlar :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...