Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3975639 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Celestine Babayaro

İsmail'in sözleşme feshetme şartı neyse parasını verelim sezon sonunda bir sol bek gelsin. Böyle bişey yok ya.

Kesinlikle.Uğur da aynı hesap ama onun sözleşme bitiyor en azından.

Ben ismail kadar rezil bir oyuncu izlemedim Beşiktaş'ta.Hiçbir pozitif özelliği olmaz mı bir oyuncunun her şey 0

Çevrimdışı Alper1903

Kesinlikle.Uğur da aynı hesap ama onun sözleşme bitiyor en azından.

Ben ismail kadar rezil bir oyuncu izlemedim Beşiktaş'ta.Hiçbir pozitif özelliği olmaz mı bir oyuncunun her şey 0

Geçen hafta kupada maç yaptığımız takımın adını hatırlayamadım ama adam o maçta bile kaç defa çalım yedi

Çevrimdışı talha

Bugün düşünün sahaya yeni çıkan iki genç pas konusunda İsmail'den iyiydi. Bu çocuk neden bu kadar salaş oldu anlamadım arkadaş.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Şubat 2015, 23:09:39
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bugün düşünün sahaya yeni çıkan iki genç pas konusunda İsmail'den iyiydi. Bu çocuk neden bu kadar salaş oldu anlamadım arkadaş.

Sevmem böyle şeyler söylemeyi ama uzatmanın anlamı yok.

Yol bitti.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Sevmem böyle şeyler söylemeyi ama uzatmanın anlamı yok.

Yol bitti.
Sözleşme uzatılırsa hiç şaşırmam :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı nannan

İsmail'i zaten beğenmezdim ama her zaman en az bir pozitif yan bulurdum kendisinde. Sezon başındaki Arsenal eşleşmesinden beri İsmail sürekli dibe doğru gidiyor. 90 dakika oynadığı maçta bir(1) tane olumlu hareketi yok. Çok üzgünüm ama İsmail'le sezon sonunda yollarımızı ayırmamız lazım.

Çevrimdışı mehmetseckin13

İsmaili artık konusmak bile istemiyorum mesleği futbol olan birinin bu kadar kötü olması ve hala Beşiktaş forması giyebilmesini aklım almıyor. Herneyse alttan gelen gençler gerçekten pas atmasını, oyunu okumasını iyi biliyorlar. Oğuz olsun bu gün oynayan Eslem ve Reşit olsun iyilerdi. Akademi maçlarında belli ediyorlardı kalitelerini ama profesyonel maçta cidden beklemiyordum.
La Vittoria Sara Nostra !!

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Tolga

Atınç neden Liverpool maçı kadrosuna alınmamış hayret doğrusu.

Bu denli önemli bir eşleşmede 4 tane stopere ihtiyacımız vardı.

Şimdi 2 stoperle kaldık.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Fatih

Kulübün yaptığı açıklamayı beğenmedim verecek cevap bulamadık bu yüzden bunu yazıyoruz gibi bir şey olmuş
Sidik yaristirmasi gibi surekli birilerine cevap vermek yerine bu sekilde muhabbeti kapatmak, karsi tarafi susturmak en iyisidir... Amac zaten kulubu polemige surukleyip futbol da kotu sonuclar alinmasini saglamak...

Çevrimdışı ilhan mansız

Bugün takımı genel olarak beğendim. Oğuzhan ve Tolgay uyumu çok iyiydi. Eslem de bence a takıma alınabilir. Esas güzel olan oyuncular değişse bile sistem takımı olmaya başladığımız için çok eksiklik hissetmememizdi. İnşallah hafta sonu Rize'yi yeneceğiz.

Çevrimdışı Neo Nesil

unuttuğunuz şeyhler var arkadaşlar...

ismail hatırlıyorum o sıralar üzülmez varken yedekti. üzülmez gittikten sonra kendini göstermeye başlamıştı.

30-40 maç kazma üzülmez yerine ismaile verilseydi serdar kurtuluş gibi kendini geliştirirdi. ama schuster ve denizli hiç şans vermedi genç diye. o sıralar 20-21 yaşlarındaydı.

hatta haber1903 facebook bjk fan sayfalarında ismaili tek ben savunuyordum. üzülmezin en iyi performansı 2002-2004 sonrasında heriften bi halt olmaz yazdığımda anneme babama hatta sülaleme etmişlerdi...

yine lafımın arkasındayım, eğer sakatlanmasaydı şu an motta onun yedeği olurdu... açık ve net!!!

bu sezonda fenerbahçe(soma turnuvası) ve arsenal (yanlış mevkide oyntılmasına rağmen) maçlarda çok iyiydi. taki tekrar sakatlanıncaya kadar. sonrası malum..

ayrıca 2010-11 sezonunda yediğimiz gollerin en çok payı üzülmez kazmasınındır... ardından tavafçı ekrem gelir.

Çevrimdışı ilhan mansız

Sidik yaristirmasi gibi surekli birilerine cevap vermek yerine bu sekilde muhabbeti kapatmak, karsi tarafi susturmak en iyisidir... Amac zaten kulubu polemige surukleyip futbol da kotu sonuclar alinmasini saglamak...
yalnız, Fener'in çok ciddi bir karın ağrısı var ya bakalım göreceğiz altından ne çıkacak

Çevrimdışı Neo Nesil

ismail dinamo kiev, 2011 kupa maçlarının neredeyse tamamı, 1-0 dan çevirdiğimiz bursa maçları, derbiler vs. mükemmeldi. hatta paragöz q7 le iyi ikililerdi. kupada gaziantep maçında almeidaya verdiği topuk pasını unutamam. hatta 2011-12 sezonun ilk maçında kaybettiğimiz eskişehirspora karşı yine almeidaya attığı clasa pass gözümün önünden gitmiyor.

2010 da avrupanın gelecek 20 genç oyuncusundan biri seçilmişti

Çevrimdışı talha

Bir özeleştri yapayım.

Bizim taraftar bir transfer pahalı olmayınca o transferin iyi transfer olamayacağını kafasına sokmuş. Kimi ucuza aldıysak yok bundan adam olmaz bundan şu olmaz o olmaz ucuz adam bu kadar olur o kdaar olur.

Misal Sosa, halen daha daha iyisini alabileceklerini düşünüyorlar. Geçen sakatlandı ucuz adam bu kadar olur dediler. Ucuz damgası yine yedi.

Opare ve Milo şanssız bir şekilde sakatlandı. Ucuz adamlar elimizde patladılar hayırlı olsun dediler. Ucuz damgası yine ön planda.

Mesela 500.000'e gelip her sene 10 gol atan Olcay'ı Quaresma'ya dk'sına satarlar. Adamlar her sene gönderiyor. Neden peki biri 7.5m biri 500bin.

Tolgay'a bile halen daha ters gözle bakıyorlar. 450bin'e geldi diye.

Pedro zaten halen daha kendini beğendiremedi. Adamı kapacaklar elimizden bizim taraftar yok inadı inat.

Bence bunun altında yatan en büyük sebep paradır.Çünkü kafamızda halen daha pahalı transferin iyi transfer olduğu algısı var. Gs'liler de aynısını düşünüyorlar mesela. O yüzden Bruma'nın Kerim'den kötü çıkmasını kendilerine yediremiyorlar.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı ilhan mansız

ismail dinamo kiev, 2011 kupa maçlarının neredeyse tamamı, 1-0 dan çevirdiğimiz bursa maçları, derbiler vs. mükemmeldi. hatta paragöz q7 le iyi ikililerdi. kupada gaziantep maçında almeidaya verdiği topuk pasını unutamam. hatta 2011-12 sezonun ilk maçında kaybettiğimiz eskişehirspora karşı yine almeidaya attığı clasa pass gözümün önünden gitmiyor.

bence her koşulda mottadan iyidir. En az 4-5 maç üstüste 90 dk oynamalı. İsmailin kötü oyuncu olduğunu düşünmüyorum.

Çevrimdışı nannan

Bunların şu an hiçbir anlamı yok. İsmail maç içinde ne doğru yere koşuyor ne doğru yere pas atıyor ne de doğru yere top sürüyor. Savunmada ayakta duramıyor, adam kaçırıyor, müdahaleleri de yanlış. İzlediğim son 3 maçta İsmail o an yanlış olan şey neyse hep onu yaptı. Ben tvden izleyerek futbol öğrendim, İsmail futbolu bilmeden bu takımda oynuyor. Malesef. Uğur Boral da iyi değil ama en azından ne yapması gerektiğini biliyor, fiziksel durumu uygun olmadığı için beceremiyor. Burada bu cümleyi çok kurdum ama bir bek oyuncusu olarak İsmail'in ne yapması gerektiği konusunda en ufak bir fikri dahi yok.

Çevrimdışı Fatih

yalnız, Fener'in çok ciddi bir karın ağrısı var ya bakalım göreceğiz altından ne çıkacak
Borclardan dolayidir... Gundem de kalip seneye sponsor bulmaya calismalarindan dolayi olmasin?  :lol: TSYD e-mail atmisti, bulabilirsem atarim birazdan...

Çevrimdışı ilhan mansız

Bir özeleştri yapayım.

Bizim taraftar bir transfer pahalı olmayınca o transferin iyi transfer olamayacağını kafasına sokmuş. Kimi ucuza aldıysak yok bundan adam olmaz bundan şu olmaz o olmaz ucuz adam bu kadar olur o kdaar olur.

Misal Sosa, halen daha daha iyisini alabileceklerini düşünüyorlar. Geçen sakatlandı ucuz adam bu kadar olur dediler. Ucuz damgası yine yedi.

Opare ve Milo şanssız bir şekilde sakatlandı. Ucuz adamlar elimizde patladılar hayırlı olsun dediler. Ucuz damgası yine ön planda.

Mesela 500.000'e gelip her sene 10 gol atan Olcay'ı Quaresma'ya dk'sına satarlar. Adamlar her sene gönderiyor. Neden peki biri 7.5m biri 500bin.

Pedro zaten halen daha kendini beğendiremedi. Adamı kapacaklar elimizden bizim taraftar yok inadı inat.

Bence bunun altında yatan en büyük sebep paradır.Çünkü kafamızda halen daha pahalı transferin iyi transfer olduğu algısı var. Gs'liler de aynısını düşünüyorlar mesela. O yüzden Bruma'nın Kerim'den kötü çıkmasını kendilerine yediremiyorlar.
bizde konuşmalar genelde birini asıp kesme üzerinedir. Aslında takımdaki oyuncular genel olarak başarılılar ama biz mutlaka asıp kesmeliyiz. Şimdilerde moda İsmail daha önce Oğuzhan dı. Zaman zaman ersan ve Mustafa olur. İlk başlarda kerimdi. Olcay zaten aylarca dayak yedi. Aslında bunlar bugün Beşiktaş'tan ayrılsalar 1 dk da yine büyük takımlara giderler gerçek budur

Çevrimdışı Neo Nesil

Bunların şu an hiçbir anlamı yok. İsmail maç içinde ne doğru yere koşuyor ne doğru yere pas atıyor ne de doğru yere top sürüyor. Savunmada ayakta duramıyor, adam kaçırıyor, müdahaleleri de yanlış. İzlediğim son 3 maçta İsmail o an yanlış olan şey neyse hep onu yaptı. Ben tvden izleyerek futbol öğrendim, İsmail futbolu bilmeden bu takımda oynuyor. Malesef. Uğur Boral da iyi değil ama en azından ne yapması gerektiğini biliyor, fiziksel durumu uygun olmadığı için beceremiyor. Burada bu cümleyi çok kurdum ama bir bek oyuncusu olarak İsmail'in ne yapması gerektiği konusunda en ufak bir fikri dahi yok.

arkadaşım, sakatlıktan sonra herif eskisi gibi değil. kupada da değil. çerez anadolu maçlarında da deneyeceksin ismaili.

ha arsenal ve soma turnuvası maçlarında mottanın elinden formayı almıştı, arsenal maçında herif sakatlandı daha da toparlanamadı

hatta türkiye kupası maçı forumda yazmıştım onu cp yapim.

ismail hatırlıyorum o sıralar üzülmez varken yedekti. üzülmez gittikten sonra kendini göstermeye başlamıştı.

o dediğin 30-40 maç kazma üzülmez yerine ismaile verilseydi serdar kurtuluş gibi kendini geliştirirdi. ama schuster ve denizli hiç şans vermedi genç diye. o sıralar 20-21 yaşlarındaydı.

hatta haber1903 facebook bjk fan sayfalarında ismaili tek ben savunuyordum. üzülmezin en iyi performansı 2002-2004 sonrasında heriften bi halt olmaz yazdığımda anneme babama hatta sülaleme etmişlerdi...

yine lafımın arkasındayım, eğer sakatlanmasaydı şu an motta onun yedeği olurdu... açık ve net!!!

bu sezonda fenerbahçe(soma turnuvası) ve arsenal (yanlış mevkide oyntılmasına rağmen) maçlarda çok iyiydi. taki tekrar sakatlanıncaya kadar. sonrası malum...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Şubat 2015, 23:37:25
  • Beşiktaş / Bodrum
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Fatih

Çevrimdışı ilhan mansız

Borclardan dolayidir... Gundem de kalip seneye sponsor bulmaya calismalarindan dolayi olmasin?  :lol: TSYD e-mail atmisti, bulabilirsem atarim birazdan...
valla bilmiyorum, çok agresifler, sakin ol şampiyon  :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Şubat 2015, 23:39:26
  • Beşiktaş / Bodrum
Bir özeleştri yapayım.

:claps: :claps: :claps:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı nannan

arkadaşım, sakatlıktan sonra herif eskisi gibi değil. kupada da değil. çerez anadolu maçlarında da deneyeceksin ismaili.

ha arsenal ve soma turnuvası maçlarında mottanın elinden formayı almıştı, arsenal maçında herif sakatlandı daha da toparlanamadı

hatta türkiye kupası maçı forumda yazmıştım onu cp yapim.

o dediğin 30-40 maç kazma üzülmez yerine ismaile verilseydi serdar kurtuluş gibi kendini geliştirirdi. ama schuster ve denizli hiç şans vermedi genç diye. o sıralar 20-21 yaşlarındaydı.

bu sezonda fenerbahçe(soma turnuvası) ve arsenal (yanlış mevkide oyntılmasına rağmen) maçlarda çok iyiydi. taki tekrar sakatlanıncaya kadar. sonrası malum...

Ben İsmail'in fiziksel durumuyla ilgilenmiyorum ki. 2-3 ay çalışır toparlar bir şekilde. Ama İsmail şu an kafa olarak bitik durumda. Bir şey dener, yapamaz o ayrı. Düşünce güzel, potansiyel var dersin çalışarak kendini geliştirir ileride yapar. Ama İsmail'in neredeyse yaptığı her hareket yanlış. bu yaşa gelmiş adama futbol öğretilmez ki?
[ Son Düzenleme: 05 Şubat 2015, 23:43:22 nannan ]