Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3975916 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı talha

Kura çekilecek ve iki maç üstünden oynanacak maçlar :)

Bune lan boşa masraf atv'yi zengin etme çabaları resmen bunlar. Adamlar böyle işlere el attılar ya. Tiksiniyorum resmen.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Kutay

Bune lan boşa masraf atv'yi zengin etme çabaları resmen bunlar. Adamlar böyle işlere el attılar ya. Tiksiniyorum resmen.
aynen sanki takımlara çok para veriyorlarmış gibi nazlanıp duruyorlar maç saati stat vs hep bu atv ye göre ayarlanıyor
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Şubat 2015, 19:14:25
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ben Galatasaray'ı 3 yıl almazlar derken araştırdığım için emin yazmıştım.

Galatasaray bunu artıya 2018'den önce GEÇİREMEZ.

Hep birlikte bu Fransız Dramasını Cips Kola İle İzleyebiliriz.

Seneye adam satmalar başlayacak daha bunlar hiçbir şey değil.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

[ Son Düzenleme: 05 Şubat 2015, 19:25:39 Türkay ]
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Kutay

Ben Galatasaray'ı 3 yıl almazlar derken araştırdığım için emin yazmıştım.

Galatasaray bunu artıya 2018'den önce GEÇİREMEZ.

Hep birlikte bu Fransız Dramasını Cips Kola İle İzleyebiliriz.

Seneye adam satmalar başlayacak daha bunlar hiçbir şey değil.
sneijder ,muslera ve melo satılırsa  zaten ilk 5 e bile giremezler yerine aynı kalitede adam da alacaklarını sanmıyorum
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 11 İSTANBUL LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Şubat 2015, 19:24:04
  • Beşiktaş / Bodrum
sneijder ,muslera ve melo satılırsa  zaten ilk 5 e bile giremezler yerine aynı kalitede adam da alacaklarını sanmıyorum

Satmak zorunda kalacaklar. Çünkü açıklarsam kısaca,

Finansal fair play hem denk bütçe hem -4 milyon euro borç kotası koyuyor ama bunu 3 yıl ile kısıtlıyor. Hep son 3 yılı kıstas alıyor.

Yani 300 milyon borcun var ama son 3 yıl artmadıysa borcun temizsin bu açıdan.

Ama aynı zaman futbolcu maaş kotasını gelirine göre dengelemeni istiyor. Çok zor işleri. Biz temiziz rahat olsun herkes.

Ama bu 5 yıl uçuk bütçeler de beklemeyin. Bu düzende gideriz en fazla 30 milyon euroya çıkar oyuncu giderlerimiz.

Rakiplerimiz bunun çok altında kalacağı için çok rahat olun.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Şubat 2015, 19:25:52
  • Beşiktaş / Bodrum
Scout ekibi için çok güzel özel mesajlar aldım hepinize çok teşekkür ederim ilginiz için.

Yapıyı şöyle düşünün,

Emek vermek isteyen kimseyi geri çevirmeyeceğiz. Ama ekip kurulduktan sonra verim alamadığımız ya da özel hayatından ötürü yeterince veri getiremeyen arkadaşlarımızla yolumuzu ayırıp yeni kişileri dahil edebiliriz.

Beşiktaş'ın şuanki scout ekibinden bununla ilgili bir yol haritası isteyeceğiz. Her şey planlı ve programlı olacak.

Her şey Beşiktaş için.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Doğukan E.

sneijder i falan satmasınlar abi adamın faydasından çok zararını görüyorum ben gs ye. Muslerayı satarlarsa ozaman işte ilk beşe girmekte sıkıntı yaşarlar.

Çevrimdışı Deniz

Arkadaslar scout isi gercekten cok zevkli bir is.yaklasik 1 senedir bu forumda cok kaliteli futbol muhabbetleri oluyor.ozellikle transfer doneminde gördük ki forumda cok degerli kalemler var.

@Çağrı hocam ve ben bir ekip kurup bu ekiple birlikte belli basli birkac ligi veya birkac takimi izleyip buradan Besiktasimiza faydali olabilecek oyunculari belirleyip bunlari kulube ulastirmayi dusunuyoruz.

Bu lig ve takimlara ekip olusturulduktan sonra karar verilecek.ekibe sonradan katilim mumkun olacak ama ilk etapta cok fazla kisi dusunmuyoruz ama zamanla sayimiz artacaktir.

Detaylari ilerleyen gunlerde paylasmayi dusunuyoruz.onerilerinizi ve dusuncelerinizi paylasabilirsiniz.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı BabaKartal

Satmak zorunda kalacaklar. Çünkü açıklarsam kısaca,

Finansal fair play hem denk bütçe hem -4 milyon euro borç kotası koyuyor ama bunu 3 yıl ile kısıtlıyor. Hep son 3 yılı kıstas alıyor.

Yani 300 milyon borcun var ama son 3 yıl artmadıysa borcun temizsin bu açıdan.

Ama aynı zaman futbolcu maaş kotasını gelirine göre dengelemeni istiyor. Çok zor işleri. Biz temiziz rahat olsun herkes.

Ama bu 5 yıl uçuk bütçeler de beklemeyin. Bu düzende gideriz en fazla 30 milyon euroya çıkar oyuncu giderlerimiz.

Rakiplerimiz bunun çok altında kalacağı için çok rahat olun.
Gese ve tese nin durumu gün gibi ortada ,yarsuvat itiraf etmişti hatta gesede.
iho zaten Allahlık .
Ama fenerden nasıl emin olabiliyorsun ,bu azize bir kılıfına uydurur .Şeytan bu azizenin yanında çırak kalır.

Çevrimdışı BabaKartal

Elsem ve Muhammet Raşit ilk 11 de.

Çevrimdışı ozan062

bizim kaliteli ayaklarımız yani ismailin yerine ersanın yerine pektemegin yerine alacagımız iyi topcu yok fakat napıcaz altyapıdan bu ihtiyacıomızı doldurucaz fakat o cesaret ve kapasitemiz varmı..zaman gostericek ama cok dogru bir tercih olur hem parada gitmez:) hemde istediğimiz altyapı da realize edilir guzel olur yani
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

Sportif Direktor alınmalı ama kim???

ben player scouttan cok bunu su surecte halledelim derim adayları cıkaralım ve yonetime sunalım sonucta su kısa vadede hayli faydalı oalcak bir calısma olacaktır :claps:

taylandda deniz arasında futbol sahası fenaa

https://www.facebook.com/video.php?v=10153585616644466&set=vb.388018089465&type=2&theater
[ Son Düzenleme: 05 Şubat 2015, 20:24:00 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı uğur07

Kulübün yaptığı açıklamayı beğenmedim verecek cevap bulamadık bu yüzden bunu yazıyoruz gibi bir şey olmuş
Hiç şaşırmadım. Zaten muhtemelen hiç birşeyi beğenmeyeceksin.

Çevrimdışı Efe

ulan miloseviç ve opare sakatlandı biri ayağını burktu biri ayağını yere vurdu bu ancak beşiktaşta olabilecek sakatlıklar  :s20:
Şampiyon Beşiktaş JK

Arkadaslar scout isi gercekten cok zevkli bir is.yaklasik 1 senedir bu forumda cok kaliteli futbol muhabbetleri oluyor.ozellikle transfer doneminde gördük ki forumda cok degerli kalemler var.

@Çağrı hocam ve ben bir ekip kurup bu ekiple birlikte belli basli birkac ligi veya birkac takimi izleyip buradan Besiktasimiza faydali olabilecek oyunculari belirleyip bunlari kulube ulastirmayi dusunuyoruz.

Bu lig ve takimlara ekip olusturulduktan sonra karar verilecek.ekibe sonradan katilim mumkun olacak ama ilk etapta cok fazla kisi dusunmuyoruz ama zamanla sayimiz artacaktir.

Detaylari ilerleyen gunlerde paylasmayi dusunuyoruz.onerilerinizi ve dusuncelerinizi paylasabilirsiniz.

Duyuruyu forumun stad bölümünde de yaparsanız daha iyi olur diye düşünüyorum çünkü orada yorumyapan ama burada görmediğim Amerika kıtasında yaşayan arkadaşlar var Kanada Kolombiya gibi..Özellikle o kıtada izlenecek maçlar için faydalı olur saat farkı açısından tabii ilgi duyarlarsa @Deniz @Çağrı

Çevrimdışı Hicks

ulan miloseviç ve opare sakatlandı biri ayağını burktu biri ayağını yere vurdu bu ancak beşiktaşta olabilecek sakatlıklar  :s20:

Yeni trasferleri seyredelim dedik ikisi de gitti ilk yarı bitmeden... Tolgay'a bol şans. Ne diyelim dediğin gibi bunlar sadece Beşiktaş'ımızda olabilecek şeyler!  :s20:
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı Deniz

Duyuruyu forumun stad bölümünde de yaparsanız daha iyi olur diye düşünüyorum çünkü orada yorumyapan ama burada görmediğim Amerika kıtasında yaşayan arkadaşlar var Kanada Kolombiya gibi..Özellikle o kıtada izlenecek maçlar için faydalı olur saat farkı açısından tabii ilgi duyarlarsa @Deniz @Çağrı
Gerekli calismalar yapildiktan sonra duyurular giris sayfasindan ve diger basliklardan da yapilacaktir oneriniz icin tesekkur ederiz @Ümit Marmaris
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Neo Nesil

Yeni trasferleri seyredelim dedik ikisi de gitti ilk yarı bitmeden... Tolgay'a bol şans. Ne diyelim dediğin gibi bunlar sadece Beşiktaş'ımızda olabilecek şeyler!  :s20:

dua edin serdar da sakatlanmasın. bizim takımdan herşey beklenir...

[ Son Düzenleme: 05 Şubat 2015, 22:19:42 Neo Nesil ]

Çevrimdışı Kutay

Allah'a çok şükür maç bitti ve başka sakatlık olmadı
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 11 İSTANBUL LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI

Çevrimdışı Neo Nesil

şu sezon sonu arsenalden hector bellerini alsak ne iyi olur. potansiyelli, süratli geleceği parlak sağ bek.

[ Son Düzenleme: 05 Şubat 2015, 22:32:28 Neo Nesil ]

Çevrimdışı talha

İki gençte Oğuz'dan yetenekli dürüt olmak gerekirse.

Bu arada Pedro'nun yokluğu buram buram kokuyordu sahada. Deperini anlayın çocuğun.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı nannan

İsmail'in sözleşme feshetme şartı neyse parasını verelim sezon sonunda bir sol bek gelsin. Böyle bişey yok ya.

Çevrimdışı Türkay

Burası sessiz. 00:16 havuz konuşalım.   :lol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı mehmetseckin13

Gerçekten scout işi çok zevkli çok eğlenceli ve izlediğin oyuncuların tanınmış kulüplere transfer olması felan ayrı bi gurur  :D. Yıllardır kendimce izlerim genç yetenekleri. Ben de Önder Özen'in ilk geldigi zaman önce Ali Ece'ye oradan Behrad Talebi'ye ulaşmıştım. Behrad kardeşim Ali Naibi'ye iletmişti beni ama pek ciddiye alınmamıştım. Asıl sorun bu ekip kuruldugu ve birseyler yapıldıgı zaman dikkate alınacak mı neler düşünüyorsunuz? Eğer 1 kişilik yer var ise ben de katılmak isterim kendimce  :)
La Vittoria Sara Nostra !!