Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3974415 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Şubat 2015, 14:14:23
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Trabzonspor Başkan Yardımcısı Yakup Aslan, Beşiktaş'la yaşanan Tolgay Arslan polemiğine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu...
Aslan, "Beşiktaş 'Biz daha büyük olduğumuz için Tolgay yarı fiyatına bizi tercih etti' dediler. Biz delikanlılık yaptığımız için Tolgay onlara ucuza gitti. Mertlik yaptık, oyuna gelmedik. Geri çekildik" dedi.

:kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hicks

Hayret kupada 3 büyükler arasından en kolay rakiple biz eşleşmişiz. FB- RİZE   GS-KONYA   BJK-KAYSERİ ....

Daha eşleşemedik.  :evillol:
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı Hicks

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Yakup Aslan, Beşiktaş'la yaşanan Tolgay Arslan polemiğine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu...
Aslan, "Beşiktaş 'Biz daha büyük olduğumuz için Tolgay yarı fiyatına bizi tercih etti' dediler. Biz delikanlılık yaptığımız için Tolgay onlara ucuza gitti. Mertlik yaptık, oyuna gelmedik. Geri çekildik" dedi.

:kop:

Daha ne oyuna geleceksin birader, 4.5 yıllık 15m Euro önermişsin, yarı fiyatına bize gelmiş, bu nasıl geri çekilmek? :eyes
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı Tolga

Benim anlamadığım Cüneytî niye vermediler tansiyonu yüksek maça :)

Adam madem kural kitabı ver işte 2 tane fenerliyi atsın :)

Yemez tabi :)
Cüneyt geçen hafta Karabük-Fb maçını yönettiği için vermemişlerdir :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Şubat 2015, 14:31:39
  • Beşiktaş / Bodrum
Cüneyt geçen hafta Karabük-Fb maçını yönettiği için vermemişlerdir :)

Atlamışım onu ama o da planlıdır 3-4 hafta öncesinden ayarlanmıştır verememeleri :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Şubat 2015, 14:33:20
  • Beşiktaş / Bodrum
Daha ne oyuna geleceksin birader, 4.5 yıllık 15m Euro önermişsin, yarı fiyatına bize gelmiş, bu nasıl geri çekilmek? :eyes

Şimdi geri çekilmek ile ilgili bir şey yazacağım da olmayacak burada  :biggrinking:

Trabzonun doğum sancıları bunlar biz çekilmeyince geri olan oldu  :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Atlamışım onu ama o da planlıdır 3-4 hafta öncesinden ayarlanmıştır verememeleri :)
Olabilir tabi :)

Fırat Aydınus olabilirdi aslında Fb-Ts maçı için :)

Çevrimdışı Türkay

Şimdi geri çekilmek ile ilgili bir şey yazacağım da olmayacak burada  :biggrinking:

Trabzonun doğum sancıları bunlar biz çekilmeyince geri olan oldu  :biggrinking:

abi yeni rengin alev atıyor  :lol: hayırlı olsun :claps:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

Evet Çağrı ben de şimdi dikkat ettim :icool:

Sana kırmızı çok yakışıyor hocam hayırlı olsun :biggrinking:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Şubat 2015, 14:44:49
  • Beşiktaş / Bodrum

Kurusıkı kardeşim teşekkür ederim :kop:

Evet Çağrı ben de şimdi dikkat ettim :icool:

Sana kırmızı çok yakışıyor hocam hayırlı olsun :biggrinking:

Teşekkür ederim Tolga sonunda adımı kullanarak hitap ettin not alıyorum bugünü  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Kurusıkı kardeşim teşekkür ederim :kop:

Teşekkür ederim Tolga sonunda adımı kullanarak hitap ettin not alıyorum bugünü  :evillol:
:kop: :kop: Evet ilk oldu sanırım alışkanlık işte naparsın :biggrinking:

Çevrimdışı Morgan Schneiderlin

ADS Sarıyer deplasmanında 2-2 son 20 dk ADS yıkamazsa oto çıkıyoruz gruptan inş Bilic ilk 11 den kimseyi oynatmaz yedeğe dahil almaz

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Sorun değil, demek federasyonda artık iyice iddialı olduğumuza kanaat getirmiş. Bu güzel bişey.

İnşallah kırmızıyı Ba'ya falan çıkarmaz. Tolgay transferinden sonra Veli veya Atiba'dan biri alabilir. Bence takım 2-0 öne geçtikten sonra bunlardan birisi alsın kırmızıyı bilerek. Sonra kritik anda Cüneyt Efendi'nin eline düşmeyelim.
Cüneyt'in gözümde Papilladan hiç bir farkı yok. İkisi de sadece Beşiktaş'a karşı cesurlar. Konu Beşiktaş olunca kart vermek için ilgili bölgeye koşarak gidiyor tüm hakemler. Beşiktaş'lı oyunculara kart vermek neredeyse bedensel bir haz sağlıyor hakemlere. Bunun bu kadar aleni yapıldığı bir dönem daha önce görmedim.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Tolga

ADS Sarıyer deplasmanında 2-2 son 20 dk ADS yıkamazsa oto çıkıyoruz gruptan inş Bilic ilk 11 den kimseyi oynatmaz yedeğe dahil almaz
Aynen benimde gözüm orada şuan.

Eğer böyle biterse zaten yedek kadro ile çıkacaktık şimdi A2 takımından kadroya dahil edilmişse 2-3 tane oyuncuyu oynatma şansı bulabiliriz çok iyi olur derken

Sarıyer 3-2 yaptı :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Sarıyer 3-2 öne geçti. Çok büyük ihtimal tur kesinleşti akşama yedeklerle çıksın Bilic her türlü ihtimale karşı.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı nannan

Akşamki maç formalite oldu. Bu akşam beraberlik alırsak hafta sonu rizeyi beşleriz ama akşam galip gelirsek lig maçını alsak bile yine kanser oluruz. :)

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Çevrimdışı talha

20.30 maç nedir ya allahını seversen. Atv para kazanamıyor diye niye diğer geri kalan herkes eziyet çekiyor.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı FARUK

Aynen benimde gözüm orada şuan.

Eğer böyle biterse zaten yedek kadro ile çıkacaktık şimdi A2 takımından kadroya dahil edilmişse 2-3 tane oyuncuyu oynatma şansı bulabiliriz çok iyi olur derken

Sarıyer 3-2 yaptı :evillol: :evillol:

bu sene çok şanslıyım :)
ilk erciyes maçında adana dan geldim
sonra Beşiktaşım adana ya geldi
şimdi de kayseriye geldim ve Beşiktaşım da geliyor

Çevrimdışı Serhat Akkaya

20.30 maç nedir ya allahını seversen. Atv para kazanamıyor diye niye diğer geri kalan herkes eziyet çekiyor.
Bizim maçları kimi zaman Atv'de bile vermiyorlar buna rağmen 20:30 a alıyorlar. Söyleyecek lafım yok. Bu zihniyetin yönettiği her kurumda (Federasyon, Lig Tv, Atv) aynı saçmalıklar yaşanıyor. Bıktım artık.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Tolga

bu sene çok şanslıyım :)
ilk erciyes maçında adana dan geldim
sonra Beşiktaşım adana ya geldi
şimdi de kayseriye geldim ve Beşiktaşım da geliyor
Kayseri ile eşleşmemiz büyük şans. :)

Türkiye Kupası daha çok sana yaradı desene :icool:

Çevrimdışı nannan

Sabah-akşam olmak üzere günde 2 maç yapalım. Bu güzel takımı izlemekten sıkılmam açıkçası.  :super:

Çevrimdışı nannan

Beyler Kayseri'yi hafife almayın. Eski futbolcularımızdan bize gol atmayan yok neredeyse. Nobre var Kayseri'de.

Çevrimdışı ozan062

vaovv hacıyı cok begendim kasti bir hareket gorursem takımı cekecem maç içinde diyor :))

güzel baskı
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Deniz

@Çağrı hocami yeni gorevinden dolayi tebrik ediyorum butun gorevlerinde basarili oldugu gibi bunda da olacagindan eminim :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba