Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3972868 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı BabaKartal

Eski başkanlarımızdan Gazi Akınal ,vefat etmiş.
Allah rahmet eylesin .Mekanı cennet olsun.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Şubat 2015, 10:30:27
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Çağrı kameralarımıza takıldı. Açıklamaları ile herkesi şoke etti:

-B Sınıf Avrupa takımında Valencia, Sevilla gibi

:lol: Villareal (şimdilik), Malaga gibi deseydin anlardım da. Arkadaş Sevilla ya geçen sezon Uefayı almış Sevillaya adam B takımı diyo :lol:

:biggrinking:

A sınıf dersem Barcelona, Bayern, Real, Juventus gibi takımları uzaya fırlatmam gerek  :biggrinking:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Şubat 2015, 10:34:32
  • Beşiktaş / Bodrum
http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/244156/weidenfeller-ve-hummelsin-taraftarlarindan-ozur-dilemesi

Weidenfeller ve Hummels maç sonu taraftarların yanına giderek özür diliyorlar. Çok hoş bir görüntü umarım en kısa zamanda toparlanırlar.

Bizde bunu yapmak için 3-4 sene önce Toraman filan gitse adamı Dolmabahçe sarayına filan fırlatırlardı  :biggrinking:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Neo Nesil

Günaydın arkadaşlar,

Akşamları genelde girmiyorum, sabah geldiğimde akşam ve geceki yazışmaları okuyorum. Gerçekten çok efsane muhabbetler çıkıyor :)

Hep aynı muhabbetlerin bıkmadan usanmadan nasıl döndüğüne vallahi şaşıyorum :) Allah modlara kolaylık versin :)

Beşiktaşıma gelince;

Rize maçını kazanacağız gibi geliyor bana da. İlk yarıdaki durumlar ile şu an farklı. Hem de iyice liderlik havasına girdi takım. FB maçına kadar puan kaybetmememiz gerektiğinin herkes farkında. O sebeple ben FB maçına kadar 3 er puan yazıyorum bütün maçlara :D
Hocam fb macina da 3 puan yaz. Bu sene fbyi kadikoyde ezecegiz. Mac sonu alintilarsiniz.

Çevrimdışı Hicks

@Çağrı oh beee. Arkadaş yıllardır çeşitli takım taraftarlarıyla Toraman'ın iyiyi bırak, yeterli bir stoper olup olmadığı konusunda tartışırım. İlk defa Toraman'daki sıkıntıyı söyleyen bir adam gördüm. Duran toplarda dönem dönem gol atması dışında gram özelliği olmayan bir adamı stoper sandı insanlar yıllarca. Boyu kısa, iyi sıçrar ama defanstayken zamanlaması berbat. Duracağı yeri bilmez, hamle yapacağı anı bilmez. Topu oyuna sokmayı, doğru düzgün pas atmayı bilmez. Kısacası bir stoperin sahip olması gereken hiçbir teorik özelliğe sahip olmayan birine bu taraftar yıllarca taptı hatta nasıl milli takıma gitmez diye çıldırdı.
Bu yüzden Pedro'nun bu kadar hafife alınması bana normal geliyor.

Toraman ve Sivok bu takımın son 10 senedeki başarısızlığının baş aktörleridir. Özellikle Toraman geldikten sonra belimiz doğrulmadı, üzerine Sivok eklendi ve yapacak hiç bir şey kalmadı. Bu iki adam da benzer şekilde defansif orta sahadan devşirme. Saf stoper değiller, Toraman güçlü, atletik, Sivok ise teknik ve kurnaz. İşte devamlı oynama sebepleri bunlar yoksa iyi stoper oldukları için değil. Defansif anlayış adına takıma kattıkları en ufak bir şey yok, Sivok kaçak oynar yanında arkasında önünde oynayanın performansını düşürür, hiç sorumluluk almaz, sahada varlığı ile yokluğu anlaşılmaz, bu yüzden ağır bir hata da yapmaz ama başkalarının yapmasına sebep olur. Toraman ise kesinlikle ne duracağı yeri ne de ne zaman müdahale yapması gerektiğini bilir, şansa yanında kalırsa adamı gücüyle alt eder. Genelde bu adamların oynadığı maçlarda yenilen gollerin abartısız %90'ında kişisel hataları ya da parmakları vardır. Futbolcuyken stoper olan Bilic sonunda bunu farketti ve yavaş yavaş ikisinden de kurtardı takımı, böyle uzun zaman oynayan ve takım içerisinde saygınlığı olan adamlardan kurtulmak kolay değil, yaşlarının ilerlemesi de büyük etken oldu ama kurtulduk sonunda.  :halay:
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı panic13

Bizde bunu yapmak için 3-4 sene önce Toraman filan gitse adamı Dolmabahçe sarayına filan fırlatırlardı  :biggrinking:

Sivok'a sorardık bizde "ar yu pıleyır?" "ar yu pıleyır ar yu pıleyır!!!!"

Sonra pata küte girişirdi kapalı :D Ulan efso olurdu yaav :) MEsela inönü'de 1-3 kaybettiğimiz Kasımpaşa maçında tribündeydim. Vallahi Olcay'ından Veli'sine Toraman'ına kadar yaldır Allah hepsinin hamisine nanay pipi kayardım yani. Söz konusu maç olunca hümanizm, insan hakkı, hayvan hakkı, Baba Hakkı falan pek aklımıza gelmiyor :D:D :D
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Şubat 2015, 11:02:17
  • Beşiktaş / Bodrum
Toraman ve Sivok bu takımın son 10 senedeki başarısızlığının baş aktörleridir. Özellikle Toraman geldikten sonra belimiz doğrulmadı, üzerine Sivok eklendi ve yapacak hiç bir şey kalmadı. Bu iki adam da benzer şekilde defansif orta sahadan devşirme. Saf stoper değiller, Toraman güçlü, atletik, Sivok ise teknik ve kurnaz. İşte devamlı oynama sebepleri bunlar yoksa iyi stoper oldukları için değil. Defansif anlayış adına takıma kattıkları en ufak bir şey yok, Sivok kaçak oynar yanında arkasında önünde oynayanın performansını düşürür, hiç sorumluluk almaz, sahada varlığı ile yokluğu anlaşılmaz, bu yüzden ağır bir hata da yapmaz ama başkalarının yapmasına sebep olur. Toraman ise kesinlikle ne duracağı yeri ne de ne zaman müdahale yapması gerektiğini bilir, şansa yanında kalırsa adamı gücüyle alt eder. Genelde bu adamların oynadığı maçlarda yenilen gollerin abartısız %90'ında kişisel hataları ya da parmakları vardır. Futbolcuyken stoper olan Bilic sonunda bunu farketti ve yavaş yavaş ikisinden de kurtardı takımı, böyle uzun zaman oynayan ve takım içerisinde saygınlığı olan adamlardan kurtulmak kolay değil, yaşlarının ilerlemesi de büyük etken oldu ama kurtulduk sonunda.  :halay:

Sakın Rüştü'yü unutmayalım.

Çocukluğumda kaleci olmak isterdim hep. Gerçekten de iyi kaleciydim ortasahay evrilene kadar  :biggrinking:

İleride antrenör olursam her oyuncuya haftada 1-2 saat mutlaka kalecilik yaptırırım oyun görüşü inanılmaz gelişiyor.

Rüştü benim çocukluk kahramanımdı Fenerdeyken. Fener maçlarından nasıl gol atacağız bu adama yemez ki anca penaltıdan atarız diye düşünürdüm hakikaten de anca Sergen atabilirdi çatala bırakıp.

Lakin bize 2 gözünü kaybederek geldi. Her golden sonra savunmaya bağırmalar, her hava topunu sektirmeler, her frikiği 18'in içine tokatlamalar.

Hatırlama bile istemiyorum Rüştü Sivok Toraman diye başlayan 11'leri.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Şubat 2015, 11:04:16
  • Beşiktaş / Bodrum
Sivok'a sorardık bizde "ar yu pıleyır?" "ar yu pıleyır ar yu pıleyır!!!!"

Sonra pata küte girişirdi kapalı :D Ulan efso olurdu yaav :) MEsela inönü'de 1-3 kaybettiğimiz Kasımpaşa maçında tribündeydim. Vallahi Olcay'ından Veli'sine Toraman'ına kadar yaldır Allah hepsinin hamisine nanay pipi kayardım yani. Söz konusu maç olunca hümanizm, insan hakkı, hayvan hakkı, Baba Hakkı falan pek aklımıza gelmiyor :D:D :D

Hahaha  :biggrinking:

Hayır ben de güvenmiyrum kendime o yüzden yaklaşmasınlar abi bize usulca yedek kulübesine girip arkalarına bakmadna kaçsınlar  :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı buratti

Atiba'nın askerleriyiz hocam, merak etme. Ben de Atiba'cıyım. Takım takır takır oynuyor, kendi yıldızlarını yaratmaya başlamış, bizim taraftar hala o gelsin bu gitsin kafasında YD sağ olsun. Kimsenin istikrar falan taktığı falan yok. Bugünkü ortalama BJK taraftarına bıraksan transfer işini gs'nin Mancini için devre arası 20 milyon avro harcamasından beter olur anında, YD dönemi gibi havaalanında futbolcu karşılama günleri baslar. Neyse ki öyle bir sıkıntı yok.

Şu haber taraftarın zerre umrunda değil mesela: http://haber.besiktasarena.com/uefa-besiktas-icin-istanbula-geldi.html Niye geldi bu adamlar? Niye BJK bir sezon Avrupa’dan men edildi? Quaresma, Simao, Guti gibi adamlara milyonlar verildiği, kulübün bütçesi duman olduğu için verildi. Ama Quaresma trivela yapıyordu, Guti twit atmış, İstanbul demiş falan…taraftar çalım, geyik derdinde. Başarı geldi mi? Sıfır.

Neyse ki yönetim olayın farkında da YD gibi taraftar istiyor diye transfer yapmıyor. Orman’ın en sevdiğim özelliği BJK'nin parasını kendi paran gibi harcayamazsın demesi. O konuda çok dikkatli.

Futbol sadece fizikle oynanan bir aktivite değil. Zeka da çok önemli, sadece yetenek yetmiyor. Olcay’ın en önemli özelliği oyun zekâsı mesela. Atiba da ayni şekilde; savunmaya dayalı oynaması isteniyor, öyle de yapıyor. O yüzden Bilic’in değişmez oyuncusu. İmzayı atacaktır en kısa zamanda. Bekliyoruz. Tahminim 2 sene 1.4 M avro.

seninle sorunum yok, sadece insanların düşüncelerine biraz saygı göstersen kimse sana cephe almaz.

arkadaşlar sana karşı görüşlerini söylemiş ancak sen ISRARLA kendi görüşlerini üst üste yazarsan forumlarda tutunamazsın.

Gerçek hayatta nasılsın bilemem ama forumda yazdığın üstüste olumsuz mesajlar tepkilere yol açıyor. ben söyleyeyim.

burda atibayı savunduğum için bu forumlarda pek ciddiye alınmıyorum  :D ama en azından başkaların görüşlerine saygı gösteriyorum (tabi kendime dair hakaret, küfür vs. olmadıkça)

Çevrimdışı Hicks

Sakın Rüştü'yü unutmayalım.

Çocukluğumda kaleci olmak isterdim hep. Gerçekten de iyi kaleciydim ortasahay evrilene kadar  :biggrinking:

İleride antrenör olursam her oyuncuya haftada 1-2 saat mutlaka kalecilik yaptırırım oyun görüşü inanılmaz gelişiyor.

Rüştü benim çocukluk kahramanımdı Fenerdeyken. Fener maçlarından nasıl gol atacağız bu adama yemez ki anca penaltıdan atarız diye düşünürdüm hakikaten de anca Sergen atabilirdi çatala bırakıp.

Lakin bize 2 gözünü kaybederek geldi. Her golden sonra savunmaya bağırmalar, her hava topunu sektirmeler, her frikiği 18'in içine tokatlamalar.

Hatırlama bile istemiyorum Rüştü Sivok Toraman diye başlayan 11'leri.

Rüştü çok ilginç bir kaleci, ben onu bu 2'si ile bir tutamam... Rüştü FB'de de Milli Takım'da da böyleydi, inanılmaz toplar çıkartır, yeri gelir maç alırdı ama sezonun kırıma anlarında, en önemli maçlarda öyle saçma sapan bir hata yapardı ki herkesin o zamana kadarki emeği, özgüveni, inancı uçup giderdi. Bunun hiç bir zaman nasıl olduğunu anlamazdım, böyle saçma bir senaryoda bir kaleci nasıl istikrar sağlayabilir derdim ama haklısınız bunları biz de çok daha sık yapmaya başlamıştı...

Madem kaleci konusuna girdik, Tolga için de bir kaç kelam edelim, bu takımdaki ezeli düşmanlarım olan Toraman ve Sivok'tan kurtulduk. Şu an karşı olduğum tek isim Tolga'dır. Seneye kesinlikle çok iyi bir yerli kaleci alınması gerektiğini düşünüyorum, Tolga ile bu iş yürümez, kaleyi bulan topların çoğu gol oluyor. Kaleyi tutan şut / yenilen gol oranına bakıldığında Tolga tarihi bir rekora imza atabilir. Saha dışını bilemem, 1-2 kere dışarıda sigara içerken gördüm ama onun dışında en ufak bir fikrim yok, takım resimlerine bakıldığında sevilen birisi olduğu fark ediliyor, hep önde o var, sanırım arkadaşları da seviyorlar ama ben saha içine daha çok hakimim ve Tolga'dan Beşiktaş'a kaleci olmaz maalesef. Bir kere adamın fiziği oyun yapısına ters, 1.90 üstü bir kaleci ama 1.80 kaleciler gibi çizgi kalecisi davranışları sergiliyor. Doğal olarak bir çizgi kalecisinde olması gereken çabukluk ve ayak/bacak kullanma becerisi hiç yok. Ayakları çok kötü, degajları ve aut atışlarını bile devamlı dışarıya atıyor. O boyuna rağmen yan topları zayıf bile diyemem, yanında biri varken çıkıp aldığı top maalesef hatırlamıyorum. Kaleyi terk etmekte inanılmaz sıkıntılar yaşıyor, bu sene yediği bazı gollerde sadece kalesini biraz erken terk etse rahatlıkla önlenebilecek pozisyonlar var. Saha içindeki tavırları aşırı bir şekilde bıkkın ve sinirli. Surat ifadesinden bunu anlıyoruz, konsantrasyonu yok, omuzlar çökük, bitmiş bir görüntü veriyor. Ayrıca kendi hatası olmasına rağmen takım arkadaşlarına anlamsız yere aşırı tepki gösteriyor, Perdo'ya yaptığı şeyi unutmam mümkün değil mesela. Sonuç olarak şu ana kadar gördüğüm hali ve tavırları bana hiç güven vermiyor. Sorunlu bir psikoloji ile geldi annesini kaybetti, ailevi sorunları var sanırım, bunlar elbette mazeret olabilir ama milyonlarca Beşiktaş taraftarı umudunu sana bağlıyor ise kimsenin böyle olmaya hakkı yok diye düşünüyorum. Umarım ben yanılıyorumdur, umarım kendine çeki düzen verir...

Çevrimdışı Doğukan E.

Genel ahlak kurallarına uymayan, 100 yılı aşmış dostluğumuz bulunan Fenerbahçe Camiasına yakışmayan bir açıklama ile karşı karşıya kaldık.

Spor amaçlı olmayan bu açıklamaya kulübümüzün yüksek değerlerinden kaynaklanan tarzımız gereği, cevap vermeyi uygun bulmuyoruz.

Saygılarımızla,

Beşiktaş JK

Azize cevap vermeyi bile düşünmemişler iyi yapmışlar, en doğrusu.

Çevrimdışı Hicks

Genel ahlak kurallarına uymayan, 100 yılı aşmış dostluğumuz bulunan Fenerbahçe Camiasına yakışmayan bir açıklama ile karşı karşıya kaldık.

Spor amaçlı olmayan bu açıklamaya kulübümüzün yüksek değerlerinden kaynaklanan tarzımız gereği, cevap vermeyi uygun bulmuyoruz.

Saygılarımızla,

Beşiktaş JK

Azize cevap vermeyi bile düşünmemişler iyi yapmışlar, en doğrusu.

O saçma sapan açıklamanın nesine cevap vereceksin zaten. Ruh hastası işte...

Çevrimdışı safa burak

açıklamayı kendisini mahkeme tapelerinden takip ettiğimiz şahsa cevap vermeyi uygun bulmuyoruz deselermiş daha eyiydi :evillol:

Çevrimdışı aykut.celenk

Bu açıklamayı bile yapmaya hiç gerek yoktu

Çevrimiçi Samet Ç

Bu açıklamayı bile yapmaya hiç gerek yoktu
katılıyorum bu açıklamaya bile cevap vereceklerdir.  :)

Çevrimdışı Deniz

Yd bu kulubun kimyasini bozdu arkadaslar.yd den once biz cok transfer yapan kulup degildik.her sezon max 3 transfer yapar,kadroda istikrari olusturup "emekci futbolcu" kavramini yakalamaya calisirdik.

Simdi yavas yavas kendi oyuncularimiza sahip cikmaya basladik.en azindan bir olcay gokhan tore cenk tosun gibi isimlere taraftar ciddi guven duyuyor.ibrahim uzulmezler ilhan mansizlar sergen yalcinlar hep taraftarin bu denli guven duydugu lider ozellikli "yildiz" potansiyelindeki oyunculardi.simdi bunlardan yine elimizde var ve biz bunun sonuna kadar bilincindeyiz..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yd bu kulubun kimyasini bozdu arkadaslar.yd den once biz cok transfer yapan kulup degildik.her sezon max 3 transfer yapar,kadroda istikrari olusturup "emekci futbolcu" kavramini yakalamaya calisirdik.

Simdi yavas yavas kendi oyuncularimiza sahip cikmaya basladik.en azindan bir olcay gokhan tore cenk tosun gibi isimlere taraftar ciddi guven duyuyor.ibrahim uzulmezler ilhan mansizlar sergen yalcinlar hep taraftarin bu denli guven duydugu lider ozellikli "yildiz" potansiyelindeki oyunculardi.simdi bunlardan yine elimizde var ve biz bunun sonuna kadar bilincindeyiz..
aynen :ok:
Mesela Cenk Tosun diye bi futbolcumuz varki.. Çok güveniyorum ben o adama.
Süper bir transfer oldu takıma. Şuana kadar izlediğim her maçında mutlaka bişey yapıyo bu adam :claps:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı nihat

Kulübün yaptığı açıklamayı beğenmedim verecek cevap bulamadık bu yüzden bunu yazıyoruz gibi bir şey olmuş

Çevrimiçi Samet Ç

Kulübün yaptığı açıklamayı beğenmedim verecek cevap bulamadık bu yüzden bunu yazıyoruz gibi bir şey olmuş
Verecek çok güzel cevaplar var da bize yakışmaz demişler. en güzel açıklamayı yapmış kulüp. Yani senin dilinde yav he he demek istemiş.  :)

Çevrimdışı Türkay

lig de ki rize maçına cüneyt çakır verilmiş
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Şubat 2015, 13:07:20
  • Beşiktaş / Bodrum

Verecek tonla cevap var Nihat sen otursan sen bile yazabilirsin 10 dakikada.

Cevap verilmek istenmemiş. Çünkü gerilimle beslenen bir camia var karşıda.

Bizim futbolcularımız bundan dolayı öyle mi bizde sizi sahada perişan ederiz diyip aşırı motive olup maç kaybedilecek yapıda.

Herkes yapısına göre davranır. Trabzon fenerin bu oyununa geldi geleli belini toparlayamıyor aşırı motivasyondan.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Şubat 2015, 13:07:59
  • Beşiktaş / Bodrum

Tettikçi iş başında.

Rize'nin bir penaltısı var kesin.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Eğer sen beşiktaşlıysan ben de gs'liyim nihat.

Bu açıklamayı beğenmeyen adam varsa gitsin o rezil açıklamayı yapan takımın taraftarı olsun.

Verilebilecek en güzel cevabı vermişler.

Adamlar bizim FB ile derdimiz yok. Başkanları kendilerini ne sanıyor. Biz buna cevap vermeyiz Demiş daha ne istiyorsunuz.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Deniz

Tettikçi iş başında.

Rize'nin bir penaltısı var kesin.
Kendisi gelmis gecmis en iyi Turk hakemi ama bizim maclarda dedigin gibi tam bir tetikçi. Hata yapan oyuncumuzun boynunu aninda vurup rakibi hep uyarmakla yetiniyor.

İs cinoya kalmadan ilk yarida maci bitirmemiz lazim..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı panic13

Sorun değil, demek federasyonda artık iyice iddialı olduğumuza kanaat getirmiş. Bu güzel bişey.

İnşallah kırmızıyı Ba'ya falan çıkarmaz. Tolgay transferinden sonra Veli veya Atiba'dan biri alabilir. Bence takım 2-0 öne geçtikten sonra bunlardan birisi alsın kırmızıyı bilerek. Sonra kritik anda Cüneyt Efendi'nin eline düşmeyelim.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari