Sakın Rüştü'yü unutmayalım.
Çocukluğumda kaleci olmak isterdim hep. Gerçekten de iyi kaleciydim ortasahay evrilene kadar 
İleride antrenör olursam her oyuncuya haftada 1-2 saat mutlaka kalecilik yaptırırım oyun görüşü inanılmaz gelişiyor.
Rüştü benim çocukluk kahramanımdı Fenerdeyken. Fener maçlarından nasıl gol atacağız bu adama yemez ki anca penaltıdan atarız diye düşünürdüm hakikaten de anca Sergen atabilirdi çatala bırakıp.
Lakin bize 2 gözünü kaybederek geldi. Her golden sonra savunmaya bağırmalar, her hava topunu sektirmeler, her frikiği 18'in içine tokatlamalar.
Hatırlama bile istemiyorum Rüştü Sivok Toraman diye başlayan 11'leri.
Rüştü çok ilginç bir kaleci, ben onu bu 2'si ile bir tutamam... Rüştü FB'de de Milli Takım'da da böyleydi, inanılmaz toplar çıkartır, yeri gelir maç alırdı ama sezonun kırıma anlarında, en önemli maçlarda öyle saçma sapan bir hata yapardı ki herkesin o zamana kadarki emeği, özgüveni, inancı uçup giderdi. Bunun hiç bir zaman nasıl olduğunu anlamazdım, böyle saçma bir senaryoda bir kaleci nasıl istikrar sağlayabilir derdim ama haklısınız bunları biz de çok daha sık yapmaya başlamıştı...
Madem kaleci konusuna girdik, Tolga için de bir kaç kelam edelim, bu takımdaki ezeli düşmanlarım olan Toraman ve Sivok'tan kurtulduk. Şu an karşı olduğum tek isim Tolga'dır. Seneye kesinlikle çok iyi bir yerli kaleci alınması gerektiğini düşünüyorum, Tolga ile bu iş yürümez, kaleyi bulan topların çoğu gol oluyor. Kaleyi tutan şut / yenilen gol oranına bakıldığında Tolga tarihi bir rekora imza atabilir. Saha dışını bilemem, 1-2 kere dışarıda sigara içerken gördüm ama onun dışında en ufak bir fikrim yok, takım resimlerine bakıldığında sevilen birisi olduğu fark ediliyor, hep önde o var, sanırım arkadaşları da seviyorlar ama ben saha içine daha çok hakimim ve Tolga'dan Beşiktaş'a kaleci olmaz maalesef. Bir kere adamın fiziği oyun yapısına ters, 1.90 üstü bir kaleci ama 1.80 kaleciler gibi çizgi kalecisi davranışları sergiliyor. Doğal olarak bir çizgi kalecisinde olması gereken çabukluk ve ayak/bacak kullanma becerisi hiç yok. Ayakları çok kötü, degajları ve aut atışlarını bile devamlı dışarıya atıyor. O boyuna rağmen yan topları zayıf bile diyemem, yanında biri varken çıkıp aldığı top maalesef hatırlamıyorum. Kaleyi terk etmekte inanılmaz sıkıntılar yaşıyor, bu sene yediği bazı gollerde sadece kalesini biraz erken terk etse rahatlıkla önlenebilecek pozisyonlar var. Saha içindeki tavırları aşırı bir şekilde bıkkın ve sinirli. Surat ifadesinden bunu anlıyoruz, konsantrasyonu yok, omuzlar çökük, bitmiş bir görüntü veriyor. Ayrıca kendi hatası olmasına rağmen takım arkadaşlarına anlamsız yere aşırı tepki gösteriyor, Perdo'ya yaptığı şeyi unutmam mümkün değil mesela. Sonuç olarak şu ana kadar gördüğüm hali ve tavırları bana hiç güven vermiyor. Sorunlu bir psikoloji ile geldi annesini kaybetti, ailevi sorunları var sanırım, bunlar elbette mazeret olabilir ama milyonlarca Beşiktaş taraftarı umudunu sana bağlıyor ise kimsenin böyle olmaya hakkı yok diye düşünüyorum. Umarım ben yanılıyorumdur, umarım kendine çeki düzen verir...