Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3973473 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Şubat 2015, 23:59:33
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Madem Pedro Franco çok konuşulmuş ben de çok hoşuma giden bir hareketini söyleyim:

Son kırmızı kart gördüğü maçta topu ayağının altından kaçırdı,dünyanın en iyi futbolcusunun bile başına gelebilecek birşey herkes kaçırabilir ama sonrasında çok önemli bir hareket yaptı.1 sn bile düşünmeden adamı indirdi ve oyundan atıldı.Eğer tereddüte düşseydi ceza alanı içinde düşürecekti ve penaltı olacaktı.Ama bunu yapmadı.Soğuk kanlı hareketini gördükten sonra francoya olan güvenim arttı açıkçası..

:claps:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Pedro çok iyi bir supurucudur,  yanına Atınç hava topu hakimiyetiyle eklendiğinde tek eksikleri sogukkanlilik ve tecrübe kalıyor . Atınç ilk hamlelerde bazen Duraksiyor bunları tecrübeyle aşacak

Şimdi çıkıp biri kardeş tecrubede arada şampiyonluk giderse derse oda haklı,  bu yüzden bilic hazır adam istedi kaboul için çok ugrasti.

Çevrimdışı ALI RIZA

Madem Pedro Franco çok konuşulmuş ben de çok hoşuma giden bir hareketini söyleyim:
Son kırmızı kart gördüğü maçta topu ayağının altından kaçırdı,dünyanın en iyi futbolcusunun bile başına gelebilecek birşey herkes kaçırabilir ama sonrasında çok önemli bir hareket yaptı.1 sn bile düşünmeden adamı indirdi ve oyundan atıldı.Eğer tereddüte düşseydi ceza alanı içinde düşürecekti ve penaltı olacaktı.Ama bunu yapmadı.Soğuk kanlı hareketini gördükten sonra francoya olan güvenim arttı açıkçası..
zaten onu yaptı gözümde daha da büyüdü... Takım yol yiyecegine Hatamı cezasını çekerim mantıgı süper... Üst düzey oyuncular bunu yapar...  :super: :super:

Çevrimdışı Kadir G.

Ben bir soru atayım ortaya.

Veli'den mi vazgeçersiniz Tolgay için Atiba'dan mı :)

Atibadan vazgeçerim çünkü velinin istatistikleri daha iyi. Atiba gibi görünse de pas aralarını ve presi daha iyi yapıyor. Atiba çok iyi yer tutuyor o tartışmasız. Hem de veli boş buldu mu şutu yapıştırır sağ sol farketmez. Atibada ise şut sıfır. İleriye dönük aksiyon yok. Ben velinin holoskoya attığı bir asisti hatırlıyorum mesela muazzamdı. Üstelik tolgayla birbirlerini daha iyi tamamlayacaklar bence. Hem uyruk açısından hem de futbol altyapısı açısından nerdeyse aynı yerlerden eğitim aldılar. Son olarak Bilic için de velidir. Velinin en büyük hayranlarından olduğunu söylemişti. Sakat değilse tahtaya yazılan ilk isim Velidir sosa veya baba değil.  :bandit:

Çevrimdışı Deniz

zaten onu yaptı gözümde daha da büyüdü... Takım yol yiyecegine Hatamı cezasını çekerim mantıgı süper... Üst düzey oyuncular bunu yapar...  :super: :super:
Aynen öyle.Sergio ramos un bir maç için böyle bir itirafı var.Ceza alanı dışında düşürmeyi akıl edemedim hem atıldım hem de penaltıdan maçı verdik diye.

En iyi savunma oyuncusu tereddütsüz olanıdır  :claps:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

Aynen öyle.Sergio ramos un bir maç için böyle bir itirafı var.Ceza alanı dışında düşürmeyi akıl edemedim hem atıldım hem de penaltıdan maçı verdik diye.

En iyi savunma oyuncusu tereddütsüz olanıdır  :claps:
Onun için Ramos olmuş 1 hata yapabilir arada... Pepe de aynı şekilde Çirkefit mirkeftir adam Topçunun alasıdır.... Franco da öyle olacak En üst takımlarda bile görebiliriz

Çevrimdışı Deniz

Onun için Ramos olmuş 1 hata yapabilir arada... Pepe de aynı şekilde Çirkefit mirkeftir adam Topçunun alasıdır.... Franco da öyle olacak En üst takımlarda bile görebiliriz
İnşallah..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Şubat 2015, 00:54:55
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

O kadarını sanmıyorum ama B Sınıf Avrupa takımında Valencia, Sevilla gibi çok rahat oynar 2 sene sonra :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

De Marke ‏@demarkesports  3 dk.3 dakika önce
SON DAKİKA - Real Madrid, James Rodriguez'in ayağında kırık olduğunu açıkladı. Sahalardan 2 ay uzak kalabilir.

Çevrimdışı Morgan Schneiderlin

Samaras 12 m euroya Al Hılal'a gitmiş diyolar :O

Çevrimdışı nannan

Abi anlamadığım tek şey var benim.

Yıllardır Toraman Sivok öncesinde Toraman Zan ile delik deşik olmuş her ara top gol olmuş her kafa topundan gol yemiş Beşiktaş taraftarı Pedro'yu beğenmiyor.

yüzde 70-80'i beğenmiyor gerçekten ya ben çok yanlış yerden bakıyorum ya da çoğunluk.

Biz ara toptan Pedro'nun oynadığı 1 yılda kaç gol yedik acaba merak konusu

@Çağrı oh beee. Arkadaş yıllardır çeşitli takım taraftarlarıyla Toraman'ın iyiyi bırak, yeterli bir stoper olup olmadığı konusunda tartışırım. İlk defa Toraman'daki sıkıntıyı söyleyen bir adam gördüm. Duran toplarda dönem dönem gol atması dışında gram özelliği olmayan bir adamı stoper sandı insanlar yıllarca. Boyu kısa, iyi sıçrar ama defanstayken zamanlaması berbat. Duracağı yeri bilmez, hamle yapacağı anı bilmez. Topu oyuna sokmayı, doğru düzgün pas atmayı bilmez. Kısacası bir stoperin sahip olması gereken hiçbir teorik özelliğe sahip olmayan birine bu taraftar yıllarca taptı hatta nasıl milli takıma gitmez diye çıldırdı.
Bu yüzden Pedro'nun bu kadar hafife alınması bana normal geliyor.
[ Son Düzenleme: 05 Şubat 2015, 02:15:42 nannan ]

Çevrimdışı Neo Nesil

Ben bir soru atayım ortaya.

Veli'den mi vazgeçersiniz Tolgay için Atiba'dan mı :)

lig içinse atiba... avrupa içinse hiçbiri...

veli tolgay ikilisi ligde iş yapar, fakat avrupada büyük maçlarda ezilir bu ikili.

liverpool maçlarında veli tolgay OLMAMALI... atiba-tolgay veya atiba-veli...

Çevrimiçi Necmi

Eğer Pedro Franco'ya 7.5 milyon euro teklif gelmişse ve Fikret Orman satmamışsa bakın çok açık söylüyorum bu olay SKANDALDIR! Kulübün en çok paraya ihtiyacı olduğu dönemlerdeyiz kredi çekiyoruz, stad yapıyoruz. Bu Fikret Orman ne zaman akıllanıcak Allah aşkına sonra fikret ormanı eleştirmeyin diyolar yaptığı işe bakın.

Fernandes'i zamanında satmadık sonra neler olduğunu gördük. Saçma sapan transferlere bir sürü para verdik şimdi 7.5 milyon teklif geliyo ve reddediyoruz?

Yazıklar olsun Fikret Ormana
yönetime saygısız üslup kullanmak burda atılma nedenidir bir daha uyarmam atıldığında diğer  üyeliğinde silinir burda iki üyeliğede hoşgörüyle bakmayız burası DH değil Bir Beşiktaş forumunda bulunuyorsun bunu dikkate alarak yazı yaz @nihat eleştiri saygılı üslupla olursa kabul edilir.

Çevrimdışı m.e.l.i.h..

Nihat dhden buraya ne ara geçiş yapmış adam kokusunu alıyor resmen ortamın ağır troldür dikkat edin arkadaşlar  :evillol: :evillol:

Çevrimiçi Necmi

Valla gs maçından sonra tövbe ettim saat 4'te bile olsa bir daha olimpiyat stadında lig maçına gitmem. 7 kat giyinmeme rağmen tir tir titredim, her tarafım sırılsıklam oldu üstüne bir de çıkışta her yerim çamur oldu. Zaten sahaya bin km var oyuncuları bile zor seçiyorum.

Bu arada bu maç neden başakşehir veya ankarada değil?

senin yedi kat giyinip tir tir titrediğin yerde oyuncular bir formayla duruyor oraya oyuncuları seçmek için değil onların arkasında durup kuvvet vermek için gidiyorsun belki bir şey görmezsin ama sahadaki takımımıza kuvvet olursun direnç katarsın eğer bunlara katlanamıyorsan şöyle böyle diye yazılar yazarak ahkam kesmeyeceksin taraftarlık iyi günde kötü günde takıma destek olmaktır. sıcak evinde oturup o sahada oynayan oyuncuyu eleştirmek büyük haksızlıktır. Kaç defa donuma kadar ıslandım ama bir kere bile gitmem demedim hiç farketmiyormusun oyuncularımızın sürekli gözü tribünde senin ordaki varlığından kuvvet alıyorlar biz olmayınca omuzları düşüyor @nihat gitmiyorsanda suski başka gidecek olanların önünü kesme

Çevrimdışı nihat

yönetime saygısız üslup kullanmak burda atılma nedenidir bir daha uyarmam atıldığında diğer  üyeliğinde silinir burda iki üyeliğede hoşgörüyle bakmayız burası DH değil Bir Beşiktaş forumunda bulunuyorsun bunu dikkate alarak yazı yaz @nihat eleştiri saygılı üslupla olursa kabul edilir.
Yahu ben bir şey demedim ki. Fikret Orman'ı sevmem ama kendisine ve makamına saygım vardır, saygısızlık da etmem.

Çevrimdışı nihat

senin yedi kat giyinip tir tir titrediğin yerde oyuncular bir formayla duruyor oraya oyuncuları seçmek için değil onların arkasında durup kuvvet vermek için gidiyorsun belki bir şey görmezsin ama sahadaki takımımıza kuvvet olursun direnç katarsın eğer bunlara katlanamıyorsan şöyle böyle diye yazılar yazarak ahkam kesmeyeceksin taraftarlık iyi günde kötü günde takıma destek olmaktır. sıcak evinde oturup o sahada oynayan oyuncuyu eleştirmek büyük haksızlıktır. Kaç defa donuma kadar ıslandım ama bir kere bile gitmem demedim hiç farketmiyormusun oyuncularımızın sürekli gözü tribünde senin ordaki varlığından kuvvet alıyorlar biz olmayınca omuzları düşüyor @nihat gitmiyorsanda suski başka gidecek olanların önünü kesme
Ben yediğim içtiğimden kesip para biriktirip forma + kombine almış adamım. Futbolcular sahada 10km'den fazla koşuyolar ısınıyolar biz orda hareketsiz kalıyoruz mecbur üşümemiz normal. Üstüne ben anadolu yakasından stada gitmem 2-2.5 saat sürüyor günde 5 saatimi harcamış oluyorum yani derslerim aksıyor. Şuana kadar beşiktaşın tek bir iç saha maçını bile kaçırmadım başakşehir stadında oynadığımız akhisar maçı hariç. Onu da neden kaçırdığımı söyleyeyim. Fikret orman olimpiyat dışında oynadığmız maçlarda kombinesi olanlara bile bilet alma zorunluluğu tutuyor. Ben de ailemden uzakta üniversite okuyan biriyim her zaman para olmayabiliyor.Benim de yeterli param yoktu bilet alamadım.  Evet yanlış duymadınız kombinem olmasına rağmen beşiktaşımızın maçına gidemedim bunu sağlayan Fikret Orman'a da burdan teşekkürlerimi sunuyorum. Bundan sonra da sağlımı korumak ve okuluma devam edebilmek derslerimi aksatmamak için olimpiyattaki lig maçlarına gitmeme kararı aldım.

Çevrimdışı Neo Nesil

O kadarını sanmıyorum ama B Sınıf Avrupa takımında Valencia, Sevilla gibi çok rahat oynar 2 sene sonra :)

Çağrı kameralarımıza takıldı. Açıklamaları ile herkesi şoke etti:

-B Sınıf Avrupa takımında Valencia, Sevilla gibi

:lol: Villareal (şimdilik), Malaga gibi deseydin anlardım da. Arkadaş Sevilla ya geçen sezon Uefayı almış Sevillaya adam B takımı diyo :lol:

Çevrimdışı Neo Nesil

usta zaten sürekli dhde konu açtığı için revival şutlamıştı.

uyarıyla olmaz hocam bence çak banı gitsin, eğer banlanmazsa burayı daha da karıştırır. Dh'de bir keresinde bu şahsa 1 ay ceza vermişlerdi. 1 aydan sonra adam adminlere kafa tutup tam 9 tane boş ve gereksiz konu açmıştı.

ve en son açtığı konu ne biliyor musunuz: Demba Ba'nın balon olması...

adam ilk geldiğinde uyumsuzken açmıştı bu konuyu. Bu çocuğa çok dikkat etmeniz ŞİDDETLE tavsiye edilir... Benden söylemesi

Çevrimdışı nihat

usta zaten sürekli dhde konu açtığı için revival şutlamıştı.

uyarıyla olmaz hocam bence çak banı gitsin, eğer banlanmazsa burayı daha da karıştırır. Dh'de bir keresinde bu şahsa 1 ay ceza vermişlerdi. 1 aydan sonra adam adminlere kafa tutup tam 9 tane boş ve gereksiz konu açmıştı.

ve en son açtığı konu ne biliyor musunuz: Demba Ba'nın balon olması...

adam ilk geldiğinde uyumsuzken açmıştı bu konuyu. Bu çocuğa çok dikkat etmeniz ŞİDDETLE tavsiye edilir... Benden söylemesi
Hocam benle bir sorununuz mu var anlamadım benim amacım ortalığı karıştırmak değil revival bana kafayı takmıştı o yüzden öyle konular açtım

Çevrimdışı Neo Nesil

Hocam benle bir sorununuz mu var anlamadım benim amacım ortalığı karıştırmak değil revival bana kafayı takmıştı o yüzden öyle konular açtım

seninle sorunum yok, sadece insanların düşüncelerine biraz saygı göstersen kimse sana cephe almaz.

arkadaşlar sana karşı görüşlerini söylemiş ancak sen ISRARLA kendi görüşlerini üst üste yazarsan forumlarda tutunamazsın.

Gerçek hayatta nasılsın bilemem ama forumda yazdığın üstüste olumsuz mesajlar tepkilere yol açıyor. ben söyleyeyim.

burda atibayı savunduğum için bu forumlarda pek ciddiye alınmıyorum  :D ama en azından başkaların görüşlerine saygı gösteriyorum (tabi kendime dair hakaret, küfür vs. olmadıkça)

Çevrimdışı nihat

http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/244156/weidenfeller-ve-hummelsin-taraftarlarindan-ozur-dilemesi

Weidenfeller ve Hummels maç sonu taraftarların yanına giderek özür diliyorlar. Çok hoş bir görüntü umarım en kısa zamanda toparlanırlar.

Çevrimdışı Hicks

Buradaki bazı arkadaşların hakemeler konusundaki fikirlerini merak ediyorum, bir Beişktaşlı'nın hakem konusunda elbet iyi bir fikri olamaz da, bu yapılanların kaynağı hakkında değişik fikirler olabilir.

Bence Türkiye'de hakemler art niyetli, canları istediği zaman öyle güzel tempo yaptırıp top oynatıyorlar ki... İstedikleri zaman 1 cm. ofsaytı bile yakalıyorlar! Hep soylediğim bir şey var, net görmediğin bir pozisyonu yanlış yorumluyor olabilirsin, ya da yaşanmış bir pozisyonu görmemiş olabilirsin ama olmamış bir pozisyonu göremezsin, burnunun dibinde net gördüğün bir şeyi görmemiş gibi davranamazsın. Bunları yaptığın an hakem değil birilerinin tetikçisi olmuşsundur. Kurallar ne diyor, emin değilsen, tereddüt varsa devam ettir, gayet açık ve net, kimse bunun için sana kızamaz, laf edemez. Öyle pozisyonlar görüyorumki darbe yok, faul çalınıyor, olmayan darbeyi nasıl gördün, top çıkmamış, düdük çalınıyor, çıkmamış topu nasıl çıkmış gibi görebilirsin? Ele top değmemiş, cart düdük çalıyorsun, neyi gördün? İşin içine hayal ürünleri girerse bunun sonucu senin bilinç altını gözler önüne serer maalesef. Gözünün önünde adam rakibinin ayağına kontrolsüz ve zamanlama hatası yaparak şiddetli şekilde basmış, bunu görüp faul çalıyorsun ama sarı kartı nasıl çıkartmazsın? Faul çalman gördüğünün kanıtıdır, o zaman kartı vermemenin sebebi nedir? Bu hakemlerden bir halt olmaz...

İşin en kötü yanı sarışınların anlamadığı ne biliyor musunuz? Şerefini satıp hak yiyenlerden kimseye hayır gelmez, böyle insanları işinize yaradığı için görmezden gelirseniz, yaptıklarına sırf sizin işinize yarıyor diyenses çıkartmazsanız, kısacası haksıza haksız demezseniz, gün olur devran döner ve onlar bu sefer size karşı hale geldiklerinde şikayet edecek hiç kimseyi bulamazsınız, hakkınızı savunacak yüzünüz kalmaz eğer onlar gibi değilseniz...

Yanlış her yerde yanlış, doğru her yerde doğrudur, yanlışa doğru, doğruya yanlış derseniz o yanlışlar eninde sonunda size de yapılır...

Yayıncı kuruluşun bu tiyatroyu yönettiğine dair düşünceler var, öyle olduğunu varsayarsak, bu sene bizim şampiyon olmamız lazım, böylece 4. yıldız kapışması ve seneye de şampiyon olursak 3. yıldız ile ortam resmen bir Yıldızlar Savaşı'na dönüşecek ve bu en az 3 sene çok iyi bir popülerite ve gelir demek. Sizce bu senaryo doğru mu? Yoksa işin içinde aklımıza bile gelmesi mümkün olmayan başka şeyler mi var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Dün Liverpool FA Cup'ta Bolton'a 1-0 yenikken 85'ten sonra bulduğu 2 golle tur atladı. Rakip 66'da kırmızı yemiş.
86' (1-1) Raheem Sterling        
90' (1-2) Philippe Coutinho

3 topu da direkten dönmüş :)

Adamların forveti 94'lü Sterling 20 yaşında, 10 numarası Coutinho 22.

Çevrimdışı panic13

Günaydın arkadaşlar,

Akşamları genelde girmiyorum, sabah geldiğimde akşam ve geceki yazışmaları okuyorum. Gerçekten çok efsane muhabbetler çıkıyor :)

Hep aynı muhabbetlerin bıkmadan usanmadan nasıl döndüğüne vallahi şaşıyorum :) Allah modlara kolaylık versin :)

Beşiktaşıma gelince;

Rize maçını kazanacağız gibi geliyor bana da. İlk yarıdaki durumlar ile şu an farklı. Hem de iyice liderlik havasına girdi takım. FB maçına kadar puan kaybetmememiz gerektiğinin herkes farkında. O sebeple ben FB maçına kadar 3 er puan yazıyorum bütün maçlara :D
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari