Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3971037 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı talha

Sivok kendine gelene kadar sezon kapanır. O işi geçin önünüzde ki gençlere bakın. :busted_cop:

Ayrıca, havuz işi çok sakıncalı iş. Şİmdi çıkalım istiyorum ben de ama malum TR'de ki tüm ana akım kanallar Padişah'ın emrinde. Padişah'da Aziz'in ve yakın zamanda yalakalığıyla nam salan Duygun ile ilişkileri iyi tutuyor.

Şİmdi bize bir tane bile stadı çok gören bu ekip, aynı eylemi TV'de göstermeyecek mi zaanediyorsunuz. Maalesef
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Kadir G.

hocam kadıköyde zorluyoruz feneri ama nedense hakemler devreye giriyor.

geçen sene neredeyse yeniyorduk fakat biliç takımı geri çekti. şimdi akıllanmışa benziyor.

bu sene kadıköyde feneri yeneceğiz... yenmek zorundayız, berabere bile kurtarmıyor bizi.

Hakemler tabi ki devreye girecek. Fenerden orda bir puan ideal o da alabilirsek. Kırmızı kart garanti çünkü. Diğer senaryolara bakalım fener gs ye yenilmez zaten ama berabere kalabilirler. Bizim temennimiz anadoludan puan kaybetmeyip derbilerden en az 2 puan almamız olur.

Derbiler avrupa maçı gibi olmuyor. Bakın görün liverpoola karşı yine taş gibi oynayacağız ama derbilerde hakemidir psikolojidir vs böyle oynayamıyoruz.

Çevrimdışı Deniz

Azizin bizim ustumuze gelmesinin nedeni yaptigi pislikliklere goz yummamamizdan.Baskan fener derbisinden once yaptigi aciklamayla azizeye guzel bir cevap vermisti azize o gunden beri bizim ustumuze oynamaya calisiyor cunku yaptigi ve yapacagi pisliklere tek ses cikartacak kulup Beşiktaş.anadolu kuluplerini zaten havuzla tehdit edip susturdu,trabzon konussa da bise olmuyor iho kendi reklaminin pesinde, Cincon zaten 80 lik baskaniyla borclarini hukuka uydurma derdine dusmus..

Aziz meydani yine bos buldu tehdit,hakaret uslubuna sirtini dayadi.bizim bir olup,dik durmamiz lazim.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Neo Nesil

Hakemler tabi ki devreye girecek. Fenerden orda bir puan ideal o da alabilirsek. Kırmızı kart garanti çünkü. Diğer senaryolara bakalım fener gs ye yenilmez zaten ama berabere kalabilirler. Bizim temennimiz anadoludan puan kaybetmeyip derbilerden en az 2 puan almamız olur.

Derbiler avrupa maçı gibi olmuyor. Bakın görün liverpoola karşı yine taş gibi oynayacağız ama derbilerde hakemidir psikolojidir vs böyle oynayamıyoruz.

hocam 5 yaşımdan itibaren maçlara gitmiş kişi olarak, bana güvenebilirsiniz... 98 lerde derbi fukarasıydık fakat ayağa kalkmasını iyi bildik. taki seba gidene kadar...

Çevrimdışı Hicks

Sivok antrenmanlara başlamış diye sevinenler var, halbuki üzülmeniz gerekir. Antrenmanda olması bile diğerlerinin performansını düşürür. Çok geri gitmeye gerek yok, bakın bu sene Sivok oynarken ve oynamadığı zaman takımın performansına, nerede performans düştü ise orada Sivok'u göreceksiniz. Umarım sezon sonu ebediyen kurtuluruz şu adamdan.  :boxin:
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı Neo Nesil

Çevrimdışı alperenn58

Sivok takımla çalışmalara başlamış bence bu takımın 1. stoperi ne olursa olsun Sivok tur ve Pedronun yerine o oynamalıdır yada Veli Tolgay Olursa Sivok Pedro da olabilir. Ama artık son haftalara geldik saha Ba Sosa Atiba ve Sivok gibi tecrübeli oyuncuların oynamasılazım.

bu sivok asiklarini anlamak mumkun degil bana 4  tane iyi macini yaz desen  yazamayiz teke tek  kalsa  ya sari ya kirmizi yer surekli kacak guresir hata  hep partnerine yikilir ersani hic sevmiyorum ama hic olmassa kacak  guresmiyor  bu  sivok ismail den kurtulursak  bizde kurtulucaz

Çevrimdışı Deniz

bu sivok asiklarini anlamak mumkun degil bana 4  tane iyi macini yaz desen  yazamayiz teke tek  kalsa  ya sari ya kirmizi yer surekli kacak guresir hata  hep partnerine yikilir ersani hic sevmiyorum ama hic olmassa kacak  guresmiyor  bu  sivok ismail den kurtulursak  bizde kurtulucaz
Aramiza :hosgeldin
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı alperenn58

hosbulduk cumleten Selamun Aleykum selamlar

Çevrimdışı Deniz

ersanı gördükten sonra sivok u gözler arıyor tabi :).Açıkçası ben ersana hiç ama hiç güvenmiyorum her maç da kritik hatalarıyla başımızı ağrıtıyor sivok oynarken bu hissi kesinlikle yaşamıyordum.kritik dklarda duran toplarda gol atıp da çok maç kurtardı..

Ama sivok artık yaşlandı.sürekli sakatlık yaşıyor.sezon sonu sivokla el sıkışılıp yollar ayrılmalı..

Çevrimdışı Kadir G.

hocam 5 yaşımdan itibaren maçlara gitmiş kişi olarak, bana güvenebilirsiniz... 98 lerde derbi fukarasıydık fakat ayağa kalkmasını iyi bildik. taki seba gidene kadar...

İnşallah senin düşündüğün gibi olur da şampiyonluğumuzu derbilerle taçlandırırız. 33. Hafta da gs derbisi var sanırım. Arenada şampiyonluk kutlarsak ne kadar güzel olur. :evillol:

Çevrimdışı JoseDemba

Sivoğun ölüsü Franco dan iyidir Milosevicide Gördük Franco havadan iyi degil gol atmiyor yavaş sert değil oynuyomu oynamiyomu belli değil hala Sivok aşiği diyosun takim aptal saptal stoperler olduğu için Sivok iyidir dedim
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı Deniz

Sivoğun ölüsü Franco dan iyidir Milosevicide Gördük Franco havadan iyi degil gol atmiyor yavaş sert değil oynuyomu oynamiyomu belli değil hala Sivok aşiği diyosun takim aptal saptal stoperler olduğu için Sivok iyidir dedim
Hocam erdandan iyidir desen tamam da franco cok temiz futbol oynuyor ben cok begeniyorum

Çevrimdışı JoseDemba

Hocam erdandan iyidir desen tamam da franco cok temiz futbol oynuyor ben cok begeniyorum
Saygı duyuyorum neyse inşallah sakatsız bir sezon geçiririz
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı ozan062

Sivok takımla çalışmalara başlamış bence bu takımın 1. stoperi ne olursa olsun Sivok tur ve Pedronun yerine o oynamalıdır yada Veli Tolgay Olursa Sivok Pedro da olabilir. Ama artık son haftalara geldik saha Ba Sosa Atiba ve Sivok gibi tecrübeli oyuncuların oynamasılazım.

kenarda varlıgı yere fakat kesinlikle 11de olmamalı koskoca sezonda kac mac yaptıki bize hemen fayda etsin:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

Saygı duyuyorum neyse inşallah sakatsız bir sezon geçiririz

acık konusayım bende pedronun geldiğinden bu yana futbolunu begenmiyorum:) potansiyelinden karakterinden bahsetmiyorum ama beklediklerimi hiçbir zaman sunamadı,,,
sivokun en buyuk ozelliği gol atıyordu yav otesi varmı:) onu yapanı gectim ugrasanına denk gelmedik işte biraz biraz atınc o yolda ama daha cok basta
bu sebeble pedronun her ozelliği oldugunu dusunuyorum ama hepsi yeterli seviyede değil azbucuk var ben napayım sampiyonluk yarısında boyle adamı :) fazla acımasızım ama durum bu :ok: herkes sezon sonu satılsın diyorsa bu dediğimi onaylıyor taraftar :)

Çevrimdışı Abdullah

acık konusayım bende pedronun geldiğinden bu yana futbolunu begenmiyorum:) potansiyelinden karakterinden bahsetmiyorum ama beklediklerimi hiçbir zaman sunamadı,,,
sivokun en buyuk ozelliği gol atıyordu yav otesi varmı:) onu yapanı gectim ugrasanına denk gelmedik işte biraz biraz atınc o yolda ama daha cok basta
bu sebeble pedronun her ozelliği oldugunu dusunuyorum ama hepsi yeterli seviyede değil azbucuk var ben napayım sampiyonluk yarısında boyle adamı :) fazla acımasızım ama durum bu :ok: herkes sezon sonu satılsın diyorsa bu dediğimi onaylıyor taraftar :)

abi bir çok kişi yetersiz bulsa da 1sezonda gösterdiği performansıyla geldiği paranın 3 katı teklif geliyorsa kısa vadede fazlasıyla yeterli bence :)

Çevrimdışı ozan062

abi bir çok kişi yetersiz bulsa da 1sezonda gösterdiği performansıyla geldiği paranın 3 katı teklif geliyorsa kısa vadede fazlasıyla yeterli bence :)

işte burda bakılan goz fark ediyor ben mesela valencia olsam 3milyondan fazlasını vermem ama vereni var:) işte onlar bosuna yetenek avcıları değiller:)
[ Son Düzenleme: 04 Şubat 2015, 20:27:47 ozan062 ]

Çevrimdışı nihat

Bizim defansımızda lider eksikliği var. Sivok belki çok mükemmel bir stoper değil ama o oynadığı zaman hiçbir zaman savunmada lider eksikliği hissetmedik ancak ne pedro ne ersan lider özelliği taşıyan stoperler değiller. Derbileri özellikle fener maçını kaybetmemizin nedeni de budur. Bilic'in özellikle tecrübeli ve yaşlı stoper istemesinin nedeni de buydu.

Çevrimdışı Abdullah

işte burda bakılan goz fark ediyor ben mesela valencia olsam 3milyondan fazlasını vermem ama vereni var:) işte onlar bosuna yetenek avcıları değiller:)
işte ondan sonra neden Türk futbolu gelişmiyor demeyin  :evillol: pedro iyidir iyi :icool:

Çevrimdışı nihat

Ayrıca milosevic de tamamen gereksiz bir transferdir. Zaten atınç ve pedro gibi iki tane genç stoperimiz var üstüne bir de Ersan var. Sivokla yolları ayırcağımıza düşünürsek yerine biraz daha ileri yaşta ve tecrübeli bir stoper alınmalıydı. Milosevic nedir Fikret Orman yine bir transferde daha sınıfta kalmıştır bence.

Çevrimdışı alperenn58

ona kalirsa olmus sivok yerine illa  kadroya girecekse atinc oynasin tecrube kazansin 10 yil rahat edilir

Çevrimdışı nannan

Ayrıca milosevic de tamamen gereksiz bir transferdir. Zaten atınç ve pedro gibi iki tane genç stoperimiz var üstüne bir de Ersan var. Sivokla yolları ayırcağımıza düşünürsek yerine biraz daha ileri yaşta ve tecrübeli bir stoper alınmalıydı. Milosevic nedir Fikret Orman yine bir transferde daha sınıfta kalmıştır bence.
Pedro'ya halihazırda teklifler var. Bir terslik olmazsa sezon sonunda satılacak. Milosevic de Pedro gibi yatırım olarak transfer edildi. Tecrübeli stoperi hepimiz istiyoruz da devre arasında bulmak o kadar bir olay değil.

Çevrimdışı alperenn58

Bizim defansımızda lider eksikliği var. Sivok belki çok mükemmel bir stoper değil ama o oynadığı zaman hiçbir zaman savunmada lider eksikliği hissetmedik ancak ne pedro ne ersan lider özelliği taşıyan stoperler değiller. Derbileri özellikle fener maçını kaybetmemizin nedeni de budur. Bilic'in özellikle tecrübeli ve yaşlı stoper istemesinin nedeni de buydu.
sen alex  zamaninda fenerden yedigimiz golleri iyice incele o lider sivok ne yapiyormus o anda anlarsin

Çevrimdışı nihat

Pedro'ya halihazırda teklifler var. Bir terslik olmazsa sezon sonunda satılacak. Milosevic de Pedro gibi yatırım olarak transfer edildi. Tecrübeli stoperi hepimiz istiyoruz da devre arasında bulmak o kadar bir olay değil.
Pedro satılmadan Milosevic alınmamalıydı o zaman. Pedro'ya teklifler olsa bile satılacağı henüz kesin değil önce bir satılsaydı sonra düşünülürdü. Şuan takımda 3 genç stoper var gereksiz fazla.