Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3968745 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Kutay

dortmund'un bu kadar büyük çöküş yaşayacağını sezon başında kimse tahmin edemezdi heralde gerçekten ilginç nedeni ne acaba  şampiyonlar liginde juventusu elerler mi acaba çok merak ediyorum
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı scape_bjk

sakatlanmadan da aynı idi Orta sahadan orta açıyordu çizgiye inemiyordu...
çok hızlıydı ama geri dönüşlerde ve bir bek'e göre nispeten teknikti ama çok fazla pas hatası yapıyordu

Çevrimdışı Tolga

Köybaşı ile Necip geriye gitti hatta bu da başarıdır  :kop:
Necip bence hep aynıydı çıktığı gibi de kaldı hiç üzerine koymadı.

İsmail transfer edildiğinde umutluydum ama yıllar geçtikçe umudum azaldı ve gönderilmesi gereken oyuncuların başında geliyor şuan da  :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ALI RIZA

Son 3 sene diyorum yani bu söylediğiniz oyuncuların hepsi daha evvel takıma transfer oldular :)
daha kötü ya kaç yıldır buradalar hala geliştirmediler paraya bakıyorular demekki  :iscrewy:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Şubat 2015, 00:39:39
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
dortmund'un bu kadar büyük çöküş yaşayacağını sezon başında kimse tahmin edemezdi heralde gerçekten ilginç nedeni ne acaba  şampiyonlar liginde juventusu elerler mi acaba çok merak ediyorum

Klasik hedefsiz kalan büyük takım sendromu.

Galatasaray da gidiyordu ya böyle 5 sene önce  :biggrinking:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Fatih

Son 3 sene diyorum yani bu söylediğiniz oyuncuların hepsi daha evvel takıma transfer oldular :)
Daha kotu... Ondan oncesinde hadi birsey yapamadilar, 3 sene boyunca hic bi gelistirmez lan bi adam kendini...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı scape_bjk

geçirdiği ameliyattan sonra koltuk değnekleriyle tatile giden adamdan hayır gelmez.
evet büyük hayal kırıklığı bende

Çevrimdışı Tolga

daha kötü ya kaç yıldır buradalar hala geliştirmediler paraya bakıyorular demekki  :iscrewy:
Daha kotu... Ondan oncesinde hadi birsey yapamadilar, 3 sene boyunca hic bi gelistirmez lan bi adam kendini...
Bu oyuncuların bu kadar zamanda kendini geliştiremediği ortadayken biz hala bişeyler yaparlar mı acaba diye düşünüyoruz işte en büyük hatayı da burada yapıyoruz maalesef. :)

Çevrimdışı Fatih

Muhammet Demirci... Unutmamak lazim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Şubat 2015, 00:42:17
  • Beşiktaş / Bodrum
Muhammet Demirci... Unutmamak lazim...

Soyadının hakkını verecek inşallah 2 yıl içinde..
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

çok hızlıydı ama geri dönüşlerde ve bir bek'e göre nispeten teknikti ama çok fazla pas hatası yapıyordu
cümle çok tehlikeli bir cümle Çok hızlı olması Olumlu durum... Geri dönüşlerde ve bir bek e göre çok teknik olması yetenekli anlamında aslında olumlu cümle Asıl cümle Çok pas yapması... Demek oluyor ki yetenekli olması sebebi hızlı olması çok pas yapması teknik oyuncu değil salla pati sıradan oyuncu yetenekli teknik oyuncu az pas hatası yapar aya oynar...

Çevrimiçi Samet Ç

Necibime laf atmayın.Efsane olacak gemisini terk etmeyen kaptan o.

Çevrimdışı Kutay

Klasik hedefsiz kalan büyük takım sendromu.

Galatasaray da gidiyordu ya böyle 5 sene önce  :biggrinking:
:evillol: evet yanlış hatırlamıyorsam bir ara 14. lüğe kadar düşmüşlerdi ama sezon sonunda 8. olmuşlardı
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Şubat 2015, 00:43:45
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu oyuncuların bu kadar zamanda kendini geliştiremediği ortadayken biz hala bişeyler yaparlar mı acaba diye düşünüyoruz işte en büyük hatayı da burada yapıyoruz maalesef. :)

İbrahim Aın ve Burak sendormundan sonra beklemek de hakkımız ama :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ZORBEY

takımın yarısı diyebiliriz  :kop: :kop:
kalede Cenk
defans ersan ismail
orta saha oguzhan geçmiş yıllara göre olcay
forvet gol maikansı Pektemek...

adaş Cenk gönen belki gelişim kaydetmedi ama iyi kaleci bana göre. Olcay gelişim kaydetti haksızlık etmiyelim ona baazen sac baş yolduruyor bize ama coğu adamdan daha iyidir, adam gibi adam:) ersan sakatlandıktan sonra biraz geriledi toplara ürkek girişler yapmaya başladı ama totteham macında mükemmel oynadı Soldado ya nefes aldırmadı hayran kaldım ersan a, mustafa geldiği gibi duruyor ama sakatlıklardan başını kaldıramadı, kapalı kutu gibi yani SAĞ SALİM neler yapabileceği bence henüz belirsiz. oğuzhan yetenekli ama isteksiz, yeteneklerine olan güveninden kendini geliştirmeye gerek duymuyor heralde:)
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı Morgan Schneiderlin

Bu Muhammed için Gaziantep BŞB de kaldı Elazığ'a gitmedi, Gaziantep'te takımdan ayrı çalışacak sezon sonuna kadar diyolar doğru mu o?

Çevrimdışı ozan062

öyle demeyin bizim ismail pektemege ve ersana oranla cok iyibir calısma azmi vardır

bakınız

boyle diyede iyi oyuncu dediğim anlasılmasın yani bu cocugun kendisine bi saygısı var fakat diğerleri maalesef bu oranda dusuk seyir izlediler sakatlık sonrası
2sine saygı var bizim ismaile yok acımasızız cok.. bi onder hoca ovuyordu fakat işte bazende senin sahada birseyler gostermen gerekiyor onun azizliğine ugruyor...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı scape_bjk

cümle çok tehlikeli bir cümle Çok hızlı olması Olumlu durum... Geri dönüşlerde ve bir bek e göre çok teknik olması yetenekli anlamında aslında olumlu cümle Asıl cümle Çok pas yapması... Demek oluyor ki yetenekli olması sebebi hızlı olması çok pas yapması teknik oyuncu değil salla pati sıradan oyuncu yetenekli teknik oyuncu az pas hatası yapar aya oynar...

o zaman o mantıkla bakarsan Q7 yeteneksiz çünkü çok pas hatası yapıyordu bence teknik olmakla pas hatası yapmak aynı şey değil isabetli pas atmak biraz zeka işi
[ Son Düzenleme: 04 Şubat 2015, 00:49:10 scape_bjk ]

Çevrimdışı Tolga

İbrahim Aın ve Burak sendormundan sonra beklemek de hakkımız ama :)
Tamam da özellikle Burak için söylüyorum 2006-2007 sezonu başında gelmişti ve 2007-2008 sezonunun devre arasında Manisa'ya gönderildi yani Necip ya da İsmail kadar sabredilmedi. :)

Çevrimdışı Balasagun

Necip iyidir bana göre tam ideal bir yedek oyuncusu. Böyle adamlar da lazım takıma. Oynadığı zaman da elinden geldiğini yapıyor. Ancak çok potansiyelli bir oyuncuydu ilk çıktığı yıllarda onun üstüne pek koyamadı.

Çevrimdışı ZORBEY

mecburen terk etmedi, cünkü başka gemide onun potansiyelinde ilk 18 e giremeyen bir cok adam var:)
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Şubat 2015, 00:46:54
  • Beşiktaş / Bodrum
o zaman o mantıkla bakarsan Q7 yeteneksiz çünkü çok pas hatası yapıyordu bence teknik olmakla pas hatası yapmak aynı şey değil isabetli pas atmak biraz zeka işi

İsabetli pastan ziyade takımın taktiği belirliyor bence.

Takımda oyuncular sürekli deplase oluyorsa çok az pas hatası olur ama duran takımlarda Guti bile olsan çıldırtırsın adamı.

Quaresma apayrı bir canlı benim gözümde oraya girmeyeceğim aşırı sinirleniyorum.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Fatih

Ailesi bizim burada oturuyor..Yazin her hafta sonu BJK esofmanlarini giyip disarida dolasiyor...

Gecen sene cuma namazindayim ama dalmisim kafam da yine filmler ceviriyorum... Yanima birisi oturmus farkinda degilim... Gozum esofmanina takildi BJK amblemi, suratina baktim Necip  :lol: :lol: :lol: Cuma'nin farzini kilip Huseyin Bolt gibi kacan insanlardan oldugum icin Necip'in ogle namazini bitirmesini bekleyemedim... Yoksa iki cift lafim vardi..  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Şubat 2015, 00:48:27
  • Beşiktaş / Bodrum
Tamam da özellikle Burak için söylüyorum 2006-2007 sezonu başında gelmişti ve 2007-2008 sezonunun devre arasında Manisa'ya gönderildi yani Necip ya da İsmail kadar sabredilmedi. :)

Ben Burak'ın bize geldiği sene üniversiteyi kazanıp İstanbul'a gelmiştim.

Tüm maçlara gittim inan bana çok bile dayanıldı bir oyuncu ancak o akdar antipatik olabilirdi, oldu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Ailesi bizim burada oturuyor..Yazin her hafta sonu BJK esofmanlarini giyip disarida dolasiyor...

Gecen sene cuma namazindayim ama dalmisim kafam da yine filmler ceviriyorum... Yanima birisi oturmus farkinda degilim... Gozum esofmanina takildi BJK amblemi, suratina baktim Necip  :lol: :lol: :lol: Cuma'nin farzini kilip Huseyin Bolt gibi kacan insanlardan oldugum icin Necip'in ogle namazini bitirmesini bekleyemedim... Yoksa iki cift lafim vardi..  :bandit: :bandit:
:) Ne diyecektin abi ?