Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3963071 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı ozan062

Ha Mexes'i alalım, ha sokağa para saçalım. Benim için farkı yok.

PSG de David Luiz diye bir adam var. Onu çok beğeniyorum, potansiyeli var, 2-3 milyona alınabilir. Bir de Dortmunt'ta Hummels diye bir çocuk var, Bayern altyapısından yetişme. O da iyi. 4 milyon civarı bir paraya gelebilir. Haa, o olmazsa Subotic var yine Dortmunt'da.

:lol: :lol: :outtahere:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Türkay

Aslında banka falan soyup Hummels' ı alsak  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Renton

PSG de David Luiz diye bir adam var. Onu çok beğeniyorum, potansiyeli var, 2-3 milyona alınabilir. Bir de Dortmunt'ta Hummels diye bir çocuk var, Bayern altyapısından yetişme. O da iyi. 4 milyon civarı bir paraya gelebilir. Haa, o olmazsa Subotic var yine Dortmunt'da.

:lol: :lol:  :super:
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Hakan Bilgin

david luiz mi 2-3 milyon euro mu  haha hiç güleceğim yoktu adam chealseden bu sen 60 milyon euroya gitti psg ye :biggrinking: :biggrinking:
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Hakan Bilgin

rüzgar sağnak dediğiniz adam sene başından bu yana takımı eleştiren biliç başta olmak üzere cenk tosuna kerime hakaret eden birisi itibar etmeyin bence o adama
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı panic13

david luiz mi 2-3 milyon euro mu  haha hiç güleceğim yoktu adam chealseden bu sen 60 milyon euroya gitti psg ye :biggrinking: :biggrinking:

abi o zaman chealse de bi sağ bek var, felipe luiz. genç bi çocuk, potansiyeli yüksek. Onu alalım, zaten chealse ile aramız iyi :P

Geyik yapıyorum be abi :) Yoksa biliyoruz kendimizce david luiz kim, hummels kim :D
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Hakan Bilgin

abi o zaman chealse de bi sağ bek var, felipe luiz. genç bi çocuk, potansiyeli yüksek. Onu alalım, zaten chealse ile aramız iyi :P

Geyik yapıyorum be abi :) Yoksa biliyoruz kendimizce david luiz kim, hummels kim :D
:biggrinking: :biggrinking:

Çevrimdışı Yakup

aslında bakıldığında 1.75 milyon euroya ronaldo ile 1.5 milyon euroya messi var ama ona bile pazarlık yapar bizim başkan aşağısı olmaz mı diye  :money: :money:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Türkay

Çalışmaya tedavi olan Mustafa Pektemek, bireysel çalışan Necip Uysal, Gökhan Töre ve bağırsak enfeksiyonu olan Veli Kavlak katılmadı.

Bunlara ne oldu ya hu  :s20:

Çevrimdışı ALI RIZA

Çalışmaya tedavi olan Mustafa Pektemek, bireysel çalışan Necip Uysal, Gökhan Töre ve bağırsak enfeksiyonu olan Veli Kavlak katılmadı.

derbi öncesi kamp yaptır hoca odadan çıkmasınlar telefonları al ellerine kitap ver  :kop: :kop:

Çevrimdışı panic13

aslında bakıldığında 1.75 milyon euroya ronaldo ile 1.5 milyon euroya messi var ama ona bile pazarlık yapar bizim başkan aşağısı olmaz mı diye  :money: :money:

Başgan onları dediğin fiyatlara alır bir de o bonservisleri 6 taksitte öder :D
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Çağrı

Beşiktaş'ın kadrosundaki Demba Ba, Veli Kavlak ve Olcay Şahan gibi oyuncuların yüksek form durumlarına vurgu yapılarak, "Sisteminizde bir değişiklik olacak mı?" sorusu üzerine sarı-kırmızılı teknik adam, "Neden sistemimizi değiştirelim? Bilic değiştirsin bence. Olmaz mı?"

Kıyamam açıklamalara bak  :biggrinking:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı FARUK

Beşiktaş'ın kadrosundaki Demba Ba, Veli Kavlak ve Olcay Şahan gibi oyuncuların yüksek form durumlarına vurgu yapılarak, "Sisteminizde bir değişiklik olacak mı?" sorusu üzerine sarı-kırmızılı teknik adam, "Neden sistemimizi değiştirelim? Bilic değiştirsin bence. Olmaz mı?"

adam haklı aslında Çağrı olmayan birşeyi değiştiremezsin :) sahaya sürecek ne oynanırsa

Çevrimdışı ALI RIZA

Onlarda sistem yok yallah diyerek allah ne verdiyse saldırıyorlar  :evillol:
Töre Olcay Frei Ba zaten hissedecekler yeterki biz düzgün oynayalım

Çevrimdışı Doğukan E.

Kardeşim zaten Nevzat Demir Tesisleri karla kaplı olduğundan idman 40 dk sürmüş sadece ondan pek önemli değil bişeyleri yoktur soğuktan kaçmışlardır belkide :lol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Ocak 2015, 13:52:49
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Kartal, "Bize çok penaltı çalındığı için bir eleştiridir gidiyor. Bize penaltı çalınmasının sebebi ligin en çok pozisyona giren takımı olmamız. Bunu böyle görmek lazım. Hep lehimize verilen penaltılar gündeme geliyor. Biraz da verilmeyenlere bakmakınlar. Bizim yardıma ihtiyacımız yok. Sahaya çıkıp futbolumu oynuyoruz" dedi.

:kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

Bu adam kafayı yemiş.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Kartal, "Bize çok penaltı çalındığı için bir eleştiridir gidiyor. Bize penaltı çalınmasının sebebi ligin en çok pozisyona giren takımı olmamız. Bunu böyle görmek lazım. Hep lehimize verilen penaltılar gündeme geliyor. Biraz da verilmeyenlere bakmakınlar. Bizim yardıma ihtiyacımız yok. Sahaya çıkıp futbolumu oynuyoruz" dedi.

:kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

Bu adam kafayı yemiş.
Doğru söylemiş onların futbolu bu kadar işte sahaya çıkıp oynuyorlar.Kötü oyna saçma sapan penaltılar kazan sonra ben şampiyonluğa oynuyorum diye ortalarda dolaş :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

Derbinin hakemi Cüneyt Çakır olmuş.

Çevrimdışı Tolga

Tottenham Chelsea'yi 5-3 yenmiş :D Bir de Tottenham bu sezon şöyle böyle diyenler vardı görsünler işte :)

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Ocak 2015, 10:41:32
  • Beşiktaş / Bodrum
Ersan'ın sözleşmesi

Buna gore; Sözleşmedeki Garanti ücreti 1.200.000.Euro'dan 750.000.Euro'ya maçbaşı ücreti ise 20.000. Euro'dan 12.000.Euro'ya indirilmiştir.
Maçbaşı ücreti 40 Maçla sınırlıdır.

Medyada bugünkü haber

Sarı-Lacivertliler'in Beşiktaş'tan  1.2 milyon Euro kazanan Ersan Gülüm'e de 1.8 milyon Euro teklif ettiği belirtiliyor.

Bu ülkenin medyasından iğreniyorum artık. Asıl temizlik medyaya yapılmalı. Hadi menajer sipraişi haber yapacaksınız fiyat arttırmak için anladık.

Ulan bari birazcık araştırın be. Çok mu zor adamın son sözleşmesine bakmak?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Ersan'ın sözleşmesi

Buna gore; Sözleşmedeki Garanti ücreti 1.200.000.Euro'dan 750.000.Euro'ya maçbaşı ücreti ise 20.000. Euro'dan 12.000.Euro'ya indirilmiştir.
Maçbaşı ücreti 40 Maçla sınırlıdır.

Medyada bugünkü haber

Sarı-Lacivertliler'in Beşiktaş'tan  1.2 milyon Euro kazanan Ersan Gülüm'e de 1.8 milyon Euro teklif ettiği belirtiliyor.

Bu ülkenin medyasından iğreniyorum artık. Asıl temizlik medyaya yapılmalı. Hadi menajer sipraişi haber yapacaksınız fiyat arttırmak için anladık.

Ulan bari birazcık araştırın be. Çok mu zor adamın son sözleşmesine bakmak?

Abi uçağın motoruna çarpan kuş da daha fazla beyin vardır dün haber gördüm "Vodafone Arena da tribünler sahaya ne kadar yakın? Açıklandı" diye sanki yeni bir şeymiş gibi.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Ocak 2015, 10:55:11
  • Beşiktaş / Bodrum
Övünç de iyice sapıttı artık.

Sakatların durumu Bilic'i düşündürüyor demiş.

Sivok yok diyor. Ulan Sivok 4 aydır yok.

Mustafa yok. E olsa oynayacak mı yarın?

Necip net değil ee?

Haber yaptık. Bravo.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Ersan hakkinfa cikan haber tamamen menajer oyunu.fener degil ersana 1.8 ,1 milyon € bile teklif etmez.ayrica bizden 750 bin € kazanan ersana 1.8 verdilerse hic durmason gitsin bixde o parayi 2 bucuk senede kazaniyor.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Kemal

Yabancı sınırı kalksada artik koyunun olmadığı yerde keçiye Abdurrahman Çelebi demesek