Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3963433 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

10 gündür yazıyorum Mexes ile başkan anlaştı diye. Maddi konularda Ahmet Başkan'ın onayı olursa stoper ok.
bende diyorum o stoper mexes değil başkan ne dedi sezon başında devri bitmiş oyuncularla ilgilenmeyeceğiz dedi mexes çöp

Çevrimdışı Abdullah

Transfer olur ya da olmaz onu göreceğiz ben sadece erkenden heveslenmeyelim diyorum önce şu derbiyi bir atlatalım nasılsa uzunca transferleri tartışacağız :ok:
Aynen şu an önceliğimiz derbi.

Çevrimiçi Samet Ç

rüzgar yönetime güntekin ile bir liste önermiş transfer listesi stoperler içinde zouma ve vlaar var

bende diyorum o stoper mexes değil başkan ne dedi sezon başında devri bitmiş oyuncularla ilgilenmeyeceğiz dedi mexes çöp

Sen kimsin? Nerde dedi başkan sana böyle birşey :D

Çevrimdışı Tolga

rüzgar yönetime güntekin ile bir liste önermiş transfer listesi stoperler içinde zouma ve vlaar var
Yönetim bu listeyi dikkate aldı mı acaba orası da önemli tabi :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Sen kimsin? Nerde dedi başkan sana böyle birşey :D
senin bu davranışların beni benden alıyor az adam olsan iyi olur ben normal bir vatandaşım ayrıca başkan bunu tvlerde defalarca söyledi

Ne güntekini arkadaşlar 10larca kişi profesyonel olarak çalışıyor artık geçin şu medyatik isimleri

Çevrimdışı Çağrı

10 gündür yazıyorum Mexes ile başkan anlaştı diye. Maddi konularda Ahmet Başkan'ın onayı olursa stoper ok.

Stoper ok de stoper ok değil aslında.

Mexes ile anlaşmak stoperi okeylemiyor aksine daha da fazla soru işareti yaratıyor umarım olmaz bu iş.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Mexes ile anlaşmak stoperi okeylemiyor aksine daha da fazla soru işareti yaratıyor umarım olmaz bu iş.
mexes çöp abi ersanı aratır bize o kadar söylüyorum

Çevrimdışı Tolga

Ben hala aynı şeyi düşünüyorum eğer gelecek sezon daha iyi bir stoper alınacağı kesinse Mexes devre arası alınabilir ama Mexes alınıp seneye stoper alınmayacaksa devre arası stoper transferine karşıyım.

Çevrimdışı ozan062

rüzgarsagnak efsanedir yav yapmayın etmeyin

sadece diğer karacocugun geldiğini soylemişti ama o yattı yoksa ona bakarsanız ali eceyi komple cope atmalıyız hayatı hep bu sekilde bitmeyen transferleri anlatarak gecti:((
zaten onun sucu değilki sonu gelmediğinden yatıyor:))

ben stoper ve onliberonun kesinlikle geleceğini ancak egerki onlibero konusunda hayli para harcandıgını gorursek sag bekin eldeki imkanlarla donatılıcagını dusunmeye basladım bakalım zaman neler gostericek
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

rüzgarsagnak efsanedir yav yapmayın etmeyin

sadece diğer karacocugun geldiğini soylemişti ama o yattı yoksa ona bakarsanız ali eceyi komple cope atmalıyız hayatı hep bu sekilde bitmeyen transferleri anlatarak gecti:((
zaten onun sucu değilki sonu gelmediğinden yatıyor:))

ben stoper ve onliberonun kesinlikle geleceğini ancak egerki onlibero konusunda hayli para harcandıgını gorursek sag bekin eldeki imkanlarla donatılıcagını dusunmeye basladım bakalım zaman neler gostericek
Anlatırken belki abartılı söylemiş olabilirim de onun da söylediği çoğu şey doğru çıkmıyor demek istedim uzun zamandır takip ederim ya da doğru olsa bile net bir şekilde bazı şeyleri söyleyemediği için arkası hep boş kalıyor o yüzden bana da inandırıcı gelmiyor fakat iyi bir Bjk'lıdır ve futbol bilgisi de son derece iyidir bu konuları tartışmam zaten.

Çevrimdışı Türkay

Şu kredi olayı nasıl şimdi biz kredi mi aldık 100 milyon? Bir de savunma için Ron Vlaar adı geçiyor ne derece doğrudur?
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

Şu kredi olayı nasıl şimdi biz kredi mi aldık 100 milyon? Bir de savunma için Ron Vlaar adı geçiyor ne derece doğrudur?
Kredi olayını henüz tam olarak bende anlayamadım net bir açıklama yapıldığı zaman ne olduğunu anlayabileceğiz ama kredi aldığımız ortada detaylarını merak ediyorum tabi.Vlaar haberleri de ne kadar doğrudur bilemiyorum ama alınabilse müthiş transfer olur da zor gibi.

Çevrimdışı Türkay

Kredi olayını henüz tam olarak bende anlayamadım net bir açıklama yapıldığı zaman ne olduğunu anlayabileceğiz ama kredi aldığımız ortada detaylarını merak ediyorum tabi.Vlaar haberleri de ne kadar doğrudur bilemiyorum ama alınabilse müthiş transfer olur da zor gibi.

Benim anladığım Vodafone sponsorluk parasını Aktif Bank a yatıracak. Aktif Bank da stat ile ilgili maddi her şeyi karşılayacak. Hayırlısı olsun bakalım

Çevrimdışı Türkay

Tolgay Arslan'ın menajeri Beşiktaş Tolgay ile ilgileniyor demiş. Ayrıca NTVSpor da Bilic'i N.United istiyor yazmış. Bugün baya hareketli.

Çevrimdışı Tolga

Benim anladığım Vodafone sponsorluk parasını Aktif Bank a yatıracak. Aktif Bank da stat ile ilgili maddi her şeyi karşılayacak. Hayırlısı olsun bakalım
Böyle olacağı konuşuluyor da yine de ben daha detaylı yapılacak bir açıklamayı bekleyeceğim.

Çevrimdışı Çağrı

Ben hala aynı şeyi düşünüyorum eğer gelecek sezon daha iyi bir stoper alınacağı kesinse Mexes devre arası alınabilir ama Mexes alınıp seneye stoper alınmayacaksa devre arası stoper transferine karşıyım.

Mexes'i alırlarsa stoper alırlar mı hiç @Tolgaozkhrmn ama zaten Sivok yerine adam almak.

Mexes Pedro Ersan Atınç yapacaklar.

Şuan Mexes 6 ay sonraki Escude demek. Çok büyük hata olur.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Ben Bilic'in Mexes'i isteyeceğini düşünmüyorum

Çevrimdışı Tolga

Tolgay'ı istiyorsak alma ihtimalimiz yüksek ama Vlaar'ın sezon sonu sözleşmesinin biteceğini düşünürsek büyük ihtimalle M.Utd transfer edecektir bununa ilgili haberler çıkıyor bayadır almamız zor yani hayal olur bence.

Çevrimdışı Çağrı

Vodafone anlaşması 116 milyon dolar.

Karşılığı 250 milyon Türk Lirası. 100 milyon Tl'ye karşılık vodafone anlaşması verilmez tabi ki.

Bu genel anlamda şu demek. 100 milyon Türk lirası kredi alındı muhtemelen 10 yıllık vadede bunun ödenişi 180 milyon olur.

Ama ödeyememe ihtimalkine karşı anlaşma teminat gösterilmiştitr.

Yani anlaşma gitti gibi görmeyin. Kaldı ki daha 4 tribün sponsoru olacak. 1'i Milangaz olursa borçtan 100 milyon düşeceğiz direk. Kalan 3'ü en az 12 milyon dolar demek yılda.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Vlaar'ı alacaklarına Kaboul'u alsınlar. Adam bize yeter.

Benim gönlümden geçen Stoke'tan Shawcross. 1,91 hızlı taş gibi. Ama mümkün değil tabi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Mexes'i alırlarsa stoper alırlar mı hiç @Tolgaozkhrmn ama zaten Sivok yerine adam almak.

Mexes Pedro Ersan Atınç yapacaklar.

Şuan Mexes 6 ay sonraki Escude demek. Çok büyük hata olur.
Sivok zaten gidici ayrıca bana göre Bilic'in kafasındaki stoper sayısı toplamda 5 yani 4 tane as stoper 1 tane de arada kullabileceği bir stoper düşünüyor o da Atınç.Bu yüzden böyle düşünüyorum Bilic için stoper bölgesi çok önemli belki de en önemli bölge.Bu sezon stopersiz kaldığımız zamanlar bile oldu mecburiyetten Necip'i oynattık yani siz düşünün gerisini.

Çevrimdışı Volkan Başaran

Beşiktaş Kulübü, Aktif Yatırım Bankası A.Ş. arasında yapılan kredi anlaşması çerçevesinde, Aktif Yatırm Bankası A.Ş. tarafından  100 milyon TL kredi limiti tanımlandığını resmi olarak açıkladı.

HABER1903'ün Beşiktaşlı yetkililerinden edindiği bilgiye göre; Aktif Bank ile yapılan anlaşmada Vodafone ile yapılan sözleşmenin esas alındığı, Vodafone firmasının her yıl Beşiktaş'a yapacağı ödemeleri artık Aktif Yatırım Bankası A.Ş.'ye yatıracağı bilgisine ulaşıldı.

Vodafone Arena'nın bir an önce bitmesi için ciddi bir çalışma içine giren yönetimin, stat inşaatı ile ilgili bütün faturaları direkt olarak Aktif banka ödeteceği öğrenildi. Bu yüzden ödemelerden dolayı herhangi bir gecikme yaşanmayacak.

Yeni sezonda stat inşaatının tamamlanmasına kesin gözüyle bakan yönetim, sadece konser ve organizasyonları gerçekleştiremeyecek, ancak futbol müsabakalarına hazır hale gelecek.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı panic13

Ha Mexes'i alalım, ha sokağa para saçalım. Benim için farkı yok.

PSG de David Luiz diye bir adam var. Onu çok beğeniyorum, potansiyeli var, 2-3 milyona alınabilir. Bir de Dortmunt'ta Hummels diye bir çocuk var, Bayern altyapısından yetişme. O da iyi. 4 milyon civarı bir paraya gelebilir. Haa, o olmazsa Subotic var yine Dortmunt'da.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari